کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-31 ساعت 01:04)PARVIN_OMID نوشته:  دوستان عزیزم یه سوال دارم میشه هر کی مطمئنه زود تر جواب بده ؟

برای دادن پاسپورتها به سفارت آنکارا فقط روزهای دوشنبه وپنجشنبه پاسپورتارو قبول می کنن یا مثلا میشه سه شنبه بریم و صبح سه شنبه بریم سفارت ؟ با توجه به اینکه دوشنبه تعطیل رسمیه در آنکارا یه خورده برناممون به هم ریخته تا حالا بچه های کلیرشده آنکارا شده جز دوشنبه و پنجشنبه یه روز دیگه پاسپورتاشونو تحویل داده باشن ؟؟؟؟
دوشنبه تا پنجشنبه پاسپورت میگیره
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-08-31 ساعت 01:01)alvan نوشته:  دوستان یک سوال دیگر
من 25 جون مصاحبه داشتم و من و بچه ها ویزامونا گرفتیم بجز همسرم که او در 23 اگست اپ دیت شد ولی دیروز در ceas دوباره جلوی کیس من که ایشود شده بود در تاریخ 29 اگست اپدیت شده این یعنی چه

سلام
آپدیت همگانی نشونه اینکه به احتمال زیاد همسرتون کلیر شده با ایمیل و تلفن پیگیری کنید اگر هفته دیگه ستارتون رو برنداشتن
موفق باشید
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-08-31 ساعت 00:37)omidt10 نوشته:  دوستان سلام من بیشتر از 2 ماه پیش در ارمنستان مصاحبه داشتم اما هنوز جوابی نیومده با توجه به اینکه بعد از 20 سپتامبر دیگه ویزایی صادر نمیشه به نظرتون هنوز امیدی برای من هست ؟
سلام دوست عزيز.
تا روز 30 سپتامبر ويزا صادر ميشه و براي شما همانقدر اميد هست كه براي من و مابقي دوستان منتظر.
پس اميدوار باشيد و صبور

نكته:من خودم هم از اين موضوع استثنا نيستم.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
سلام دوستان.
تو سايت اعلام كليرنس به زبان تركي چند تا كيس تركي به مدت يك سال تاريخ اكسپاير شون تمديد داره كي ميدونه موضوع چيه؟
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: sh-p ، negar_karimi6 ، daad ، tajhizgaran ، Rebekaa
(2013-08-30 ساعت 18:40)هنردوست نوشته:  سلام
دوستان کسی میدونه یکشنبه سفارت تو ابوظبی بازه یا تعطیله؟

سفارت آمریکا در روز یکشنبه اول سپتامبر تعطیل است
کیس 104xx : سری دوم .
ارسال فرمها اردیبهشت و کارنت شدن شب انتخابات 24 خرداد
تاریخ مصاحبه 4 اوت (13 شهریور) ولی به علت تعطیلی سفارت 12 اوت
آپدیت کیس 1 : 12 و13 و14 و23 اوت و 10 و11 سپ
آپدیت کیس 2 : 12و13و14اوت و 9 سپ و 11 سپ
آپدیت کیس 3 : 12 و13 اوت و 11 سپ
11 سپتامبر کلیر شذیم
12سپتامبر 2013 در سایت سیس توسط سفارت آپدیت شدیم
تشکر کنندگان: sh-p ، negar_karimi6 ، daad ، parastoo500 ، roham2012 ، رجبعلی ، اریوبرزن ، Rebekaa ، arash bon
اومده بودم در تاپیکو قفل کنم برم دیدم تنها نیستم اقا لطفا نفر اخر در این تاپیکو قلف کنه Wink
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: shiraz2013 ، r91 ، sh-p ، PARVIN_OMID ، negar_karimi6 ، daad ، arash_r15 ، alihmh ، roham2012 ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، sh_aytak ، Rebekaa ، arash bon
(2013-08-30 ساعت 19:39)lonelyman نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 18:39)سونیک نوشته:  با سلام به دوستان عزیز.
با لاخره منم کلیر شدم تبریک به همه کلیر شده ها و امید واری برای بقیه دوستان.
آیا کسی هست که بخواد 2 شنبه به انکارا برود
لطفا پیام خصوصی بدید تا با هم تماس بگیریم . برای کاهش هزینه مسافرت 2 نفری بریم خیلی فرق میکنه .
لطفا تا فردا قبل ظهر اعلام کنید

ضمن تبريك فراوان ، دوستان درنظر داشته باشين كه دوشنبه سفارت تعطيله ، امروز هم كه آنكارا تعطيل بود ولي ديگه تعطيلات ندارن بجز آخر هفته ها
دوست عزیز اگه هنوز نرفتی پیام خصوصی بدین در صورت امکان همسفر باشیم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: lilistar ، sh-p ، negar_karimi6 ، soodipooyan ، daad ، tajhizgaran ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، arash bon
(2013-08-31 ساعت 01:04)PARVIN_OMID نوشته:  دوستان عزیزم یه سوال دارم میشه هر کی مطمئنه زود تر جواب بده ؟

برای دادن پاسپورتها به سفارت آنکارا فقط روزهای دوشنبه وپنجشنبه پاسپورتارو قبول می کنن یا مثلا میشه سه شنبه بریم و صبح سه شنبه بریم سفارت ؟ با توجه به اینکه دوشنبه تعطیل رسمیه در آنکارا یه خورده برناممون به هم ریخته تا حالا بچه های کلیرشده آنکارا شده جز دوشنبه و پنجشنبه یه روز دیگه پاسپورتاشونو تحویل داده باشن ؟؟؟؟

دوست عزيز تو سايت هم نوشته از دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ١٠:٣٠ ديگه يادم نيست تا چه ساعتي
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: sh-p ، negar_karimi6 ، daad ، tajhizgaran ، رجبعلی ، Rebekaa
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

براي lilistar عزيز
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
خیلی ممنون بابت راهنمایی حقیقتش دیگه دارم دیوونه میشم از بلاتکلیفی آخه معمولا اینقدر طول نمیکشه . فکر کردم فقط من موندم حالا که میبینم خیلی های دیگه مثل من منتظرن امیدوار تر شدم . در هر حال خیلی ممنون .
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، daad ، mehdi389 ، tajhizgaran ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، Rebekaa ، arash bon
(2013-08-31 ساعت 07:21)smpf نوشته:  

دوست عزيز تو سايت هم نوشته از دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ١٠:٣٠ ديگه يادم نيست تا چه ساعتي
دوست عزیز سلام مشکل من هم همینه توی برگه صورتی نوشته بین روزهای دوشنبه و پنجشنبه از ساعت... لطفا دوستانی که رفتن نظربدن ممنون میشم
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، soodipooyan ، daad ، رجبعلی ، Rebekaa
به خودم و همسرم و همه ی دوستان کلیر شده تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک میگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگم
هووووووووووووووووووووووورررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس
(2013-08-30 ساعت 23:16)رجبعلی نوشته:  هوووووووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک به دوستان عزیز کلیر شده از سفارت آنکارا خصوصاً:
PARVIN_OMID , behnoush b , pooyani , eett , MY75 , ramin5165 ، سونیک و آقا هادی 2013
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای این عزیزان در سرزمین آرزوها و با آرزوی کلیر شدن بقیه دوستان منتظر.

ایشششاااااااااالله Smile
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، daad ، اریوبرزن ، MY75 ، alihmh ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، sh-p ، Rebekaa ، arash bon ، babak_1363
سلام صبحتون به خیر ، از من 29Aug تازه خواستن که شماره پاسپورت هایی که تا حالا داشتمو براشون بفرستم بعد از 6 تا آپدیت فقط تو ماه آگوست
(1،13،14،20،23،26)!!!!! به نظرتون حالا تازه می خوان دوباره برن سفرامو چک کنن؟ چه قدر به نظرتون طول می کشه؟
2013AS69xx, دیدن قبولی: 5 می2012،ارسال فرم ها: 14 می2012 با Aramex,مصاحبه: 21 می2013 آنکارا،کلیرنس
تشکر کنندگان: daad ، lilistar ، tajhizgaran ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، arash bon ، A.d ، Mehrdadordi
همگی‌ کلییر میشیم بدون شک ..
نبینم کسی‌ غصه بخوره..

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان