موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
یه چیزی که این مدت من در مورد سرویس های مخابراتی اینجا دستگیرم شده اینه که شما باید حسابی هم پلن هارو شخم بزنین تا شاید بتونین اونی که واستون به صرفه تره رو پیدا کنین که واقعا در بعضی حالت ها این موضوع به شدت گیج کننده میشه.
به نظر من قبل از هرچیز آدم باید بدونه که می خواد اینجا از گوشی اسمارت استفاده کنه یا بیسیک ؟گوشی اسمارت این مزیت رو داره که شما می تونین از اینترنت اون استفاده کنین و اگه لپ تاپ هم داشته باشین که می تونین اون رو با دستگاه خودتون شیر کنین و اینطوری از تمام سرویس های پلن خودتون استفاده کردین.در صورتی که اگه شما گوشیتون بیسیک باشه عملا اینترنت پلن انتخابی به شما به اجبار خورانده شده و هیچ استفاده ای از اون نمی تونین بکنین.پس اگه گوشیتون بیسیکه برین دنبال پلنی که تاک و تکست خوب و ترجیحا نامحدود داشته باشه چون اینترنتش عملا کاربردی نداره.اگر هم قصد دارین که اینجا گوشی رو رو قرارداد دوساله بخرین،بدونین که در بهترین حالت قبض ماهیانه شما برای دو پلن به همراه 2 گوشی اسمارت کمتر از 120 تا 130 دلار نیست.البته به این اعداد خورده نگیرین،چون شاید بسته به پلن انتخابی بالا پایین داشته باشه.خوبی این روش اینه که می تونین اینترنت پلن هارو بدین به لپ تاپ و استفاده کنین و دیگه نیازی به خرید اینترنت برای خونه نیست.همون طور که سعید عزیز گفتن ایشون تقریبا 75 دلار بابت پلن های پری پید میدن و اگه اشتباه نکنم رقمی هم در مورد اینترنت و تلویزیون کابلی میدادن که حول و حوش 100 تا 150 دلار بود.این یعنی 175 تا 200 دلار بابت موضوعات اینترنت و...
با این تفاسیر به نظر من بهترین روش برای کم کردن هزینه های اینجا در این مورد اینه که آدم با خودش گوشی اسمارت بیاره و از پلن های پری پیدی که 30 دلاری هستن به صورت ماهیانه استفاده کنه.مثلا پلن 30 دلاری تی موبایل که 5 گیگ اینترنت و مقداری هم تاک داره.البته این نظر منه و دوستان متخصص می تونن بهتر نظر بدن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
84
31 تشکر در 11 ارسال
حالتی هم داره برای اول کار مثلا
1ـاعتباری باشه به اندازه پولت حرف بزنی ـ
2ـ اینترنت(برای لب تاپ که هرچقدر خواستم با وب کم با ایران در تماس باشیم)مثل یاهو . اسکایپ...
تکست مکالمه هم داشته یاشه برای کسی مثل من که اونجا تنهام
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام چطوری میتونم با h2o به ایران زنگ بزنم و مسیج بفرستم هر کاری میکنم نمیشه . ممنون میشم راهنماییم کنید
F2A•ارسال مدارک :28October,2014•رسید مدارک: 31October,2014•اپرو:5March,2015 •دریافت کیس و اینویس نامبر: 10Jun,2015 • فرم6Jul,2015 :ds261 • پرداخت 120$: 22Jul,2015 • تحویل مدارک AOS به 5Aug,2015 :NVC • پرداخت 325$: 7Aug,2015 • فرم16AUG,2015 :ds260 • تحویل مدارک Civil به 21AUG,2015: NVC