کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-31 ساعت 11:54)madareman نوشته:  بچه ها من وهمسرم در روز 5 سپتامبر داریم میریم آنکارا . صحبتش کردیم یک خونه ای 2 خابه کرایه کنیم به مبلغ شبی 70 دلار نزدیک سفرت .. آیا خانواده ها هست که به ما بپیوندهSmile بابت هر شخص 10 دلار اضافه میشه البته دنبال خانواده ای که حداکثر 3 نفره باشن هستیم .ما تا 15 سپتامبر اونجا هستیم.

دوست عزیز ما هنوز کلیر نشدیم. 8 سپتامبر مییام آنکارا تصمیم داریم بمونیم تا تکلیف مشخص بشه.. من فکر میکنم قیمتی که بهتون دادن گرونه..شاید از شرکتهای ایرانی گرفته باشین.. ولی هستن شرکتهای ترک که همین آپارتمان ها رو به از 70 لیر تا 100 لیر میدن.. خود من در ماه مارس آپارتمان کرایه کردم شبی 100 لیر دو خوابه..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: madareman ، lilistar ، پدی ، tajhizgaran ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، nika ، arash bon ، daad
(2013-08-31 ساعت 12:15)مهرنگار نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 11:54)madareman نوشته:  بچه ها من وهمسرم در روز 5 سپتامبر داریم میریم آنکارا . صحبتش کردیم یک خونه ای 2 خابه کرایه کنیم به مبلغ شبی 70 دلار نزدیک سفرت .. آیا خانواده ها هست که به ما بپیوندهSmile بابت هر شخص 10 دلار اضافه میشه البته دنبال خانواده ای که حداکثر 3 نفره باشن هستیم .ما تا 15 سپتامبر اونجا هستیم.

دوست عزیز ما هنوز کلیر نشدیم. 8 سپتامبر مییام آنکارا تصمیم داریم بمونیم تا تکلیف مشخص بشه.. من فکر میکنم قیمتی که بهتون دادن گرونه..شاید از شرکتهای ایرانی گرفته باشین.. ولی هستن شرکتهای ترک که همین آپارتمان ها رو به از 70 لیر تا 100 لیر میدن.. خود من در ماه مارس آپارتمان کرایه کردم شبی 100 لیر دو خوابه..

ما هم 11 مارچ مصاحبه داشتیم اما به مبلغ خیلی بالایی هتل گرفتیم.Sad یک کوچولو یکساله هم داریم که حتما بایدخونه بگیریم
تشکر کنندگان: daad ، lilistar ، پدی ، tajhizgaran ، Mehrdadordi ، shatsi ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، arash bon

مجرد نمیشه؟
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
امروزم خبری از ایروان نشد فکر کنم رفت تا جمعهSad
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
(2013-08-31 ساعت 13:23)amirfarahan نوشته:  امروزم خبری از ایروان نشد فکر کنم رفت تا جمعهSad

چه خبره؟!
امروز شنبس و تعطیله، فردا هم تطیله و دوشنبه هم روز کارگره و ایروان تعطیله
خب ...
این چه ربطی داشت به جمعه ... کو تا جمعه
سه روزو این وسط خوردیا ...

دوستان میشه بپرسم وقتی کلیر نشدین برای چی دارین میرین انکارا؟ یعنی منم اگر تا هفته دیگه کلیر نشدم باید برم انکارا؟ حالا وقتی رسیدیم انکارا برنامه بعدش چیه ؟ میشه یکی منو راهنمایی کنه که از قافله عقب نمونم؟؟؟
2013AS69xx, دیدن قبولی: 5 می2012،ارسال فرم ها: 14 می2012 با Aramex,مصاحبه: 21 می2013 آنکارا،کلیرنس
(2013-08-31 ساعت 13:27)Texassy نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 13:23)amirfarahan نوشته:  امروزم خبری از ایروان نشد فکر کنم رفت تا جمعهSad

چه خبره؟!
خب ...

والا ما که نفهمیدیم ایروان کیا کلیر می کنه
معمولا جمعه ها بیشتر کلیر می کرد
این جور که ایروان پیش گرفته معلوم نیست کی می خواد کلیر کنه 3 هفتس خبری نیست
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: Texassy ، پدی ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، arash bon ، daad
(2013-08-31 ساعت 07:21)smpf نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 01:04)PARVIN_OMID نوشته:  دوستان عزیزم یه سوال دارم میشه هر کی مطمئنه زود تر جواب بده ؟

برای دادن پاسپورتها به سفارت آنکارا فقط روزهای دوشنبه وپنجشنبه پاسپورتارو قبول می کنن یا مثلا میشه سه شنبه بریم و صبح سه شنبه بریم سفارت ؟ با توجه به اینکه دوشنبه تعطیل رسمیه در آنکارا یه خورده برناممون به هم ریخته تا حالا بچه های کلیرشده آنکارا شده جز دوشنبه و پنجشنبه یه روز دیگه پاسپورتاشونو تحویل داده باشن ؟؟؟؟

دوست عزيز تو سايت هم نوشته از دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ١٠:٣٠ ديگه يادم نيست تا چه ساعتي

دوست عزيز من خودم رفتم براي اينكار از دوشنبه تاروز پنجشنبه هر روز پاسها رو ميگيرن ولي اكثر بچه ها دوشنبه ميدن كه تا جمعه ازپست تحويل بگيرن و به تعطيلي آخرهفته نخورن واينكه راحتتر بتونن بليط بگيرن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، PARVIN_OMID ، پدی ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، arash bon ، daad
(2013-08-31 ساعت 09:58)ani_sheiton نوشته:  2شنبه آنکارا تعطیله؟سفارت نمیشه رفت؟

سلام Smile خير /٣ شنبه تا ٥ شنبه ايشالا برين كارتون زودي رديف بشه Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: elmira_fa ، پدی ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، arash bon ، daad
(2013-08-31 ساعت 13:42)smpf نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 07:21)smpf نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 01:04)PARVIN_OMID نوشته:  دوستان عزیزم یه سوال دارم میشه هر کی مطمئنه زود تر جواب بده ؟

برای دادن پاسپورتها به سفارت آنکارا فقط روزهای دوشنبه وپنجشنبه پاسپورتارو قبول می کنن یا مثلا میشه سه شنبه بریم و صبح سه شنبه بریم سفارت ؟ با توجه به اینکه دوشنبه تعطیل رسمیه در آنکارا یه خورده برناممون به هم ریخته تا حالا بچه های کلیرشده آنکارا شده جز دوشنبه و پنجشنبه یه روز دیگه پاسپورتاشونو تحویل داده باشن ؟؟؟؟

دوست عزيز تو سايت هم نوشته از دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ١٠:٣٠ ديگه يادم نيست تا چه ساعتي

دوست عزيز من خودم رفتم براي اينكار از دوشنبه تاروز پنجشنبه هر روز پاسها رو ميگيرن ولي اكثر بچه ها دوشنبه ميدن كه تا جمعه ازپست تحويل بگيرن و به تعطيلي آخرهفته نخورن واينكه راحتتر بتونن بليط بگيرن

از ٢ شنبه تا ٥ شنبه از ساعت ١٠:٣٠ لغايت ١٢ پاسپورتارو ازتون ميگيرن ..اين دوشنبه كه تعطيلي هست و هيچ !
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: PARVIN_OMID ، پدی ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، arash bon ، daad
(2013-08-31 ساعت 13:19)abshar_wf نوشته:  

مجرد نمیشه؟
دوست عزيز شما با تور يكهفته اقدام كني كه كلي واستون ارزونتر ميفته !!!
اينكارو نكنين به نظر من !!!؟؟؟ محاسبه صبحانه تا شام هم در نظر بگيرين ..
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: shatsi ، پدی ، Alirezaa2013 ، اریوبرزن ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، arash bon ، daad
با سلام خدمت همه دوستان گلم
زین پس با تغییر ناگهانی آواتار خود به آن ماهی معروف سعی بر این دارم که از خوش اقبالی آن در جریان پروسه اداری خود استفاده بهینه نمایم.
باشد که این تعییر آواتار باعث کلیر شدن بنده حقیر و دوستان منتظر ( نخ سوزن دوستان خیلی منتظر Big Grin ) شود و فرجی رخ دهد.
با تقدیم احترام فراوان به همه دوستان گل و باز هم نخ سوزن آفیسر محترمی که پرونده بنده حقیر را در 6 نوبت پشت سر هم فقط آپدیت نموده و کلیر ننمودند.
یه امید فردا های بهتر
(2013-08-31 ساعت 13:38)amirfarahan نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 13:27)Texassy نوشته:  

چه خبره؟!
خب ...

والا ما که نفهمیدیم ایروان کیا کلیر می کنه
معمولا جمعه ها بیشتر کلیر می کرد
این جور که ایروان پیش گرفته معلوم نیست کی می خواد کلیر کنه 3 هفتس خبری نیست

تا حالا همه روزهای هفته کلیر کرده، حتی شنبه
ساعتهای غیر استاندارد، حتی نه شب
تعداد عجیب، 75 تا تو یه هفته
ولی یکم صبر داشته باشین، تازه هفته دوم آگوست مصاحبه کردین بابا
منه بیچاره 110 روزه منتظرم
سلام دوستان و باز هم تبريك به دوستان عزيز كلير شده
من هفته پيش يكشنبه به سفارت يه ايميل زدم براي پيگيري كارمون كه روز 5 شنبه اين جواب را به من دادند :
Dear .....
Please keep checking our website daily and be prepared to travel on short notice.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
حالا از اون short notice منظورش چيه ؟
(2013-08-31 ساعت 13:33)nasim19 نوشته:  

دوستان میشه بپرسم وقتی کلیر نشدین برای چی دارین میرین انکارا؟ یعنی منم اگر تا هفته دیگه کلیر نشدم باید برم انکارا؟ حالا وقتی رسیدیم انکارا برنامه بعدش چیه ؟ میشه یکی منو راهنمایی کنه که از قافله عقب نمونم؟؟؟
دوست من به دليل ازدحام در ماه پاياني يعني سپتامبر ، بعضي كيسها ممكنه تا لحظه اخر وقت قانوني كلير نشن ،
تجربه دوستان ٢٠١٢ اينبوده كه ٢٠ سپتامبر تعدادي هماهنگ به سفارت رفتن ، پاسپورتارو تحويل دادن و به جز يكنفر همگي ويزا رو دريافت كردن Smile) كه اون يكنفر هم از شغل حساسي بر خوردار بوده ..
اميدوام كه سفارتا كلا همه رو كلير كنن تا اون موقع Smile))
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: dove ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، jj bobo ، رجبعلی ، nedaba ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، arash bon ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان