موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-08 ساعت 00:14)jan نوشته: با سلام
از دختر خانمها که قصد ازدواج و یا سفر به امریکا را دارند خواهشمند است جهت آشنایی با بنده پیام خصوصی دهید . با تشکر
ایییییییییییییولا اعتماد به نفس.
بابا دست ما رو هم بگیر.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
دختری هستم 21 ساله. قد بلند, خوشگل, پولدار, کدبانو, سیتیزن امریکا, مدرک فوق لیسانس, یک پرده گوشت زیر پوست, سفید کریستال, موی بور و چشمان سبزآبی با دماغ مدل جدید سربالا. دنبال پسری هستم قدکوتاه, خپله, بی سواد ترجیحا دیپلم و یا پایین تر, بی پول, بیکار, سیاه ذغالی, صورت تصادفی. کلیه مخارج نقل و انتقالات به امریکا نیز به عهده من می باشد.
متقاضیان می توانند در ساعات اداری به سفارت امریکا در ابوظبی مراجعه کرده و درخواست کتبی خودشان را به همرا ه عکس و دیگر مدارک به اداره پذیرش امور شادمانی تحویل دهند.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 3
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
اینجا کسی در یافتن یک مورد مناسب برای زندگی خارج از کشور مصمم نیست.دوستان جدی باشید.
من برنده لاتاری 2008 هستم.گرین کارت دارم . الان آمدم ایران.بدنبال یک همسفر و یا شریک زندگی که مشکلی از بابت آمدن به آمریکا نداشته باشه هستم.
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
لظفاً مسخره بازی رو بگذارید کنار...
این بنده خدا هم کمک میخواهد، اذیتش نکنید...
بیاید این عادت بد ایرانی رو ترک کنیم.
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دست به دست هم دهیم به مهر میهن خویش را کنیم آباد .
چرا اذیت بنده خدا میکنید ؟ نوید خجالت بکش.
بابا بیا خودم همراهت میام شوخی هم ندارم کی میخواهی بری؟
موضوعها: 3
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان سعی کنید به اهدافتون اگه براتون مقدس هستند توجه کنید و براشون ارزش قائل باشید.نزارید این تالار به انحراف بره.همینطور که اینجا آگاهی مارا در رفتن به آمریکا زیاد کرد وکمکمون کرد همچنین میتونه بهمون کمک کنه به اهداف عالیمون برسونه.پس لطفا جدی باشید.
اینجا خانمها و آقایون میتونند بااحترام و ادب و در کمال امنیت با هم آشنا بشوند.پس لطفا اجازه بدید ..... /
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
خوب الحمدالله الکی الکی اولترا بوی یک نفر را پیدا کرد. آفرین به این همه پیگیری و سماجت. امیدوارم که تلفیق خوبی از آب در بیاید و بتوانند به همدیگر کمک کنند و به اهدافشان برسند. به نظر من که خیلی هم خوب است چون هم فریبا خانم قصد مهاجرت دارد و هم اولترابوی نمی خواهد در امریکا تنها باشد. فقط بدی آن این است که فریبا خانم باید 5 سال صبر کند که اولترابوی بتواند ایشان را به امربکا ببرد. ولی اگر این مراحل را به خوبی و خوشی پشت سر بگذارند و روحیات و اخلاقشان هم به هم جور باشد بسیار خوب و شیرین است.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
كليه ارسالهاي تشنج زا حذف گرديد.