یواش یواش ... دارم میشم ...
یواش یواش جمع آوری چمدان ..........
به قول سیندرلا باید لباس بببپپپپپپپپپپپوششششششم . هاها
یواش یواش جمع آوری چمدان ..........
به قول سیندرلا باید لباس بببپپپپپپپپپپپوششششششم . هاها
8XXX * ایروان
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
|
یواش یواش ... دارم میشم ...
یواش یواش جمع آوری چمدان .......... به قول سیندرلا باید لباس بببپپپپپپپپپپپوششششششم . هاها
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Nasimmmm ، سلی ، mlo ، godot
2013-05-26 ساعت 16:01
واقعا جای تعجب داره دوستانی که اومدن و اینجا خونه گرفتن تو خونه هاشون قابلمه نبوده که میگن با خودتون یه قابلمه بیارید ؟؟ اگه چیزی میخواید با خودتون بیارید غذاهای کنسروی . خدا وکیلی از ایران با خودتون میخواید نون لواش و ماکارونی بیارید ؟؟ یاد اون بنده خدایی افتادم که از ایران با خودش 3 شل ابمعدنی اورده بود !
هر راهنمایی خواستین در خدمتم تشکر کنندگان: tajhizgaran ، امیر مهاجر
2013-05-26 ساعت 16:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-26 ساعت 16:59 توسط عضو باسابقه.)
سلام دوستان
بی مقدمه میرم سر بحث اصلی . چندی پیش به خاطر سوء تفاهم کوچیکی ، بین من و امیر مهاجر عزیز حرفهائی پیش اومد . که متاسفانه متاسفانه متاسفانه من تندروی کردم و باعث رنجش خاطر ایشون شدم . اگرچه قبلا هم با ایمیل ازش عذرخواهی کردم اما حس می کنم هنوز هم ناراحته . من رسما اینجا ازش معذرت می خوام و امیدوارم که کدورتی هرچند کوچک هم در دلش نباشه . اولین یوزر من (30NAP30) بخاطر عصبانیتی که داشتم ACCESS LIMIT شد . بعد از اون اومدم یک آب دی جدید ساختم که باعث شد کلا" از صحنه محو بشم و فرصت عدرخواهی پیش نیومد ... وگرنه می دونستم ساخت اکانت جدید یا Multi Account بودن یعنی خداحافظی با مهاجرسرا . اما از اونجا که من دلم اینجا گیره طاقت نیاوردم و این اکانت رو ایجاد کردم . شاید این Account هم مثل اکانتهای قبلی من بلاک یا به قولی اعدام یا به قول دیگه ای Ban بشه . اما دیگه پیش خودم راحتم که من کاری رو که باید میکردم انجام دادم . راه دیگه ای حقیقتا پیش روی من نبوده و نیست ... بهترین ها رو برای شما دوستانم آرزومندم و امیدوارم شاد و تندرست و آزاااااااااااااد باشین.
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، iman63ir ، tajhizgaran ، hamedhamed ، Ali.US ، mlo ، nooshshahnar
2013-05-26 ساعت 16:19
(2013-05-26 ساعت 16:01)ahmad65 نوشته: واقعا جای تعجب داره دوستانی که اومدن و اینجا خونه گرفتن تو خونه هاشون قابلمه نبوده که میگن با خودتون یه قابلمه بیارید ؟؟ اگه چیزی میخواید با خودتون بیارید غذاهای کنسروی . خدا وکیلی از ایران با خودتون میخواید نون لواش و ماکارونی بیارید ؟؟ یاد اون بنده خدایی افتادم که از ایران با خودش 3 شل ابمعدنی اورده بود ! دوست عزيز هر كس مي تونه هرچي خواست با خودش ببره لازم هم نيست كس ديگه اي رو مسخره كنه شما با خودت هيچ چيز نبر برو اونجا خوش باش يكي از دوستان پرسيده بود با خودم چي ببرم بقيه هم راهنماييش كردن حالا تو چرا ناراحت ميشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ; کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013) تشکر کنندگان: عضو باسابقه ، el333 ، گل نهال ، tajhizgaran ، mrr777 ، nikan_sh ، hamid1357 ، Ehsan1358 ، nooshshahnar ، godot
2013-05-26 ساعت 16:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-26 ساعت 17:01 توسط عضو باسابقه.)
پیشنهاد منم همینه تا جائیکه اضافه بار نمی خورین اگه میشه مواد خوراکی فاسد نشدنی ببرین . البته با برنامه نه بی برنامه . متناسب با تعداد روزهائی که قراره باشین .
یکی دو وعده هم برین توی خیابون North Avenue ، دومین فست فود که سایه بوناش کوکاکولا هستش همبرگر و چیزبرگر بخورین ... محشره ... لامصب. از سمت اپرا که وارد این خیابون میشین ، دومین فست فود سمت راست . یک فروشگاه 24 ساعته هم دقیقا دور همون میدون ( البته میدون نیست . نمی دونم چیه... ) هست که همه چی با قیمت مناسب داره . یعنی وقتی اپرا روبروتون باشه و شما توی اون میدون باشین ( البته مراقب باشین ماشین نزنتون ) ، فروشگاه سمت راست شما و فست فود پشت سر شما . VIVA CELL هم توی همین خیابون سنگفرش هست و می تونین از wifi اونجا رایگان استفاده کنین. جمعه و به یمن ویزای من ایروان محشر کبری بود . ملت ریخته بودن توی خیابون . اپرا ، جمهوری ... شلوغ . چه شبی شد اون شب واسه من ... امیدوارم همه این حس قشنگ نصیبتون بشه .
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، el333 ، گل نهال ، amiz.abdollah ، tajhizgaran ، کاوه شیز ، Nasimmmm ، hamid1357 ، سلی ، hamedhamed ، mlo ، Ehsan1358 ، nooshshahnar ، parsush ، dolood ، kambiz12
2013-05-26 ساعت 22:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-26 ساعت 22:19 توسط hamedhamed.)
(2013-05-26 ساعت 16:01)ahmad65 نوشته: واقعا جای تعجب داره دوستانی که اومدن و اینجا خونه گرفتن تو خونه هاشون قابلمه نبوده که میگن با خودتون یه قابلمه بیارید ؟؟ اگه چیزی میخواید با خودتون بیارید غذاهای کنسروی . خدا وکیلی از ایران با خودتون میخواید نون لواش و ماکارونی بیارید ؟؟ یاد اون بنده خدایی افتادم که از ایران با خودش 3 شل ابمعدنی اورده بود !احمد جان دوست عزیز یه پستی گذاشتی که هرکی ندیدتت هزارتا فکر در رابطه با تو میکنه ولی من که ارمنستان دیدمت و از مصاحبت باهات لذت بردم و میدونم که آدم خوش قلب و البته متفکری هستی و واسه خودت ایده و برنامه داری! اتفاقا روزی که با هم رفتیم ایروان گردی، جات خالی شبش خانومم یه تک ماکارونی مشتی گذاشت با سس مهرام!! بعضی چیزها سلیقه هست دیگه و هرکسی تجربه خودش رو میگه و حالا هرکس به فراخور شرایطش از اون استفاده میکنه راستی ویزای هنریت چی شد؟ هنوز جور نشده؟ برات آرزوی موفقیت دارم و میدونم اگه پستی هم میزاری فقط درجهت کمک به هموطنات و از روی خوش قلبیته! تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، گل نهال ، el333 ، nooshshahnar
2013-05-26 ساعت 23:29
دوستانی که هتل و یا هاستل تشریف نمی برن و به نوعی دسترسی به اینترنت ندارن ، پیشنهاد می کنم با خرید یک سیم کارت VIVA CELL و با استفاده از WIFI گوشی و یا کابل USB گوشیتون از تکنولوژی 3G این سیم کارت استفاده کنید . من توی این مدت تجربش کردم که سرعتش برابر با 512 مودم وایمکسم بود . ( از سرعت دانلودش متوجه شدم ) . حتی خیلی اوقات سرعتش در لود کردن سایتها خیلی خیلی بیشتر بود ....
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، mlo ، nooshshahnar ، hamedhamed ، Nasimmmm ، امیر مهاجر
سلام
اگه کسی از دوستان میخواد ویزاش رو پیک آپ کنه پیغام خصوصی بده، فردا (دوشنبه) عازم ارمنستان خواهم بود (البته كيس هاي غيرمهاجرتي كه نيازي به حضور خود شخص نيست منظورم بود) تشکر کنندگان: گل نهال
2013-05-27 ساعت 02:31
(2013-05-26 ساعت 23:29)عضو باسابقه نوشته: دوستانی که هتل و یا هاستل تشریف نمی برن و به نوعی دسترسی به اینترنت ندارن ، پیشنهاد می کنم با خرید یک سیم کارت VIVA CELL و با استفاده از WIFI گوشی و یا کابل USB گوشیتون از تکنولوژی 3G این سیم کارت استفاده کنید . من توی این مدت تجربش کردم که سرعتش برابر با 512 مودم وایمکسم بود . ( از سرعت دانلودش متوجه شدم ) . حتی خیلی اوقات سرعتش در لود کردن سایتها خیلی خیلی بیشتر بود .... قیمت اون سیم کارت چنده؟ اینترنتش محدوده یا نامحدود؟ اگر محدوده چقدره؟ اگر در این مورد اطلاعات بدید ممنون میشم مرسی تشکر کنندگان: Nasimmmm ، عضو باسابقه ، Ehsan1358 ، godot
2013-05-27 ساعت 04:46
(2013-05-26 ساعت 22:09)hamedhamed نوشته:سلام حامد جان(2013-05-26 ساعت 16:01)ahmad65 نوشته: واقعا جای تعجب داره دوستانی که اومدن و اینجا خونه گرفتن تو خونه هاشون قابلمه نبوده که میگن با خودتون یه قابلمه بیارید ؟؟ اگه چیزی میخواید با خودتون بیارید غذاهای کنسروی . خدا وکیلی از ایران با خودتون میخواید نون لواش و ماکارونی بیارید ؟؟ یاد اون بنده خدایی افتادم که از ایران با خودش 3 شل ابمعدنی اورده بود !احمد جان دوست عزیز قصد جسارت نداشته و ندارم به هموطنای گلم . اگه هم چیزیو میگم از رو تجربس شاید به درد کسی بخوره . هنوز کار ویزام اوکی نشده . به هر حال تلاشمو میکنم دیگه باقی کار هم توکل بر خدا . منم ارزوی سربلندی و موفقیت واست دارم . **راز موفقیت را نمیدانم اما راز شکست در راضی نگه داشتن همگان است** تشکر کنندگان: hamedhamed ، tajhizgaran ، nooshshahnar ، godot
2013-05-27 ساعت 07:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-27 ساعت 08:03 توسط عضو باسابقه.)
(2013-05-27 ساعت 02:31)Carrot نوشته:(2013-05-26 ساعت 23:29)عضو باسابقه نوشته: دوستانی که هتل و یا هاستل تشریف نمی برن و به نوعی دسترسی به اینترنت ندارن ، پیشنهاد می کنم با خرید یک سیم کارت VIVA CELL و با استفاده از WIFI گوشی و یا کابل USB گوشیتون از تکنولوژی 3G این سیم کارت استفاده کنید . من توی این مدت تجربش کردم که سرعتش برابر با 512 مودم وایمکسم بود . ( از سرعت دانلودش متوجه شدم ) . حتی خیلی اوقات سرعتش در لود کردن سایتها خیلی خیلی بیشتر بود .... شما با پرداخت تنها 500 درام می تونین این سیم کارت رو تهیه کند که 400 درام توی اون شارژ داره . تماس با ایران خیلی گرون می افتاد . هر sms تقریبا 10 درام میشد . اما اینترنت هر کیلوبایت تقریبا 1 درام و شایدم کمتر کم میکرد . در کل چون Pre Paid بودن واسه اینترنت عالی بود ... عالی ! وقتی هم می خواستم شارژش کنم می رفتم دفتر VIVA CELL نوبت می گرفتم و بهش می گفتم این شماره رو می خوام 2000 درام شارژ کنم . واسه دوستانی که می خوان 5 یا 6 روز اونجا بمونن من فکر می کنم اگر قصد تماس با ایران رو نداشته باشن و گاها هم هوس کنند یک آهنگ 7-8 مگابایتی دانلود کنن ، بد نیست که 5000 درام شارژ کنن سیم کارت رو. ... در مورد setting هم اگر خواستین با کابل از مودم گوشی استفاده کنید ، بعد از اینکه نرم افزار گوشی یا همون PC Suite رو روی نوت بوکتون نصب کردین ، می تونین این تغییرات رو در قسمت Connection انجام بدین : Access Point Name: inet.vivacell.am User Name: None Password: No قطعا از سرعت اینترنت این سیم کارت لذت خواهید برد ...
تشکر کنندگان: parsush ، hana_fd ، hamedhamed ، tajhizgaran ، nooshshahnar ، hamid1357 ، afshinghwink
2013-05-27 ساعت 07:30
(2013-05-27 ساعت 02:31)Carrot نوشته:(2013-05-26 ساعت 23:29)عضو باسابقه نوشته: دوستانی که هتل و یا هاستل تشریف نمی برن و به نوعی دسترسی به اینترنت ندارن ، پیشنهاد می کنم با خرید یک سیم کارت VIVA CELL و با استفاده از WIFI گوشی و یا کابل USB گوشیتون از تکنولوژی 3G این سیم کارت استفاده کنید . من توی این مدت تجربش کردم که سرعتش برابر با 512 مودم وایمکسم بود . ( از سرعت دانلودش متوجه شدم ) . حتی خیلی اوقات سرعتش در لود کردن سایتها خیلی خیلی بیشتر بود .... من يه سيم كارت بي لاين گرفتم 1000 درام كه 1000 درام شارژ داشت البته گفتم فقط براي اينترنت فعالش كنه هر يك مگا بايت ديتا 2.5 درام از شارژ كم مي كرد. حالا بقيه دوستان كه از شركتاي ديگه اينترنت گرفتن قيمت بدن تا بشه يه مقايسه اي كرد.
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ; کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013) تشکر کنندگان: عضو باسابقه ، rezad ، hamedhamed ، tajhizgaran ، proje ، afshinghwink ، Ehsan1358
2013-05-27 ساعت 10:02
از بچه هایی که با تور رفتن ارمنستان....> از هتل آپارتمانهایی که این تورها میگن خبر دارید شرایطش چجوریه ؟ من فکر می کردم یک آپارتمان مجزاست ولی خودشون میگن دقیقا مثل هتله ولی ستاره نداره. یعنی سرویس مجزا داره ولی مثل آپارتمان آشپزخانه و ... نداره. کسی تا حالا مسیرش به این هتل آپارتمانها خورده؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx [/font]یکی از زخمی های لاتاری 2013 تشکر کنندگان: tajhizgaran ، afshinghwink ، Ehsan1358
2013-05-27 ساعت 10:46
سلام دوستان
ما پنج شنبه همین هفته 30 می بصورت هوایی عازم ارمنستان هستیم اگر دوستان همسفر هستند و تمایل دارند اعلام فرمایند.باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي، نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين! نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند. تشکر کنندگان: tajhizgaran ، nooshshahnar ، hamedhamed ، mlo ، afshinghwink ، Ehsan1358 ، jazirehh
(2013-05-20 ساعت 11:08)امیر مهاجر نوشته:(2013-05-20 ساعت 10:47)hamid1357 نوشته: قیمت بلیط هواپیمایی آسمان برای ایروان از 927 هزار تومان (رفت و برگشت) به بالا است. پروازها روزهای شبنه دوشنبه و پنجشنبه ساعت 18 از فرودگاه امام تهران و برگشت همان روز ساعت 19.30 به وقت ارمنستان انجام می شود. شما می تونید برید پاساژ هایی که تو خیابان مهران هستش اونجا می تونید پیدا کنید خیلی نیازی نیست که کتو شلوار بپوشید من چهارشنبه گذشته مصاحبه داشتم یه بلوز و دامن و جوراب ساپورت سورمه ای پوشیدم . زیاد سخت نگیرید (2013-05-27 ساعت 11:11)بهنوش نوشته:(2013-05-20 ساعت 11:08)امیر مهاجر نوشته:(2013-05-20 ساعت 10:47)hamid1357 نوشته: قیمت بلیط هواپیمایی آسمان برای ایروان از 927 هزار تومان (رفت و برگشت) به بالا است. پروازها روزهای شبنه دوشنبه و پنجشنبه ساعت 18 از فرودگاه امام تهران و برگشت همان روز ساعت 19.30 به وقت ارمنستان انجام می شود.دوست خوبم من هفته پیش رفتم ارمنستان برای مصاحبه 2 روز قبل رفتن باید برید بانک برای گرفتن حواله ارزی و از ساعت 5 صبح میان اسم نویسی می کنند برای ما ویزا رو خواستن چون نیاز هست بهتر که قبل رفتن ویزا رو بگیرید فقط 3 روز کاری زمان می بره و به همراه 2 قطعه عکس رنگی و نفری 6 یورو. امیدوارم شمام مثل من یک ضرب ویزا بگیرید. (2013-05-27 ساعت 10:02)proje نوشته: از بچه هایی که با تور رفتن ارمنستان....> از هتل آپارتمانهایی که این تورها میگن خبر دارید شرایطش چجوریه ؟ من فکر می کردم یک آپارتمان مجزاست ولی خودشون میگن دقیقا مثل هتله ولی ستاره نداره. یعنی سرویس مجزا داره ولی مثل آپارتمان آشپزخانه و ... نداره. کسی تا حالا مسیرش به این هتل آپارتمانها خورده؟ با سلام دوست عزیز من یک هفته در یک منزلی بودم در ارمنستان که خیلی خوب بود واصلا مثل منزل خودتون راحت هستید اگه خواستین بهم میل بزنید تا شماره تماس اون اقا رو بدم. تشکر کنندگان: hamedhamed ، iman63ir ، afshinghwink ، Ehsan1358 ، dolood
|