کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-31 ساعت 07:45)mohammad fazli نوشته:  
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

براي lilistar عزيز

محمد جان التماس دعا Cool
(2013-08-31 ساعت 13:58)lilistar نوشته:  سلام دوستان و باز هم تبريك به دوستان عزيز كلير شده
من هفته پيش يكشنبه به سفارت يه ايميل زدم براي پيگيري كارمون كه روز 5 شنبه اين جواب را به من دادند :
Dear .....
Please keep checking our website daily and be prepared to travel on short notice.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
حالا از اون short notice منظورش چيه ؟

سلام Smile دوست عزيز ميگه كه مرتب چك كن وب سايت ما رو و اماده سفر به اينجا باش .. كليرت نزديكه قربان ?
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-31 ساعت 13:58)lilistar نوشته:  سلام دوستان و باز هم تبريك به دوستان عزيز كلير شده
من هفته پيش يكشنبه به سفارت يه ايميل زدم براي پيگيري كارمون كه روز 5 شنبه اين جواب را به من دادند :
Dear .....
Please keep checking our website daily and be prepared to travel on short notice.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

خیلی جواب خوبیه منظور اینه که به همین زودیا آماده سفر برای دریافت ویزا باشیدSmile
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
(2013-08-31 ساعت 14:03)eett نوشته:  بچه ها

کسی‌ بلیت برای ۳شنبه گرفته ؟ ظاهراً که اصلا بلیت نیست Sad

برا کجا عزیز جان؟
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: jj bobo ، پدی ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، arash bon ، daad
ایروان اعلام کرد. هر کی هست بگه برای هورا
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ایروان

کلیییییییییر شدم

فقط دارم گریه میکنم

به همه تبریک میگم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
Dear .....

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

if something is short notice, you are told about it only a short time before it happens
یعنی به محض اینکه خبر دادند باید عازم بشید و وقت زیادی نخواهید داشت.
به امید خبرهای خوب. Smile
تبریک به همه دوستان کلیر شده
هدیه هم کلیر شد
هوووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آمیزعبدالله،هدیه ی عزیزم، و بقیه ی دوستان که کلیر شدید مبارکتون باشه
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تبریک به ایروانیا Smile))))))))))))))))

هدیه هم کلیر شده .... بهت تبریک می گم.... خیلی خوشحالم برات Smile)))))))))))))))))))

amiz.abdollah گل بهت تبریک می گم.Wink ایشالا همیشه خوش خبر باشی و همیشه خبر های خوب بشنوی Big GrinBig Grin

از هیجان دارم می میرم Big GrinBig Grin
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
هووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
هدیه جان خیلی تبریک بهت میگم. دیدی آفیسر راست میگفت؟ خوب میدونست کی کلیر میشی. Smile
(2013-08-31 ساعت 13:59)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 13:33)nasim19 نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 12:15)مهرنگار نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 11:54)madareman نوشته:  بچه ها من وهمسرم در روز 5 سپتامبر داریم میریم آنکارا . صحبتش کردیم یک خونه ای 2 خابه کرایه کنیم به مبلغ شبی 70 دلار نزدیک سفرت .. آیا خانواده ها هست که به ما بپیوندهSmile بابت هر شخص 10 دلار اضافه میشه البته دنبال خانواده ای که حداکثر 3 نفره باشن هستیم .ما تا 15 سپتامبر اونجا هستیم.

دوست عزیز ما هنوز کلیر نشدیم. 8 سپتامبر مییام آنکارا تصمیم داریم بمونیم تا تکلیف مشخص بشه.. من فکر میکنم قیمتی که بهتون دادن گرونه..شاید از شرکتهای ایرانی گرفته باشین.. ولی هستن شرکتهای ترک که همین آپارتمان ها رو به از 70 لیر تا 100 لیر میدن.. خود من در ماه مارس آپارتمان کرایه کردم شبی 100 لیر دو خوابه..

دوستان میشه بپرسم وقتی کلیر نشدین برای چی دارین میرین انکارا؟ یعنی منم اگر تا هفته دیگه کلیر نشدم باید برم انکارا؟ حالا وقتی رسیدیم انکارا برنامه بعدش چیه ؟ میشه یکی منو راهنمایی کنه که از قافله عقب نمونم؟؟؟
دوست من به دليل ازدحام در ماه پاياني يعني سپتامبر ، بعضي كيسها ممكنه تا لحظه اخر وقت قانوني كلير نشن ،
تجربه دوستان ٢٠١٢ اينبوده كه ٢٠ سپتامبر تعدادي هماهنگ به سفارت رفتن ، پاسپورتارو تحويل دادن و به جز يكنفر همگي ويزا رو دريافت كردن Smile) كه اون يكنفر هم از شغل حساسي بر خوردار بوده ..
اميدوام كه سفارتا كلا همه رو كلير كنن تا اون موقع Smile))

سلام دوستان.لازمه همه افراد كيس آنكارا باشند يا فقط برنده اصلي كفايت ميكنه؟
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، arash bon ، daad
آمیز عبدالله و امیر فراهان و بقیه کلیر شده‌ها تبریک.
دیدید بازم حسم بیخودی نبود! میدونستم یه خبریه. داداش آماده باش. آماده‌ی آماده!
تبریک

[عکس: congratulations_comment_graphic_01.gif]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان