موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-19 ساعت 17:12)امیر مهاجر نوشته: دوستان صاحبنظر، بلیط ایروان رو الان تهیه کنم یا بذارم نزدیکیهای مصاحبه؟
از نظر قیمت تفاوتی میکنه آیا؟
من دیروز تماس گرفتم آژانس گفت خیلی زوده اواسط اردیبهشت تماس بگیر
قیمت هم از 720 هزار به بالا بهم گفت
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-19 ساعت 17:28)امیر مهاجر نوشته: یه سؤال دیگه:
برای گشتن دنبال آپارتمان ارزون ریسک نیست به نظر شما که از اینجا جایی رو رزرو نکنیم؟
با توجه به اینکه حدود ساعت ۶ و ۷ عصر میرسیم ایروان دیگه تاریکه و فرصتی برای گشتن نیست.
به نظر من که رزرو کردن از اینجا عاقلانه تره.
سلام امیر خان. برای پرواز چون ایروان کلا خط خلوتیه من یک ماه زودتر (۲۸ اسفند) برای ۲۰ فروردین گرفتم ۱۰۲۶۰۰۰ اما هم سفرا یک هفته قبل پرواز ۹۱۰۰۰۰ گرفته بودن. ظاهرا اون اواخر چون احتمال خالی موندن صندلی هست ارزون تر میدن. اما من یه جورایی نمی خواستم ۲-۳ هفته استرس پر شدن پرواز رو داشته باشم زودتر خریدم. ضمن اینکه پرواز آسمان برای ایروان فقط کلاس اکونومی داره (با توجه به اینکه اکثر پروازا هواپیما های کوچیک بویینگ ۷۲۷ هستن) و کلاس دیگه ای اصلا فروخته نمیشه. من بلیطم رو اپن ۶ ماهه گرفتم و ۳ روز بعد اینکه رسیدم رفتم دفتر آسمان ایروان (خ نلبندیان شماره ۲۸) و بلیط برگشت رو گرفتم.
در مورد آپارتمان شرکت تاتو آپارتماناش بد نیست اما یه مقدار فاصله آپارتمان هاش از مرکز شهر (میدون جمهوری) دوره. ضمن اینکه برای رزرو باید به یکی از همکاراشون تو ایران بیعانه بدی تا آپارتمان رو برات نگه دارن. اما من از شرکت hyurservice.com یه آپارتمان کلاس A نوساز یه خوابه رو کنار میدون ساخارو (۱۰۰ متر بالاتر از میدون جمهوری) با تمام امکانات گرفتم شبی ۴۲ دلار (آپارتمان شماره ۴۳۷). خوبیش این بود که با ایمیل رزرو کردم و پول پیشی پرداخت نکردم. ضمن اینکه عکس های سایت کاملا واقعی و دقیقا عین واحدی بود که دیدیم و علاوه بر اون دقیقا محل واحد رو توی نقشه کنار تصاویر مشخص کرده. خوبی دیگش این بود که با اینکه رزرو کرده بودیم اما باز مارو برد داخل آپارتمان و نشونمون داد و همه وسایل رو تست کرد و بعد کل پول رو گرفت. کلی هم نقشه و راهنمای ایروان رو رایگان بهمون داد. ۲ بار هم برای نظافت اومدن و تمیز کردن.
این رو هم بگم که خیلی از هم سفرای ما که از قبل خونه نگرفته بودن هم معطل شده بودن واسه دیدن چند تا خونه و هم خیلیاشون در نهایت مجبور شده بودن یه واحد رو انتخاب کنن. ضمن اینکه از نظر هزینه هم خیلی فرق چندانی براشون نکرده بود و حتی بعضی ها شبی ۵۰-۶۰ دلار پرداخت کرده بودن واسه یه واحد شبیه واحد ما...
میدونم که یه ضرب میگیری رفیق...
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-20 ساعت 10:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-20 ساعت 10:18 توسط hana_fd.)
(2013-04-20 ساعت 01:15)circle نوشته: (2013-04-19 ساعت 17:28)امیر مهاجر نوشته: یه سؤال دیگه:
برای گشتن دنبال آپارتمان ارزون ریسک نیست به نظر شما که از اینجا جایی رو رزرو نکنیم؟
با توجه به اینکه حدود ساعت ۶ و ۷ عصر میرسیم ایروان دیگه تاریکه و فرصتی برای گشتن نیست.
به نظر من که رزرو کردن از اینجا عاقلانه تره.
سلام امیر خان. برای پرواز چون ایروان کلا خط خلوتیه من یک ماه زودتر (۲۸ اسفند) برای ۲۰ فروردین گرفتم ۱۰۲۶۰۰۰ اما هم سفرا یک هفته قبل پرواز ۹۱۰۰۰۰ گرفته بودن. ظاهرا اون اواخر چون احتمال خالی موندن صندلی هست ارزون تر میدن. اما من یه جورایی نمی خواستم ۲-۳ هفته استرس پر شدن پرواز رو داشته باشم زودتر خریدم. ضمن اینکه پرواز آسمان برای ایروان فقط کلاس اکونومی داره (با توجه به اینکه اکثر پروازا هواپیما های کوچیک بویینگ ۷۲۷ هستن) و کلاس دیگه ای اصلا فروخته نمیشه. من بلیطم رو اپن ۶ ماهه گرفتم و ۳ روز بعد اینکه رسیدم رفتم دفتر آسمان ایروان (خ نلبندیان شماره ۲۸) و بلیط برگشت رو گرفتم.
در مورد آپارتمان شرکت تاتو آپارتماناش بد نیست اما یه مقدار فاصله آپارتمان هاش از مرکز شهر (میدون جمهوری) دوره. ضمن اینکه برای رزرو باید به یکی از همکاراشون تو ایران بیعانه بدی تا آپارتمان رو برات نگه دارن. اما من از شرکت hyurservice.com یه آپارتمان کلاس A نوساز یه خوابه رو کنار میدون ساخارو (۱۰۰ متر بالاتر از میدون جمهوری) با تمام امکانات گرفتم شبی ۴۲ دلار (آپارتمان شماره ۴۳۷). خوبیش این بود که با ایمیل رزرو کردم و پول پیشی پرداخت نکردم. ضمن اینکه عکس های سایت کاملا واقعی و دقیقا عین واحدی بود که دیدیم و علاوه بر اون دقیقا محل واحد رو توی نقشه کنار تصاویر مشخص کرده. خوبی دیگش این بود که با اینکه رزرو کرده بودیم اما باز مارو برد داخل آپارتمان و نشونمون داد و همه وسایل رو تست کرد و بعد کل پول رو گرفت. کلی هم نقشه و راهنمای ایروان رو رایگان بهمون داد. ۲ بار هم برای نظافت اومدن و تمیز کردن.
این رو هم بگم که خیلی از هم سفرای ما که از قبل خونه نگرفته بودن هم معطل شده بودن واسه دیدن چند تا خونه و هم خیلیاشون در نهایت مجبور شده بودن یه واحد رو انتخاب کنن. ضمن اینکه از نظر هزینه هم خیلی فرق چندانی براشون نکرده بود و حتی بعضی ها شبی ۵۰-۶۰ دلار پرداخت کرده بودن واسه یه واحد شبیه واحد ما...
میدونم که یه ضرب میگیری رفیق...
این آپارتمان ها ظاهراْ به غیر از کلاس Executive اینترنت wifi اراپه نمی دن. ولی گفت که از طریق Flash Modem اینترنت نامحدود داره من نمی دونستم چه جوری می شه.
(2013-04-19 ساعت 17:12)امیر مهاجر نوشته: دوستان صاحبنظر، بلیط ایروان رو الان تهیه کنم یا بذارم نزدیکیهای مصاحبه؟
از یک یا دو آژانس هر روز قیمت بگیرید. معمولاْ وقتی کلاس ارزون تر باز می شه همه همون قیمت رو می دن. من خودم بعد از اینکه روازهای may باز شد بعد از یک هفته قیمت 916 تومن هم داشتن که من بلیط رو خریدم البته می تونید به آژانس بگید که برارتون بلیط رو رزرو هم بکنه تا چند روز بیشتر بدون نگرانی از \ر شدن بلیط قیمت های جدید رو هم بررسی کنید.
موفق باشید.
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
دوستان اگرکسی هست که آخراین هفته قصدسفرداشته باشه وتمایل داره که هاستل اقامت داشته باشه به من پیغام بده
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که نگران شب رسیدن به ارمنستان هستند باید بگم که نگران نباشید وقتی برسید افرادی هستند که در فرودگاه بهتون خونه با قیمتهای مختلف در مرکز شهر پیشنهاد می کنند و فارسی هم بلدند. فقط حواستون به پول کرایه تاکسی تا شهر باشه..میتونید با چونه تا 4000 درام بگیرید
شماره کیس: 2013AS15XX
کنسولگری: Yerevan
تعداد افراد منظور در کیس : 1
مصاحبه: JAN W4
کلیرنس: 60 روزه (با فرم 9 سوالی)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-19 ساعت 22:27)nooshshahnar نوشته: (2013-04-19 ساعت 17:12)امیر مهاجر نوشته: دوستان صاحبنظر، بلیط ایروان رو الان تهیه کنم یا بذارم نزدیکیهای مصاحبه؟
من دیروز تماس گرفتم آژانس گفت خیلی زوده اواسط اردیبهشت تماس بگیر
قیمت هم از 720 هزار به بالا بهم گفت
سلام دوست عزیز بلیط رو تهیه کن چون قیمتش خوبه تا اون موقع ریسک اگر با این قیمت پیدا نکنید مجبورید گرونتر بخرید
کیس نامبر: ؟؟65
تاریخ مصاحبه:28 مارچ
محل مصاحبه:ایروان
تاریخ گرفتن ویزا:24 جون
تاریخ رفتن به واشنگتن:12 دسامبر
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بردن لب تاب کار عقلانی هست؟ یا حملش سخته؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی را میشناسید که از ایروان بلیت برای رفتن به امریکا گرفته باشه و از آنجا رفته باشه؟ اگر آری، لطفا سایت شرکت هواپیمایی و هر اطلاعاتی در این مورد دارید مرا در جریان بگذارید. ممنون از لطفتون
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com