(2013-08-13 ساعت 13:01)پدی نوشته: بن بن جان من ولی رو دوست دارم.اما مگه نمیشه آدم عاشق دو نفر بشه؟اما از شوخی گذشته بدوا به آرکدیا میرم واولویت دوم من ولی است.داشتن آلترناتیو بد نیست.چون من هنوز نرفتم نمی توانم تصمیم قاطع بگیرم.تازه آاترناتیو سوم ایرواین استدوست گرامی با توجه به اینکه شما در مرحله حساس انتخاب مقصد اول مهاجرت می باشید می خوام با اجازه یه نظری بدم. از اینکه منطقه سن فرناندو جای خوبی برای زندگیه مخصوصاً برای ما ایرانیها هیچ شکی توش نیست .یک حسنی که داره اینه که ایرانی دورو برتون زیاده و از این نظر بچه هاتون در اوایل دچار دپرس شدید ناشی از غریبی و بیگانگی نخواهند شد. شاید حسن های دیگه هم داشته باشه که چون دیدگاهها و سلایق دوستان متفاوته من در اینجا قید نمی کنم تا بحث و جدل پیش نیاد.
و اما اکثراً میشنویم که ایرواین جزو بهترین شهرهای آمریکا برای زندگیه من اکثراً در محافل مختلف اینترنتی متوجه شدم که ایرواین اکثراً جزو 10 شهر اول آمریکا برای زندگی معرفی میشه اما هممون غافل از این هستیم که منظور آنها فقط آسایش و رفاهه نه زندگی توام با کار. برای مهاجرانی مثل ما اهمیت کار به مراتب بیشتر از کیفیت زندگی مطرحه علی الخصوص در اوایل مهاجرت. میخوام اینو ثابت کنم که ایرواین فقط برای آسایش و زندگی خوبه واسه همینه که انتخاب طبقه متوسط از قشر مرفه اون جامعه اکثراً شهرهایی مثل ایرواین هستش. شما اگه امکاناتتون اجازه میده که مثل قشر مرفه در ایرواین زندگی کنید که فبهالمراد .منباب مثال گشتی در گوگل مپ در خیابانهای ایرواین بزنید متوجه میشید که در مقابل هر خونه یک یا دو ماشین پارک شده است آن هم در روز روشن که بدون شک مرد خونه هم با ماشین خودش رفته سر کار این نشون میده که خونواده ها هر کدام 2 یا حتی سه ماشین دارند.میدونید علتش چیه؟..........................
علتش اینه که ایرواین صرفاً residential هستش یعنی بافت مسکونی داره نه شهری به عبارت دیگه از مراکز تجاری و اداری و کسب و کار فاصله داره و اعضای خونواده در طول روز مجبوراً کیلومترها رانندگی کنند تا خودشون را مثلاً به محل کار ،مدرسه ، کالج ، مرکز خرید و................ برسونند.یه نگاهی به این لینک بیندازید امتیاز Transit Score برای ایرواین 27 از 100 است. یعنی اینکه حمل و نقل عمومی تقریباً در دسترس نمی باشد. بنابراین در غیاب مرد خانواده که ماشین را با خودش برده اعضای خانواده هم به ماشین دوم و یا حتی ماشین سوم نیاز مبرم دارند. و لذا کسانی که دغدغه اولشون پیدا کردن یک شغل برای در آوردن نون شب می باشد به هیچوجه شهر ایرواین و امثال این شهر توصیه نمیشه. مگر اینکه وضع مالیشون از اول خوب باشه در اون سایتی که معرفی کردم این مراحل را بترتیب طی کنید:
اول - ببینید امتیاز های Walk Score , Transit Score , Byke Score در شهر دلخواهتان چقدره؟ توصیه میشه لااقل Transit Score بالای 65 باشد تا اعضای خانواده مشکلی در رفت و آمد با سیستم حمل و نقل عمومی نداشته باشند.(در ضمن مواضب باشید تا شیفته اون چشم اندازهای زیبا از شهر مورد نظرتان که در صفحه اول سایت بصورت پانوراما و Slide Show نمایش داده میشود ، نشوید!)
دوم - از گزینه Find Rentals در همون صفحه از سایت قیمت اجاره خونه ها را هم تجسس کرده و نما و منظر شهر و محلهای مسکونی را هم میتونید ورانداز کنید و امکانات متنوع دیگر که این سایت بخوبی آنها را جمع آوری کرده و در اختیار شما قرار میدهد.
اگه نتایج این دو مرحله را که گفتم بخوبی موشکافی و جمع بندی نمائید راحت تر و آسوده خاطرتر میتونید در مورد شهر انتخابیتان تصمیم گیری کنید.