موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
بچه های ایروان به این آدرس ایمیل بزنید IranIVyerevan@state.gov با مشخصاتتون :
You need to provide us with your complete name, surname, case number, date of birth and your interview date and time.
فوری به دقیقه جواب میدن .
فقط خواهشن جوابم اینجا بگید ببینیم چیه جریان .
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-03 ساعت 22:13)mohajer13 نوشته: (2012-10-03 ساعت 17:51)ehsan_ati نوشته: بچه ها منم ايميل زدم به سفارت ايروان و ازشون خواستم مصاحبم رو تاييد کنن. در کمتر از 2 ساعت جوابم رو دادن و همون تاريخ رو تاييد کردند. اينطور که مشخصه سايت مشکل فنی داره. مصاحبه ها سر جاشه. اينم جوابشون. خلاصه و مفيد
Dear inquirer,
Your interview is on XX-OCT-2012 XX:00.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
خدا رو شکر که مشکلی نبوده. میشه لطفا بگی به چه آدرسی ایمیل زدی؟
بچه های ایروان به این آدرس ایمیل بزنید IranIVyerevan@state.gov با مشخصاتتون :
You need to provide us with your complete name, surname, case number, date of birth and your interview date and time.
فوری جواب میدن .
فقط خواهشن جوابم اینجا بگید ببینیم چیه جریان .
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من الان تماس گرفتم با KCC و مشکل رو کامل توضيح دادم. جالب بود خودش هم دقيق نميدونست مشکل از کجاست! ولي به من گفت به احتمال خيلي زياد مشکل تکنيکال وب سايت هست. گفت بايد با سفارت تماس بگيري تا تاريخ مصاحبه رو تاييد کنن. گفتم اين کار رو کردم و اونا هم همين تاريخ رو تاييد کردند. بعدش گفتم ميشه شما هم اين تاريخ رو تاييد کنين، گفت ما دسترسی به تاريخ مصاحبه ها نداريم!!! گفتم ميشه بهشون بگين اين مشکل رو برطرف کنن تا بشه نامه رو پرينت گرفت، گفت اين موضوع هم کاري به ما نداره و ما فقط از سايت استفاده ميکنيم و نميتونيم تغييري در اون ايجاد کنيم! خلاصه خودشم مونده بود چي بگه! ولي ظاهرا از اينجا به بعدش ديگه با سفارت هست. اگر به سفارت ايميل يا زنگ زدين و تاريخ مصاحبتون رو تاييد کردند ديگه 100% مشکلي نيست. حالا بازم اگر کس ديگه اي هم خواست ميتونه تماس بگيره و ببينه به اون چي ميگن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم به KCC زنگ زدم و گفتند که مشکل تکنیکال است و جای نگرانی نیست در ضمن به سفارت هم میل زدم و تاریخ مصاحبمو تایید کردند.
متن ایمل من:
To whom it my concern
I am one of the selectees of DV lottery 2013, I will appreciate if you confirm my interview date on November***, 2012 **:** AM at the U.S. Embassy Consular in Yerevan
best regards
و جواب آنها:
Dear inquirer,
Your interview date and time remains the same.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
شماره کیس: 2013AS000012xx،( یک نفر )/تاریخ رویت قبولی: May-2- 2012 /کنسولگری: آنکارا که تبدیل شد به ایروان/ ارسال فرمهای سری اول: May-6-2012 با پست آرامکس/ مصاحبه: هفته دوم نوامبر
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ايرواني
كسي تا حالا بليط ايروان براي نوامبر تونسته بخره؟
براي هتل چه كار كردين؟
من اصلا با محيط ايروان اشنايي ندارم ، كساني كه ميدونند، خيابان پوشكين تو سيتي سنتر جاي خوبيه؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان شما تو فروم های سالهای قبل سفرنامه ارمنستان پیدا کردید؟؟
اگر آره لطفا یکی لینکش رو بذاره اینجا!!!!!!!!!!!
کیس نامبر خواهرم حدود 1000 از برندگان 2013..وقت مصاحبه اکتبر ارمنستان...زمان کلیرنس 4 هفته ...پرواز ترکیش به لس آنجلس آوریل 2013 کل هزینه های ویزا حدود 7 تا 8 میلیون