کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-23 ساعت 15:58)MEXX نوشته:  از دوستان کسی الان ارمنستانه ؟

من هستم.

(2013-05-24 ساعت 02:22)Carrot نوشته:  دوستان یک سوال دارم
من مصاحبم هفته دوم جونه ولی تو این آدرس چرا کیس نامرم دیده نمیشه؟؟؟
armenia.usembassy.gov/casenumber.html
حتی کیس هایی که بعد از تاریخ من هست هم اونجا هست ولی ماله من نیست؟
بنظرتون مشکل چیه؟؟؟
یعنی زنگ بزنم به سفارت؟

این سایت مربوط به کیس هایی است که مصاحبه رفتن و کلیرنس خوردن و در اینجا کلیر شدنشون اعلام می شه.
امیدوارم شما یک ضرب بگیرید و گذارتون به این سایت نیافته.Smile

(2013-05-23 ساعت 00:16)nikan_sh نوشته:  آپارتمان از tatev گرفتم . ترانسفر رفت و برگشت فرودگاه . ترانسفر رفت و برگشت بیمارستان . ترانسفر رفت و برگشت سفارت . و گرفتن جواب آزمایش - 7 شب اقامت - 400 $ . یک نفر
بد نیست ....همچین ارزون هم نشد . ولی آپارتمان شیک و تمیز همراه با wifi .

خیلی زیاده. بخصوص برای یک نفر
شما می تونستید هاستیل بگیرید با وای فای و صبحانه شبی ۱۵ دلار و هزینه کل ترانسفرهاتون اگه همه رو بخواید تاکسی دربست بگیرید از ۳۵ دلار بیشتر نمی شد.
پس ۲۶۰ دلار اضافه دادید. ضمن اینکه سر کردن تو آپارتمان برای یک نفر کمی مشکله.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، el333 ، hamedhamed ، iman63ir ، jazirehh ، Ehsan1358
(2013-05-24 ساعت 02:24)mrr777 نوشته:  

من هستم.

بنظرتون مشکل چیه؟؟؟
یعنی زنگ بزنم به سفارت؟

این سایت مربوط به کیس هایی است که مصاحبه رفتن و کلیرنس خوردن و در اینجا کلیر شدنشون اعلام می شه.

(2013-05-23 ساعت 00:16)nikan_sh نوشته:  آپارتمان از tatev گرفتم . ترانسفر رفت و برگشت فرودگاه . ترانسفر رفت و برگشت بیمارستان . ترانسفر رفت و برگشت سفارت . و گرفتن جواب آزمایش - 7 شب اقامت - 400 $ . یک نفر

شما می تونستید هاستیل بگیرید با وای فای و صبحانه شبی ۱۵ دلار و هزینه کل ترانسفرهاتون اگه همه رو بخواید تاکسی دربست بگیرید از ۳۵ دلار بیشتر نمی شد.

دوست من آخه سفارت آنکارا یه جایی داره کسانی که مصاحبه دارن کیسشون درج میشه / آیا ایروان نداره؟ اگه داره میشه آدرسشو بدید؟
در ضمن میشه اون هاستلی که روزی 15 دلار میگیری و اینترنت هم داره رو بگی اسمش و آدرسش به ارمنی و انگلیسی و شمارش رو
مرسی
تشکر کنندگان: mrr777 ، گل نهال
(2013-05-24 ساعت 03:03)Carrot نوشته:  دوست من آخه سفارت آنکارا یه جایی داره کسانی که مصاحبه دارن کیسشون درج میشه / آیا ایروان نداره؟ اگه داره میشه آدرسشو بدید؟
در ضمن میشه اون هاستلی که روزی 15 دلار میگیری و اینترنت هم داره رو بگی اسمش و آدرسش به ارمنی و انگلیسی و شمارش رو
مرسی

خیر، ایروان همچین صفحه ای نداره.
ادرس و سایر اطلاعات هاستل ها رو در سایتشون می تونید پیدا کنید.

http://www.hostels.com/yerevan/armenia

دوستانی که رفتن از گرامی بیشتر راضی بودن.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: hamedhamed ، iman63ir ، گل نهال
(2013-05-22 ساعت 14:05)parsush نوشته:  بليط 918 شد فقط نميدونم ok يا open

روی بلیط نوشته پرستو خانم.Smile
تشکر کنندگان:
برای گرفتن ویزا از ایروان میشه یکی از اعضای خانواده با وکالتنامه بره از سفارت ویزاهارو بگیره؟ نوع وکالت چی باشه؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 02:58)butb0rn نوشته:  سلام دوستان عزیزم :ی
به علت گرانی خیلی زیاد هواپیمااا :ی من خودم گفتم از تهران بلیط بگیرم برای تبریز که در میاد ۱۰۵ تومان از اونجااا هم اتوبوس بگیرم برای ایروان :ي حاالا یه سوال داشتم از دوستانی که زمینی رفتن یا تبریز زندگی میکنند
اتوبوس مستقیم تبریز ایروان هست ؟ چه روزهایی هست ؟ نفری چقدر میگیرن ؟
مرسی از دوستان :ی
به امید دیدار در آمریکا

این کارو نکن. من از سیروسفر پرسیدم گفت فرقی نمیکنه از تبریز بری یا تهران. ماشین از تهران میاد و یکسری از مسافرارو هم تبریز سوار میکنه.
اتوبوس رفت:150 برگشت حدودا 170
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-05-24 ساعت 08:31)proje نوشته:  برای گرفتن ویزا از ایروان میشه یکی از اعضای خانواده با وکالتنامه بره از سفارت ویزاهارو بگیره؟ نوع وکالت چی باشه؟

يكي از اعضاي كيس ميتونند برند و ويزاها رو دريافت كنند...و نياز به وكالتنامه هم نداره ولي غير از اعضاي كيس رو نميدونم ميتونيد از سفارت استعلام كنيد...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: proje ، hamedhamed
درسته که تو ارمنستان مصاحبه فارسی نمیشه؟ چه معایبی نسبت به ابوظبی و آنکارا داره کسی می تونه از تجربیاتش بگه؟ از اون جدول عمو سعید خیلی سر درنمیارم Sad
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: Saeedv13
(2013-05-24 ساعت 12:43)negarin60 نوشته:  درسته که تو ارمنستان مصاحبه فارسی نمیشه؟ چه معایبی نسبت به ابوظبی و آنکارا داره کسی می تونه از تجربیاتش بگه؟ از اون جدول عمو سعید خیلی سر درنمیارم Sad
کی گفته فارسی نیست
همه سفارت ها فارسی میتونید مصاحبه بشید
ارمنستان هزینه ها کمتری داره. اما ابوظبی گرون تر و خب ویزا موقت تر هست . کجا جدول عمو سعید رو نفهمید؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: negarin60 ، گل نهال ، hamedhamed ، nooshshahnar ، Ehsan1358 ، Saeedv13
من کلا از بعد از ارسال فرم نمی دونم جریانو. اون جدول عمو سعید هم خیلی کلی بود البته دستشون درد نکنه Smile نمیدونم مثلا معاینات پزشکی چقدر قبل از مصاحبه باید انجام بشه، واکسیناسیون و ....
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Saeedv13
دوستان من برای مامانم با یه تور صحبت کردم می گه یه متل دو ستاره تو مرکز شهر به اسم TUMANYAN می گیره و ترنسفر از فرودگاه به متل و بیمارستان رو انجام می دن 330 دلار، بنظرتون خوبه؟ یا خودم یه هتل دوستاره بگیرم خودشون اینور و اونور می برن؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: mrr777 ، tajhizgaran ، Ehsan1358
خوب ما هم رفتیمم ارمنستان و دیروز برگشتیم.
مصاحبه پدرم انجام شد و همونطور که فک می کردیم کلیرنس خورد.یه کسری مدرک هم داشت که گفتن کلیر شدی بیار و ویزاتو بگیر.فعلا منتظریم ببینیم چی میشه.
ما خودمون رفتیم ارمنستان و اگه کسی می خواد بره و راهنمایی می خواد بگه تا جایی که بشه تجربیاتم رو در اختیارش قرار بدم چه از لحاظ هزینه ها و چه مسایل دیگه.
کیس نامبر 2013as00007XX3** تعداد : 3 نفر (پدر، مادر و برادر)
تاریخ مصاحبه 20 می به همراه برگه ابی
کنسولگری ایروان
مقصد : Houston, Texas
کلیر 15 آگست
3 نفر
ورود به آمریکا: 28 سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، hamedhamed ، mrr777 ، jazirehh ، nooshshahnar ، tajhizgaran ، Ehsan1358
(2013-05-24 ساعت 14:51)samira.a نوشته:  خوب ما هم رفتیمم ارمنستان و دیروز برگشتیم.
مصاحبه پدرم انجام شد و همونطور که فک می کردیم کلیرنس خورد.یه کسری مدرک هم داشت که گفتن کلیر شدی بیار و ویزاتو بگیر.فعلا منتظریم ببینیم چی میشه.
ما خودمون رفتیم ارمنستان و اگه کسی می خواد بره و راهنمایی می خواد بگه تا جایی که بشه تجربیاتم رو در اختیارش قرار بدم چه از لحاظ هزینه ها و چه مسایل دیگه.

سلام دوست عزیز، پدر شما چرا کلیرنس خورد؟ من مادرم بازنشسته است و آخر جون وقتشه، تنها قراره بره، شما کجا اقامت داشتید هتل یا خونه؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: mrr777 ، tajhizgaran
(2013-05-24 ساعت 14:57)Sany58 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 14:51)samira.a نوشته:  خوب ما هم رفتیمم ارمنستان و دیروز برگشتیم.

سلام دوست عزیز، پدر شما چرا کلیرنس خورد؟ من مادرم بازنشسته است و آخر جون وقتشه، تنها قراره بره، شما کجا اقامت داشتید هتل یا خونه؟

سلام.
والا نمی دونم چرا کلیرنس خورد! بهش چیزی نگفته بودن.پدرم اصل دیپلم یا پیش دانشگاهیش همراهش نبود یعنی چون سال گذشته گرفته بود آموزش پرورش نداد بهش اصلش رو.ظاهرا افسر به پدرم گفته فقط اصل مدرکت رو به من برسونی ویزارو می دم بهت. گفته اسمت که اعلام شد سریعا اصل مدرک رو بیار ویزاتو بگیر. به هرحال می منتظریم دیگه...
راستش ما خونه گرفتیم.ما با اتوبوس رفته بودیم و همونجا که از اتوبوس پیاده شدیم کلی آدم ریختن سرمون و همه هم فارسی بلد بودن. می شد با چونه زدن خونه های خوبی با قیمتای مناسب پیدا کرد. آپارتمان از شبی 35 دلار تا 50، 60 دلار که دیگه خیلی خوب بود. آپارتمان های کوچمتر با شبی 20 دلار هم پیدا می شد. اونجا می گفتن تو فرودگاهم هستن همچین کسایی که می تونی ازشون خونه بگیری اما چون من فرودگاهش رو نرفتم ازون طریقش دقیقا نمی دونم.
کیس نامبر 2013as00007XX3** تعداد : 3 نفر (پدر، مادر و برادر)
تاریخ مصاحبه 20 می به همراه برگه ابی
کنسولگری ایروان
مقصد : Houston, Texas
کلیر 15 آگست
3 نفر
ورود به آمریکا: 28 سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، hamedhamed ، mrr777 ، nooshshahnar ، Ehsan1358 ، afshinghwink
(2013-05-24 ساعت 02:24)mrr777 نوشته:  

من هستم.

بنظرتون مشکل چیه؟؟؟
یعنی زنگ بزنم به سفارت؟

خدا رو چه دیدی اونجا شاید یک شب یک مهمون داشته باشم . در ضمن سرویس بهداشتی و تمیزی و امنیت واسم خیلی مهم هست .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: mrr777 ، tajhizgaran ، Ehsan1358 ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان