موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقا یه سوال کی قرعه کشی میشه؟تاریخ اعلام برنده شدگان کیه؟کی باید بریم سفارت؟چقدر طول میکشه تا برسیم به خاک امریکا؟
اینارو دارم میگم چون درس من سال دیگه تموم میشه(لیسانس)بدبختی سربازی مندم چیکار کنم و...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا سلام
می خواستم بدونم تو اون قسمت zip code باید کد پستی رو بنویسیم یا نه؟
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.. من میخوام مادر پدرمو ثبت نام کنم..باید تعداد فرزنداشونو ثبت کنم؟؟؟آخه زیر 21سال نیستن.
وسوال بعد اینکه باید حتما کانفرمیشن نامبر رو چاپ کنم؟یا میشه از سایت یادداشتش کنم؟
سپاس
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دیشب پدر و مادرم را ثبت نام کردم بعد از اتمام ثبت نام از صفحه کانفرمیشن نامبر هر 2 نفر در one note سیو کردم در فرمت pdf ولی الان که بازش می کنم چیز دیگه ایsave شده. چه حوری دوباره آن گانفرمیشن نامبر را می تونم داشته باشم؟ دیشب به KCC میل زدم ولی گویا تعطیلات هست و جواب ندادن .
میخواستم بدونم متن نامه kcc فرمت خواصی داره یا خیر؟
با تشکر
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-14 ساعت 14:17)parisaaa نوشته: سلام دوستان من دیشب پدر و مادرم را ثبت نام کردم بعد از اتمام ثبت نام از صفحه کانفرمیشن نامبر هر 2 نفر در one note سیو کردم در فرمت pdf ولی الان که بازش می کنم چیز دیگه ایsave شده. چه حوری دوباره آن گانفرمیشن نامبر را می تونم داشته باشم؟ دیشب به KCC میل زدم ولی گویا تعطیلات هست و جواب ندادن .
میخواستم بدونم متن نامه kcc فرمت خواصی داره یا خیر؟
با تشکر
فکر نکنم راهی وجود داشته باشه
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و ممنونم از اطلاعات مفیدی که در اختیار همگان قرار می دهید. متاسفانه من هم پس از انجام ثبت نام وقتی می خواستم شماره confirmation را دخیره کنم کامپیوترم خاموش شد چون ویروسی است و نتوانستم شماره را برای پیگیری های بعدی یعنی نتیجه لاتاری دخیره کنم. آیا الان می شود با زدن ایمیل به آدرس آنان و با ذکر نام و نام خانوادگی و ... شماره را گرفت؟ ظاهرا الان تنها راه از آگاه شدن از قبولی فقط ایمیل خودم و آدرس محلی است که در فرم اعلام کرده بودم درسته ؟ ممنون می شوم اگر من را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و ممنونم از پاسخ سریع شما. از آنجایی که من خودم همیشه از طریق سایت مربوطه طی سالهای اخیر ثبت نام کرده بودم به همین دلیل فکر نمی کردم که مشکلی پیش بیاید. من فرایند ثبت نامم کامل شده بود و اعلام هم شد که شما ثبت نام کردید و شماره شما ... است اما من آن شماره را نتوانستم دخیره کنم. مگه به جز چک کردن در آن سایت برای افرادی که برنده می شوند ایمیل ارسال نمی شود و به آنها اطلاع داده نمی شود ؟ خوب اگر که این طور است پس چرا نمی شود امیدی به امسال داشت؟؟ منتظر پیام شما هستم دوست عزیز