کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-25 ساعت 11:09)سمانه777 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 01:09)Sany58 نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 23:36)سمانه777 نوشته:  دوستان سلام همسر من امروز پاس هارو در دقایق 90 به سفارت تحویل دادن .

سمانه جون کلیرنس خورده بودین، از کدوم سایت باید چک کرد کلیر شدن رو؟ بعدم مثل وقت مصاحبه خودشون می گن چه روزی برین یا بازه زمانی داره، یعنی می خوام بدونم دفعه بعد هم باز اینهمه روز باید ایروان موند یا می شه صبح رفت و عصر برگشت
اره عزیزم ما بعد از 46 روز پاک شدیم
از این سایت چک میکردیم
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
نه توی برگه ابی که روز مصاحبه بهمون داد نوشته بود بدون هیچ وقت قبلی از روز دوشنبه تا جمعه هر هفته میتونید پاس ها رو به همراه مدارکی اگر نقص داشته از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر در باکس بندازین . البته همسرم گفت من رفتم داخل تحویل دادم .
توی کاغذش نوشته اگر دوشنبه یا 3شنبه تحویل بدید تا جمعه میاد اگر 4 شنبه به بعد باشه میوفته برای هفته بعدش 4 شنبه .
امیدوارم ویزا ما تا امروز فردا حاضر بشه دیگه نخواد تا شنبه همسرم بمونه Sad

ای بابا پس باز یه هفته دیگه مسافرت اجباری در راه است، ممنون سمانه جون، امیدوارم همسرتون قبل از شنبه برگردند
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: سمانه777 ، amiz.abdollah ، گل نهال ، tajhizgaran
دوستانی که جدیدا از ارمنستان ویزا گرفتید چند روز طول میکشه تا پاسها را تحویل بدهند؟؟ما پنجشنبه تحویل دادیم پاسها را اما تا الان زنگ نزدند تا جایی که از دوستان شنیدم یک روز قبلش باید تماس بگیرند ..
برای ما را که کیس نامبرمون را از جدول آپدیت ارمنستان پاک کردند !!که جزیره عزیز گفتن مشکلی نداره..حالا نمیدونم فردا بریم سفارت یا منتظر بمونیم هر وقت زنگ زدند بریم ؟؟ایمیل هم زدیم دیروز اما تا الان که جواب ندادند..امروز هم رفتیم سفارت یک خانوم که مامور امنیتی آنجا بود گفت هیچی نمیدونه و باید منتظر بمونیم تا بهمون خبر بدهند و گفت اگر مشکلی باشه تماس میگیرند..بلیط برگشتمون هم نمیدونیم چه کار کنیم امروز رفتیم نمایندگی آسمان گفتند برای شنبه جا ندارند اگر بخوایم تاریخشو عوض کنیم باید برای دوشنبه بگیریم و تا 5شنبه ساعت 12 وقت داریم تاریخ و مجانی عوض کنیم وگرنه باید 13 هزار و خورده ای درام نفری جریمه بدیم...حالا ما موندیم همینطور که چه کار کنیم,دوستان با تجربه به نظرتون تا پنجشنبه پاسپورت ها را میدهند معمولا چند روز طول میکشه؟؟؟توی برگۀ آبی که نوشته چهارشنبه و پنجشنبه تحویل بدین هفتۀ بعدش چهارشنبه تحویل بگیرین!!!نمیدونم آخه چرا الکی مینویسند وقتی حاضر نمیشه تا انروز....Sad
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
(2013-06-25 ساعت 18:12)el333 نوشته:  دوستانی که جدیدا از ارمنستان ویزا گرفتید چند روز طول میکشه تا پاسها را تحویل بدهند؟؟ما پنجشنبه تحویل دادیم پاسها را اما تا الان زنگ نزدند تا جایی که از دوستان شنیدم یک روز قبلش باید تماس بگیرند ..
برای ما را که کیس نامبرمون را از جدول آپدیت ارمنستان پاک کردند !!که جزیره عزیز گفتن مشکلی نداره..حالا نمیدونم فردا بریم سفارت یا منتظر بمونیم هر وقت زنگ زدند بریم ؟؟ایمیل هم زدیم دیروز اما تا الان که جواب ندادند..امروز هم رفتیم سفارت یک خانوم که مامور امنیتی آنجا بود گفت هیچی نمیدونه و باید منتظر بمونیم تا بهمون خبر بدهند و گفت اگر مشکلی باشه تماس میگیرند..بلیط برگشتمون هم نمیدونیم چه کار کنیم امروز رفتیم نمایندگی آسمان گفتند برای شنبه جا ندارند اگر بخوایم تاریخشو عوض کنیم باید برای دوشنبه بگیریم و تا 5شنبه ساعت 12 وقت داریم تاریخ و مجانی عوض کنیم وگرنه باید 13 هزار و خورده ای درام نفری جریمه بدیم...حالا ما موندیم همینطور که چه کار کنیم,دوستان با تجربه به نظرتون تا پنجشنبه پاسپورت ها را میدهند معمولا چند روز طول میکشه؟؟؟توی برگۀ آبی که نوشته چهارشنبه و پنجشنبه تحویل بدین هفتۀ بعدش چهارشنبه تحویل بگیرین!!!نمیدونم آخه چرا الکی مینویسند وقتی حاضر نمیشه تا انروز....Sad

الیکا جان ایمیلت رو دریافت کردم و شماره موبایلم رو برات فرستادم. نمیدونم گرفتی یا نه؟
نگران نباش احتمالا چون خیلی سریع به ارمنستان رفتید برای ویزا و آپدیتی هم داشتند توی سایت (احتمالا برای کیسهای ارمنی) و پاسپورتهای شما هم در دستشون بوده کیس شما رو از سایت برداشتند. خوشبین باشید. نهایتا با یکی دو روز تأخیر ویزاها به دستتون میرسه. به زودی همه چیز روشن میشه. به همسر گرامی سلام منو برسون.
(2013-06-25 ساعت 19:23)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 18:12)el333 نوشته:  دوستانی که جدیدا از ارمنستان ویزا گرفتید چند روز طول میکشه تا پاسها را تحویل بدهند؟؟ما پنجشنبه تحویل دادیم پاسها را اما تا الان زنگ نزدند تا جایی که از دوستان شنیدم یک روز قبلش باید تماس بگیرند ..
برای ما را که کیس نامبرمون را از جدول آپدیت ارمنستان ..

الیکا جان ایمیلت رو دریافت کردم و شماره موبایلم رو برات فرستادم. نمیدونم گرفتی یا نه؟
نگران نباش احتمالا چون ..
مرسی امیر جان الان تازه دیدم ..همسرم هم خیلی بهتون سلام میرسونه..
نه جواب ایمیل میدن.. و نه سفارت وقتی حضوری میری جواب درستی میدن که تکلیفتو بدونی..ایشالا همینطوری که شما میگین باشه مجبوریم تا پنجشنبه ظهر صبر کنیم اگر خبری نشد بلیطمون را تغییر بدیم....ممنون از پاسختون
الیکا جان برید با خیال راحت بلیطتون برای شنبه بگیرید،
مطمئن باشید حتما تا قبل از شنبه ویزاتون به امید خدا به دستتون خواهد رسید،
از روند کاری باقی دوستان اینطور مشخصه که 5 روز کامل کاری اصولا ارمنستان برای صدور ویزا زمان می بره،
پس نگران نباشید. پیاده روی و تفریح کنید حسااااابیBig Grin
موفق باشید.Smile
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: سمانه777 ، امیر مهاجر ، jazirehh ، گل نهال ، el333 ، tajhizgaran ، Chosey ، rezagh
دوستان ما دیروز پاس رو تحویل دادیم و با توجه به تجربه خیلی از دوستان که میگن باید سفارت رو حل داد تا کارهارو بکنن به نظرتون ایمیل بزنم ؟ که تا جمعه حداقل اماده بشه و دیگه اینکه اگر بخوام بزنم چی بفرستم؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: jazirehh ، گل نهال ، tajhizgaran

روز چهارشنبه ساعت ٤.٣٠ زحمت بكشين برين سفارت تو صف واستين و بعدش هم از همون خانومي كه مداركتون و بهش دادين، پاسپورت و ويزا رو بگيرين ...
نگران نباشين خانم ، اصلا، بليط رو هم براي پنجشنبه نگه دارين ... ايشالا فردا كه بهتون ويزا رو دادن، پس فردا بر مي گردين Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: سمانه777 ، امیر مهاجر ، گل نهال ، el333 ، tajhizgaran ، Hedieh20
دوستان یه مسئله مهم که توجه نمی کنیم بهش و الکی به خودمون استرس و اضطراب می دیم، راجع به همین تحویل گرفتن پاسپورت های ویزا خورده هستش ...
ببینین ، توی سایت سفارت به صراحت ذکر کرده که ویزاهای مهاجرتی هر هفته ساعت 4.30 در روز چهارشنبه تحویل داده میشه. یعنی اگر دوشنبه یا سه شنبه بدین پاسپورتها رو به سفارت بدین، روز چهارشنبه بهتون بر می گردونن ! اما اگر مثل من که پنجشنبه مصاحبه داشتم، روز پنجشنبه یا جمعه تحویل بدین، روز چهارشنبه هفته بعد پاسپورت و ویزاهاتون رو تحویلتون می دن ...
لطفا نگران نباشین، نیازی به ایمیل و زنگ و مراجعه نیست به خدا ! اونا خودشون خوب می دونن که ماها از ایران میریم ، اما قانون کنسولگری ارمنستان اینه ... پس دقت کنین و الکی خودتون رو اذیت نکنین Big Grin

Issued visas may be picked up at the Consular Section on Wednesdays at 1630, with the exception of YY visas

لطفا اینــــــــــــــجا رو نگاه کنین.
(2013-06-25 ساعت 23:24)sayeh20 نوشته:  الیکا جان برید با خیال راحت بلیطتون برای شنبه بگیرید،
از روند کاری باقی دوستان اینطور مشخصه که 5 روز کامل کاری اصولا ارمنستان برای صدور ویزا زمان می بره،
موفق باشید.Smile
مرسی هدیه جون آژانس هواپیمایی گفت واسه شنبه جا ندارند .. حالا ویزا را بدن این چیزاشو یکاریش میکنیم ..Smile
(2013-06-25 ساعت 23:44)jazirehh نوشته:  

روز چهارشنبه ساعت ٤.٣٠ زحمت بكشين برين سفارت تو صف واستين و بعدش هم از همون خانومي كه مداركتون و بهش دادين، پاسپورت و ويزا رو بگيرين ...
نگران نباشين خانم ، اصلا، بليط رو هم براي پنجشنبه نگه دارين ... ايشالا فردا كه بهتون ويزا رو دادن، پس فردا بر مي گردين Smile
مرسی جزیره جان ..
از آنجایی که میدونم زنگ میزنند روز قبلش و میگن فردا بیاین واسه گرفتن ویزا و به ما زنگ نزدن و هم اینکه شمارمون را برداشتن از سایتشون ما نگران شدیم وگرنه که نگرانی نداشتیم .. فردا هم میریم سفارت ببینیم چی میشه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، jazirehh ، tajhizgaran ، Hedieh20
(2013-06-26 ساعت 01:25)el333 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 23:24)sayeh20 نوشته:  الیکا جان برید با خیال راحت بلیطتون برای شنبه بگیرید،
موفق باشید.Smile
مرسی هدیه جون آژانس هواپیمایی گفت واسه شنبه جا ندارند .. حالا ویزا را بدن این چیزاشو یکاریش میکنیم ..Smile
(2013-06-25 ساعت 23:44)jazirehh نوشته:  

مرسی جزیره جان ..
از آنجایی که میدونم زنگ میزنند روز قبلش و میگن فردا بیاین واسه گرفتن ویزا و به ما زنگ نزدن و هم اینکه شمارمون را برداشتن از سایتشون ما نگران شدیم وگرنه که نگرانی نداشتیم .. فردا هم میریم سفارت ببینیم چی میشه.
روز قبلش زنگ نمي زنن !!!
بلكه ١ ساعت قبلش زنگ مي زنن ...
مطمئن باشين ...
حالا هي من بگم نگراني نداره، تو و اون رفيق عزيز بنده هي اونجا جوش بزنين !!!
يعني اگه امروز رفتين و ويزاتون و گرفتين، از جفتتون يه شيريني بگيرم، عوض همه اين حرص و جوشي كه به من دادين در بياد Big Grin
تشکر کنندگان: parsush ، amiz.abdollah ، hana_fd ، el333 ، گل نهال ، سمانه777 ، KIMIA2005 ، tajhizgaran
کسی در مورد اقامت در گلاید هاستل نظری نداره؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، سمانه777 ، rouzbehdarvishi ، jazirehh
(2013-06-26 ساعت 12:24)amiz.abdollah نوشته:  کسی در مورد اقامت در گلاید هاستل نظری نداره؟
این پست تنها پستی بود که دربارش میشد پیدا کرد
http://mohajersara.com/thread-5584-post-...#pid259610
اینم تو بوکینگ پیدا کردم به نظرم بگردین میتونین سایت هایی که مردم دربارش نظر دادند رو پیدا کنید
http://www.booking.com/hotel/am/hostel-glide.en.html
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: parsush ، amiz.abdollah ، rouzbehdarvishi ، گل نهال ، Ehsan1358
(2013-06-26 ساعت 13:16)سمانه777 نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 12:24)amiz.abdollah نوشته:  کسی در مورد اقامت در گلاید هاستل نظری نداره؟
این پست تنها پستی بود که دربارش میشد پیدا کرد
http://mohajersara.com/thread-5584-post-...#pid259610
اینم تو بوکینگ پیدا کردم به نظرم بگردین میتونین سایت هایی که مردم دربارش نظر دادند رو پیدا کنید
http://www.booking.com/hotel/am/hostel-glide.en.html

ممنون بیشتر دنبال نظر شخصی بچه هایی هستم که اونجا رفته باشند. فعلا کسی پیدا نکردم.
تشکر کنندگان: سمانه777 ، tajhizgaran

کلا هاستل جای خوبیه برای موندن یه نفر مجرد، اما به نظر من ، چون تا روز قبل از مصاحبه استرس داری و می خوای همه چیزت مرتب باشه و زود بخوابی و فیلان و بیسار، توی هاستل که اتاقت مشترک با بقیه ، یه دفعه می بینی نصفه شب یکی پا شد به فین کردن ! اون یکی خرخر کردن ... اون یکی با دوست دخترش حرف زدن ... اینا شاید اذیتت کنه ! البته باز هم به خودت بستگی داره ...

اگرم خواستی هاستل بری، گرمی خوب بود، از نظر ادمائی که اونجا بودن Smile
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، Ehsan1358 ، Hedieh20
خدمت داداش گلم عرض کنم که سینگل روم میگیرم و خودم هم کلا با شر رووم میونه ای ندارم :یBig Grin
بازم از توجه ات ممنون
گرمی هم میل زدم اما فعلا جوابی ندادند.
(2013-06-26 ساعت 13:53)jazirehh نوشته:  کلا هاستل جای خوبیه برای موندن یه نفر مجرد، اما به نظر من ، چون تا روز قبل از مصاحبه استرس داری و می خوای همه چیزت مرتب باشه و زود بخوابی و فیلان و بیسار، توی هاستل که اتاقت مشترک با بقیه ، یه دفعه می بینی نصفه شب یکی پا شد به فین کردن ! اون یکی خرخر کردن ... اون یکی با دوست دخترش حرف زدن ... اینا شاید اذیتت کنه ! البته باز هم به خودت بستگی داره ...

اگرم خواستی هاستل بری، گرمی خوب بود، از نظر ادمائی که اونجا بودن Smile
تشکر کنندگان: گل نهال ، KIMIA2005 ، tajhizgaran ، Ehsan1358 ، Hedieh20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان