2013-01-07 ساعت 18:48
آخرش 1 می میشه.... بازهم هیچ خبری نمیشه.... منکه اینقد به خدا گفتم که دیگه کچلش کردم،یا میگه باشه یا میگه دست از سرم بردار.....هیییییییی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
شماره تایید ثبت نام (Confirmation Number)
|
2013-01-07 ساعت 18:48
آخرش 1 می میشه.... بازهم هیچ خبری نمیشه.... منکه اینقد به خدا گفتم که دیگه کچلش کردم،یا میگه باشه یا میگه دست از سرم بردار.....هیییییییی
2013-01-07 ساعت 22:34
1می هم میاد تموم میشه میره
ولی بهتره کسی که واقعا میخواد بره از طریق ذیگه اقدام کنه لاتاری خیلی شانسیه
we fight for a better life
تشکر کنندگان: arezoo bj
2013-01-07 ساعت 22:51
امیدوارم امسال همه مهاجر سرایی ها جزو برنده ها باشن منم در کنار بقیه.یعنی میشه؟؟؟
یعنی میشه یه بار تو زندگی خوش شانس باشم!؟ تشکر کنندگان: arezoo bj
(2013-01-07 ساعت 22:34)fairy نوشته: 1می هم میاد تموم میشه میره دانشجویی که کلی باید پول زیادی بدی با این وضعیت دلار . سرمایه گذاری که اصلا صحبتش رو نکن . حالا بقیه راه ها رو تو بگو؟؟!!!
... .
تشکر کنندگان: niki shams ، naziii ، arezoo bj
سلام به نظرتون این موضوع که میگن( ثبت نام لاتاری بهتره به این سایتهای پولی که کارشون اینه بسپوریم هم مطمئن هم شانس قبولیمون میاد بالا) درسته؟
(2013-01-08 ساعت 13:57)hedieh26 نوشته: سلام به نظرتون این موضوع که میگن ثبت نام لاتاری بهتره به این سایتهای پولی که کارشون اینه بسپوریم هم مطمئن هم شانس قبولیمون میاد بالا؟ نه دوست عزیز هیچ ربطی نداره من تاحالا از کسی نشنیدم که بهتره بدیم اونا ثبت نام کنن همه میگن خودتون ثبت نام کنید (2013-01-07 ساعت 22:53)sam_sabz نوشته:(2013-01-07 ساعت 22:34)fairy نوشته: 1می هم میاد تموم میشه میره من فکر میکنم تنها راهی که برامون میمونه دانشجوییه البته به شرط گرفتن فاند که این یکم سختش میکنه ولی خب نشد نداره آدم به هرچی بخواد با تلاش میرسه فقط باید خیلی تلاش کرد که بشه فاند گرفت البته فاند رو فقط به مستر و دکترا میدن دلار دانشجویی هم که 2500 میدن
2013-01-08 ساعت 14:35
(2013-01-07 ساعت 22:53)sam_sabz نوشته:(2013-01-07 ساعت 22:34)fairy نوشته: 1می هم میاد تموم میشه میره همون میزان پولی که باید برای نشان دادن تمکن مالی به افیسر گرین کارت نشان بدهید همون مبلغ تقریبا برای یک سال زندگی دانشجویی (کمی بالا و پایین) کافی است
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
2013-01-08 ساعت 15:01
[/quote]
من فکر میکنم تنها راهی که برامون میمونه دانشجوییه البته به شرط گرفتن فاند که این یکم سختش میکنه ولی خب نشد نداره آدم به هرچی بخواد با تلاش میرسه فقط باید خیلی تلاش کرد که بشه فاند گرفت البته فاند رو فقط به مستر و دکترا میدن دلار دانشجویی هم که 2500 میدن [/quote] خیلی خوشبینین شما خوش بحالتون
2013-01-08 ساعت 15:08
من فکر میکنم تنها راهی که برامون میمونه دانشجوییه البته به شرط گرفتن فاند که این یکم سختش میکنه ولی خب نشد نداره آدم به هرچی بخواد با تلاش میرسه فقط باید خیلی تلاش کرد که بشه فاند گرفت البته فاند رو فقط به مستر و دکترا میدن دلار دانشجویی هم که 2500 میدن [/quote] خیلی خوشبینین شما خوش بحالتون [/quote] چندتا از دوستای من با فاند رفتن فک میکنم بهتر از خوشبین بودن نسبت به لاتاریه
تشکر کنندگان: sam_sabz
2013-01-08 ساعت 16:43
(2013-01-08 ساعت 15:08)fairy نوشته:(2013-01-08 ساعت 15:01)naziii نوشته:(2013-01-08 ساعت 15:08)fairy نوشته: من فکر میکنم تنها راهی که برامون میمونه دانشجوییه البته به شرط گرفتن فاند که این یکم سختش میکنه ولی خب نشد نداره آدم به هرچی بخواد با تلاش میرسه از شدن که میشه اما باید رزومه خوبی داشته باشی واسه فاند معدل لیسانس و چه دانشگاهی بوده مقاله GRE حالا این دوستاتون شرایطش چی بوده که تونستن فاند بگیرن و از کدوم دانشگاه ؟؟؟ تشکر کنندگان: sam_sabz
2013-01-08 ساعت 22:31
از شدن که میشه اما باید رزومه خوبی داشته باشی واسه فاند
معدل لیسانس و چه دانشگاهی بوده مقاله GRE حالا این دوستاتون شرایطش چی بوده که تونستن فاند بگیرن و از کدوم دانشگاه ؟؟؟ [/quote] یکی از دوستام برای دکترا گرفت مستر رو انگلیس خوند و لیسانس رو دانشگاه آزاد مقاله هم نداشت فقط نمره ی GRE بالا یکی دیگه از دوستام مقاله داره و اونم از دانشگاه آزاد برای دکترا البته هنوز اقدام نکرده دنبال کاراشه و چندنفر دیگه هم که میشناسم خرج سال اول رو با خودشون بردن و همون جا تو دانشگاه با استادا صحبت کردن و فاند گرفتن
2013-01-08 ساعت 23:08
(2013-01-08 ساعت 14:35)beelzebub نوشته:(2013-01-07 ساعت 22:53)sam_sabz نوشته: دانشجویی که کلی باید پول زیادی بدی با این وضعیت دلار . تا جایی که صواد ما قد میده در کمترین مقطع (این یعنی چی!) فوق لیسانش کم کم 2 سال زمان میبره بعد کی ز این پولا داره که ببره ! اما یه سوال با ویزای دانشجویی میشه کار هم کرد ؟
... .
تا جایی که صواد ما قد میده در کمترین مقطع (این یعنی چی!) فوق لیسانش کم کم 2 سال زمان میبره
بعد کی ز این پولا داره که ببره ! اما یه سوال با ویزای دانشجویی میشه کار هم کرد ؟ [/quote] میشه کار کرد ولی خب با دستمزد پایین مثلا ساعتی 10 دلار کار اصلی رو ایشالا بعد از گرفتن مدرکتون میتونید انجام بدید چون با ویزای دانشجویی نمیشه بعد ویزاتون رو به ویزای کار تبدیل می کنید اینا چیزایی هست که من شنیدم یکی از دوستام می گفت رسیدن به آمریکا سخته ولی راه های موندن زیاده
2013-01-08 ساعت 23:48
(2013-01-08 ساعت 23:19)fairy نوشته: تا جایی که صواد ما قد میده در کمترین مقطع (این یعنی چی!) فوق لیسانش کم کم 2 سال زمان میبره میشه کار کرد ولی خب با دستمزد پایین مثلا ساعتی 10 دلار کار اصلی رو ایشالا بعد از گرفتن مدرکتون میتونید انجام بدید چون با ویزای دانشجویی نمیشه بعد ویزاتون رو به ویزای کار تبدیل می کنید اینا چیزایی هست که من شنیدم یکی از دوستام می گفت رسیدن به آمریکا سخته ولی راه های موندن زیاده [/quote] در مورد کار بگم کخ با ویزای دانشجویی حق کار رو ندارین و اگه متوجه بشن کار میکنید ویزاتون باطل میشه. ولی میتونید یک سری طرح های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه رو برداری و حقوق بگیری. حقوقش هم بدک نیست تشکر کنندگان: sam_sabz ، fairy ، wushu kung fu
|