کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-01 ساعت 14:49)کاوه شیز نوشته:  من ایروان نرفتم ولی ایروان رفته ها را دوست می دارم همی
اون دو برگیو پشت و رو پرینت بگیر
(2013-05-01 ساعت 14:47)mlo نوشته:  دوستانی که اخیراً مصاحبه رفتند! کدوم فرم ویزای ارمنستان قابل قبوله؟ یکیش یک برگیه و یکیش دو برگی. ممنون میشم راهنمایی کنید..

من دوتا شوپرکرده بودم هیچکدوم به دردما که زمینی رفته بودیم نخوردشاید واسه هوایی به دردبخوره فرم زمینی کلا فرق داره.واسه آپارتمان ترمینال کلی دلال خونه است فقط ازاول فی پایین بدید مثل بعضی هموطنان جوگیرنشیدونرخ دلالی ازاول صحبت کنید.من 5دلاردادم .تاکسی همینطورهمشون پول تاکسی ازتون میگیرند1000تابیشترندید
ی
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، tajhizgaran ، nika ، Ehsan1358 ، b_argi ، KIMIA2005
ایروان گوجه، خیار و میوه خیلی خیلی گرونه
گوجه 1500 درام
سیب 1200 درام
گلابی 2000 درام
شیر 1 لیتری: 250 درام
آب 2 لیتری: 210 درام
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: mlo ، امیر مهاجر ، nika ، nooshshahnar ، b_argi ، KIMIA2005
دوستان سلام من مادرم هفته چهارم جون ایروان مصاحبه داره من ایران نیستم اون تاریخ هم نمی تونم آف بگیرم همراهش برم، به نظرتون برای یه خانم 56 ساله تنها که انگلیسیش نصفه و نیمه است سخته تنها بره؟ خیلی نگرانشم

در ضمن یه هتل نزدیک سفارت یا مطب اون خانم دکتر کریستین می شناسید که قیمتش هم مناسب باشه، فکر کنم دست کم پنج شب باید بمونه

***هشدار*** از درج تاریخ دقیق سفر، مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی هویت واقعی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد. سعید
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، KIMIA2005
(2013-05-03 ساعت 01:31)Sany58 نوشته:  دوستان سلام من مادرم .... جون ایروان مصاحبه داره من ایران نیستم اون تاریخ هم نمی تونم آف بگیرم همراهش برم، به نظرتون برای یه خانم 56 ساله تنها که انگلیسیش نصفه و نیمه است سخته تنها بره؟ خیلی نگرانشم

در ضمن یه هتل نزدیک سفارت یا مطب اون خانم دکتر کریستین می شناسید که قیمتش هم مناسب باشه، فکر کنم دست کم پنج شب باید بمونه

می تونید با بچه های اینجا که در همون تاریخ باید برن هماهنگ کنید که هوای مادرتون رو داشته باشن.
در کل نگران نباشید دوست عزیز، ایروان شهر ارومی هست و مشکلی پیش نمیاد.
نزدیک سفارت یا مطب دکتر جای مناسبی نیست و بهتره براشون در یکی از هاستل های مرکز شهر جا بگیرید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: iman63ir ، امیر مهاجر ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، jazirehh ، KIMIA2005
پیشنهادمیکنم که درایروان ازمترووسرویس حمل ونقل عمومی استفاده کنید.برای رفتن به بیمارستان موراتسان وانجام مدیکال باازمیدان جمهوری بامترو به ایستگاه ساسونتی دویدبریدازسالن متروکه خارج میشیدیک دوراهی سمت راست میره به سمت بیمارستان موراتسان درانتهاسالن بازیک دوراهی تفاوتی نداره که ازکدوم خارج بشین هردو به یک مسیرختم میشه ازمترو که خارج میشین سمت چپ خیابان یک بازارمیوه وتره بارپیشنهادمیکنم که میوه ونان ازاینجا خریدکنید.یک میدان مقابلتون این میدان که مستقیم بریدبه خیابان اصلی میرسیدسمت راستتون یک ایستگاه ون واتوبوس ون شماره 47یا67اگرسواربشیدوبه راننده بگیدموراتسان شمارو مقابل بیمارستان باتابلوآبی رنگ نگه میداره بیمارستان سمت راست ون. هرزمان که رسیدید به راننده تاکیدکنیدموراتسان تا نگه داره.
روبرو بیمارستان دوفروشگاه بزرگ موادغذایی هست یکیشون همیشه حراج موادغذایی داره ومعمولا دونرخ یکی قبل تخفیف ودیگری بعدتخفیف ما بیشترخریدمون ازاین فروشگاه انجام دادیم فروشگاه ساس وسایرفروشگاه زنجیری نزدیک میدان جمهوری قیمتهای بسیاربالایی داره .بیمارستان منطقه فقیرنشین
ایروان واقع شده وبیشتراقلام غذایی ونوشیدنی دراین منطقه ازمناطق دیگرپایین تره .هزینه مترو100درام وهزینه ون 100 درام .بعضی ازونهاازمیدان جمهوری تا
بیمارستان میان .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: mlo ، iman63ir ، byousefi_p ، امیر مهاجر ، jjbahale ، SHABAH51 ، KIMIA2005
دوستان لطفا" اگه کسی دقیق و با منبع موسق میدونه که بالاخره باید برای ارمنستان هم مثل آنکارا مدارک و ترجمه ها رو پانزده روز جلوتر بفرستیم یا نه؟
یه چیز دیگه هم شنیدم که فکر نمیکنم درست باشه که یکی میگفت فایل اسکن شده مدارک و ترجمه ها رو به سفارت ایمیل کنید!؟ لطفا" دقیق و کامل بگید.

با تشکر.
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-03 ساعت 09:59)vampire نوشته:  دوستان لطفا" اگه کسی دقیق و با منبع موسق میدونه که بالاخره باید برای ارمنستان هم مثل آنکارا مدارک و ترجمه ها رو پانزده روز جلوتر بفرستیم یا نه؟
یه چیز دیگه هم شنیدم که فکر نمیکنم درست باشه که یکی میگفت فایل اسکن شده مدارک و ترجمه ها رو به سفارت ایمیل کنید!؟ لطفا" دقیق و کامل بگید.

با تشکر.
منبع موثق مدارک مورد نیاز سفارت هاست که برای آنکارا این قضیه قید شده ولی برای ایروان نه... نیاز به ایمیل هم نیست.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، iman63ir ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، jazirehh ، KIMIA2005
(2013-05-03 ساعت 09:59)vampire نوشته:  دوستان لطفا" اگه کسی دقیق و با منبع موسق میدونه که بالاخره باید برای ارمنستان هم مثل آنکارا مدارک و ترجمه ها رو پانزده روز جلوتر بفرستیم یا نه؟

با تشکر.
اصلا نیاز به ارسال مدارک ندارید.
منبع: خودم و کلی آدم دیگه که رفتن مصاحبه Big Grin
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: mlo ، byousefi_p ، امیر مهاجر ، nooshshahnar ، vampire ، SHABAH51 ، KIMIA2005
(2013-04-28 ساعت 14:51)jjbahale نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 11:04)sahels70 نوشته:  سلام
دوستان

من رفتم بانک تمکن مالی بگیرم به زبان فارسی به من داد
اگه بدم مرکز ترجمه اشکالی نداره
مشکلی پیش نمیاد

سلام ایشالله با خبرهای خوش برگردی
من هم بعد از شما هستم
پروازتون روز پنج شنبه هست ؟

كدوم بانك؟
چرا از بانك پاسارگاد يا پارسيان يا ملت نمي گيري كه خيالت راحت بشه؟؟

دوست عزیز من از بانک ملی گرفتم به انگلیسی زد و مهر لاتین هم زد اما تاریخ افتتاح حساب داخل برگه قید کرده بود.امیدوارم موفق باشید .
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، SHABAH51 ، KIMIA2005
(2013-05-02 ساعت 22:23)iman63ir نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 21:51)byousefi_p نوشته:  ایروان گوجه، خیار و میوه خیلی خیلی گرونه
گوجه 15000 درام
سیب 12000 درام
گلابی 20000 درام
شیر 1 لیتری: 250 درام
آب 2 لیتری: 210 درام
فکر کنم یه صفر زیاد گذاشتی Big Grin یا هم قیمت یه کیسه رو دیدی

این دوستمون قیمتها رو درست نوشتند چون ما خودمون دیروز از ارمنستان برگشتیم و واقعا همه چی خیلی گرون بود
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: iman63ir ، امیر مهاجر ، nooshshahnar ، KIMIA2005
سلام به همه ی دوستان. در مورد فروشگاه های SASتوضیح میدین که ATM هاش چطوری دلار رو تبدیل به درام میکنه؟
منطورم اینه که مثل خوددریافت های خودمون هستش؟

اگه بخوایم از ایران برامون پول بفرستن. میتونن به همین حساب های شتابی که تو ایران داریم پول بریزن و از ATM های بانک ملت دلار یا درام تحویل بگیریم؟
شماره کیس: **85
کنسولگری:ایروان
تاریخ مصاحبه:12jun
دریافت ویزا:15Aguste
ورود به آمریکا:---
دریافت گرین گرین کارت:---
(2013-05-03 ساعت 01:31)Sany58 نوشته:  دوستان سلام من مادرم ... جون ایروان مصاحبه داره من ایران نیستم اون تاریخ هم نمی تونم آف بگیرم همراهش برم، به نظرتون برای یه خانم 56 ساله تنها که انگلیسیش نصفه و نیمه است سخته تنها بره؟ خیلی نگرانشم

سلام
شما بررسی کنید ببینید چه افرادی اینجا تو این تاریخ هستن باهاشون هماهنگ کنید، حتمن کمکتون می کنند.
غیر از مورد فوق موارد زیر را انجام و به مادرتان ارایه دهید:
1- نقشه ایروان را بخرید و محلهای مهم (هتل، بیمارستان، سفارت،نمایندگی آسمان، فروشگاه ساس و ...) را علامت بزنید.
2- آدرس بیمارستان و سفارت و هتل را به زبان ارمنی براشون بنویسید.
3- این آدرسها را بگردید تو این تاپیک پیدا می کنید.
4- چند کپی از پاسپورت برای تلفن، هتل، گرفتن ویزا اگه یکضرب بگیرند بهشون بدید.
5- بعضی دوستان نقشه محلها را کشیدن اینها را پرینت و بهشون با توضیحات فارسی بدید.
6- توصیه میکنم تو فرودگاه خط تلفن ویوا سل بگیره.چند صفحه پیش توضیحاتشو دادم.
7- یک هتل نزدیک میدان جمهوری براش بگیرید و هر چند که کمی گران میشه ترانسفر فرودگاهی براشون بگیرید.
8- فرم ویزا را براشون پر کنید.
9- یک چیزی هم باید اولش میگفتم، توکلتون به خدا باشه و به خدا بسپاریدشون.
اینجا همه چیز راحتر از اونی هست که فکرشو میکنید.
Wink
سفرنامه
تجربیات
ممنونم از اطلاعات کاملت دوست عزيز,باور مى کنى چند وقته شب و روز خواب ندارم از نگرانى,اصلا گاهى فکر مى کنم شايد کلا بى خيال ويزا بشه براش بهتره,مى ترسم يه وقت بلايى سرش بياد پشيمون بشم,آخه مامانم لاتارى برنده شده, من ثبت نامش کرده بودم و خودش خيلى خبر نداره چى به چيه,توکل بخدا تا چى پيش بياد
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: byousefi_p ، امیر مهاجر ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، KIMIA2005
دوستان یک سری اطلاعات کلیدی (به عقیده خودم) تو این تاپیک قرار دادم. فکر می کنم به دردتون بخوره.
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: iman63ir ، afshinghwink ، nooshshahnar ، KIMIA2005 ، گل نهال
یه سوال دیگه Big Grin

برق ایروان چند ولت هستش؟ یعنی 2شاخه(220 ولت) یا 3شاخه(110 ولت) هستش؟
شماره کیس: **85
کنسولگری:ایروان
تاریخ مصاحبه:12jun
دریافت ویزا:15Aguste
ورود به آمریکا:---
دریافت گرین گرین کارت:---

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان