کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
بعضی از دوستان با راهنمایی های غلطشون باعث سردرگمی میشن ! یکی میگه 5 تا عکس 5*5 سفارت میخواد ، یکی میگه 2 تا ! الان که خودم بررسی کردم نوشته دو تا عکس میخوان ، اون دوستی که اشاره کرده 5 تا نیاز هست میشه رفرنسشو اعلام کنه لطفا !

Diversity Visa Program Selectees

If you have been selected for the Diversity Visa (DV) Program, you will apply for an immigrant visa using Form DS-230 and you must provide two (2) identical photos at your immigrant visa interview. Your photos must be:

Printed on photo quality paper
2 x 2 inches (51 x 51 mm) in size
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: kasrafo
(2012-11-20 ساعت 03:39)Sepasttian نوشته:  بعضی از دوستان با راهنمایی های غلطشون باعث سردرگمی میشن ! یکی میگه 5 تا عکس 5*5 سفارت میخواد ، یکی میگه 2 تا ! الان که خودم بررسی کردم نوشته دو تا عکس میخوان ، اون دوستی که اشاره کرده 5 تا نیاز هست میشه رفرنسشو اعلام کنه لطفا !

If you have been selected for the Diversity Visa (DV) Program, you will apply for an immigrant visa using Form DS-230 and you must provide two (2) identical photos at your immigrant visa interview. Your photos must be:

sسلام دوست عزيز
بردن جندتا عكس اضافه هيچ ضرري نداره در ضمن خرجي هم نداره پس شما هم به نظر بيشتر از اون تعدادي كه تو سايت اشاره كرده ببر.شايد عكست خراب شد پاره شد گم شد پشت نويسي كردي كثيف شد و ... پس به ريسكش نمي ارزه.
موفق باشي
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: mohajer13 ، SOROUSHSOFT ، afs ، ali2316 ، kasrafo ، amir82 ، kiasina ، mgolchin13 ، refiusa
(2012-11-19 ساعت 18:10)Saeedv13 نوشته:  160,000,000 تومان +سند منزل +سند خودرو
علی جان
اگه اشتباه نکنم و تا جایی که یادمه تو پست های قبلیت گفته بودی 60 میلیون تومن برای سه نفر. الان زدی 160 میلیون. برای همین بچه ها قبلاً تعجب کردن و دوباره ازت سئوال کرده بودن. حالا 60 قبلی یا 160 حالا؟
[/quote]

عمو سعید منم اولش مثل شما فکر کردم آقای علی 2316 اینطور گفته بودند. ولی تو سفرنامه علی 234 هست که در انکارا مصاحبه داشتند و مطابق گفته اشون برای 3نفر فقط موجودی بانکی 60میلیونی ارائه دادند.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ali2316 ، kasrafo ، mooj
ای بابا! چرا یکی میگه کارت ملی لازمه بچه هاییم که رفتن واسه مصاحبه ازشون نگرفتن؟؟ بالاخره باید یا نباید؟؟یا از همه میخوان یا از هیشکی نمیخوان دیگه Sad
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان:
(2012-11-20 ساعت 15:44)Saeedv13 نوشته:  
(2012-11-20 ساعت 01:25)ali2316 نوشته:  سلام عمو سعيد ؛
160 صحيح هست اگه 60 نوشته بودم اشتباه تايپي بوده كه از همه ي دوستان معذرت مي خوام ، در ضمن خانواده ي ما چهار نفره !
اگه امكان داره آدرس اون پست منو ميديد لطفاً ...
(2012-11-20 ساعت 09:22)mohajer13 نوشته:  عمو سعید منم اولش مثل شما فکر کردم آقای علی 2316 اینطور گفته بودند. ولی تو سفرنامه علی 234 هست که در انکارا مصاحبه داشتند و مطابق گفته اشون برای 3نفر فقط موجودی بانکی 60میلیونی ارائه دادند.
علی جان سلام
همون که گفتی 4 نفرین من فهمیدم که اشتباه کردم. بالاخره پیری هست و هزار تا درد بی درمون از جمله آلزایمرBig Grin. از دوست خوبم mohajer13 که منو متوجه اشتباهم کردن صمیمانه تشکر می کنم. به امید موفقیت همه ی دوستان. یا حق.
دوست مهربان و پيگيرمون خانوم mohajer 13 خيلي ممنونم ازدقتتون ، پاينده و پيروز باشيد !
عمو سعيد عزيز و دوست داشتني ، درود بر تو ، ارادتمندم دوست خوبم !
الهي پير(تر) شي عمو جون ...Big Grin

(2012-11-20 ساعت 13:27)مانترا نوشته:  ای بابا! چرا یکی میگه کارت ملی لازمه بچه هاییم که رفتن واسه مصاحبه ازشون نگرفتن؟؟ بالاخره باید یا نباید؟؟یا از همه میخوان یا از هیشکی نمیخوان دیگه Sad
خانوم مانترا سلام ؛
راستش تو مصاحبه از ما نه اصل كارت ملي رو خواستند و نه كپيش رو ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، MoonGardian ، kasrafo ، ani_sheiton ، mooj ، mohajer13 ، مانترا
درباره پرسش خانه عزیز به گواهی کار برای رشته های دانشگاهی توجه نمیکنند اما حتما همراه داشته باشید.

سلام kiasinaدوست عزیز منظورتون از گواهی کار برای رشته دانشگاهی چیه؟تا بحال نشنیده بودم.ممنون میشم راهنمایی کنید
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: kasrafo ، خانه
(2012-11-19 ساعت 18:44)مانترا نوشته:  [quote='sharmin66' pid='239468' dateline='1353331402']

ماهم بلیط گرفتیم بالاخره ...... 597500 تومان
یه سوال راستی ترجمه هامون رو بهمون برنمی گردونن ؟
سلام شارمین جونم دوست خوبم مبارکت باشه عزیزم ایشالا با ویزای یکضرب برگردی خیلی خیلی خوشحالم که کارات روبه راه شد .عکس از خودتون یادت نره
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: sharmin66
دوستانی که مصاحبه رفتید، پوشش خانمهایی که میان سفارت اکثرا رسمیست یا نه؟ به نظرتون لباس رسمی برای روزهای سرد برای خانمها (برای روز مصاحبه) چی هست؟
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: eli irani
(2012-11-19 ساعت 08:03)sh_60 نوشته:  دوستان سلام
من با یه بنز سواری اومدم که 100 $ گرفت دم مرز منتظر ما بود اما از مزر ایران بگم مامور گمرک رفته بود خونش یه کم 15 مین منتطرش بودیم اومئ و رد کرد ما رو کلا یک ساعتی طول میکشه برسید اونور یه کم پیاده راه داره ار مرز ایران تا مرز ارمنستان
راستس ما با ماشین خودمون رفتیم مرز آخه تبریز میشینیم دم مرز هموطن هامون کلی ادمو میپیچونن و میترسونن دو قدم راهو ما رو سوار تاکسی کردن که دوره 4000 توان گرفت نامرد البته فدای سرمون مرز ایران و رد کردیم 300 متری پباده رفتیم Smile))))
از اونجا نه درام بگیرید و نه حرف کسی و باور کنید همشون همدستن

ما تو راه خیلی واستادیم هم هوا خوب بود و هم بخاطر بچه 2 حرکت کردیم 10 خونمون بودیم ایروان راننده آدم درست و خوبیه خیلی چیزا یادمون داد و گفته کاری داشتین زنگ بزنید قطع کنید من خودم زنگ میزنم دوتام سیم کارته مجانی داد بهمون Smile الان هوا خوبه اینجام گرمه +11 بود شهرش اما زمستون اطلاعی ندارم

بازم سوالی باشه بفرمایید ما داریم میریم دکتر Smile

آپارتمان گرفتین؟ از کجا گرفتین؟ شبی چند؟ کلا 100$ گرفت یا نفری؟ در مورد کارهای گمرکی مرز اگه میشه بیشتر توضیح بدین ممنون
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: refiusa
(2012-11-20 ساعت 20:31)mohajer13 نوشته:  دوستانی که مصاحبه رفتید، پوشش خانمهایی که میان سفارت اکثرا رسمیست یا نه؟ به نظرتون لباس رسمی برای روزهای سرد برای خانمها (برای روز مصاحبه) چی هست؟

از روزی که من مصاحبه داشتم، لباس و آرایش 5 خانم رو به خاطر دارم

شلوار و کت انگلیسی تیره رنگ، کفش پاشنه متوسط، با موی بسته شده روی سر، آرایش خفیف
شلوار و کت با یقه باز سفید شیری، کفش بدون پاشنه، با موی کوتاه کرنلی، بدون آرایش
لباس یک تکه طوسی و جوراب شلواری مشکی، کفش پاشنه بلند، موی بلند صاف شده، ناخن لاک شده و آرایش بیشتر از متوسط
شلوار پارچه ای، پیراهن دکمه دار کمی تور کرمی، موی کوتاه بدون آرایش
پالتوی چرمی قهوه ای، شلوار جین، کفش معمولی، روسری، بدون آرایش
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: mohajer13 ، amir82 ، raam12000 ، مانترا ، eli irani ، ali2316 ، پروا ، Sepasttian ، Almond ، Saeedv13 ، hamedhamed ، mrr777 ، iman63ir
[/quote]

آپارتمان گرفتین؟ از کجا گرفتین؟ شبی چند؟ کلا 100$ گرفت یا نفری؟ در مورد کارهای گمرکی مرز اگه میشه بیشتر توضیح بدین ممنون
[/quote]

سلام
ما سوییت گرفتیم آشپزخونه داره خودم آشپزی میکنم اینجا غذا گرونه خیلی البته خونه ما جای خوبه شهره من که خیلی دوست دارم لذت میبرم از تاتو گرفتم
در مورد ماشین نه کلا ما رو آورد تا دم خونه که گرفته بودیم 100 گرفت اونم بخاطر اینکه میدونست ایران وضع د ل ا ر و وگرنه قبلا 120 میگرفته
در مورد مرز باور کنید اونقدر راحت گذشتیم کسی کاری به کسی نداشت کار کمرگی خاصی نداشت چمدونامونو از کنترل گذشت و پاسپورت و دادیم مهر زد تموم بهد گیاده رفتیم تا مرز ایروان و همین کار اونجا ما از قبل فرم هارو تو خونه پر کرده بودیم رود مهر زدن و بعد از دستگاه رد شدیم همین ..... نه سوالی نه دخالتی هیچی امن و امنیت کامل
امروز kfc رفتیم قیمتا تا 40 هزار تومان ههههه گریه داره اااا
تشکر کنندگان: raam12000 ، el333 ، mooj ، Almond ، Saeedv13 ، hamedhamed
(2012-11-20 ساعت 19:57)ani_sheiton نوشته:  
(2012-11-19 ساعت 18:44)مانترا نوشته:  [quote='sharmin66' pid='239468' dateline='1353331402']

ماهم بلیط گرفتیم بالاخره ...... 597500 تومان
یه سوال راستی ترجمه هامون رو بهمون برنمی گردونن ؟
سلام شارمین جونم دوست خوبم مبارکت باشه عزیزم ایشالا با ویزای یکضرب برگردی خیلی خیلی خوشحالم که کارات روبه راه شد .عکس از خودتون یادت نره
مرسی عزیزم از مهربونیت.تو هم خداکنه زود کارنت شی و یک ضرب بگیری دوستم...
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: پروا ، مانترا
(2012-11-20 ساعت 19:41)ani_sheiton نوشته:  درباره پرسش خانه عزیز به گواهی کار برای رشته های دانشگاهی توجه نمیکنند اما حتما همراه داشته باشید.

سلام kiasinaدوست عزیز منظورتون از گواهی کار برای رشته دانشگاهی چیه؟تا بحال نشنیده بودم.ممنون میشم راهنمایی کنید

با درود
منظورم گواهی اشتغال به کار بود.از اشتباهم عذرخواهی میکنم

(2012-11-20 ساعت 08:57)mohammad fazli نوشته:  
(2012-11-20 ساعت 03:39)Sepasttian نوشته:  بعضی از دوستان با راهنمایی های غلطشون باعث سردرگمی میشن ! یکی میگه 5 تا عکس 5*5 سفارت میخواد ، یکی میگه 2 تا ! الان که خودم بررسی کردم نوشته دو تا عکس میخوان ، اون دوستی که اشاره کرده 5 تا نیاز هست میشه رفرنسشو اعلام کنه لطفا !

sسلام دوست عزيز
بردن جندتا عكس اضافه هيچ ضرري نداره در ضمن خرجي هم نداره پس شما هم به نظر بيشتر از اون تعدادي كه تو سايت اشاره كرده ببر.شايد عكست خراب شد پاره شد گم شد پشت نويسي كردي كثيف شد و ... پس به ريسكش نمي ارزه.
موفق باشي

با شما کاملا هم عقیده ام

(2012-11-20 ساعت 19:11)ali2316 نوشته:  
(2012-11-20 ساعت 15:44)Saeedv13 نوشته:  
(2012-11-20 ساعت 01:25)ali2316 نوشته:  سلام عمو سعيد ؛
160 صحيح هست اگه 60 نوشته بودم اشتباه تايپي بوده كه از همه ي دوستان معذرت مي خوام ، در ضمن خانواده ي ما چهار نفره !
اگه امكان داره آدرس اون پست منو ميديد لطفاً ...
(2012-11-20 ساعت 09:22)mohajer13 نوشته:  عمو سعید منم اولش مثل شما فکر کردم آقای علی 2316 اینطور گفته بودند. ولی تو سفرنامه علی 234 هست که در انکارا مصاحبه داشتند و مطابق گفته اشون برای 3نفر فقط موجودی بانکی 60میلیونی ارائه دادند.
علی جان سلام
همون که گفتی 4 نفرین من فهمیدم که اشتباه کردم. بالاخره پیری هست و هزار تا درد بی درمون از جمله آلزایمرBig Grin. از دوست خوبم mohajer13 که منو متوجه اشتباهم کردن صمیمانه تشکر می کنم. به امید موفقیت همه ی دوستان. یا حق.
دوست مهربان و پيگيرمون خانوم mohajer 13 خيلي ممنونم ازدقتتون ، پاينده و پيروز باشيد !
عمو سعيد عزيز و دوست داشتني ، درود بر تو ، ارادتمندم دوست خوبم !
الهي پير(تر) شي عمو جون ...Big Grin

(2012-11-20 ساعت 13:27)مانترا نوشته:  ای بابا! چرا یکی میگه کارت ملی لازمه بچه هاییم که رفتن واسه مصاحبه ازشون نگرفتن؟؟ بالاخره باید یا نباید؟؟یا از همه میخوان یا از هیشکی نمیخوان دیگه Sad
خانوم مانترا سلام ؛
راستش تو مصاحبه از ما نه اصل كارت ملي رو خواستند و نه كپيش رو ...
با درود
طبق لیست باید همراه داشته باشید ولی از ما هم نخواستند.ولی روزه شک دار نگیرید
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: مانترا ، ali2316
(2012-11-20 ساعت 20:31)mohajer13 نوشته:  دوستانی که مصاحبه رفتید، پوشش خانمهایی که میان سفارت اکثرا رسمیست یا نه؟ به نظرتون لباس رسمی برای روزهای سرد برای خانمها (برای روز مصاحبه) چی هست؟
بلوز و ژاكت همراه با شلوار، پوتين رسمي  

(2012-11-20 ساعت 08:57)mohammad fazli نوشته:  

sسلام دوست عزيز
موفق باشي
دوست گرامي ، من روز مديكال فقط ٤ تا عكس ٣*٤ بردم و چون پشت نويسيشونو با عجله انجام دادم به هم رنگ پس دادند و فكر ميكنم شانس اوردم كه قبولشون كردند، پس بردن عكس اضافه اصلا ضرر نداره
تشکر کنندگان: مانترا ، afs ، ali2316 ، mohajer13 ، hamedhamed ، iranzamin_99
من که فقط مونده کارنامه های مدرسمو بدم واسه ترجمه ..... احساس میکنم هر چی زمان به مصاحبه نزدیک میشه وسواسم هم بیشتر میشه
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: مانترا ، sharmin66 ، SOROUSHSOFT

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان