موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر گوشی که از ایران میبریم اونجا کار نکنه کدوم حالت بهتره :
اینکه گوشی با سیم کارت باهم بگیریم یا اینکه گوشی رو نقدی بگیریم و سیم کارت بندازیم روش؟چون شنیدم برای حالت اول دیگه نمیتونی تعویض کنی و اقساط بلند مدت مزیت این حالته ولی دومی ، میشه پلنت رو عوض کرد!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-05 ساعت 13:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-05 ساعت 13:42 توسط Rock.)
(2014-03-05 ساعت 13:28)mechanicalengineer نوشته: دوستان اگر گوشی که از ایران میبریم اونجا کار نکنه کدوم حالت بهتره :
اینکه گوشی با سیم کارت باهم بگیریم یا اینکه گوشی رو نقدی بگیریم و سیم کارت بندازیم روش؟چون شنیدم برای حالت اول دیگه نمیتونی تعویض کنی و اقساط بلند مدت مزیت این حالته ولی دومی ، میشه پلنت رو عوض کرد!
دوست عزیزم. اینها همگی بسته به خودتون داره. اگر میتونید از پس هزینه های پلن های ماهانه برای 2 سال بربیاید، قراردادی ها بهتره، چراکه گوشی های جدید را به قیمت های کمتری روی پلن به شما میدهند. شما در حالت قراردادی هم میتونید پلنتون رو تغییر بدید اگر فقط نگرانیتان از این بابت است. اگر هم نه! میتونید یک گوشی بخرید و سیم کارت هایی با قیمت های پایین، و به شکلی که در ایران هم رایج هست، یعنی هرچقدر پول بدهی همانقدر آش میخوری بگیرید.
براتون لینکی گذاشتم که کمک میکنه بفهمید آیا گوشی شما در آنجا کار خواهد کرد یا خیر.
این هم لینک
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
عمو سعید مرسی که این همه اطلاعات دادی. و خسته نباشی بابت این همه تایپ. خیلی راهنمایی های مفیدی بود. فقط داستان SMS که نمیاد خیلی اذیت میکنه. مابقیش عالیه.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از عمو سعید بابت توضیحات جامع!
اینطور راهنماییها و راهکارها رو تنها و تنها تازه مهاجرین میتونن داشته باشن که اوائل مهاجرت واقعا به کار آدم میاد.
در حاشیه یک مطلبی رو هم من عرض کنم خدمت دوستان، البته قبلا افشین عزیز اینکار رو کرده بود. اونهم در مورد ساختن شماره در Google Voice هست.
با داشتن شماره گوگل، میتونید هر جایی که شماره تلفنتون رو نیاز داشتن، اون رو بدید. گوگل این قابلیت رو داره که شماره گوگل رو دایورت کنید روی شماره موبایلی که دارید و هر تکست یا تماسی که با شماره گوگلتون گرفته میشه، میاد روی شماره موبایل خودتون. اگر روزی خط موبایلتون رو عوض کردید، میتونید شماره دایورت رو عوض کنید، پس دیگه نگران عوض شدن شماره و ... نیستید.
قابلیت بعدی که تو تماسهای خروجی میتونه باعث صرفه جویی بشه، اینه که هر جا به وای فای دسترسی داشتید، میتونید با اپلیکیشن Google Voice که روی گوشی نصب کردید، تماستون رو به تمام نقاط آمریکا و بصورت رایگان و از طریق شماره گوگل برقرار کنید و هزینه موبایل ندید!
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
ممنون از توضیحتون عمو. فقط یامی میگفت که این سیم کارتو از ای بی به قیمت 99 سنت هم میشه خرید. من هم ای بی رو چک کردم قیمت 33 سنت هم بود
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض تشکر از راهنماییهای مفید شما
می خواستم اگه امکانش هست بدونم کد پیش شماره موبایل شهر لس آنجلس چه رقمهایی است ؟ شش شماره اولش
با تشکر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای تماس با ا ی را ن امکانی هست که بشه ارزون از اونجا تماس گرفت ؟ مثه این موسساتی که ما اینجا داریم و پولی پرداخت میکنیم و با اعتبار مون مثه تلفن داخل شهی میفته
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ببخشید یکی از دوستان آیپد خریده بود سیم کارت at&t درون جعبه بود من ازش گرفتم حالا میخوام بدونم که میخوام برم آمریکا میتونم از این سیم کارت استفاده کنم؟ و اینکه این سیم کارت چه مدل سیم کارتیه؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟