موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من هم ثبت نام کردم . البته برادر همسرم برامون ثبت نام کرده . سال قبل هم ایشون برای ما ثبت نام کردن و من میخواستم امسال خودم اینکارو انجام بدم . امیدوارم امسال ما برنده بشیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ولی چقدر صبر کردن سخته
به امید برنده شدن
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-04 ساعت 11:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-04 ساعت 11:49 توسط gulu.)
(2012-10-03 ساعت 21:37)mbatlagh نوشته: (2012-10-03 ساعت 20:03)dr4mir نوشته: (2012-10-03 ساعت 17:29)mbatlagh نوشته: سلام به همگی من تازه همین الان ثبت نام کردم برای بار اول
من مجردم اما نامزد دارم تو فرم ثبت نام گفتم که ازدواج کردم و مشخصات همسر هم وارد کردم
میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد؟
برادر من، خواهر من، دوست عزیز اشتباه کردی !!!
ببخشید عصبانی میشم ها ولی اول کار رو انجام میدید بعدش مشورت می گیرید آخه؟
ولی ولی باز هم راه داره واگر واقعا پیگیر هستید همین الان هم راه داره . . .
وای چه بد شانسی کاش اول می پرسیدم خیلی وقته منتظرم حالا هم که اینطوری شد یعنی هیچ راهی نیست که بشه؟
دوست عزيز در صورتيكه شما در لاتاري 2014 قبول شويد متأسفانه اين اشتباه فاحش شما منجر به رد شدن كيس مي شود و هيچ راهي هم ندارد !
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
اون دوستاني كه ميگفتن چرا اول كانفيرميشن كد as نداره اون فكر كنم اول كيس نامبر ميزنن نه كانفيرم.
كد من كه خيلي باحاله اخرش اينجوري4NY .
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هيچ ارتباطي بين كانفيرم كد و قبول شدن نيست؟ يعني تو كامپيوترشون درخواست ها بر چه اساسي طبقه بندي ميشن؟ مثلا اسيا ها رو با اسم ميشناسن يا بايه كد يا همين كانفيرم كد؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-04 ساعت 15:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-04 ساعت 15:33 توسط dana.)
دوستان سلام:
خواهر زادم امروز برای ثبت نام 2014 اقدام کرده هنگامیکه میخواستهsave کنه صفحه مرور گر ش ناپدید میشه و فرصت نمیکنه کانفر میشن رو بنویسه و ناچارا" یکبار دیگه ثبت نام میکنه حالا با توجه به اینکه هرکس فقط یکبار حق ثبت نام داره آیا راهی برای این مشکل وجود داره؟لطفا" اگه ممکنه راهنمایی کنید.
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-04 ساعت 22:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-04 ساعت 22:02 توسط beelzebub.)
دوستان يك امار گيري از ثبت نامي هاي امسال نميكنيد كه بعد از قرعه كشي ببينيم چند نفر و چند درصد قبول شدن؟
(2012-10-04 ساعت 15:28)dana نوشته: دوستان سلام:
خواهر زادم امروز برای ثبت نام 2014 اقدام کرده هنگامیکه میخواستهsave کنه صفحه مرور گر ش ناپدید میشه و فرصت نمیکنه کانفر میشن رو بنویسه و ناچارا" یکبار دیگه ثبت نام میکنه حالا با توجه به اینکه هرکس فقط یکبار حق ثبت نام داره آیا راهی برای این مشکل وجود داره؟لطفا" اگه ممکنه راهنمایی کنید.
يعني ايشون صفحه كانفيرم رو مشاهده كرد و وقت نكرد يادداشت كنه؟
اگه كسي ثبت نام كنه اما قبل از ديدن صفحه كانفيرم و قبل از زدن دكمه continue مرورگر بسته بشه. ثبت نام حساب شده؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من اون روز اول یعنی ۲اکتبر رفتم از ساعت ۵ بیرون نشستم پشت در کافینت بعد باز نکرد رفتم جای دیگه اونجاهم نبود برگشتم خیلی با حرص اعصاب خوردی بعد دختره امد باز کرد خیالم راحت شد نشستم رو پله مغازه کناری منتظر شدم بشه بعد یادم امد ایمل درست کنم ۷.۱۰ رفتم داخل یه جمیل ساختم تو انجمن چرخ میزدم شد ۷.۳۸ بعد مثل باد لینک باز ثبت نام شروع کردم هر خانه پر میکردم چندبار چک میکردم و رسیدم به عکس که تا منو داغون کرد اول که بیشتر از۲۰۴ بود کافینتی هم ۸ میبست گفتم میشه صبر کنید عکسم درست کنم شمارش داد گفت نیامدی خبر بده منم بدو رفتم شانس من بسته رفتم مغازه کناری برام درس کرد بدو برگشتم
هرچی میفرستادم valid میداد اول نمیدونستم یعنی چی ولی به خودم هرکی بود کنارم جنگ داشتم اقا یه نیم ساعت زور زدم نشد بستم رفتم خوابگاه شب استرس داشتم که نگو
صبح ۷ رفتم عکاسی عکس کم حجم کرد دوباره کم مونده بود عکاس بزنم ولی بخیر گذشت
امدم دوباره پیغام داد دیگه جرق جرق اشک داشت میامد برگشتم خوابگاه با گوشی امدم تو انجمن که پرسیدم مشکل پیغام وبچه گفتن یعنی قبوله مثل جت باز رفتم به کافینت مثل روز قبل پله نشینی کردم دختره امد و باز شروع و دوست خوبمون عکس بهم داد و رفتم گفتم اون پیغام میده که گفتن یعنی قبوله منو میدیدی دوست داستم مغزمو سوراخ کنم معنیشو نمیدونستم خلاصه صفحه عدد اطلاعت امد دهنم باز خوشحال امدم بیرون اینم از عدد کرفتن کانفرمیشن ما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
معنی Valid رو یعنی نمیدونستی؟
از Dictionary استفاده می کردی خب.
فکر کنم لازمه ی مهاجرت به آمریکا زبان بشه.
پس بهتره اول زبان انگلیسیتون رو خوب کنید.