موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
*** یک چیزی رو هم یادم رفت بهتون بگم!! باز میبینم که دوستان این ایده بیزنس کوچولو رو تبدیل کردن به یک بیزنس پلن میلیون دولاری واردات و مونتاژ موتور سیکلت!! والا بلا این کار درست نیست. ما وقتی میخوام کاری بکنیم باید دقیقا روی اون فوکوس کنیم که ببینیم میشه یا نه. پیشرفت باید در حین کار باشه. از اول سنگ بزرگ بردارین مشکلات و ملزوماتشم هم بزرگ میشه و کلا بیخیال میشین. حتی در مورد این ایده بیزنسی که دادم شما حتی نباید به اسکوتری بالاتر از 50 سی سی فکر بکنید!!!! چرا چون علت داره. علت اینه که بازار هدف افرادی هستن که گواهینامه موتور ندارن یا پول گرفتنش و ندارن و دنبال یک وسیله نقلیه میگردن یا هنوز وضعیت اقامت شون مشخص نیست و امکان گرفتن گواهینامه ندارن یا خانم هستن و علاقه ای به موتور بزرگ ندارن یا از خرج مخارج موتور بزرگ میترسن یا از درب خانه شان بزرگتر از این تو نمیره! یا بیشتر از این مبلغ نمیتونن خرج کنن یا موتور اولی هستن و میخوان با کوچیکش شروع کنن ببینن چی میشه یا هر علتی شبیه این. این بازار هدف به اندازه کافی بزرگ هست، خیییییییییلی هم بزرگ هست که دیگه نیازی به درگیر کار موتور بالای 50 سی سی شدن نداره که بازار هدف به مراتب کوچکی داره.
همین 50 سی سی رو شما در مورد دو سه مارک و هر مارک دو سه مدل و هر مدل دو سه رنگ راه بندازین میشه بالای 20 موتور در مغازه تون!!!! بعد مسئله قطعات یدکی اینا و تیونینگشو و تعمیرات میبینین که اصلا ارزش نداره دنبال یک چیز بیشتر از این برین.
موضوعها: 0
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
اينجوري كه دستگيرم شد براي دوستان توريست موتور مونتاژ ميكنيم كه با اون عرض ساحلو با عزيزانشون طي كنند و اجاره را پرداخت كنند
و براي دانشجوها يك موتور ارزان تيونينگ شده (نوعشو نگفتيد)
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
جهت اطلاع یکی از فامیلهای خانم بنده ایده رو از من کش رفته و الان یک هفته ای هست بدون اطلاع به من داشته تو گاراژ خونه اش که البته در ایالتی دیگه هست بیزنس میکرده!! نزدیک کالج زندگی میکنه و بطور متوسط روزی یکی فروخته! تازه پیش فروش هم کرده!! مکانیک هم نیست (البته آدم کار بلدی هست) ولی گارانتی تعمیر هم به خریدارها داده!!!!!! یعنی همچین آدمهایی پیدا میشن... بعد شما بیایین دنبال ایراد بگردین که از ایده ایراد بگیرین!!
البته اگه میگین اگه بیل زنی برو باغچه خودت رو بیل بزن، باید بگم که اولا من پونزده شونزده واحد درس برداشتم و تا خرخره تو واحد هستم!! ثانیا من تو کامیونیتی زندگی میکنم و گاراژ ماراژ هم ندارم. ثالثا همون یک نخود و نیم لپه سرمایه اولیه رو هم ندارم. یعنی باغچه ندارم که بیل بزنم! بیلم کجا بود؟ همین ماهی دو سه تاشو میدیم بسه، بیل بیل بیل...
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2012-09-25 ساعت 11:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-25 ساعت 11:07 توسط soheilbadami.)
اقا اینها چه شکلی هستن ؟ برا بچه که تا مدرسه بخواد بره خوبه ؟ اوسامبل شده ش هم میشه گیر اورد ؟
تشکر. دست 2 اش هم گیر میاد ؟
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
اگر برای استفاده شخصی بخواین من چند مدل روی ای بی پیدا کردم که قیمتش مناسبه و فکر کنم چک و چونه ام داره ! فری شیپینگ هم هست. یکدونه برقی هم هست که باید چیز خوبی باشه واسه بچه ها لینکاش اینه
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayIS...0982658470
http://www.ebay.com/itm/MotoTec-24v-Mini...25749baab6
http://www.ebay.com/itm/Razor-MX650-Dirt...ceRpt=true
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
چون قدرت نداره میخواستم ! که میگید نمیشه تو خیابون برد. منصرف شدم . راستی این ولایت شمام خوب الکی گرونه ها ! ما واسه رجیستر ماشین کلا با مالیات 60 دلار میدیم که .حالا موتور شاید گرونه ؟
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2012-09-28 ساعت 22:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-28 ساعت 22:40 توسط rs232.)
یامی جان, اتفاقا ایده خوبی است. من سه سال پیش یک اسکوتر 150 گرفتم که از چین آمد و با هزینه حمل حدود 900 دلار تمام شد. البته الآن گران تر شده است. برای من سر هم کردن موتور حدود سه روز بعد از ظهر که از سر کار بر می گشتم طول کشید چون هم موتور 150 سی سی سنگین است و هم این که برای اولین بار این کار را می کردم و مخصوصا نصب ترمز برایم گیج کننده بود. البته اگر می خواستم دفعه دوم این کار را بکنم یک ساعت بیشتر طول نمی کشید. اگر بتوانی از سایت علی بابا مثلا شش تا موتور 50 سی سی بخری هزینه حمل آن از چین تا اینجا برایت کمتر از پنجاه دلار در می آید و در ضمن قیمت خرید هم بسیار پایین تر می رود. البته بعضی از آنها کمتر از یک کانتینر نمی فروشند ولی فروشندگان جزئی تر هم هستند. دولت چین به صادر کنندگان کالا یارانه حمل پرداخت می کند و برای همین هزینه حمل کالا از چین به امریکا برایشان ارزان تر از هزینه حمل داخلی در خود چین است و این سیاست برای این است که تولید کنندگان را به صادرات کالا تشویق کنند.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-04 ساعت 08:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-04 ساعت 08:13 توسط yami.)
سهیل جان
موتور برقی نمیگم قدرت نداره ولی خوب به نسبت خودش دیگه. کاربرد هم خیلی مهمه. راستش برای من که مسیر سر راست کمتر از یک مایل رفت و یک مایل برگشت هست، احتمالا موتور برقی خیلی بهتر بود و دردسر تعمیر و تنظیم موتور بنزینی رو نداره ولی من راستش از هزینه باتریش ترسیدم که زود مستهلک بشه و باید چند صد دولار هزینه باتری کنم. همین 50 سی سی هم با کاربراتور خودش که دستکاری نشده (جت کاربراتور خیلی باریک میذارن تو کارخونه و محدود کننده دور موتور الکترونیکی) همچین تند نمیره. من امروز به حساب اینکه کمی آب بندی شده گازیدم و حدود 30 مایل رو راحت رفت ولی بعد از اون احتمالا بهش فشار وارد بشه مگه جت کاربراتورش رو گشادتر بندازی و یکم تیونینگهای دیگه. خلاصه برام دو سال کار کنه از سرم هم زیاده. البته موتوری در حد 150 سی سی که آرش خان گفتن حسابی دل میبره وقتی آدم با این مقایسه میکنه ولی من مشکل عدم اجازه پارک در محوطه هم داشتم که با این حساب باید به فکر داخل خارج کردنش از گیت تنگ حیاط هم میبودم. بعدش هم قرار باشه آدم موتور 150 سی سی یا بیشتر سوار بشه و پول بیمه و غیره ذالک، حیف نیست آدم موتور پدر مادر دار نخره؟ بجاش بیاد جنس چینی بخره؟
ولی در کل همانطور که گفتم برای من که صرفا استفاده خونه به کالج و مسیر صاف هست، احتمالا برقیش بهتر بود. به قانونگذار فلوریدا نامه نوشتم و از DMV بابت ریپ اوف کردن سر رجیستر سالیانه اسکوترها شکایت کردم. تا ببینیم چه شود.
آرش جان، شما صحیح میفرمایید ولی در مورد محصولاتی مثل خودرو یا موتور استاندارهای خاص و مدارکی لازم هست که وارد کننده باید بهش وارد باشه تا بتونه جنسی بخره که دم گمرک بهش گیر ندن چون نتونه ترخیص کنه رسما به فنا رفته. من که به شخصه تا یک مدتی خود طرف کار نکرده داخل کشوری بهیچ وجه واردات موتور از چین رو توصیه نمیکنم. تازه مسائلی مثل قرارداد با شرکتهای بازرسی هست که در چین و در آمریکا جنس رو چک کنن که دقیقا اونی باشه که خرید شده ولی برای یک تازه کار احتمال انداختن جنس قلابی زیاده.
این فامیل خانم ما هم که کماکان داره تو گاراژش به این صنعت مقدس مشغوله و عین خیالش هم نیست که کپی رایتش مال من بیده و یک تعارفی، تشکری، دعوت به رستورانیف هیچی!!! انگار جد اندر جد تو این کار بودن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یامی جان بزار من لاتاری 2014 قبول بشم میام 2 تایی اونجارو قبضه میکنیم البته اگه قبل رسیدنم قبضه نکرده باشن من سرم درد میکنه برای همچین کارایی
یا شانس و یا اقبال