کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-04-10 ساعت 15:16)byousefi_p نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 11:18)elima1980 نوشته:  دیدارسیرگیتی رزرواردیبهشت بازکرده دوستان اگر قصدسفربااتوبوس دارندازالان رزرو کنند.
قیمت بلیط رفت و برگشت چقدر هستش؟Smile
رفت 130 برگشت ازایروان تهیه میکنید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: byousefi_p ، nooshshahnar ، ASALI ، گل نهال
(2013-04-10 ساعت 18:02)byousefi_p نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 17:32)circle نوشته:  دوستااااااان... دوستااااااان....
ما دیروز مصاحبه داشتیییییییم!!! یه ضرب گرفتیییییییییم!!!
امروزم پاسامونو ویزا خورده تحویلمون دادن...!!!
ایشاللا که همتون موفق باشییییییید.‌‌..
از همتون ممنونم واسه کمکا و انرژی هاتون...
به افتخار همتون... هوراااااااااااااااااااااا
به به به
مباااااااااااااارکه حسابی
واقعا این خبرا هورااااااااااااااااااا دارهSmile
یکم از شرایطتتون (شغل، سربازی، مدرک تحصیلی، میزان تمکن مالی و ...) برامون میگید.
Shy

مرسی دوست عزیز... ما سه نفر بودیم... من برنده اصلی بودم. سربازی معاف بودم به دلیل اینکه پدرم نظامی بوده و زمان جنگ مجروح شده بود. شغل من طراحی دکوراسیونه و دفتر کار شخصی داشتم. رشته تحصیلی طراحی صنعتی و مدرک لیسانس از دانشگاه دولتی. خانمم دانشجو ارشد. یه دختر سه ساله و ۱۰۰ میلیون تمکن مالی بدون معادل دلاری از بانک ملت. یه سفر خارجی عربستان داشتیم (مکه). کلا هم دوتا سوال از من پرسید. شغل و دلیل معافیت... بعد هم یک روزه ویزارو صادر کردن...
واقعا از صمیم قلب برای همتون بهترینهارو آرزو میکنم... بازم سوالی بود در خدمتم...
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان: shimoda ، majid.s ، el333 ، Saeedv13 ، afs ، far-dv2013 ، mrr777 ، hana_fd ، byousefi_p ، nooshshahnar ، dana ، Ali.US ، سلی ، fariba_a ، iman63ir ، hamedhamed ، Hedieh20 ، گل نهال
جناب اقای mr777 نمیخواین بقیه سفرنامتون رو بنویسین بابا ما همه از هرچی coming soon بدمون میاد
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: mrr777 ، nooshshahnar ، dana ، rezagh ، گل نهال
(2013-04-09 ساعت 11:53)hana_fd نوشته:  سلام
من دیروز از یک آژانس مسافرتی بلیط برا ایروان رزرو کردم که به من قیمت 916000 رو داد. تا حالا از هر جا سوال می کردم قیمت رو یک میلیون 16 هزار تومن میدادن.
دوستان اگه کسی اسم و آدرس آژانسو خواست بگه تو پیام خصوصی بش بدم.
اگه کسی قیمت ارزون تر پیدا کرده خواهش می کنم اینجا اعلام کنه
با تشکر.

هواپیمایی ملاصدرا 9717000 ریال هست.. امروز صبح قیمت گرفتم..
تلفن: 021- 88606606 داخلی 252

(2013-04-09 ساعت 12:54)sohailstar نوشته:  سلام
جهت اطلاع رساني به دوستان عرض كنم كه امروز براي گرفتن پرينت تمكن مالي به شعبه ام (بانك صادرات) رفتم و در مرحله آخر وقتي ترجمه آنرا به دلار از امور بين الملل گرفتم متوجه شدم با دلار 2500 توماني (مبادله اي) تبديل كردن. من خودم كارمند بانك صادراتم ولي نميدونستم. گفتن از اول امسال ابلاغ شده.

من همین امروز از اقتصاد نوین نامه گرفتم ولی با 12260 ریال صادر کردند.. در ضمن میخواستم بدونم واسه شما هم credit و debit رو زدند یا نه؟ واسه دوره گردش هست؟! فقط اینکه من نامه ای که گرفتم به لاتین هست آیا نیاز به چیز دییگه ای هم داره؟ امور بین الملل واسه چی؟
تشکر کنندگان: dana ، hamedhamed
دوستان من تو مصاحبه خوندم که اتوبوس ها جلو صندلیش tv داره راحت میتونی خودتو سرگرم کنی اما تو سایتش عکسایی که گذاشته اینجوری نیست ایا الان مدلش تغییر کرده ؟ من متاسفانه اصلا توی اتوبوس و هواپیما خوابم نمیبره میخواستم یه جوری خودمو سرگرم کنم ایا کسانی که به تازگی رفتن اینجوری بوده یا نه ؟
2013000063xx
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-04-10 ساعت 17:32)circle نوشته:  دوستااااااان... دوستااااااان....
ما دیروز مصاحبه داشتیییییییم!!! یه ضرب گرفتیییییییییم!!!
امروزم پاسامونو ویزا خورده تحویلمون دادن...!!!
ایشاللا که همتون موفق باشییییییید.‌‌..
از همتون ممنونم واسه کمکا و انرژی هاتون...
به افتخار همتون... هوراااااااااااااااااااااا

مبارکهههههههههههههههههههههه
خیرشو ببینی
برای بقیه هم دعا کنید
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، dana ، سلی ، circle ، hamedhamed ، parsush ، بهنوش ، jazirehh
دوستان این پستم اپدیت کردم
http://mohajersara.com/thread-5613-post-...#pid251210
2013000063xx
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: سلی ، rezagh ، ASALI ، hamedhamed
(2013-04-11 ساعت 09:09)سمانه777 نوشته:  جناب اقای mr777 نمیخواین بقیه سفرنامتون رو بنویسین بابا ما همه از هرچی coming soon بدمون میاد

با عرض معذرت از شما و بقیه دوستان یه مقداری دیگه شو که نوشته بودم اضافه کردم.
این روزها خیلی ذهنم درگیره ولی قول می دم طی ۲-۳ روز اینده تمومش کنم.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: سمانه777 ، hamedhamed
(2013-04-11 ساعت 11:25)سمانه777 نوشته:  دوستان من تو مصاحبه خوندم که اتوبوس ها جلو صندلیش tv داره راحت میتونی خودتو سرگرم کنی اما تو سایتش عکسایی که گذاشته اینجوری نیست ایا الان مدلش تغییر کرده ؟ من متاسفانه اصلا توی اتوبوس و هواپیما خوابم نمیبره میخواستم یه جوری خودمو سرگرم کنم ایا کسانی که به تازگی رفتن اینجوری بوده یا نه ؟
یک مانیتور کوچک داره. میتونی ازطریق آن فیلم ببینی یا گیم بازی کنی یا به موسیقی گوش کنی.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: سمانه777 ، hamedhamed
سلام دوستان
كسانيكه براي سفر به ارمنستان در حال اماده شدن هستيد حتما وضعيت هوا رو بررسي كنيد. از ساعت 5 به بعد هوا بسيار خنك (سرد) ميشه و بارندگي هم هست.
لباس گرم و چتر همراه داشته باشيد.
تشکر کنندگان: el333 ، Saeedv13 ، سمانه777 ، mlo ، mrr777 ، iman63ir ، hamedhamed ، parsush ، pooya.n ، Hedieh20 ، parastoo500
اگه کسی از دوستان مشهدی در روزهای آینده به ارمنستان می ره لطفا منو در جریان بزاره.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، سمانه777 ، hamedhamed ، Hedieh20
(2013-04-11 ساعت 19:28)mrr777 نوشته:  اگه کسی از دوستان مشهدی در روزهای آینده به ارمنستان می ره لطفا منو در جریان بزاره.
ما تقریبا 10 روز دیگه حرکت داریم .
2013000063xx
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: mrr777 ، hamedhamed
(2013-04-11 ساعت 11:25)سمانه777 نوشته:  دوستان من تو مصاحبه خوندم که اتوبوس ها جلو صندلیش tv داره راحت میتونی خودتو سرگرم کنی اما تو سایتش عکسایی که گذاشته اینجوری نیست ایا الان مدلش تغییر کرده ؟ من متاسفانه اصلا توی اتوبوس و هواپیما خوابم نمیبره میخواستم یه جوری خودمو سرگرم کنم ایا کسانی که به تازگی رفتن اینجوری بوده یا نه ؟

والا ما با یه اتوبوس رفتیم و برگشتیم (25 صندلی دیدار سیر گیتی) همه صندلی هاش هم VCD داشه ولی اکثر فلاش مموری هاش قطع بود و اگه وصل هم بود اجازه استفاده نمیدادند.
ولی رو هر Player یه DVD بود که 5 - 6 تایی فیلم ایرانی در پیت روش بود که من معمولاً با صندلی های اینور اونورم DVD ها رو جابجا میکردم ولی کلاً تو این 45 ساعت راه یه فیلم خوب هم از توش در نیومد.
از من نشنیده بگیرید فیلم روی cd با خودتون ببرید ولی تابلو نکنید که فیلم خودتونه!!! (جواد مموری آدمه کلٌه ای هست ها!!!! (رجوع شود به سفرنامهTongue))
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: سمانه777 ، iman63ir ، Saeedv13 ، بهنوش
(2013-04-12 ساعت 13:06)hamedhamed نوشته:  

والا ما با یه اتوبوس رفتیم و برگشتیم (25 صندلی دیدار سیر گیتی) همه صندلی هاش هم VCD داشه ولی اکثر فلاش مموری هاش قطع بود و اگه وصل هم بود اجازه استفاده نمیدادند.
ولی رو هر Player یه DVD بود که 5 - 6 تایی فیلم ایرانی در پیت روش بود که من معمولاً با صندلی های اینور اونورم DVD ها رو جابجا میکردم ولی کلاً تو این 45 ساعت راه یه فیلم خوب هم از توش در نیومد.
از من نشنیده بگیرید فیلم روی cd با خودتون ببرید ولی تابلو نکنید که فیلم خودتونه!!! (جواد مموری آدمه کلٌه ای هست ها!!!! (رجوع شود به سفرنامهTongue))

مرسی . پس زیاد روش حساب باز نکنیم . عکس های سایتش قدیمیه
به نظرم باید یه سری صفحه های مهاجر سرا رو پرینت بگیرم ببرم تو راه بخونم
2013000063xx
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: hamedhamed
(2013-04-12 ساعت 13:31)سمانه777 نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 13:06)hamedhamed نوشته:  

مرسی . پس زیاد روش حساب باز نکنیم . عکس های سایتش قدیمیه
به نظرم باید یه سری صفحه های مهاجر سرا رو پرینت بگیرم ببرم تو راه بخونم
البته دوست عزیز روزی که ما حرکت کردیم از شرکت دیدار سیر 4 اتوبوس به سمت ارمنستان حرکت کرد که شاید ماشین به ماشین شرایطشون فرق کنه دیگه!!! (مثل آپشن های ایران خودرو که مثلاً یه منگوله به آینه جلو ماشین اضافه میکنه و به عنوان آپشن یک میلیون تومان گرونتر میفروشهTongueTongueTongue)
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: سمانه777 ، parsush

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان