کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-04-29 ساعت 13:51)arian307 نوشته:  آقایون خانومااا.... من شنبه ی این هفته دارم بر میگردم ارمنستان که ویزام و بگیرم .... سری پیش که رفتم واسه 10 روز 500 دلار یه اپارتمان عالی گرفتم..... حالا باز دارم میرم و نمیخوام ولخرجی کنم و میحوام تا جایی که ممکنه قیمت ها مناسب باشه.... یه هاستل خوب که قیمتاش هم خوبه به من معرفی کنین اگر میشناسین... گرمی رو چک کردم اما نمیدونم چرا اتاق سینگل نداره و اگر سینگل بخوام بگیرم چقدر باید هر شب بدم.. ضمنا کسی اگر هفته ی اینده سفر میکنه خوش حال میشم همسفر شیم

شما با چه وسیله ای قراره برید ایروان؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Ahmad0756 ، KIMIA2005
(2013-04-29 ساعت 16:47)mrr777 نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 13:51)arian307 نوشته:  آقایون خانومااا.... من شنبه ی این هفته دارم بر میگردم ارمنستان که ویزام و بگیرم .... سری پیش که رفتم واسه 10 روز 500 دلار یه اپارتمان عالی گرفتم..... حالا باز دارم میرم و نمیخوام ولخرجی کنم و میحوام تا جایی که ممکنه قیمت ها مناسب باشه.... یه هاستل خوب که قیمتاش هم خوبه به من معرفی کنین اگر میشناسین... گرمی رو چک کردم اما نمیدونم چرا اتاق سینگل نداره و اگر سینگل بخوام بگیرم چقدر باید هر شب بدم.. ضمنا کسی اگر هفته ی اینده سفر میکنه خوش حال میشم همسفر شیم

من زیمینی میرم دوست من
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: KIMIA2005
کسی هست هفته اول جون باشه وقت سفارتش و بلیط گرفته باشه ؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: KIMIA2005
ما هنوز در ایروان هستیم یه خون در خیابان تومانیان گرفتیم برای ۵شب ۱۵۰ دلار شد شعبی‌ ۳۰ تومان از همه طرف هم ب مرکز شهر نزدیک ما با مترو یا وان یا پای پیاده همه جا رو طی‌ می‌کنیم از داره خون میاییم بیرون انواع پاساژ‌ها و سوپرها خوردنی جات ..... خونه تمیزی هم هست . اگر کسی‌ می‌خواد بگه ک هنوز ما اینجاییم باهاش صحبت کنیم البته نمیدونم بازم به این قیمت میده یا نه ؟!!!!!!!!!
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: shimoda ، سلی ، Ali.US ، javid737 ، nooshshahnar ، Nasimmmm ، parsush ، sadeghi897 ، پروا ، nika ، parastoo500
(2013-04-29 ساعت 21:59)سمانه777 نوشته:  ما هنوز در ایروان هستیم یه خون در خیابان تومانیان گرفتیم برای ۵شب ۱۵۰ دلار شد شعبی‌ ۳۰ تومان از همه طرف هم ب مرکز شهر نزدیک ما با مترو یا وان یا پای پیاده همه جا رو طی‌ می‌کنیم از داره خون میاییم بیرون انواع پاساژ‌ها و سوپرها خوردنی جات ..... خونه تمیزی هم هست . اگر کسی‌ می‌خواد بگه ک هنوز ما اینجاییم باهاش صحبت کنیم البته نمیدونم بازم به این قیمت میده یا نه ؟!!!!!!!!!

دوست عزيز ممنون ميشم اگه براي ما رديفش كنيد يا شمارشو برام بفرستيد براي ٢ مي. مرسي
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
تشکر کنندگان: sadeghi897
(2013-04-29 ساعت 19:41)arian307 نوشته:  

من زیمینی میرم دوست من

احتمالا من هم جمعه یا شنبه عازمم زمینی.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، songoku ، nika
سلامممم..

کسی میدونه تو ایروان دسترسی به اینترنت چطوریه؟ (اگه محلی که اجاره کنیم اینترنت رایگان نداشته باشه)
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: tajhizgaran ، byousefi_p
(2013-04-30 ساعت 08:49)Nasimmmm نوشته:  سلامممم..

کسی میدونه تو ایروان دسترسی به اینترنت چطوریه؟ (اگه محلی که اجاره کنیم اینترنت رایگان نداشته باشه)

از فرودگاه که بیایین بیرون، قبل از درب خروج، سمت راست، نمایندگی ویوا سل هستش، سیم کارت خوب و مناسبی هستش، هم اینترنت و هم تماس قیمت مناسب با کد ********77009821 به تهران داره. در سطح شهر هم نمایندگی داره. فقط بگین اینترنت را همونجا فعالش کنه.
قیمت سیم کارت: 100 درام=900 تومان
حداقل شارژ: 400 درام= 3600 تومان
هزینه هر دقیقه تماس به تهران با کد فوق: حدود 800 تومان
هزینه هر 1 مگا بایت اینترنت: 9 تومان
چک کردن باقی مانده موجودی: #122*
پیشنهاد من برای شارژ 1 هفته: 2400 درام = حدود 20 هزار تومان
ضمناً در سطح شهر بعضی ایستگاههای اتوبوس wifi رایگان داره، که با علامت مشخصه.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Nasimmmm ، mlo ، el333 ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، javid737 ، Ali.US ، parsush ، gitialyari
بچه ها سلام ،
ما امروز مصاحبه داشتیم و یضرب ویزا گرفتیم،
اصلا نگران نباشید و فقط توکل کنید.
سر حوصله با جزئیات توضیح میدم .
(2013-04-30 ساعت 03:45)mrr777 نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 19:41)arian307 نوشته:  

من زیمینی میرم دوست من

احتمالا من هم جمعه یا شنبه عازمم زمینی.

والا من دیروز بلیط گرفتم جمعه و شنبه و 1 شنبه پر شده بود.... اگر میخواین بگیرین زود تر واسه 2 شنبه بگیرین
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ASALI ، mrr777 ، KIMIA2005
دوستان سلام دوباره ما فردا صبح خونه رو تحویل میدیم . اونایی ک دنبال حراج بودن سرتاسر خیابونه تومانیان و نزدیک‌های جمهوری حراج داره مثلا اما بازم بگردین پیدا می‌شه . درمورد سوغاتی اصلا فکرشو نکنید . فقط شکلات میتونید بخرید
پولها تون رو سا س چنگ کنید اما خریدش واقعا گرونه ما از سر خیابونه مدیکال همه خریدمونو کردیم . واقعا ب صرف تره . میام ی سفر نامه مینویسم . درضمن اینا حتا وات تیم ایس آیتی رو نمی‌دونن آسان یه وعضی.
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: ASALI ، mlo ، nooshshahnar ، javid737 ، سلی ، byousefi_p ، parsush ، sadeghi897 ، پروا ، tajhizgaran ، KIMIA2005
دوستانی که اخیراً مصاحبه رفتند! کدوم فرم ویزای ارمنستان قابل قبوله؟ یکیش یک برگیه و یکیش دو برگی. ممنون میشم راهنمایی کنید..
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: nika ، KIMIA2005
من ایروان نرفتم ولی ایروان رفته ها را دوست می دارم همی
اون دو برگیو پشت و رو پرینت بگیر
(2013-05-01 ساعت 14:47)mlo نوشته:  دوستانی که اخیراً مصاحبه رفتند! کدوم فرم ویزای ارمنستان قابل قبوله؟ یکیش یک برگیه و یکیش دو برگی. ممنون میشم راهنمایی کنید..
تشکر کنندگان: mlo ، el333 ، gitialyari ، iman63ir ، tajhizgaran ، elima1980 ، nika ، KIMIA2005
(2013-05-01 ساعت 14:47)mlo نوشته:  دوستانی که اخیراً مصاحبه رفتند! کدوم فرم ویزای ارمنستان قابل قبوله؟ یکیش یک برگیه و یکیش دو برگی. ممنون میشم راهنمایی کنید..

دو برگی جدیدتره و بهتر. فقط رو یه کاغذ پشت رو پرینت بگیرید Wink
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، mlo ، gitialyari ، nooshshahnar ، KIMIA2005
دوستان گل و عزیز مهاجر سرایی، از زحمات تک تکتون ممنونم، امروز صبح (2 ساعت پیش) مصاحبه داشتیم، خدا را شکر پاسپورتامون را اَزمون گرفت که ظاهراً به معنی یکضربه. هیچ استرسی نداشته باشید و همه چیز رو حقیقت بگید.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان