کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-11-18 ساعت 19:49)مانترا نوشته:  ما که گمونم هر چی کنسرو و تن تو خونس جمع کنیم ببریم Big Grin بچه ها بالخره هر درام 8 تومنه یا 9 تومنه یا بیشتر یا کمتر؛)
مانترا بالاخره خونه می خوای بگیری یا هتل ؟

(2012-11-18 ساعت 20:22)پروا نوشته:  
(2012-11-18 ساعت 19:49)مانترا نوشته:  ما که گمونم هر چی کنسرو و تن تو خونس جمع کنیم ببریم Big Grin بچه ها بالخره هر درام 8 تومنه یا 9 تومنه یا بیشتر یا کمتر؛)

مانترا جون حتما ببرين ، اين رو مي تونم توصيه كنم ، البته هر كنسروي كه ميبرين اگه اونجا خونه گرفتين كه هيچي ، اگه هتل هستين تمام كنسروهاتونو ٢٠ دقيقه بجوشونين و بعد ببرين، راستي ، آش شله شما كنسرو نداره؟؟Smile
پروا جان کنسرو رو بجوشونیم اشکال نداره بمونه ؟ Smile
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: مانترا ، ali2316 ، پروا
(2012-11-18 ساعت 20:05)sh_60 نوشته:  
(2012-11-17 ساعت 20:11)khmp نوشته:  دوستان نمیشه زمینی رفت؟
خیلی خطرناکه؟
اگه زمینی بریم ارز دولتی بهمون نمیدن؟

سلام دوستان
من یه مدتی نبودم
من الان یروان هستم و زمینی اومدم حتی با یه بچه دوساله با اینکه خیلی منو ترسونده بودن که راهش بده خطرناکه اما با یه راننده ای اومئین که دست فرمونش عالییییییی بود من و بچم خوابیدیم وسط راهم دو بارپیاده شدیم وای جاده و منظره هاش عالی بودن من خیلی لذت بردم توی مرز هم اصلا اذیت نشدیم حتی من و و وسایلامو اصلا نگاه نکردن نه مرز ایران و نه مرز اونجا برخوردا عالی بود و از ایران که خونه گرفته بودم از tatev دو روز ه ایجاییم اما هنوز نیومدن کل مبلغ رو بخوان اونقدر خوش برخوردن تا الان من خیلی راضیم ما چنر روز زودتر اومدیم که استراحت کنیم و بگردیم هوا هم خوبه مردماش مهربون و با ادب و خوشبرخوردن اما زبان در حد صفر Smile من 4 تا زبان حرف میزنم اینجا اگه کسی سوالی داره من در خدمتم در مورد خونه و راه
راستی هر کسی میخواد رمینی بیاد من حاضرم شماره راننده رو بدم اما بشرطی که جدی باشید چون اون از ایروان بخاطر کسی که قراره بیاد راه میوفته میاد خیلی آدمه باادب و مهربونیه فارسی و ترکی هم بلده
بهر کسی اعتماد نکنید

شما با اتوبوس رفتید یا شخصی؟ از تهران رفتید؟ چند ساعت تو راه بودین؟
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان:
(2012-11-18 ساعت 20:05)sh_60 نوشته:  سلام دوستان
من یه مدتی نبودم
من الان یروان هستم و زمینی اومدم حتی با یه بچه دوساله با اینکه خیلی منو ترسونده بودن که راهش بده خطرناکه اما با یه راننده ای اومئین که دست فرمونش عالییییییی بود من و بچم خوابیدیم وسط راهم دو بارپیاده شدیم وای جاده و منظره هاش عالی بودن من خیلی لذت بردم توی مرز هم اصلا اذیت نشدیم حتی من و و وسایلامو اصلا نگاه نکردن نه مرز ایران و نه مرز اونجا برخوردا عالی بود و از ایران که خونه گرفته بودم از tatev دو روز ه ایجاییم اما هنوز نیومدن کل مبلغ رو بخوان اونقدر خوش برخوردن تا الان من خیلی راضیم ما چنر روز زودتر اومدیم که استراحت کنیم و بگردیم هوا هم خوبه مردماش مهربون و با ادب و خوشبرخوردن اما زبان در حد صفر Smile من 4 تا زبان حرف میزنم اینجا اگه کسی سوالی داره من در خدمتم در مورد خونه و راه
راستی هر کسی میخواد رمینی بیاد من حاضرم شماره راننده رو بدم اما بشرطی که جدی باشید چون اون از ایروان بخاطر کسی که قراره بیاد راه میوفته میاد خیلی آدمه باادب و مهربونیه فارسی و ترکی هم بلده
بهر کسی اعتماد نکنید
سلام دوست عزیزSmile
کجا بودی با این اطلاعات دست اولت.
اول برات آرزوی موفقیت می کنم. و اما سوالای من:
کرایه ماشین از مرز تا ایروان چقدره؟
ماشینی که باهاش رفتین مدلش چی بود منظورم اینه که ماشین روز بود یا درب و داغون؟
با سواری از مرز تا ایروان چن ساعت شد؟
معطلی رد کردن مرز چقدره؟
با تشکرWink
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: Saeedv13

مانترا جون حتما ببرين ، اين رو مي تونم توصيه كنم ، البته هر كنسروي كه ميبرين اگه اونجا خونه گرفتين كه هيچي ، اگه هتل هستين تمام كنسروهاتونو ٢٠ دقيقه بجوشونين و بعد ببرين، راستي ، آش شله شما كنسرو نداره؟؟Smile

آش شله که انحصاری بر و بچ مشهدیاس ما هم نخودی هستیم و حالش را میبریمBig Grin
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: پروا ، Saeedv13
(2012-11-18 ساعت 20:05)sh_60 نوشته:  
(2012-11-17 ساعت 20:11)khmp نوشته:  دوستان نمیشه زمینی رفت؟
خیلی خطرناکه؟
اگه زمینی بریم ارز دولتی بهمون نمیدن؟

سلام دوستان
من یه مدتی نبودم
بهر کسی اعتماد نکنید
با درود
لطفا بفرمایید زمینی چگونه سفر کردید(اتوبوس،سواری.....) و چقدرهزینه تان شد
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان:
سلام دوستان و سروران زیز

با نهایت تشکر از تمامی دوستان و به خصوص آقا افشین گل که با اطلاع رسانی جامعش کلی به همه ما کمک نمود. راستش ما مصاحبه مون هفته اول ژانویه هست و چند تا سوال داشتم که ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنند
1- دقیقا" چه مدارکی برای ارائه به سفارت نیاز هست
2- مدارکی که مثلا" 3سال یش ترجمه و مهر دادگستری خورده معتبر می باشد؟اصلا" نیازی به مهر دادگستری هست؟
3- برای سه نفر چقدر تو حساب بانکی باشه کفایت می کنه؟
4- سند خانه را حتما" باید ترجمه کنیم
با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من با یه بنز سواری اومدم که 100 $ گرفت دم مرز منتظر ما بود اما از مزر ایران بگم مامور گمرک رفته بود خونش یه کم 15 مین منتطرش بودیم اومئ و رد کرد ما رو کلا یک ساعتی طول میکشه برسید اونور یه کم پیاده راه داره ار مرز ایران تا مرز ارمنستان
راستس ما با ماشین خودمون رفتیم مرز آخه تبریز میشینیم دم مرز هموطن هامون کلی ادمو میپیچونن و میترسونن دو قدم راهو ما رو سوار تاکسی کردن که دوره 4000 توان گرفت نامرد البته فدای سرمون مرز ایران و رد کردیم 300 متری پباده رفتیم Smile))))
از اونجا نه درام بگیرید و نه حرف کسی و باور کنید همشون همدستن

ما تو راه خیلی واستادیم هم هوا خوب بود و هم بخاطر بچه 2 حرکت کردیم 10 خونمون بودیم ایروان راننده آدم درست و خوبیه خیلی چیزا یادمون داد و گفته کاری داشتین زنگ بزنید قطع کنید من خودم زنگ میزنم دوتام سیم کارته مجانی داد بهمون Smile الان هوا خوبه اینجام گرمه +11 بود شهرش اما زمستون اطلاعی ندارم

بازم سوالی باشه بفرمایید ما داریم میریم دکتر Smile
تشکر کنندگان: kiasina ، ali2316 ، raam12000 ، afs ، mooj ، مانترا ، Saeedv13 ، khmp
(2012-11-19 ساعت 01:30)rayanmoli نوشته:  سلام دوستان و سروران زیز

با نهایت تشکر از تمامی دوستان و به خصوص آقا افشین گل که با اطلاع رسانی جامعش کلی به همه ما کمک نمود. راستش ما مصاحبه مون هفته اول ژانویه هست و چند تا سوال داشتم که ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنند
2- مدارکی که مثلا" 3سال یش ترجمه و مهر دادگستری خورده معتبر می باشد؟اصلا" نیازی به مهر دادگستری هست؟
با تشکر و امتنان
با درود
1-مدارک مورد نیاز:شناسنامه-کارت ملی-کارت پایان خدمت یا معافی -عقدنامه-مدارک تمکن مالی - گذرنامه (از صفحه اول 3یا4 تا همراه داشته باشید)-مدارک کارتان-دیپلم و مدارک بالاتر -کارت واکسیناسیون (جهت ارائه به دکتر)-5 قطعه عکس 5*5 سانتی برای سفارت و 3قطعه 3*4 سانتی برای دکتر . البته تمام مدارکت را باید ترجمه و اصل و کپی از اصل و ترجمه را ببری.اگر ازدواج کردی عقدنامه ات را 2 نسخه ببر(البته کپی از روی ترجمه را هم میتونی در سفارت تحویل بدی)
2-من از دارالترجمه پرسیدم گفتند مهر مترجم تا مدتی دارای اعتبار است.با توجه به اینکه نیازی به تائیدیه دادگستری و امور خارجه نداری روزه شک دار نگیر و مدارکت را فقط بده ترجمه رسمی شود
3-برای 3 نفر باید بالاتر از خط فقر 2012 آمریکا داشته باشی فکر کنم حدود 30000 دلار . این پول میتونه وجه نقد و ملک و ... باشه
4- سند خونه ات را اول بده کارشناس رسمی قیمت گذاری کنه و بعد گواهی کارشناس رسمی را بده ترجمه و ببر
تشکر کنندگان: ali2316 ، مانترا
(2012-11-19 ساعت 10:40)kiasina نوشته:  

با تشکر و امتنان
با درود
1-مدارک مورد نیاز:شناسنامه-کارت ملی-کارت پایان خدمت یا معافی -عقدنامه-مدارک تمکن مالی - گذرنامه (از صفحه اول 3یا4 تا همراه داشته باشید)-مدارک کارتان-دیپلم و مدارک بالاتر -کارت واکسیناسیون (جهت ارائه ب[php][code]ه دکتر)-5 قطعه عکس 5*5 سانتی برای سفارت و 3قطعه 3*4 سانتی برای دکتر . البته تمام مدارکت را باید ترجمه و اصل و کپی از اصل و ترجمه را ببری.اگر ازدواج کردی عقدنامه ات را 2 نسخه ببر(البته کپی از روی ترجمه را هم میتونی در سفارت تحویل بدی)
2-من از دارالترجمه پرسیدم گفتند مهر مترجم تا مدتی دارای اعتبار است.با توجه به اینکه نیازی به تائیدیه دادگستری و امور خارجه نداری روزه شک دار نگیر و مدارکت را فقط بده ترجمه رسمی شود
3-برای 3 نفر باید بالاتر از خط فقر 2012 آمریکا داشته باشی فکر کنم حدود 30000 دلار . این پول میتونه وجه نقد و ملک و ... باشه
4- سند خونه ات را اول بده کارشناس رسمی قیمت گذاری کنه و بعد گواهی کارشناس رسمی را بده ترجمه و ببر
سلام دوستان ؛
مي خواستم عرض كنم من سند خونه رو نداده بودم براي ارزشيابي و فقط ترجمه كردم ، افيسر ازم گرفت و مشكلي هم پيش نيومد ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: مانترا ، Saeedv13
(2012-11-18 ساعت 21:35)sharmin66 نوشته:  

در حد ٢-٣ روز نه اشكالي نداره، ولي ترجيحا حتي شده با چاي ساز ، كتري برقي چيزي داغش كنيد حتما .من اينو گفتم چون ممكنه نتونين ٢٠ دقيقه اونو اونجا بجوشونين ، حداقل يكبار كامل جوشونده باشينش، ولي باز هم اونجا ترجيحا بجوشونيد اگه ميتونيد.

(2012-11-18 ساعت 20:33)Saeedv13 نوشته:  
(2012-11-18 ساعت 20:22)پروا نوشته:  ... راستي ، آش شله شما كنسرو نداره؟؟Smile
نداره. اگرم داشت خیلی سنگینه برای معده، اون روزها ممکنه زمین گیرت کنه. باید به فکر غذاهای سبک تر و پر انرژی باشین خانم دکتر.Smile

عمو دكتر جان Big Grinخودتون تو مشهدين ، حال روز ما دور ماندگان رو كه ندارينSmile  حالا ما كه نميخواستيم زياد بخوريم، همون در حد كم كه زمين گير نميكنه!
تشکر کنندگان: ali2316 ، مانترا ، Saeedv13
(2012-11-18 ساعت 21:35)sharmin66 نوشته:  

سلام دوستان
من تو سفرنامم گفتم يه پلو پز ببريد كارتون رو همه جوره راه ميندازه، حالا اگر نداشتيد يه كتري برقي ببريد همه كار ميشه انجام داد.
2013/ايروان/مصاحبه:Nov W1/كليرBig Grinec W1/صبح روزي پشت در مي آيد و من نيستم ، قصه دنيا به سر مي آيد و من نيستم
تشکر کنندگان: ali2316 ، Tomas ، مانترا ، dreamer60 ، Saeedv13 ، پروا ، kiasina
(2012-11-19 ساعت 10:53)ali2316 نوشته:  
(2012-11-19 ساعت 10:40)kiasina نوشته:  

با تشکر و امتنان
با درود
1-مدارک مورد نیاز:شناسنامه-کارت ملی-کارت پایان خدمت یا معافی -عقدنامه-مدارک تمکن مالی - گذرنامه (از صفحه اول 3یا4 تا همراه داشته باشید)-مدارک کارتان-دیپلم و مدارک بالاتر -کارت واکسیناسیون (جهت ارائه ب[php][code]ه دکتر)-5 قطعه عکس 5*5 سانتی برای سفارت و 3قطعه 3*4 سانتی برای دکتر . البته تمام مدارکت را باید ترجمه و اصل و کپی از اصل و ترجمه را ببری.اگر ازدواج کردی عقدنامه ات را 2 نسخه ببر(البته کپی از روی ترجمه را هم میتونی در سفارت تحویل بدی)
سلام دوستان ؛
مي خواستم عرض كنم من سند خونه رو نداده بودم براي ارزشيابي و فقط ترجمه كردم ، افيسر ازم گرفت و مشكلي هم پيش نيومد ...
با درود
اگر اینطوری قبول کنند که خیلی هم خوبه چون دوستای عزیزمان حداقل بین 150 تا400 هزارتومان جلو می افتند فقط پرسش من اینه که شما حساب بانکیتان چقدر بوده چون احتمال میدهم به خاطر اینکه حساب بانکی کفاف کار را میداده به سند خونه خیلی کار نداشتند.ولی بهر حال از راهنماییتون بسیار سپاسگذارم چون میتونه کمک بزرگی به بقیه باشه(من خودم حدود 400هزارتومان بابت کارشناسی ملک هزینه کردم)که صرفه جوئی میشه
تشکر کنندگان: Tomas ، Saeedv13
سلام بچه هایی که رفتن ارمنستان برای مصاحبه یه سوال:
تو مصاحبه ازتون گواهی اشتغال به کار و ترجمش هم خواستن؟اصلا باید برد یا نه؟چون توی DV instruction هیچ حرفی از گواهی کار نزده
مرسی بابت راهنماییهای ارزنده تون
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT
با تشکر و امتنان
[/quote]
با درود
[/quote]
سلام دوستان ؛
[/quote]
دوستان خوبم
این نکات را چندین بار توی همین موضوع گوشزد کرده ام. پیش ز این خودم را معرفی کرده ام که من مشاور مهاجرت و مترجم رسمی هستم و این نکات را از روی تجربه چندین ساله میگویم. مهر دادگستری و وزارت خارجه برای ترجمه ها لازم نیست سند منزل را هم اگر کارشناسی رسمی بخواهید بکنید هزینه بالای یک و دو میلیونی داره و اصلا برای اینکار هم لازم نیست. از دوستانی که راهنمایی میکنند ملک کارشناسی شود می پرسم آیا میدانید ارزش کارشناسی املاک چیست و به چه کاری می آید؟ صرفا با توجه به اسم مطلب دیگران را گمراه نکنید. لینک مدارک مورد نیاز: http://www.travel.state.gov/visa/visa_4760.html
در مورد اعتبار مدارک ترجمه شده باید عرض کنم بستگی به نوع مدرک دارد برخی از مدارک مانند شناسنامه در طول زمان دچار تغییر میشوند بنابراین باید ترجمه به روز داشته باشند اما مدرکی مانند دانشنامه تحصیلی تغییر نمیکند بنابراین قابل پذیرش است. اگر پرسشی داشتید در خدمتم.
درباره پرسش خانه عزیز به گواهی کار برای رشته های دانشگاهی توجه نمیکنند اما حتما همراه داشته باشید.
ضمنا مدارک را از روی لیست تهیه کنید. راهنمایی های بالا دارای اشتباه است.
پیروز باشید
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
تشکر کنندگان: mohajer13 ، pooyash ، iman63ir
(2012-11-19 ساعت 14:51)خانه نوشته:  سلام بچه هایی که رفتن ارمنستان برای مصاحبه یه سوال:
تو مصاحبه ازتون گواهی اشتغال به کار و ترجمش هم خواستن؟اصلا باید برد یا نه؟چون توی DV instruction هیچ حرفی از گواهی کار نزده
مرسی بابت راهنماییهای ارزنده تون

سلام
من وقتي اسم شما رو ميبينم ياد گرما و صميميت خانه ميفتم دوست عزيز.
اما در مورد سوالت براي ما كه مدرك ليسانس داشتيم نخواستند و فكر ميكنم اين سابقه كار كه نوشتند اشتباه هست.
2013/ايروان/مصاحبه:Nov W1/كليرBig Grinec W1/صبح روزي پشت در مي آيد و من نيستم ، قصه دنيا به سر مي آيد و من نيستم
تشکر کنندگان: battosai ، خانه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان