موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2012-09-09 ساعت 08:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-17 ساعت 07:57 توسط Saeedv13.)
دوستان در حال خرید یک اسکوتر یا همون موتور چینی هستم. متوجه شدم که این موتورها تقریبا در پالم بیچ کانتی اصلا فروشنده نداره چه عمده چه خرده!! تقاضا هم برای این موتورها در آمریکا خیلی بالاست به خاطر قیمت ارزانشون. الان بیشتر مردم آنلاین میخرن که موتور اسمبل شده توی کریت و کارتن میاد دم در خونه و شما یک دوساعتی باهاش ور میری و چرخ جلو و دسته ها رو جا میزنی و کمی ور رفتن و کار میکنه اما بخاطر مدت انبارداری شون و هزاران مایل توی کشتی از چین به آمریکا اومدن و بعد حمل به انبار شرکت و بعد به دم در خونه مشتری، بازم ایراد دار توش زیاده و مردم دوست دارن کمی گرونتر بخرن اما از دست دیلر بخرن که چک کرده و ایراد میراداشو گرفته و کسی هست که بخوان فوری بتونن ازش قطعه بخرن بجای منتظر قطعه آنلاین شدن.
موقعیت خوبی برای راه انداختن یک بیزنس کوچیک فروش این موتورها در اینجا هست که میشه از فروشنده های عمده بصورت قیمت عمده خرید مثلا 450 دولار یا حتی کمتر بعلاوه هزینه حمل و بعد سر هم کرد و تست قبل از تحویل و به قیمت مناسبی فروخت. رو هر کدوم بالای صد دولار سود خالص اندر مخلص رو شاخشه. جای بزرگی هم برای این کار لازم نیست.
گفتم کسی خواست ازینکارا بکنه آمار دستش باشه. تو کانتی های همسایه دیدم که خیلی خوب پول در میارن و وقت سر خاراندن ندارن. هیسپنیک ها هم که مشتری آماده این موتورها هستن چون در یک خانواده چهار پنج نفر کار میکنه اما نمیتونن که چهار پنج تا ماشین بخرن.
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
ببین!! بعد میگین که ئله بئله جیم بئله!! (یک تکیه کلام از تلویزیون مربوط به 20 سال قبل!!)
میایین اینجا سر نمیدونم پمپ بنزین زدن و مکدانلد باز کردن با هم بحث میکنین و بیزنسهای میلیون دولاری راه میندازین، بعدش من میام یک همچین ایده نابی رو میگم، کسی پیگیر نمیشه!!
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
به نظرم بیزنس خوبی هست هم سرمایه کم می خواد هم سودش خوبه البته من ایران هستم (یعنی فعلا) و از قوانین محل شما مطلع نیستم اما بحث مالیات رو تحقیق کردین ؟و اینکه باید شرکت باشید یا نه ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام حتما براى اين كار بايد فروشگاه اجاره كنى؟ هزينش چقدره؟
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-09-21 ساعت 10:23)Rambod نوشته: سلام حتما براى اين كار بايد فروشگاه اجاره كنى؟ هزينش چقدره؟
فکر می کنم حدود 2000 تا 4000 دلار در ماه بسته به محلی که اجاره می کنین.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2012-09-21 ساعت 16:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-21 ساعت 16:40 توسط yami.)
اینجا پر جا خالی!! ازین جاهایی کوچولو که حیاط ماننده و ساختمان هم توش داره عین جای دیلرهای ماشین.
اسکوتر فروشهای اینجا همه وسپا و هوندا و ... میفروشن. همه بالای 1500 دولار. من گشتم پیدا کنم که اسکوترمو ازون بخرم بهم گفتن نیست. این بعضی ها هم که میبینی تک توک دارن تو خیابون از کانتی های دیگه گرفتن. کانتی دیگه هم بود اما دیدم کلی خرج وانتم میشه.
الان دارم سر همش میکنم. کار هر کسی نیست دنگ فنگ داره. واسه همین میگم این کار میگیره بد جوری هم میگیره.
یعنی روزی دو تا بفروشیکه رو هوا میره از بس مهجر هست اینجا اینم گواهینامه نمیخواد دونه اای 150 سود که حداقلللللللللللشه میشه 300 ضربدر 30 ماهی 9000 دولار نصف بیشترش اصلا مخارج ماهی 3000 دولار شیــــــــــــتیــــــــــــل دست به سیاه سفید هم نزن با اینکه حال میده مونتاژ کاری!!! اینجا هم پر مکزیکی کاری و دست به آچار. یکی اول میگیری میگی پورسانتی تا راه بیوفته کار بعدا حقوق.
تازه خدمات تعمبر و قطعات یدکی هم بدی که دیگه باقلوا
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
آقا یامی یه اسکوتر خوب از این ها که شما میگی چقدر در میاد برامون؟