موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال فوری دارم ..آیا باید مدارکمون و واسه ارمنستان پست کنیم؟؟؟
آخه ما اصلا" وقت نداریم؟؟؟ اون فرم مربوط به سفارتو چی؟؟؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما هم 4نفریم باکیس نامبر 14xxومصاحبمون هفته اول نوامبر
تورو خدا بچه هایی که تو اکتبر مصاحبه دارند سفر نامه شون رو دقیق بنویسند
متشکرم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-29 ساعت 19:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-29 ساعت 20:14 توسط Saiban.)
(2012-09-29 ساعت 15:54)afs نوشته: [quote='پروا' pid='219347' dateline='1348904555']
تهيه كردن امار ارمنستان و مرتب كردن حدودي تاريخ مصاحبه ها فقط از دست جناب افشين خان بر مياد ، منتظر جدول شما هستيم
این آخرین اطلاعاتیه که در مورد مصاحبه های ایروان من جمع کردم
باز اگر ایراد داره بگید تا اصلاحشون کنم
[/quot
دوست عزیز
اطلاعات بنده را به شکل زیر اصلاح فرمائید :
شماره کیس **14 - ارسال فرمها 28 می - تعداد افراد 3 نفر-مصاحبه ایروان هفته چهارم نوامبر
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-29 ساعت 20:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-29 ساعت 20:30 توسط Saiban.)
دوستان
من دیروز به دکتر انوش در ارمنستان ایمیل زدم و تاریخ مصاحبه خودم رو گفتم و ازش وقت مدیکال خواستم . دکتر انوش جواب داد که دوباره وقت مصاحبه خودم رو چک کنم و گفت مصاحبه شما روز چهارشنبه افتاده ولی سفارت برای روزهای چهارشنبه وقت مصاحبه نمیده !!!!!!!!!!!
من چک کردم و مصاحبم روز چهارشنبه است !!!!!! کسی هست که مصاحبش روز چهارشنبه باشه ؟؟؟؟؟
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
درود
از دوستان هر كسي كه قبلا ارمنستلن رفته و اپارتمان هاشو از نزديك ديده، اعلام كنه كه عكس اين اپارتمانها همونيه كه اونجا ديده ، تفاوت محسوس نداره؟ عكس يك چيزي نباشه ، بعد بريم اونجا ببينيم كه كيفيت پايين تر از اون چيزي هست كه نشون داده شده؟؟ بعد به نظرتون ٥٠$شبي براي اپارتمان خوبه؟؟ ١ خوابه يا با اين قيمت هتل خوب تو اين فصل سرما اونجا ميتونيم پيدا كنيم؟، ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-30 ساعت 13:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-30 ساعت 13:15 توسط arashsh62.)
(2012-09-30 ساعت 12:10)پروا نوشته: (2012-09-30 ساعت 12:04)arashsh62 نوشته: درود
برای تکمیل فرمتون
یک نفر-ارسال فرم:2012/5/5-نحوه ارسال:پست آرامکس
تاريخ مصاحبتون معلوم نشده؟بعد از ١٠ پست هم امضاتون رو ميتونيد بنويسيد
تاریخ مصاحبه: هفته دوم نوامبر
وقت دکتر کریستین: 3 روز قبل از مصاحبه
هتل های ارمنستان در ایروان:
Bella Hotel
در قلب شهر ایروان و با بهایی مناسب اتاقهای دو، سه و چهار نفره بسیار تمیزی را عرضه میكند. خدمات این هتل در نوع خود بینظیر است و بهترین انتخاب برای جهانگردان با بودجه محدود است. تهویه مطبوع، خشكشویی، لابی خودمانی و كاركنان خوشبرخورد تقريبا فارسي صحبت ميكنند از مزایای این هتل است.
آدرس: ارمنستان، ایروان،خيابان يرواند كوچار، شمار 6
www.bellahotel.priceinfo.am
Erebuni Hotel
هتل كوچك و دلنشین اربونی با دسترسی مناسب و كاركنان بسیار خوب، در مركز شهر قرار دارد. اغلب دیدنیهای شهر را میتوان قدمزنان یافت و بانكها، رستورانها و مراكز تجاری در نزدیكی هتل قراردارند. ۳۶ اتاق هتل مجهز به تلویزیون ماهوارهای، اینترنت، مینی بار و تهویه مطبوع هستند.
آدرس: ارمنستان، ایروان، خیابان نعلبندیان، شماره ۱/۲۶
www.erebunihotel.am
Congress Hotel
هتل نسبتاً تازه تاسیس كنگرس با ۱۲۶ اتاق، تركیبی ایدهآل از آسایش و كارآیی بهمراه تهویه مطبوع، دسترسی اینترنت، تلویزیون ماهوارهای و بار كوچك است. یك سه ستاره دولوكس واقعی. خدمات خشكشویی، مركز ورزشی و استخر روباز، اتاقهای میتینگ و تالار كنفرانس از امكانات جانبی هتل است. رستوران ایتالیایی “رافائلو” و كافه بار ۲۴ ساعته “ونیز” نیز فضاهای مطبوعی را در اختیار گزاردهاند.
آدرس: ارمنستان، ایروان، خیابان ایتالیا، شماره ۱
www.congresshotelyerevan.com
Ani Plaza Hotel
هتل آنی پلازا در ۱۹۷۰ تاسیس شده و اخیراً بازسازی شده است. در قلب و مركز تجاری و دولتی ایروان است و میتوان قدمزنان به اپرا، موزه ملی و برخی دیگر از دیدنیهای فرهنگی دسترسی پیدا كنید. ۲۳۹ اتاق و سوئیت مناسب با دیدی زیبا از شهر و كوه آرارات دارد. طبقات غیر سیگاریها، خشكشویی، مركز ورزش، صندوقهای امانات، سالن زیبایی و سالن كنفرانس از امكانات هتل هستند.
آدرس: ارمنستان، ایروان، خیابان سایات نوا، شماره ۱۹
www.anihotel.com
Ararat Hotel
هتل آرارات هتلی پست مدرن، اشرافی و جدید است كه در مركز شهر یك ساختمان ۱۵۰ ساله كاملا بازسازی شده قرار گرفته. ۵۲ اتاق و سوئیت این هتل بزرگ و با امكانات دولوكس هستند. دسترسی رایگان اینترنت، كانالهای تلویزیون ماهوارهای، سرویس ۲۴ ساعته، گاوصندوق و مینیبار از جمله امكانات اتاق است. استخر سرپوشیده، سالن كنفرانس، باغ زمستانی و رستوران “نوی” كه غذاهای ارمنی و اروپایی را سرو میكند نیز از امكانات هتل هستند.
آدرس: ارمنستان، ایروان، خیابان گریگور لاساوریچ، شماره ۷
www.ararathotel.am
Marriott Hotel
مجللترین هتل ارمنستان و ستایشی بر مهمان نوازی امروزین. هتل ماریوت ارمنستان حد ممتاز خدمات را چون سرویس اتاق ۲۴ ساعته، مركز ورزش و ورزش درمانی و مركز تجارت، ارائه میدهد. بسیاری از اتاقهای هتل، ۲۲۶ اتاق كه به ظرافت طراحی و تزیین شدهاند، دید مبهوت كنندهای از كوه آرارات و یا میدان جمهوری را نیز بهمراه دارند. اینترنت پر سرعت رایگان و نشیمن راحت و دلپذیر نیز بر محبوبیت اتاقها افزوده است. رستورانهای هتل حیطه وسیعی از انتخابها را برآورده كردهاند. از بهترین خوراكهای ایتالیایی در “كوچینا” گرفته تا غذاهای شگفتانگیز خاورمیانه در “آرمنیا براسری”.
آدرس: ارمنستان، ایروان، خیابان امیریان، شماره ۱
www.marriott.com/EVNMC
Golden Tulip Hotel
هتل گلدن تیولیپ سابقهای درخشان و چندین ساله دارد. این هتل در قلب شهر، محبوب تجار، گردشگران و چهرههای سیاسی بوده و سران بسیاری از كشورها در این هتل اقامت كردهاند. از نظر معماری، ساختمان هتل یكی از ابنیههای دیدنی شهر محسوب میشود. تمامی ۱۰۴ اتاق هتل راحت و همراه با دسترسی اینترنت، سیستم تهویه مطبوع، تلویزیون ماهوارهای، مینیبار و صندوق امانات هستند. استخر شنا روباز و سرپوشیده، باشگاه ورزشی، دسترسیهای ویلچیر، خشكشویی و مركز تجارت از جمله امكانات هستند.
آدرس: ارمنستان، ایروان، خیابان ابوویان، شماره ۱۴
www.goldentuliphotelyerevan.com
Envoy Hostel
اِنووی اولین مهمانخانه در نوع خود در ارمنستان است. در قلب شهر ایروان و با بهایی مناسب اتاقهای دو، چهار و شش نفره بسیار تمیزی را عرضه میکند. خدمات این مهمانخانه در نوع خود بینظیر است و بهترین انتخاب برای جهانگردان با بودجه محدود است. اینترنت پرسرعت رایگان، تهویه مطبوع، خشکشویی، لابی خودمانی و کارکنان خوشبرخورد از مزایای این مهمانخانه است.
آدرس: ارمنستان، ایروان، خیابان پوشکین، شماره ۵۴
www.envoyhostel.com
Royal Palace Hotel
هتل رویال پالاس (چهار ستاره) ارمنستان قرارگرفته در منطقهای آرام و با فاصله ۱۰ دقیقهای از مرکز شهر. ترکیب زیبای مدرن و کلاسیک فضاهای داخلی هتل آسودگی بینظیری را عرضه میکند. همه ۵۲ اتاق این هتل مجهز به تلویزیون ماهوارهای، تهویه مطبوع، تلفن رزرو هتل در ارمنستان مستقیم، دسترسی اینترنت و بار کوچک هستند. برخی اتاقها رو به کوه آرارات هستند. مرکز ورزشی،اتاق بیلیارد، خشکشویی، تالار کنفرانس و دو رستوران از امکانات هتل هستند.
آدرس: ارمنستان، ایروان، منطقه سیلیکیان، خیابان چهارم، شماره ۱/۱۷
www.armenianroyalpalace.com
Silachi Hotel
از امکانات این هتل میتوان به اینترنت رایگان، فکس، فتوکپی، مینی بار، گاو صندوق و ... اشاره کرد.
آدرس: ارمنستان، ایروان، خیابان تیگران متس، شماره 20
www.hotelsilachi.am
Metropol Hotel
این هتل در نزدیکی مسجد آبی، و استادیوم هرازدان واقع شده است. همچنین نزدیک به میدان جمهوری می باشد. در اینجا امکانات متعددی از قبیل مرکز اجتماعات 24 ساعته پیشنهاد میشود.
آدرس: ارمنستان، ایروان، خیابان مشتوتس، شماره 2/2
www.metropol.am
Sil Plaza Hotel
www.silplazahotel.am
Aviatrans Hotel
www.aviatrans.am
Europe Hotel
www.europehotel.am
شماره کیس: 2013AS000012xx،( یک نفر )/تاریخ رویت قبولی: May-2- 2012 /کنسولگری: آنکارا که تبدیل شد به ایروان/ ارسال فرمهای سری اول: May-6-2012 با پست آرامکس/ مصاحبه: هفته دوم نوامبر