موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کدوم گوشی و بخرم که هم سیم کارت بخوره و هم بشه تو آمریکا cdma استفاده کرد؟
یعنی هم بتونم سیم بندارم هم حال کردم سیم و در بیارم از cdma استفاده کنم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز من از ultra.me سيمكارت گرفتم و سيمكارت اون به همه گوشيهايي كه از ايران مياريد ميخوره ، من پلن ٣٩ دلاري رو گرفتم كه تماس و تكست داخل آمريكا نامحدوده همچنين اينترنت نامحدود داره و پنج دلار هم ميشه به ايران زنگ زد كه اگر به خط ثابت بزنين ميشه ماهي ١٠٠ دقيقه. و از اپراتور تي موبايل استفاده ميكنه.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من تعدادی از صفحات رو خوندم و تجربیات دوستان رو دیدم. ظاهرا انتخاب اپراتور و پلن مناسب خودش شاهنامه ای میشه.
من و خانومم چند وقت دیگه میایم آمریکا. چون تو دانشگاه هیوستون پذیرش گرفتم بنابراین حداقل 2 سال رو تو این شهر هستیم. یک گوشی S3 سامسونگ داریم ولی گوشی من خراب شده و دست نگه داشتم که از اونجا بگیرم.
با این شرایط چه پلنی رو توصیه می کنید. برم سراغ خرید گوشی با contract 2 ساله، یا اینکه یک گوشی sim-free از اونجا بخرم و از پلن هایی مثل موارد پست بالا استفاده کنم. میزان تماس و text رو میشه کنترل کنم و اینترنت اولویت بیشتری برام داره.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من و همسرم رفتیم به فروشگاه کاسکو و خواستیم سیمکارت و گوشی بخریم موبیل سامسونگ اس ۴ رو مجانی میداد ولی باید باهاشون قرارداد میبستی که تا ۲ سال ۲تا گوشی اس۴ با سیمکارت ماهانه ۱۷۰ دلار به نظرتون خوبه یا نه ؟ا
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تلفن هم مثل ایران نیست. یه جور خاصیه. برای تلفن ثابت یه کابلای خاصی دارن مثل کابل آنتن که اینترنت و تلفن و تلویزیون همهش از تو همون میاد و هرکی بخواد باید از یه شرکت مخابراتی خدمات بخره. مثل ایران مخابرات دولتی ندارن. صدتا شرکت هست که خدمات تلفن ثابت و مبایل میدن و قیمتاشون شدیداً فرق میکنه. موقع خرید باید خیلی تحقیق کنید. اِنقدر تنوع و انتخابها زیاده که آدم به معنای واقعی کلمه گیج میشه.
البته تنوع توی خدمات زیاده نه توی گوشی همراه. تنوع گوشی تقریباً یک دهم ایرانه یا حتا کمتر. همه شرکتها iPhone یاSamsung دارن و تک و توک htc و Motorolla و LG اونم نه همه مدلها رو. و 80% ملت آیفون دارن و 29.9% هم سامسونگ بقیه همه متفرقه.
ما تلفن ثابت برای خونه نگرفتیم چون گرون درمیومد. دوتا مبایل گرفتیم. که جمعاً ماهی 120 دلار پولشو میدیم. (مکالمهی نامحدود، اساماس نامحدود و ماهی 300 مگ دیتا. خدمات ( Plan های) دقیقه ای هم دارن اما خیلی گرونتره. البته بستگی به مصرف داره. برای ما نامحدود بهتر بود.)
دربارهی این Plan هم یه توضیح کوچیک بدم که مثل خدمات اینترنت توی ایرانه. همونطور شما وقتی مثلاً از پارسآنلاین میخواهید خدمات بگیرید انتخاب می کنید که با چه سرعتی میخواهید، اینجا برای تلفن ثابت و تلفن همراه و تلویزیون و اینترنت (و حتا بیمهی ماشین و خونه و...) همونطوره. مثلاً برای گرفتن تلفن همراه باید یه گوشی رو همراه با خدمات ماهیانه بخرید؛ اینجوری که مثلاً از شرکت Verizon (که بهترین شرکت مخابرتیه) قرارداد دوساله میبندید برای یه آیفون5 با خدمات ماهیانه مکالمه نامحدود و دیتای محدود، بعد برای آیفون 260 دلار پیشقسط میگیرن و ماهی 40 دلار قسط (یعنی درواقع گوشی رو دوبرابر میگیرن!) و 40 دلار برای خدمات مخابراتی و 10 دلار برای بیمهی گوشی (بیمه اختیاریه) و به علاوه 7% مالیات میشه ماهی 93 دلار. و شما متعهد میشی که تا دوسال فقط از همین گوشی استفاده کنی و حتماً باید پولشو بدی و اگه ندی امتیاز منفی میگیری روی کارت اعتباریت و امتیاز منفیت زیاد شه از زندگی ساقطی. آه راستی حتماً هم باید اعتبار بانکی داشته باشی والا بهت نمیفروشن. خانم من اعتبار بانکی نداشت بهش نفروختن به اسم من براش خریدیم. (حساب بانکیمون مشترکه اما نمیدونم چرا فقط به من اعتبار دادهن! بهتره حسابای جدا باز کنید.)
و اگه وسط دو سال بخواهی گوشیت رو عوض کنی هزینه upgrade ازت میگیرن و اگه بخواهی قرارداد رو فسخ کنی 400 دلار جریمه میگیرن.
اگر هم نخواهی قرارداد ببندی میتونی خدمات دقیقهای بخری که دست و بال آدم بستهس هی باید اعتبار بخره. اما مزیتش اینه که میتونید از گوشیهای مختلف استفاده کنید، مثلاً گوشیای که با خودتون از ایران میارید یا به هر نحوی میخرید. چون این جور خدمات سیمکارت دارن اما بقیهشون سیمکارت ندارن گوشی بدون سیمکارته و اون گوشی فقط و فقط با همون شرکت کار میکنه حتا مارک شرکت مخابراتی رو روی گوشی میزنن.
یکی دوتا شرکت هم هست که بدون قرارداد میدن (من گوشی خودمو از Merto PCS گرفتم که قرارداد نداشت) اما مشکل اینه که اونا گوشیای خوبی ندارن. من LG گرفتم. البته آیفون4 دارن که اتفاقاً پیشقسط هم نداره اما ماهیانهش زیاده و درنهایت خیلی گرون درمیاد!
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
در حالت Pay as You Go من تاحالا کمتر از دقیقه ای 10 سنت در حالتی که شرکت حداقل کارت شارژش 5 دولاری باشه و هر کارت شارژ تا 90 روز دوام بیاره ندیدم.
ممکنه مواردی باشه که کمی ارزانتر هست ولی شارژشهاش معمولا 30 روز بیشتر معتبر نیست.
اگه کسی شرکتی میشناسه که با شرایط بالا دقیقه ای کمتر از ده سنت هست لطفا به ما هم اطلاع بده.
من فعلا از SpotMobile.com استفاده میکنم.