موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-24 ساعت 02:27)mammad amrikaii نوشته: (2012-12-23 ساعت 22:26)m_ahmadi نوشته: (2012-12-23 ساعت 08:22)alireza92 نوشته: ممنون از جواباتون
ببخشيد هي سوال مي پرسم
حالا مثلا ميشه وقتي گرين كاردو سوشيال كاردو گرفت برگشت و مثلا سالي دو سه ماه وفت و اومد تا اون روزي كه تصميم به موندن بگيري
واسه محكم كاري هم يه حساب با سپرده ي خوب باز كرد
اينجوري باطل مي كنن گرين كارتو؟
باز تا جایی که من اطلاع دارم شما از وقتی گرین کارت و میگیری میتونی رفت و آمد داشته باشی اما باید سالی حداقل شش ماه و طی پنج سال بیست و پنج ماه و پر کنی.
البته فکر کنم تو تاپیکهای سالهای قبل سرچ کنی اطلاعات دقیقتری بهدست بیاری
سالي شش ماه براي گرفتن سيتيزن شيپه وگرنه اگه حداقل سالي يك روز هم آمريكا باشي گرين كارتت باطل نمي شه
شما در طول سال حداقل 6 ماه باید تو آمریکا باشی وگرنه گرینت باطل میشه. مهم نیست این 6 ماه پشت سرهم باشه. میتونی 3 ماه اول سال بری 3 ماه آخر سال ولی درکل حداقل 6 ماه باید تو آمریکا باشی
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی من سال دیگه لاتاری برنده شدم میرم آمریکا ((((-:
نشد هم که میرم آلمان ((-:
--
دوستان
وقتی کسی لاتاری برنده میشه و میخواد بره چقدر پول لازم داره که بتونه اونجا یه خونه ای بگیره و چند ماه که بیکاره رو خرج زندگیش رو داشته باشه !؟
دولت که هیچ کمکی نمیده . درسته ؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
باز من اومدم امسال سال ۴ هست که شرکت کردم امیدوارم این بار دیگه ختم به خیر بشه ، تا حالا ۲ بار با ویزای توریستی آمریکا بودم که آخرینش همین تابستون بود . امیدوارم اونایی که واقعا قصد رفتن دارن برنده بشن ، همونطور که می دونین شرکت تو گرین کارت واسه بعضی ها تفریح هست یا اصلا شرایط ندارن و این باعث میشه که شانس ماها هرروز کم و کمتر بشه .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، من ثبت نامم رو تو کافی نت انجام دادم و از صفحه تایید و کانفرمیشن نامبر پرینت دارم اما از صفحه اولیه ثبت نام نه چیزی save دارم نه پرینت اینکه از صفحه اولیه ثبت نام هیچی ندارم مشکلی برام پیش میاره ؟؟
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-27 ساعت 16:20)فرزانه 65 نوشته: سلام ، من ثبت نامم رو تو کافی نت انجام دادم و از صفحه تایید و کانفرمیشن نامبر پرینت دارم اما از صفحه اولیه ثبت نام نه چیزی save دارم نه پرینت اینکه از صفحه اولیه ثبت نام هیچی ندارم مشکلی برام پیش میاره ؟؟
سلام
فقط کانفریمیشن نامبر و سال تولد رو داشته باشید کافی است برای چک کردن در سایت.
از همه دنیا می گذرم میام و پیدات میکنم یک عمــــــر تماشات می کنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون مرجان جون از اطلاعات مفیدت
HAS NOT BEEN SELECTED
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یک سوال داشتم . اعلام نتایج در 1 می هست یا از 1 می؟ چون میبینم خیلی از برنده های 2013 در روزهای مختلف تاریخ رویت را زدند یعنی ما باید از 1 می به بعد هر روز چک کنیم یا همه در 1 می اعلام میشه؟؟؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
همون يك مي اعلام ميشه همش اما بعضي ها دير مراجعه ميكنن به سايت
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-31 ساعت 19:01)beelzebub نوشته: همون يك مي اعلام ميشه همش اما بعضي ها دير مراجعه ميكنن به سايت
درسته سری اول همه در 1 می اعلام میشه اما فک میکنم سالهای پیش تجربه اعلام نتایج در چند سری رو هم داشتیم البته چند ماه بعد نه چند روز بعد
ورود به آمریکا : به زودی
همیشه بهترین اتفاق میافتد پس هیچگاه نگران نباش