موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
الهـــــــــــــی آمیـــــــــــن
خدایا یکی هم واسه من
رنج قیمت از 0 تومن داره تا 50 میلیون (ماکزیمم 50 تومن هست)
همه مدله هم داره
1 تیکه داره ، 2 تیکه داره ، سفید ، سیاه ، رنگی.... بستگی به سرمایتون داره دیگه
من الان که فکرام رو کردم ، دیدم 2-3 میلیونی دارم ، باز هم آقا صدرا یه تخفیفی بدید ، کسی نیست؟
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
يكي از دوستان من سال قبل براي رفتنش دنبال همچين كيسي مي گشت تا 40 ميليون هم آماده بود كه پرداخت كنه ولي هرچقدر از دوستاني كه در آمريكا داشتيم پرس و جو كرديم به بن بست خورديم. گويا اين حالت خيلي سخت شده. و مردم خيلي مي ترسند كه براشون پرونده بدي بشه.
“Success comes in cans; failure in can'ts
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2010-04-06 ساعت 09:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-06 ساعت 09:25 توسط rs232.)
من یک خانم 55 ساله امریکایی می شناسم که خیلی دوست داشت با یک مرد ایرانی پولدار ازدواج کنه. ولی فقط از 50 سال به بالا را قبول می کند و آن طرف هم باید پولدار باشد. من همینجوری بهش گفتم یک کاری برات می کنم ولی چند بار خیلی جدی سراغش رو گرفت و گفت پس چی شد!
حالا اگر شما یک مرد میانسال پولدار مجرد هستید موقعیت خوبی است. در ضمن از آقایان کم مو و یا بی مو (کچل) و شکم دار بیشتر خوشش می آید.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من اگر پولدار بودم اصلا امریکا نمی امدم،ای کاش ان هایی که می خواهند پول های زیاد خرج کنند یه بار حداق یه بار ان کشوری که می خوان مهاجرت کنند را قبل از اینکه خرج کنند ببینند
نه چون خالم گفت و دایی می گه همه اونا رفتن امریکا خوشبختن بره 500 ،600 ملیون خرج کنه
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-07 ساعت 02:12)Ashkan.R نوشته: من اگر پولدار بودم اصلا امریکا نمی امدم،ای کاش ان هایی که می خواهند پول های زیاد خرج کنند یه بار حداق یه بار ان کشوری که می خوان مهاجرت کنند را قبل از اینکه خرج کنند ببینند
نه چون خالم گفت و دایی می گه همه اونا رفتن امریکا خوشبختن بره 500 ،600 ملیون خرج کنه
سلام
دوست عزیز علت اینکه پولدار بودید به امریکا نمی امدید را اگر ممنون می شوم
البته قبل ان میزان پول مورد نظر خود را نیز بفرمایید ممنون می شوم
در ضمن الان کدام شهر هستید و یک توصیفی نیز از ان شهر بنمایید
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-07 ساعت 03:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-07 ساعت 03:41 توسط Ashkan.R.)
ببین نمی دانم ایرانی یا الان امریکایی
توصیف از ایران لازم نیست کم وبیش همه می دانیم چیه هست یا چی نیست
اما برا من مهمه که بدانم شما کجا زندگی می کنید الان امریکا هستید یا ایران اگر امریکا هستید کدام ایالت هستید
من حرفی نمی زنم که شما ناراحت شید از اینکه چرا می گم مهاجرت سخته ،بچه ها که امدن مشکلاتش شان را نوشتند
اما این جو رهم نیست که ایران صبح تا شب ملت را شلاق بزنند اینجا هم کسی به ادم ماساژ نمی ده
اما اگر تو ادمی هستی که داخل ایران یک ادم موفقی هستی اگر ادمی هستی که حاضری 50،60 ملیون ندید و فقط به خاطر اینکه می گن امریکا خوبه حاضری خرج کنی
چرا عشق و حالت را انجا نکنی ،اینجا ملت هر روز سوار کروز نمی شن اینجا کسی چیز مفتی بهت نمی ده اگر داخل ایران داری دانشگاه دولتی درس می خوانی رایگان اینجا به قدر چی ازت پولش را می گرن و الا کی بدش میاد درس بخونه اما پولش نیست
اگر ایران چون کشورت رو نفت خوابیده بنزین می خری 100 تومان اینجا باید بخری 700-800 تومان
لابد می گی خوب کار می کنی
چند تا نکته بهت بگم اول اینکه
اونا تو بازیشون راهت نمیدن یعنی اصلا تو بازی بلد نیستی که بخواهن راحت بدن یا نه یعنی کار بهت نمی دن اصل اول کار یعنی زبان ،و زبان بلد نیست کار هم نیست
ثانیا همه جا دنیا کار کردن سخته ،اینجا و اونجا نداره
ثالثا برا من و تو که قشر متوسط یا خوب بودیم و افغانی ها رامسخره می کردیم برا کارها ی کم ارزش ،حتی پیشنهاد دادن به اینکه برو دستشویی پارک را تمیز کن برات فشار داره چه برسه بخواهی انجام بدی
یک چیز دیگه هم بگم اینجا خیلی از ایرانی ها مایع مباهاتن و این شکی نیست اما خیلی از ایرانی ها هم اینجا بدبخت بیچاره اند و شک نکن اینها در ایران ادم های اسم و رسم داری بودن
من الان اتلانتا هستم و فعلا دنبال کار اما کو حالا تا کار پیدا شه
اقا دیروز ماشین خریدم 2007 ماشین خوب کار می کرده عین ساعت چند جا هم بردم گفتن خوبه قرار داد بستم اوردم بیرون به خانه نرسیده موتور سوخت ،حالا تو جای من خیلی هم کار و بارت درست چی کار می کنی
ماشین صد در صد لازم
پول هم خوب از ایران اوردی کافیه اما باید مراعات کنی ،زبان هم بلد نیستی ، جایی را هم نمی شناسی چیکار میکنی؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دختر خانمها که قصد ازدواج و یا سفر به امریکا را دارند خواهشمند است جهت آشنایی با بنده پیام خصوصی دهید . با تشکر
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89
ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-07 ساعت 02:32)ashkan58 نوشته: (2010-04-07 ساعت 02:12)Ashkan.R نوشته: من اگر پولدار بودم اصلا امریکا نمی امدم،ای کاش ان هایی که می خواهند پول های زیاد خرج کنند یه بار حداق یه بار ان کشوری که می خوان مهاجرت کنند را قبل از اینکه خرج کنند ببینند
سلام
دوست عزیز علت اینکه پولدار بودید به امریکا نمی امدید را اگر ممنون می شوم
البته قبل ان میزان پول مورد نظر خود را نیز بفرمایید ممنون می شوم
در ضمن الان کدام شهر هستید و یک توصیفی نیز از ان شهر بنمایید
(2010-04-07 ساعت 03:38)Ashkan.R نوشته: ببین نمی دانم ایرانی یا الان امریکایی
توصیف از ایران لازم نیست کم وبیش همه می دانیم چیه هست یا چی نیست
اما برا من مهمه که بدانم شما کجا زندگی می کنید الان امریکا هستید یا ایران اگر امریکا هستید کدام ایالت هستید
من حرفی نمی زنم که شما ناراحت شید از اینکه چرا می گم مهاجرت سخته ،بچه ها که امدن مشکلاتش شان را نوشتند
اما این جو رهم نیست که ایران صبح تا شب ملت را شلاق بزنند اینجا هم کسی به ادم ماساژ نمی ده
اما اگر تو ادمی هستی که داخل ایران یک ادم موفقی هستی اگر ادمی هستی که حاضری 50،60 ملیون ندید و فقط به خاطر اینکه می گن امریکا خوبه حاضری خرج کنی
چرا عشق و حالت را انجا نکنی ،اینجا ملت هر روز سوار کروز نمی شن اینجا کسی چیز مفتی بهت نمی ده اگر داخل ایران داری دانشگاه دولتی درس می خوانی رایگان اینجا به قدر چی ازت پولش را می گرن و الا کی بدش میاد درس بخونه اما پولش نیست
اگر ایران چون کشورت رو نفت خوابیده بنزین می خری 100 تومان اینجا باید بخری 700-800 تومان
لابد می گی خوب کار می کنی
چند تا نکته بهت بگم اول اینکه
اونا تو بازیشون راهت نمیدن یعنی اصلا تو بازی بلد نیستی که بخواهن راحت بدن یا نه یعنی کار بهت نمی دن اصل اول کار یعنی زبان ،و زبان بلد نیست کار هم نیست
ثانیا همه جا دنیا کار کردن سخته ،اینجا و اونجا نداره
ثالثا برا من و تو که قشر متوسط یا خوب بودیم و افغانی ها رامسخره می کردیم برا کارها ی کم ارزش ،حتی پیشنهاد دادن به اینکه برو دستشویی پارک را تمیز کن برات فشار داره چه برسه بخواهی انجام بدی
یک چیز دیگه هم بگم اینجا خیلی از ایرانی ها مایع مباهاتن و این شکی نیست اما خیلی از ایرانی ها هم اینجا بدبخت بیچاره اند و شک نکن اینها در ایران ادم های اسم و رسم داری بودن
من الان اتلانتا هستم و فعلا دنبال کار اما کو حالا تا کار پیدا شه
اقا دیروز ماشین خریدم 2007 ماشین خوب کار می کرده عین ساعت چند جا هم بردم گفتن خوبه قرار داد بستم اوردم بیرون به خانه نرسیده موتور سوخت ،حالا تو جای من خیلی هم کار و بارت درست چی کار می کنی
ماشین صد در صد لازم
پول هم خوب از ایران اوردی کافیه اما باید مراعات کنی ،زبان هم بلد نیستی ، جایی را هم نمی شناسی چیکار میکنی؟؟
سلام
با تشکر از پاسخ شما
ولی شما هنوز هم نگفتید چرا اگر پول دار بود امریکا نمی امدید لطفا این سوال را هم پاسخ بدهید
در ضمن من الان ایران هستم و می خواهم ان شالله از طریق ویزای تجاری به امریکا بیایم راستی اتلانتا در مرکز شهر مانند تهران مجتمع های تجاری چند طبقه هست ؟ اگر قیمت بگیری و به اطلاع ما برسانی ممنون شما می شوم
راستی ماشینی که خریدی چی بود ؟بگو ما امدیم انجا از اون مدل نخریم
به هر حال برایت ارزوی موفقیت دارم
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 3
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
چرا پس یکی هم دست مارو نمیگیره ببره از این جهنم بیرون. دوست دارم تا جوونم برم وقتی سنم بالا رفت حسرت نخورم
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و میخواستم ببینم کسی تو Torrance هست.من دارم میام اونجا خواستم دوستی داشته باشم.