موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-10-04 ساعت 22:56)Srod نوشته: دوستان عزیز برای گرفتن سیم کارت چه اعتباری چه نامحدود ماهیانه یه سر به این سایت بزنین
http://www.lycamobile.us/en
هزینه سیم کارت اعتباریش برای داخل آمریکا دقیقه ای ۲ سنت و برای تکست ۴ سنت،
یعنی چیزی حدود یک دهم تی موبایل
برای نا محدود هم از ماهی 23 دلار داره تا 50 دلار
قیمتش نسبت به بقیه جاها عالیه و کیفیتش هم همچنین
به علاوه اینکه هیچ کدوم از پلن هاش قراردادی نیست و به محض اینکه تصمیم بگیرین قطعش کنین کافیه سر ماه هزینه شو پرداخت نکنین
میخواستم بدونم لایکا موبایل سرویسی مثل ایرانسل خودمون داره که شارژی باشه و هروقت تموم شد دوباره هرچقدر لازم داشتیم شارژش کنیم؟ نه اینکه مجبور باشیم هرماه ۲۳ دلار بدیم؟
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-10-05 ساعت 00:43)Srod نوشته: (2015-10-05 ساعت 00:33)behjat نوشته: میخواستم بدونم لایکا موبایل سرویسی مثل ایرانسل خودمون داره که شارژی باشه و هروقت تموم شد دوباره هرچقدر لازم داشتیم شارژش کنیم؟ نه اینکه مجبور باشیم هرماه ۲۳ دلار بدیم؟
بله
همون سیستم اعتباری که گفتم یا به قول اینا
Pay as you go
وقتی میخواین سیم کارت سفارش بدین آخرین گزینه سیم کارت بدون پلن هست
که البته باید ۷ دلار هزینه ی پست بدین براش
بعد که سیم کارت رو خریدین و اکتیو کردین از تو سایتش میتونین هر چقدر که خواستین شارژ کنین. البته مینیموم ۱۰ دلار هست
و حسنی که نسبت به بقیه سیم کارتهای اعتباری داره اینه که تاریخ انقضا نداره
یعنی شما از این ۱۰ دلار میتونی یک سال یا بیشتر هم استفاده کنی اگه تموم نشه
هر دقیقه ۲ سنت هزینه داره داخل آمریکا و هر تکست ۴ سنت
به ایران هم میتونین زنگ بزنین باهاش که هر دقیقه ۴ سنت کم میشه
حتی از تلفن زدن با کارتهای اینترنتی هم ارزون تر با کیفیت عالی
من دو ساله دارم ازش استفاده میکنم و بسیار هم راضیم
چون تازه اومده اوایل مشکل آنتن دهی داشت خیلی جاها ولی الان هیچ مشکلی نداره
سلام اگر نخواهیم هزینه پست بدیم میشه به دفاتر فروششون رفت تا خودشون برامون نصب هم کنند و طریقه استفادش رو هم یادمون بدن؟ یا حتما باید از طریق پست بخریم؟ ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ببخشید من سوال عجله ای دارم چون گوشیم سوخته میخوام ببینم گوشی بگیرم اینجا یا نه ؟ مرسی اگه یه راهنمایی کلی بکنید از نظر تفاوت قیمتی و باقی مسایل ممونم
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه کسی رو امریکا دارید حالا دوست یا فامیل و اشنا بهش بگید که روی پلن خودش بیاره ما خوب فامیل زیاد داریم تمام برادر هام و خواهر ها و خانواده شون اینجا هستن الان ما مشترک T-Mobile هستیم هر نفر از اعضای خانواده روی فمیلی پلن یکی هستن ما کلا سی دلار پول میدیم هر خط ده دلار در ماه تماس و تکست نامحدود و اینترنت هم 2.5 گیگ Lte بقیش 3G !
و این که موبایل هامون هم عوض کردیم بلک فرادی بود دو تا Motorola moto G 2nd gen گرفتم دونه ای 100 دلار که واقعا میارزن !
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کلا هزینه تماس با موبایل تو آمریکا ایالت به ایالت فرق داره؟
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
از دوستان عزیز کسی از امریکا آیفون خریده ببره ایران استفاده کنه؟ کار کرد نکرد؟
البته ظاهرا قضیه پیچیده تر از این حرفها هست.
آنطور که در اینترنت خوندم قبلا جریان این بود که برای اینکه از امریکا گوشی ببرید کشور دیگه استفاده کنید باید ATT یا Tmobile آنلاک شده میبردید.
ولی قضیه با آمدن LTE فرق کرده. الان گوشی های GSM آیفون فقط برای ATT و Tmobile هستند در حالیکه گوشی های گوشی های CDMA رو در کنار تولید برای Sprint و Verizon بصورت گلوبال تولید میکنن که سیم کارت میخوره و نه در امریکا ولی در کشورهای دیگه با سیستم GSMشون کار میکنه.
ممکنه بگید که خوب گوشی های GSM آیفون دیگه مادرزادی GSM هستن و باید کار کنند ولی مطالبی که در اینترنت خوندم میگه که سازگاری گوشی های CDMA سیم کارت خور با شبکه های GSM خارج آمریکا بیشتر از گوشیهای GSM آیفون است که برای ATT و Tmobile تولید شده.
خلاصه آنقدر از باند و فرکانس و شماره مدل نوشتن تو سایتها که خودمم گیج شدم.
البته با توجه به اینکه این بحث زیاد در مهاجرسرا مطرح نشده و ظاهرا هر کسی یک آیفون GSM آنلاک از ATT یا Tmobile برده ایران و کار کرده، میتونه به این قضیه مربوط باشه که اساسا در ایران شبکه LTE نیست وگرنه طبق اطلاعات این سایتها این گوشی ها نباید با شبکه LTE در سیستم GSM کشورهای دیگه کار کنن.
(خودمم نفهمیدم چی گفتم!)
اگه از دوستان کسی در این مورد تجربه داره ممنون میشه به تفصیل اینجا به اشتراک بذاره.
لطفا حتما مدل آیفون و اپراتور آمریکاییش رو هم بگید.
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
پسر خاله بنده چند وقت پیش اومد امریکا یه سری و موقع برگشت هم 3 تا ایفون خرید برگشت اما گرون پاش در اومد شما اگر از AT&T یا T-mobile یا هر شرکت دیگه ای بخرید معمولا 100 دلار ارزون تر در میاد اما لاک شده هست اما اگر میخوای ایران استفاده کنی یک راست میری استور اپل و بهشون میگی هیچ پلنی نمیخوای و فقط خود گوشی رو میخوای اون گوشی که بهتون میدن انلاکه و هر جای دنیا میتونی یه سیم کارت بزاری توش و استفاده کنی ازش اما 100 تا 150 دلار گرون تر پاتون در میاد.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یامی عزیز در ایران اساسا سیم کارت LTE داریم
یه سر به سایت ایرانسل بزن اطلاعاتی که اونجا گیرت میاد خیلی مفیدتر و کاربردیتر از مطالبی هست که اینور اونور تو نت پیدا می کنی
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
فعلا که منتظرم ببینم این جریان ثبت سریال موبایلها در ایران بعد از عید چه میشه.
چون برگردم ایران ممکنه طولانی مدت اونجا باشم نمیخوام گوشی رو دستم بمونه و رجیستر نشه.
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان سیم کارت های اعتباری این شرکت http://www.lycamobile.us/en/lyca-to-lyca کشور ایران رو در تماس های بین الملی نداره؟
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود