کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-26 ساعت 23:11)el333 نوشته:  هووووووووووررررررررررررررا گرفتیمش بالاخره چشممون به جمال این ویزا روشن شدددد..Big Grin
اعتراف میکنم که خیلی استرس داشتم و حساسیت بیش از حد به خرج دادم به خاطر حذف شدن کیس نامبر ولی خداااا رااا شکر گرفتیمش SmileSmile
امیر مهاجر عزیز و نوید عزیز خیلی خیلی ممنون از دلداریتون و راهنماییهاتون Shy

الیکا جان از صمیم قلب بهت تبریک میگم.
خدا رو شکر. خیلی خیلی خوشحال شدم.
پس حدس من کاملا درست بوده. Wink
(2013-06-26 ساعت 23:23)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 23:11)el333 نوشته:  هووووووووووررررررررررررررا گرفتیمش بالاخره چشممون به جمال این ویزا روشن شدددد..Big Grin
اعتراف میکنم که خیلی استرس داشتم و حساسیت بیش از حد به خرج دادم به خاطر حذف شدن کیس نامبر ولی خداااا رااا شکر گرفتیمش SmileSmile
امیر مهاجر عزیز و نوید عزیز خیلی خیلی ممنون از دلداریتون و راهنماییهاتون Shy

الیکا جان از صمیم قلب بهت تبریک میگم.
خدا رو شکر. خیلی خیلی خوشحال شدم.
پس حدس من کاملا درست بوده. Wink
خیلی ممنون امیر جان Smile.. ایشالا که شما هم بزودی ویزا را میگیرین و این لحظۀ شیرینو بزودی تجربه میکنید .. ممنون از همۀ راهنمایی هایی که تو این مدت کردین ..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
سلام بر همگی
دوستان هفته دیگه زمینی عازم ایروان هستیم. چند سوال برام پیش اومده که دوستانی که زمینی رفته اند، راهنمایی کنند ممنون می شوم:
- آخرین پمپ بنزین در ایران کجاست ؟
- چون مهمانسرای جهانگردی جلفا ظرفیتش تکمیله ، برای شب آیا در جلفا هم میشه خونه اجاره کرد و یا امکان اجاره خونه در نوردوز هست ؟
- بیمه مسافرتی برای ارمنستان اجباری است ؟ در صورت جواب منفی اگر بخواهم برای بچه 3 ساله بیمه مسافرتی تهیه کنم از کجا بگیرم ؟
- چون رفقا گفتن حواستون باشه بیمه ماشین پول زیاد ندید به چی میشه اونجا استناد کرد و هزینه دقیق چقدره ؟
- و آخریش اینکه لطفا شماره حساب و مبلغی را که برای خروج باید بریزیم اعلام کنید
خیلی خیلی ممنون از همگی و به امید ویزای یکضرب همه
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: jjbahale ، 5ina ، Ehsan1358
(2013-06-27 ساعت 14:06)kambiz12 نوشته:  سلام بر همگی
دوستان هفته دیگه زمینی عازم ایروان هستیم. چند سوال برام پیش اومده که دوستانی که زمینی رفته اند، راهنمایی کنند ممنون می شوم:
اخرین همون جلفاست
- چون مهمانسرای جهانگردی جلفا ظرفیتش تکمیله ، برای شب آیا در جلفا هم میشه خونه اجاره کرد و یا امکان اجاره خونه در نوردوز هست ؟[/quote] نمیدونم . اما فکر میکنم که نزدیک مرز جایی برای موندن داشت بازم بپرسین
- بیمه مسافرتی برای ارمنستان اجباری است ؟ در صورت جواب منفی اگر بخواهم برای بچه 3 ساله بیمه مسافرتی تهیه کنم از کجا بگیرم ؟[/quote] همون دم مرز بیمه هست ولی دقیقشو نمیدونم
- چون رفقا گفتن حواستون باشه بیمه ماشین پول زیاد ندید به چی میشه اونجا استناد کرد و هزینه دقیق چقدره ؟[/quote] نمیدونم
- و آخریش اینکه لطفا شماره حساب و مبلغی را که برای خروج باید بریزیم اعلام کنید [/quote] پول رو همونجا بریزید از بانک های دیگه نریزید که قبول ندارند
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: kambiz12 ، گل نهال ، Ehsan1358 ، shaso ، jjbahale ، زری وحدتی
بجه ها یه ضرب کرفتم Smile
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب Big Grin
مقصد : هیستون
(2013-06-27 ساعت 14:06)kambiz12 نوشته:  سلام بر همگی
- چون مهمانسرای جهانگردی جلفا ظرفیتش تکمیله ، برای شب آیا در جلفا هم میشه خونه اجاره کرد و یا امکان اجاره خونه در نوردوز هست ؟
- بیمه مسافرتی برای ارمنستان اجباری است ؟ در صورت جواب منفی اگر بخواهم برای بچه 3 ساله بیمه مسافرتی تهیه کنم از کجا بگیرم ؟
- چون رفقا گفتن حواستون باشه بیمه ماشین پول زیاد ندید به چی میشه اونجا استناد کرد و هزینه دقیق چقدره ؟
- و آخریش اینکه لطفا شماره حساب و مبلغی را که برای خروج باید بریزیم اعلام کنید

سلام جفت مرز داخل خاک ایران (حداکثر 1 km) یه پمپ بنزین هست که اتوبوس ما گازوییل زد
جلفا که چه عرض کنم شما بعد از ظهر هر شهرستانی برسی مطمعن باشید خونه گیر می آورید. شماره حسابم تو داخل گمرک روی دیوار زده اند قبل از گیت ورودی است پرداختش 30 ثانیه است
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: گل نهال ، shaso ، kambiz12 ، jjbahale
(2013-06-26 ساعت 07:22)jazirehh نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 01:25)el333 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 23:24)sayeh20 نوشته:  الیکا جان برید با خیال راحت بلیطتون برای شنبه بگیرید،
مطمئن باشید حتما تا قبل از شنبه ویزاتون به امید خدا به دستتون خواهد رسید،
از روند کاری باقی دوستان اینطور مشخصه که 5 روز کامل کاری اصولا ارمنستان برای صدور ویزا زمان می بره،
پس نگران نباشید. پیاده روی و تفریح کنید حسااااابیBig Grin
موفق باشید.Smile
مرسی هدیه جون آژانس هواپیمایی گفت واسه شنبه جا ندارند .. حالا ویزا را بدن این چیزاشو یکاریش میکنیم ..Smile
(2013-06-25 ساعت 23:44)jazirehh نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 18:12)el333 نوشته:  دوستانی که جدیدا از ارمنستان ویزا گرفتید چند روز طول میکشه تا پاسها را تحویل بدهند؟؟ما پنجشنبه تحویل دادیم پاسها را اما تا الان زنگ نزدند تا جایی که از دوستان شنیدم یک روز قبلش باید تماس بگیرند ..

روز چهارشنبه ساعت ٤.٣٠ زحمت بكشين برين سفارت تو صف واستين و بعدش هم از همون خانومي كه مداركتون و بهش دادين، پاسپورت و ويزا رو بگيرين ...
نگران نباشين خانم ، اصلا، بليط رو هم براي پنجشنبه نگه دارين ... ايشالا فردا كه بهتون ويزا رو دادن، پس فردا بر مي گردين Smile
مرسی جزیره جان ..
از آنجایی که میدونم زنگ میزنند روز قبلش و میگن فردا بیاین واسه گرفتن ویزا و به ما زنگ نزدن و هم اینکه شمارمون را برداشتن از سایتشون ما نگران شدیم وگرنه که نگرانی نداشتیم .. فردا هم میریم سفارت ببینیم چی میشه.
روز قبلش زنگ نمي زنن !!!
بلكه ١ ساعت قبلش زنگ مي زنن ...
مطمئن باشين ...
حالا هي من بگم نگراني نداره، تو و اون رفيق عزيز بنده هي اونجا جوش بزنين !!!
يعني اگه امروز رفتين و ويزاتون و گرفتين، از جفتتون يه شيريني بگيرم، عوض همه اين حرص و جوشي كه به من دادين در بياد Big Grin
سلام دوستان برگه آبی ایروان نوشته فقط در صورتی ویزا رو سه چهار روزه تحویل می دهند که 2 شنبه یا 3 شنبه تحویل شان بدهی( داخل صندوق سفارت بیندازی) و جمعه بعداز ظهر تحویل می دهند وگرنه حداقل یک هفته در آنجا الاف خواهی ماند
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: گل نهال ، Ali.US ، shaso ، jjbahale
باسلام خدمت همه مردان و زنان بافهم وکمال ایران زمین
من ازقبول شدگان 2014بوده ومدارکم رانیز ارسال واعلام وصول نموده اند حال از عزیزانی که اطلاع موثقی دارند تقاضا دارم راهنمایی فرمایند جهت اخذ ویزا ازسفارت ارمنستان در تهران چه موقع
باید اقدام نمایم زمان خیلی سپری نشود کیس نامبر من زیر 5000می باشد
تشکر کنندگان: jjbahale
(2013-06-28 ساعت 11:06)jafarlari نوشته:  باسلام خدمت همه مردان و زنان بافهم وکمال ایران زمین
من ازقبول شدگان 2014بوده ومدارکم رانیز ارسال واعلام وصول نموده اند حال از عزیزانی که اطلاع موثقی دارند تقاضا دارم راهنمایی فرمایند جهت اخذ ویزا ازسفارت ارمنستان در تهران چه موقع

ارمنستان واسه ايرانيها ويزا نميخواد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 11:54)گل نهال نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 11:06)jafarlari نوشته:  باسلام خدمت همه مردان و زنان بافهم وکمال ایران زمین

مطمئنین؟؟؟؟
ازاونجایی که من همینجا و تو صحبتای دوستان خوندم،همه ویزا گرفتن!!
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
تشکر کنندگان: jjbahale ، Ehsan1358
(2013-06-28 ساعت 12:08)pv-n نوشته:  

مطمئنین؟؟؟؟

ويزا لب مرز ميزنن، مثل ابوظبي و .. نيست كه از ماه قبل واسه ويزا اقدام كنيد
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: jjbahale
(2013-06-28 ساعت 12:26)گل نهال نوشته:  

مطمئنین؟؟؟؟

درسته ولی خب میشه تو سفارتم اقدام کرد دیگه،حالا یک ماه نه،چون سه چهار روزه اماده میشه گویا
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
تشکر کنندگان: jjbahale ، Ehsan1358
(2013-06-28 ساعت 12:30)pv-n نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 12:26)گل نهال نوشته:  

مطمئنین؟؟؟؟

درسته ولی خب میشه تو سفارتم اقدام کرد دیگه،حالا یک ماه نه،چون سه چهار روزه اماده میشه گویا

اگه هوايي بريد كه توي فرودگاه، ويزا ميخوره توي پاس. اگه زميني هم بريد لب مرز ميزنن
اصلاً سفارت رفتن و اينا مطرح نيست، دنبال كاراي الكي و دردسر نگرديد
تشکر کنندگان: pv-n ، Hedieh20 ، gitialyari ، SHABAH51 ، jjbahale ، tajhizgaran ، Nasimmmm ، hana_fd ، Ehsan1358
سلام من مصاحبه ام ايروان،مي خوام زميني برم 2 نفر دختر مجرد هستيم ميخواستم ببينم با توجه به امنيتش تو ايروان و اينكه زبان هم بلد نيستم،با تور برم برام به صرفه تر هست يا اينكه خودم بليط اتوبوس بگيرم و برم آنجا هتل يا هاستل بگيرم كسي ميدونه كدوم ارزونتر در مياد؟تور كه گفت سه شب و 4 روز زميني 600 تومن نفري اگه اضافه تر از 3 شب بخوام بمونم كارم آنجا تموم نشده باشه حدودا شبي 30 دلار ميشه
شماره کیس: 2013AS00003XXX
رویت قبولی: 12 جولاي 2012
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها سری اول:29 جولاي 2012
کارنتي:15 نوامبر
مصاحبه:ژانويه
جمع هزینه: 51000 پست+23000 عکس+38000 ترجمه
تشکر کنندگان: گل نهال ، SHABAH51 ، tajhizgaran ، Ehsan1358
(2013-06-28 ساعت 21:23)moti1369 نوشته:  سلام من مصاحبه ام ايروان،مي خوام زميني برم 2 نفر دختر مجرد هستيم ميخواستم ببينم با توجه به امنيتش تو ايروان و اينكه زبان هم بلد نيستم،با تور برم برام به صرفه تر هست يا اينكه خودم بليط اتوبوس بگيرم و برم آنجا هتل يا هاستل بگيرم كسي ميدونه كدوم ارزونتر در مياد؟تور كه گفت سه شب و 4 روز زميني 600 تومن نفري اگه اضافه تر از 3 شب بخوام بمونم كارم آنجا تموم نشده باشه حدودا شبي 30 دلار ميشه

مامان من هم هفته گذشته با تور رفتن، می گفت خیلی امنیتش دست کم از تهران بیشتره، اما خوب مامان من نمی تونست دنبال خونه بگرده یا با اینترنت کار کنه، برای شما که جوون ترین فکر کنم اینکه خودتون برین به صرفه تر باشه البته اگر بخواین هتل برین با تور ارزون تر در میاد اما هستال یا خونه بخواین بگیرین شخصا اقدام کنین ارزون تره
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: گل نهال ، SHABAH51 ، jjbahale ، سمانه777 ، tajhizgaran ، Nasimmmm ، hana_fd ، Ehsan1358

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان