کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به همگی
ما امروز پنجشنبه عصر رسیدیم ایروان. تقریبا 24 ساعت طول کشید. مرز از حدود ساعت 2و 3 صبح تا 7 و 8 تعطیله و جواب نمیدن. ما راحت رد شدیم. طرف ارمنستان هم گیر ندادن و حتی داروهامون رو هم با اینکه نسخه داشتیم ندیدن. جاده خیلی خراب و داغونه. برف هم اومده بود و مه شدید هم چند جا بود. ولی مناظر قشنگی داره. تو ایروان هم یه واحد یه خوابه توی آپارتمان نوساز پشت سفارت ایتالیاو فرانسه و نزدیک کارخونه ..... سازی گرفتیم با تخت دونفره و کاناپه تختخوابشو دونفره و اینترنت وای فای با سرعت عالی و همه امکانات حتی دمپایی و شلنگ دستشویی شبی 45 دلار(البته با چونه). فردا هم وقت دکتر داریم. تا حالا که همه چیز عالی بوده. امیدوارم همگی راحت کاراتون انجام بشه و موفق باشید.
تشکر کنندگان: el333 ، Saeedv13 ، sweety.alireza ، circle ، s.s.h ، iman63ir ، omnia ، nooshshahnar ، گل نهال
(2013-04-17 ساعت 15:53)FireRing نوشته:  سلام

خواهشا هر کس 100 درصد این سوال منو میدونه جواب بده / چون خیلی سرنوشت سازه برام
من کیسم فقط خودم هستم و تمکن مالی از بانک گرفته بودم که 25 میلیون تومان و با دلار 20 هزار زدن توش در تاریخ 2013/jan/25
ولی مصاحبم در ایروان در هفته دوم جون است
من شنیده بودم 6 ماه تمام نشه قبول میکنند / مال من هم دقت کنید 6 ماه نمیشه
الان هم به هیچ وجهی نمیتوانم دوباره تمکن مالی بگیرم / اصلا نمیتوانم
دوستانی که تجربه دارند به من بگید که این تمکن مالی رو از من قبول میکنند یا نه؟؟؟
منتظر دوستان هستم

***هشدار*** از درج تاریخ دقیق سفر، مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی هویت واقعی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد. سعید

من این سوالم رو کدوم تاپیک مطرح کنم تا به سوال برسم بچه ها؟؟؟
تشکر کنندگان: afshinghwink
(2013-04-19 ساعت 00:56)FireRing نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 15:53)FireRing نوشته:  سلام

خواهشا هر کس 100 درصد این سوال منو میدونه جواب بده / چون خیلی سرنوشت سازه برام
من کیسم فقط خودم هستم و تمکن مالی از بانک گرفته بودم که 25 میلیون تومان و با دلار 20 هزار زدن توش در تاریخ 2013/jan/25
ولی مصاحبم در ایروان در هفته دوم جون است
من شنیده بودم 6 ماه تمام نشه قبول میکنند / مال من هم دقت کنید 6 ماه نمیشه
الان هم به هیچ وجهی نمیتوانم دوباره تمکن مالی بگیرم / اصلا نمیتوانم
دوستانی که تجربه دارند به من بگید که این تمکن مالی رو از من قبول میکنند یا نه؟؟؟
منتظر دوستان هستم

***هشدار*** از درج تاریخ دقیق سفر، مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی هویت واقعی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد. سعید

من این سوالم رو کدوم تاپیک مطرح کنم تا به سوال برسم بچه ها؟؟؟

دوست عزیز، به احتمال زیاد کسی جواب این سوالتون رو نمی دونه چون کسی تا حالا این ریسک رو نکرده.
به هر حال اگه برای شما مقدور نیست مجدد تمکن مالی بگیرید چاره ای ندارید که به همین صورت تمکنتون رو ارائه بدید. البته اگر هم قبولش نکنن شما رو رد نمی کنن فقط براتون کسر مدرک می زنن و کلیرنس می خورید و باید در زمان اخذ ویزا تمکن مالی جدید ارائه بدید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: ASALI ، Saeedv13 ، mehdiii ، iman63ir ، گل نهال
دوستان مثل اینکه تماس با ارمنستان مشکل پیدا کرده . اینجور که من فهمیدم باید بجای 00374 شماره 020374 رو اول شماره ها گرفت
تشکر کنندگان: nooshshahnar
دوستانی که دارید میرید ارمنستان مثل اینکه این هفته هوا بارونی هست
http://persian.euronews.com/weather/euro...a/yerevan/
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: parsush ، afshinghwink
دوستان صاحبنظر، بلیط ایروان رو الان تهیه کنم یا بذارم نزدیکیهای مصاحبه؟
از نظر قیمت تفاوتی میکنه آیا؟
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Saeedv13 ، hana_fd ، iman63ir ، گل نهال
یه سؤال دیگه:
برای گشتن دنبال آپارتمان ارزون ریسک نیست به نظر شما که از اینجا جایی رو رزرو نکنیم؟
با توجه به اینکه حدود ساعت ۶ و ۷ عصر میرسیم ایروان دیگه تاریکه و فرصتی برای گشتن نیست.
به نظر من که رزرو کردن از اینجا عاقلانه تره.
تشکر کنندگان: byousefi_p ، nooshshahnar ، Saeedv13 ، mlo ، iman63ir ، گل نهال
(2013-04-19 ساعت 17:12)امیر مهاجر نوشته:  دوستان صاحبنظر، بلیط ایروان رو الان تهیه کنم یا بذارم نزدیکیهای مصاحبه؟
سلام امير جان ما كه زودتر تهيه كرديم و كلا ريسك نكرديم... ولي تا زمان خريد بليطها قيمتها جندين بار نوسان داشت و اخر ٩٧١ هزار تومن براي بزركسال خريديم... اون زماني هم كه شما ميخواي تشريف ببري فصل خوب ارمنستانه... اين مسايل رو در نظر داشته باشيد. موفق باشيد
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، nooshshahnar ، iman63ir ، گل نهال
(2013-04-19 ساعت 17:30)mlo نوشته:  [quote='امیر مهاجر' pid='311612' dateline='1366375362']
سلام امير جان ما كه زودتر تهيه كرديم و كلا ريسك نكرديم... ولي تا زمان خريد بليطها قيمتها جندين بار نوسان داشت و اخر ٩٧١ هزار تومن براي بزركسال خريديم... اون زماني هم كه شما ميخواي تشريف ببري فصل خوب ارمنستانه... اين مسايل رو در نظر داشته باشيد. موفق باشيد
[/quo
سلام برای رزرو بلیط ایروان دیروز اقدام کرد گفتند برگشت در ماه جون هنوز بازنشده است.در ضمن فروشنده بلیط گفت اعتبار قیمت بلیط 1 ماهه 2 ماهه 3 ماهه با هم متفاوت است دوستان کسی ازاین موضوع اطلاع دارند؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: nooshshahnar ، امیر مهاجر ، iman63ir ، گل نهال
(2013-04-19 ساعت 17:58)sadfar نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 17:30)mlo نوشته:  [quote='امیر مهاجر' pid='311612' dateline='1366375362']
[/quo
سلام برای رزرو بلیط ایروان دیروز اقدام کرد گفتند برگشت در ماه جون هنوز بازنشده است.در ضمن فروشنده بلیط گفت اعتبار قیمت بلیط 1 ماهه 2 ماهه 3 ماهه با هم متفاوت است دوستان کسی ازاین موضوع اطلاع دارند؟
تفاوت قيمت به دليل متفاوت بودن كلاس بروازيه... بليط هايي با كلاس بالاتر قابليت جندين بار تغيير تاريخ حتي تا سه ماه رو داره. به اين دليل قيمتها متفاوته
2013AS7XXX
تشکر کنندگان: sadfar ، امیر مهاجر ، iman63ir
(2013-04-19 ساعت 18:06)mlo نوشته:  
[/quo
تفاوت قيمت به دليل متفاوت بودن كلاس بروازيه... بليط هايي با كلاس بالاتر قابليت جندين بار تغيير تاريخ حتي تا سه ماه رو داره. به اين دليل قيمتها متفاوته
خوب با ای اوصاف ما کدامیک را انتخاب کنیم چون فروشنده می گفت بلیط ایروان از 721 هزار و خرده ای شروع میشه!
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، iman63ir
(2013-04-19 ساعت 18:14)sadfar نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 18:06)mlo نوشته:  
[/quo
خوب با ای اوصاف ما کدامیک را انتخاب کنیم چون فروشنده می گفت بلیط ایروان از 721 هزار و خرده ای شروع میشه!

شرايط فرق ميكنه. من خودم به شخصه بايينترين كلاس رو انتخاب ميكردم. جون همين كلاس هم با جريمه جزيي ميتونيد تاريخش رو عوض كنيد. در هر حال از لحاظ سرويس دهي و مسايل ديكرش نرخها متفاوته. فكر ميكنم براي يه برواز يك ساعت و ربعه لازم نيست خيلي هزينه كرد.
2013AS7XXX
تشکر کنندگان: parsush ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، iman63ir
(2013-04-19 ساعت 17:28)امیر مهاجر نوشته:  یه سؤال دیگه:
برای گشتن دنبال آپارتمان ارزون ریسک نیست به نظر شما که از اینجا جایی رو رزرو نکنیم؟
با توجه به اینکه حدود ساعت ۶ و ۷ عصر میرسیم ایروان دیگه تاریکه و فرصتی برای گشتن نیست.

اگه دوست نداری که چمدون به دست در ایروان دنبال اپارتمان بگردی و ۵-۱۰ دلار بالا پایین برات مهم نیست بهتره از همینجا رزرو کنی.
ولی مزیت از اونجا گرفتن هم اینه که اپارتمان و محلشو قبل از پول دادن می بینی و انتخاب می کنی.
اگه خواستی از اونجا بگیری با تاکسی از فرودگاه برو میدان جمهوری، در اطراف میدون افراد زیادی هستند که فارسی هم کمی بلدند و اپارتمانهای خوبی هم دارن یا اینکه با این افرادی که دوستان تلفناشونو زحمت کشیدن تو این تاپیک فراوون گذاشتن تماس بگیر و هماهنگ کن.
در مورد بلیط هم فرق زیادی نمی کنه الان بگیری یا حتی ۳-۴ روز مونده به پرواز. چون به علت گرونی های اخیر مسافرت ها کم شده و اغلب هم زمینی می رن پس بلیط همیشه هست. فقط باید برای گرفتن ارز مسافرتی ۲-۳ روزی زودتر بلیط رو بگیری.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: elima1980 ، abbas41 ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، iman63ir
(2013-04-19 ساعت 17:12)امیر مهاجر نوشته:  دوستان صاحبنظر، بلیط ایروان رو الان تهیه کنم یا بذارم نزدیکیهای مصاحبه؟

شما با یکی از نمایندگی های هواپیمایی آسمان تماس بگیرید تا کامل بهتون توضیح بدن.. من دو هفته پیش گرفتم 10160000 ریال بعدش فهمیدم شده 9160000 ریال.. در حالیکه می گفتن زود تر بگیر که روزهای آخر گرون تر میشه.. Sad
تشکر کنندگان: byousefi_p ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، امیر مهاجر ، iman63ir
امیر جان پیشنهاد می کنم هر روز به نمایندگی های آسمان زنگ بزنی(شمارهاشونو گذاشتم). اینطور که من بررسی کردم و البته اقدام کردم معمولاً 1-2 روزی ارزونترین قیمت بلیط که 3 ماهه و به قیمت 916000 تومان هستش و البته آژانسها 3-5% هم تخفیف میدن باز میشه. بهترین زمان اون 2-3 روزه که کلاس3 ماهه باز میشه

(2013-04-19 ساعت 17:28)امیر مهاجر نوشته:  یه سؤال دیگه:
من از تیتیو گرفتم برای 2 نفر نزدیک میدان اپرا شبی 35 $ از ایران.
100$ هم به عنوان پیش پرداخت دادم.
خیلی هم ظاهراً شیکه(توعکسها اینطوری نشون میده) ولی هنوز نرفتم ببینم.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، SHABAH51 ، امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان