کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-04-08 ساعت 11:12)byousefi_p نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 20:25)ella-r نوشته:  کسی هاستل خوب اینجا میشناسه. ممنون میشم بگه. من downtown هستم. ولی اصلا خوب نیست.
برو سایت شرکت tatev میتونی آپارتمان خوب بگیری.
دوستمون درست میگن، من خودم و خانوادم از سوئیت های تاتو استفاده کردیم شبی حدود 40 دلار. خوب و مناسب بود.
موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: nina22 ، iman63ir ، ella-r ، el333 ، nooshshahnar ، dana ، byousefi_p ، گل نهال
سلام به همگي
من امروز مدارك خودم و خانوادم رو بردم تا از سفارت ارمنستان ويزا بگيرم كه لب مرز راحت تر باشم. مدارك مورد نياز شامل:
فرم تكميل شده در دو برگ با آرم رنگي سفارت كه چند روز پيش از خودشون گرفتم.
يك قطعه عكس 3*4
پاسپورت و كپي صفحه اول
نفري 6 يورو كه براي دخترم با اينكه پاسپورت جدا داشت ولي چون زير 18 سال بود پول نگرفت.
يك رسيد داد و گفت پنجشنبه بيا بگير.
راستي ساعت 10 صبح هيچ كس نبود و آقاي پشت پنجره خيلي خوش برخورد بود.
تشکر کنندگان: b_argi ، mrr777 ، farhad1985 ، nooshshahnar ، mlo ، tajhizgaran ، dana ، byousefi_p ، hamedhamed
سلام
من دیروز از یک آژانس مسافرتی بلیط برا ایروان رزرو کردم که به من قیمت 916000 رو داد. تا حالا از هر جا سوال می کردم قیمت رو یک میلیون 16 هزار تومن میدادن.
دوستان اگه کسی اسم و آدرس آژانسو خواست بگه تو پیام خصوصی بش بدم.
اگه کسی قیمت ارزون تر پیدا کرده خواهش می کنم اینجا اعلام کنه
با تشکر.
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mlo ، iman63ir ، dana ، farhad1985 ، hamedhamed
سلام
جهت اطلاع رساني به دوستان عرض كنم كه امروز براي گرفتن پرينت تمكن مالي به شعبه ام (بانك صادرات) رفتم و در مرحله آخر وقتي ترجمه آنرا به دلار از امور بين الملل گرفتم متوجه شدم با دلار 2500 توماني (مبادله اي) تبديل كردن. من خودم كارمند بانك صادراتم ولي نميدونستم. گفتن از اول امسال ابلاغ شده.
تشکر کنندگان: iman63ir ، Saeedv13 ، farhad1985 ، rezagh ، nooshshahnar
(2013-04-09 ساعت 11:53)hana_fd نوشته:  سلام
من دیروز از یک آژانس مسافرتی بلیط برا ایروان رزرو کردم که به من قیمت 916000 رو داد. تا حالا از هر جا سوال می کردم قیمت رو یک میلیون 16 هزار تومن میدادن.
با تشکر.

سلام . با کدام شرکت میری
دوستان روی بلیط های خارجی حواستون جمع باشه آزانسهای هواپیمایی بین5الی8 درصد میتونند تخفیف بدن .
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
تشکر کنندگان: hana_fd
دوست عزیز نرم افزار Open map رو اگه بگیرید Map های ارمنستان هم داره.
موفق باشید.

(2013-04-06 ساعت 10:29)tajhizgaran نوشته:  دوستان عزیز

با توجه به اینکه نقشه جهت استفاده از نرم افزار Map گوشی نوکیا برای کشور ارمنستان توی سایت نوکیا وجود نداره ، آیا نرم افزار دیگه ای که با گوشی های نوکیا سازگار باشه و بتوان توی ارمنستان از اون استفاده کرد سراغ دارید ؟

بخصوص برای کسانی که بخواهند با ماشین شخصی بروند خیلی کاربرد داره .

با تشکر .
تشکر کنندگان: tajhizgaran
دوستان عزیز این شماره تلفن یکی از دوستان ارمنی ایرانی ماست که چندین واحد هم برای اجاره در ایروان در اختیار دارند و سبک و سیاق واحدها هم دقیقن ایرانیه و کلن ما که خیلی راضی بودیم یعنی هم تازه ساخت هستند و هم از لحاظ تمیزی و امکانات و آرامش و امنیت فوق العاده بود. میتونین بگین از طرف آقای بیگی یا خانوم موسوی

آقای اسکندری:
00374-455111116
00374-497747200
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Ali.US ، sohailstar ، dana ، raam12000 ، far-dv2013 ، nooshshahnar ، بهنوش ، hamedhamed ، jazirehh
(2013-04-09 ساعت 23:41)hgbeigi نوشته:  دوستان عزیز این شماره تلفن یکی از دوستان ارمنی ایرانی ماست که چندین واحد هم برای اجاره در ایروان در اختیار دارند و سبک و سیاق واحدها هم دقیقن ایرانیه و کلن ما که خیلی راضی بودیم یعنی هم تازه ساخت هستند و هم از لحاظ تمیزی و امکانات و آرامش و امنیت فوق العاده بود. میتونین بگین از طرف آقای بیگی یا خانوم موسوی

آقای اسکندری:
00374-455111116
00374-497747200
سلام، ببخشید تمام تلفنهاي ارمنستان که من تا حالا دیدم 8 رقمی بودن ولی اینا 9 رقمی هست. اشتباهی که نشده؟
تشکر کنندگان:
سلام
من و همسرم فردا عازم ایروان هستیم...دوستای گلم انرژی مثبت میخوایم در حد اتم
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: shimoda ، mlo ، elima1980 ، iman63ir ، el333 ، 30NAP30 ، Ali.US ، b_argi ، hana_fd ، far-dv2013 ، nooshshahnar ، hamedhamed ، circle ، pooya.n
دیدارسیرگیتی رزرواردیبهشت بازکرده دوستان اگر قصدسفربااتوبوس دارندازالان رزرو کنند.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: shimoda ، iman63ir ، 30NAP30 ، dana ، b_argi ، nooshshahnar ، hamedhamed ، pooya.n ، گل نهال
(2013-04-10 ساعت 01:35)farhad1985 نوشته:  سلام
من و همسرم فردا عازم ایروان هستیم...دوستای گلم انرژی مثبت میخوایم در حد اتم

انشالله موفق میشید
خواهش میکنم وقتی برگشتید خبر بدید
برای مهاجرتی میرید یا توریستی؟
تشکر کنندگان: b_argi ، hamedhamed
(2013-04-10 ساعت 11:18)elima1980 نوشته:  دیدارسیرگیتی رزرواردیبهشت بازکرده دوستان اگر قصدسفربااتوبوس دارندازالان رزرو کنند.
قیمت بلیط رفت و برگشت چقدر هستش؟Smile
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان:
(2013-04-09 ساعت 14:14)abbas41 نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 11:53)hana_fd نوشته:  سلام
با تشکر.

سلام . با کدام شرکت میری
دوستان روی بلیط های خارجی حواستون جمع باشه آزانسهای هواپیمایی بین5الی8 درصد میتونند تخفیف بدن .
روی بلیطهای ایروان در شرکت هواپیمایی آسمان هم میتونیم این تخفیف رو بگیریم؟
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان:
دوستااااااان... دوستااااااان....
ما دیروز مصاحبه داشتیییییییم!!! یه ضرب گرفتیییییییییم!!!
امروزم پاسامونو ویزا خورده تحویلمون دادن...!!!
ایشاللا که همتون موفق باشییییییید.‌‌..
از همتون ممنونم واسه کمکا و انرژی هاتون...
به افتخار همتون... هوراااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
دوستان شاید یاد گیری کمی روسی در ارمنستان کمکتون کنه من چند روزه وقت گذاشتم رو این سایت بدک نیست .
http://pe.ria.ru/russki/
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: mrr777 ، nooshshahnar ، dana ، سلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان