موضوعها: 0
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
امروز رفتم یکی از این فروشگاههای نزدیک هتل تا سیمکارت لایکا موبایل بگیرم با اینکه سایت لایکا نوشته که سیمکارت free اما فروشنده پاکستانی چولمنگ میگفت سیمکارت فری نیست و این 7 دلار هم شارژ نیست بلکه هزینه ارسال سیمکارته وپلنش 39 دلاریه
حالا اساتید محترم میشه راهنمایی بفرماید این 7 دلار هزینه شارژ سیمکارته یا هزینه ارسال سیمکارت
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا فرق unlocked phone و No contract phone رو اگه کسی میدونه بگه. من یه مقایسه ای بین قیمت گوشی تو سایت های ایرانی و آمریکائی کردم به نظرم ایران ارزونتزه
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-02-23 ساعت 22:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-23 ساعت 22:03 توسط yami.)
گوشی انلاک گوشی هست که شما میتونی سیم کارت هر شرکتی رو توش بذاری. البته همانطور که از اسمش پیداست در مورد شرکتهایی هست که از تکنولوژی GSM یا همان سیم کارت صدق داره و نه تکنولوژی CDMA یا همان بدون سیم کارت (گوگل کنید!)
شما وقتی یک گوشی از یک اپراتور مثلا AT&T بهمراه قرارداد دو ساله تون بهتون میدن معمولا خیلی ارزانتر از قیمتی هست که در بازار میشه اون گوشی رو خرید. برای همین اپراتور این گوشی رو لاک کرده که فقط با سیم کارت اون شرکت کار کنه.
شما میتونید بجای اون سیم کارت سیم کارت یک شرکت دیگه رو بذارین تو گوشی و گوشی از تون کد آنلاک میخواد. کد آنلاک اون گوشی رو با دادن شماره IMEIش در سایتهای خرید کد آنلاک میشه خریداری کرد. معمولا از یک دولار به بالا.
اون کد آنلاک رو وارد میکنید (نهایتا ده بار میشه اشتباه وارد کرد و بعد گوشی هارد لاک میشه) و گوشی دیگه هر سیم کارتی رو قبول میکنه.
بعضی شرکتها مثل Tracfone یا NET10 از این هم فراتر رفتن و گوشی هاشون کلا نرم افزاری تغییر داده شده و در ضمن فقط با اون سیم کارتی که به شما داندن کار میکنه و نه حتی سیم کارتی دیگه از همان شرکت!!
بعضی از این گوشی ها نمونه آنلاک دارند و میشه ROMش رو پیدا کرد و بروی این گوشی فلش کرد تا این گوشی تبدیل بشه به یک گوشی با نرم افزار یا همان Firmware عادی و بعد آنلاکش کرد. اما گاها گوشی هاشون اصلا کاملا سفارشی هستن و نمونه غیر آنلاکش به بازار ارائه نشده و تقریبا نمیشه کاریش کرد.
وقتی میگه No Contract Phone یعنی شما مجبور نیستی که دو سال با شرکت قرارداد ببندی که ماهی اینقدر بدی و اگه بخوای لغو کنی باید جریمه بدی بلکه ماه به ماه مثلا ده یا بیست یا پنجاه دولار بابت سرویس مورد نظرت میدی و هر ماه هم خوشت نیومد دیگه ادامه نمیدی و جریمه ای بابتش تعلق نمیگیره. گوشی که به شما میدن در این حالت البته اگه اجباری باشن خرید گوشی اش ممکنه لاک شده باشه یا نباشه.
در ضمن فکر کنم از اول سال پیش دیگه آنلاک کردن در آمریکا غیرقانونی اعلام شده با این حال کماکان سایتها کدهای آنلاک رو میفروشن.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-02-24 ساعت 03:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 23:10 توسط yami.)
مهدی جان
خودشون میگن شما این گوشی رو هر جای دنیا ببری و به اینترنت وای فای وصل بشی انگار در امریکا هستی و میتونی زنگ بزنی و تماس پاسخ بدی و تکست هم همینطور
اما باز به قول ما آذری ها یک عاممای بزرگ هست!!
پروتکلی که این شرکت در تماسهاش بروی وای فای یا 3جی یا 4جی استفاده میکنه پروتکل SIP هست.
این پروتکل همان پروتکلی هست که دستگاههایی مثل مجیک جک هم ازش استفاده میکنن.
این پروتکل در ایران برای سالهای زیادی کلا مسدود بود چون اگه باز میذاشتن حسابی برای درامد مخابرات بد میشد و همینجوریشم مردم داشتن با ترمینشن و اوریجینیشن تماسهای داخلی به خارجی و خارجی به داخلی و تماسهای خارجی عبوری پول در میاوردن.
نهایت اینکه الان مدتی هست که این پروتکل به خاطر اینکه خود بانکها و شرکتهای دولتی بزرگ بهش نیاز دارن باز شده اما به نظر میرسه که فایروالها یا نرم افزارهای کنترلی در شبکه زیرساخت شدیدا به این نکته حساس هست که از این پروتکل مابین یک IP ایرانی و خارجی استفاده نشه و صرفا به تماسهای مبتنی بر این پروتکل بین IP های ایرانی حساس نیست.
اگه مدتی ارتباط بین IP ایرانی و خارجی در این پروتکل برقرار باشه ظاهرا میزنن کلا اون پروتکل رو برای اون استفاده کننده اینترنت حالا میخواد ADSL باشه یا WiMAX یا هرچی میبندن.
این اتفاق برای منهم افتاد البته با دستگاهی شبیه مجیک جک و چند ماه طول کشید که بفهمم چرا مدتی کار کرد و بعد کار نکرد و ارائه کننده اینترنتم هم میگفت همه پورتها و پروتکلها بازه و ما هیچی نمیدونیم.
البته فقط ایران نیست که به این پروتکل SIP حساسه و در کشورهایی مثل امارات یا کشورهایی دیگه هم که شرکت مخابراتش ملی هست و رقابتی بین شرکتهای مخابرات خصوصی و دولتی نیست و در واقع مخابرات دولتی تنها بازیگر میدان هست و درامدهای بیلیون دلاری داره این پروتکل رو مسدود و یا محدود میکنن.
اما اساسا این و باید بگم که استفاده از این تکنولوژی ها مخصوصا بصورت تجاری در ایران بدون اخذ مجوز مخابرات ممنوع و قابل پیگرد قانونی هست. شرکتهای الو تهران و الو ایران که جدیدا تلفنهای اینترنتی دارن به مردم میفروشند در تهران و مشهد از همین تکنولوژی استفاده میکنن اما با مجوز مخابرات و صرفا برای تماسهای داخل ایران.
شرکت شاتل هم اجازه میده که با همین دستگاههای ATA که با پروتکل SIP کار میکنن به سرورهای اونا وصل بشین و به خارج از کشور تلفن کنید ولی اصلا نمی فهمم که مزیت این کار چیه چون دقیقا به اندازه استفاده از کارت تلفن شاتل برای تماس با خارج برای همون هم پول کم میکنن!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-22 ساعت 21:36)behfaza نوشته: فکرکنم این ها برای یک تازه وارد ایده آل باشن :درصورت داشتن مقدار دلارکافی
گوشی : آیفون فایو اس
تبلت : آیپد ایر
سیمکارت : لایکا موبایل
اینترنت : هات اسپات تو >>> تایم وارنر کیبل
سلام Behfaza ی عزیز. بله Hotspot 2.0 چیز معرکه ای هست. این فناوری روی گوشی های جدید کاربرد داره. اگر نظر من رو میخواهیید باید بگم که من تایم وارنر رو خیلی خوب نمیشناسم برای همین در اون مورد نظری نمیدم. اما به هر شکل Verizon رو قبول دارم. حالا اگه دلار کافی در دست دارید، به نظرم میتونید 5S رو از Verizon بگیرید با قرارداد 2 ساله البته 16 گیگ به قیمت 199$ و همینطور مدل های 32 و 64 رو با هزینه ی هر کدام 100 دلار بیشتر! که میتونم بگم پوشش کاملی در تمام مناطق داره و شما مشکلی ندارید. در مورد نت هم Verizon از Hotspot پشتیبانی میکنه و روز به روز مرزهاش داره بزرگتر میشه. پس میتونید نت رو هم از همین شرکت بگیرید. برای اطلاع از پلن هاش هم میتونید به سایت Verizon.com برید.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 01:43)behfaza نوشته: (2014-02-25 ساعت 01:24)Rock نوشته: (2014-02-22 ساعت 21:36)behfaza نوشته: فکرکنم این ها برای یک تازه وارد ایده آل باشن :درصورت داشتن مقدار دلارکافی
گوشی : آیفون فایو اس
تبلت : آیپد ایر
سیمکارت : لایکا موبایل
اینترنت : هات اسپات تو >>> تایم وارنر کیبل
سلام Behfaza ی عزیز. بله Hotspot 2.0 چیز معرکه ای هست. این فناوری روی گوشی های جدید کاربرد داره. اگر نظر من رو میخواهیید باید بگم که من تایم وارنر رو خیلی خوب نمیشناسم برای همین در اون مورد نظری نمیدم. اما به هر شکل Verizon رو قبول دارم. حالا اگه دلار کافی در دست دارید، به نظرم میتونید 5S رو از Verizon بگیرید با قرارداد 2 ساله البته 16 گیگ به قیمت 199$ و همینطور مدل های 32 و 64 رو با هزینه ی هر کدام 100 دلار بیشتر! که میتونم بگم پوشش کاملی در تمام مناطق داره و شما مشکلی ندارید. در مورد نت هم Verizon از Hotspot پشتیبانی میکنه و روز به روز مرزهاش داره بزرگتر میشه. پس میتونید نت رو هم از همین شرکت بگیرید. برای اطلاع از پلن هاش هم میتونید به سایت Verizon.com برید.
با تشکر . فقط در مورد سیمکارت و تبلت هم نظرتونو بگین .
شاید هم سوال من بخاطر کمبود اطلاعات
از پایه غلط است . بله ؟
سیم کارت هم روی گوشی خریداری شده وجود داره و قیمت پلن هاش توی هر کمپانی متغیر هست. بازم بسته به هزینه ای که میخواهید بکنید داره. اما من برای Verizon رو میگم که پایه 40 دلار با تاک و تکست آنلیمیت، و برای اینترنت هم بسته به مصرف دیتا قیمتها متغیر هست و از 15$ شروع میشه برای ترافیک 250 MB. باز هم بستگی به مقدار هزینه ی شما داره که من با اکتفا به گفته ی شما به اصطلاح مایه داری گفتم
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان ارزونترین قراردادی که میشه بست با این شرکتهای مخابراتی برای گرفتن اپل 5 اس چقدر برامون آب میخوره در ماه و برای چه مدتی؟ شرکتش هم فرقی نمیکنه. مهم هزینه شه. ممنون
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی