کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
به خدا منم تبریک میگم به همه Smile
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: soruosh ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، amirfarahan ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، Aida.s ، Rebekaa ، رجبعلی ، sh-p ، mrbonbon ، lilistar ، پروا ، dove ، daad
(2013-08-31 ساعت 19:34)aghaghia نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 18:35)mehdi110 نوشته:  نه چنين چيزي نيست، چرا دوستان اين دم آخري باعث دل نگراني افراد ميشن؟؟ پارسال اتفاقا همون ٣٠ سپتمبر خيليا ويزاشونو گرفتن، دوستاني كه بودند اون موقع حتما يادشونه، چه هيجان انگيز بود، حتي من يادمه سفارت ها ساعتي جواب ميدادن، يعني در همون ساعات پاياني به افراد ايميل مي زدند و مواردي رو متذكر ميشدند، نگران نباشيد تا اخر اين ماه ميلادي مطمئنا ويزا صادر خواهد شد،
من از دوستان مدير هم يك گلايه بكنم، مخصوصا امير عزيز، اين كلام خودتونه، يادتونه اوايل يكبار راجع به خبرهاي كارنت شدن و تعداد ويزاها بسيار سفت و سخت گفتين هيچ شوخي و حرف بي پايه اي رو بر نمي تابيد و اين مسائل باعث عواقب بدي براي كاربران خاطي خواهد شد، من جملتون خوب يادمه و اتفاقا احسنت گفتم اون موقع، الان هم دست كمي از اون موقع نداره، لطفا از پخش مباحث غير مستدل جلوگيري كنيد.

دوست عزيز، از جواب شما ممنونم و در ادامه بايد بگم كه الان هم همينطور هست و اين گونه پست ها عدم تاييد خواهند شد... ولي شما هم به مديران بخصوص امير مهاجر عزيز حق بديد، چون خودتون ميدونيد كه سايت مهاجرسرا چقدر وسيعه و تاپيك هاي متعددي درش وجود داره كه بايد به بهشون رسيدگي كرد... بعلاوه امير خان هم الان در تدارك سفرشون هستند و خب طبعا وقت كمتري براي سرزدن به تاپيك ها در طول روز دارن... شما مطمئن باشيد كه همه پست ها رصد ميشه فقط ممكنه كمي با تاخير باشه... در ضمن مهاجرسرا متعلق به خود شماست و شما هر وقت چنين پست هايي رو ديدين ميتونيد تذكر بديد و يا گزارش كنيد. ممنون از توجهتون

این ویزا حق همه بچه هاست که برنده شدن. به خود خدا قسم همه در بهترین زمان مقرر که خدای مهربون تعیین کرده ویزاشونو میگیرن. این راهی که ما توش هستیم خیلی راهه بزرگ و سختیه. بنابراین برا انجامش نیاز داریم که به خدای قادر و توانا هم ایمان داشته باشیم. هم اعتقاد و هم اعتماد. برای یک لحظه چشماتونو ببندید. یه نفس عمیق بکشید. و با خلوص نیت از خداوند برا خودتون و همه هم نوعان مون بهترین هارو بخواهید. باور کنید میشه دوستان. عشق برای همه عزیزانم
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
سلامممممممممممممممممممممممممممممممممم دوستاااااااااااااااااااااااااااااااااانننننننننننننننننننننننننننن یک تبریککککککککککککککککککککککککککککککککککک
و یککککککککککککک هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای همه دوستان گل ایروان و کلیه دوستانی که امروز کلیر شدند خیلس تبریم میگم......
دیگه نوبت ما ابوظبیهاست یک هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و یک خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای دوستانی که کلیر نشدند.....
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
سلام به همه ی همقطاران عزیز
دوستان ، من مدارکی که در برگه صورتی ازم خواسته بودنو آماده کردم پاسپورتامونم آمادس ، آیا مورد دیگه ای هم هست که باید ارائه بدم . مثلا پول یا هر چیز دیگه ؟
اگه همین الان راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم .
در ضمن تا وقتی که تعداد ویزاهای سال 2013 تکمیل نشده باشه تا تاریخ 30 سپتامبر ویزا صادر میشه ، هیچ نگران نباشید
به امید پایان انتظار همه ی شما عزیزان
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
تشکر کنندگان: 5ina ، Rebekaa ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، lilistar ، dove ، daad
(2013-08-31 ساعت 18:15)Aida.s نوشته:  آخه سخته تا سه شنبه منتظر بودن قبول دارین؟Sad

خیلیـــــــــــــ
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: mehdi389 ، alirezass ، negar_karimi6 ، rezagh ، Rebekaa ، رجبعلی ، alihmh ، elmira_fa ، dove ، daad
به‌‌‌ به‌‌‌ تبریک به همهٔ دوستان کلییر شده ایروان. ابوظبی هم شروع کرد Big Grin هوووووررررررررراااااااا
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2013-08-31 ساعت 15:57)SHABAH51 نوشته:  
تبریک و هورااای جانانه به هدیه عزیز,جناب آمیزعبدالله,المیرای مهربان بتی گرامی و علیرضاخان و سایر دوستانی که کلیر شدن
حالا فهمیدم چه خوب شد که این هفته من و محمدmrr777 عزم سفر کردیم. به مولا قول میدم جفت مون با ویزا برگردیم. آبجی های محترمه و داداش های مشدی خودم, ما از اوناش نیستیم که رفقامون رو توی یو-اس تنها بذاریم.
به ما می گن:لوطی!

یا حق!
من كه ديگه كم كم دارم نااميد ميشم شهرام خان ... دخترم هم بدجور داره بهانه ي باباش رو ميگيره و اصلا يه وضعي دارم اينجا....
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-08-31 ساعت 20:12)babaye yaas نوشته:  سلام به همه ی همقطاران عزیز
دوستان ، من مدارکی که در برگه صورتی ازم خواسته بودنو آماده کردم پاسپورتامونم آمادس ، آیا مورد دیگه ای هم هست که باید ارائه بدم . مثلا پول یا هر چیز دیگه ؟
در ضمن تا وقتی که تعداد ویزاهای سال 2013 تکمیل نشده باشه تا تاریخ 30 سپتامبر ویزا صادر میشه ، هیچ نگران نباشید

خير براي صدور ويزا هزينه اي از شما گرفته نخواهد شد. پاسپورت اعضاي كيس، برگه اي كه به شما داده شده و احيانا اگر نقص مدرك داشتيد، مدرك مورد نظر را هم بايد ارائه بدهيد...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
راجع به سهمیه ویزا‌ها یه چیزی بهتون بگم که به کلّ خیالتون راحت شه ! تو سایت، خودشون گفتن وقتی که تعداد ویزا به حد مقرر رسید دیگه برنامه قطع می‌شه !!!!!! دیگه تا ۳۰ِ سپتامبر الکی‌ کشش نمیدان، اعلام می‌کنن که آقا ، خانوم دوست عزیز Big Grin دیگه بعلـــه .. ! Big Grin
اصلا نگران نباشین همتون ( هممون و همشون) ویزا میگیریم(ن)
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2013-08-31 ساعت 20:13)joody نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 15:57)SHABAH51 نوشته:  
تبریک و هورااای جانانه به هدیه عزیز,جناب آمیزعبدالله,المیرای مهربان بتی گرامی و علیرضاخان و سایر دوستانی که کلیر شدن
حالا فهمیدم چه خوب شد که این هفته من و محمدmrr777 عزم سفر کردیم. به مولا قول میدم جفت مون با ویزا برگردیم. آبجی های محترمه و داداش های مشدی خودم, ما از اوناش نیستیم که رفقامون رو توی یو-اس تنها بذاریم.
به ما می گن:لوطی!

یا حق!
من كه ديگه كم كم دارم نااميد ميشم شهرام خان ... دخترم هم بدجور داره بهانه ي باباش رو ميگيره و اصلا يه وضعي دارم اينجا....
جودی عزیز من هم دعا میکنم که انشااله دخترت هرچه زودتر باباشو ببینه ومحمد عزیز هم بیاد پیش شما

تشکر کنندگان: 5ina ، mehdi389 ، zavosh ، negar_karimi6 ، nooshshahnar ، AsemanAbee ، Hedieh20 ، nika ، joody ، shatsi ، Rebekaa ، رجبعلی ، پدی ، Alirezaa2013 ، lilistar ، dove ، daad
تبریک به دوستان کلیر شده ایروان.
به امید خبرای خوب ار ابوظبی برای بهزاد عزیز.
هووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا.
لاتاری 2013
(2013-08-31 ساعت 20:23)aghaghia نوشته:  

خير براي صدور ويزا هزينه اي از شما گرفته نخواهد شد. پاسپورت اعضاي كيس، برگه اي كه به شما داده شده و احيانا اگر نقص مدرك داشتيد، مدرك مورد نطر را هم بايد ارائه بدهيد...

كارت شناسايي يا چيز ديگه اي نمي خواد همراهم باشه ؟
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، اریوبرزن ، nika ، Rebekaa ، soodipooyan ، پدی ، alireza2753 ، dove ، daad ، babak_1363
(2013-08-31 ساعت 19:34)aghaghia نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 18:35)mehdi110 نوشته:  نه چنين چيزي نيست، چرا دوستان اين دم آخري باعث دل نگراني افراد ميشن؟؟ پارسال اتفاقا همون ٣٠ سپتمبر خيليا ويزاشونو گرفتن، دوستاني كه بودند اون موقع حتما يادشونه، چه هيجان انگيز بود، حتي من يادمه سفارت ها ساعتي جواب ميدادن، يعني در همون ساعات پاياني به افراد ايميل مي زدند و مواردي رو متذكر ميشدند، نگران نباشيد تا اخر اين ماه ميلادي مطمئنا ويزا صادر خواهد شد،
من از دوستان مدير هم يك گلايه بكنم، مخصوصا امير عزيز، اين كلام خودتونه، يادتونه اوايل يكبار راجع به خبرهاي كارنت شدن و تعداد ويزاها بسيار سفت و سخت گفتين هيچ شوخي و حرف بي پايه اي رو بر نمي تابيد و اين مسائل باعث عواقب بدي براي كاربران خاطي خواهد شد، من جملتون خوب يادمه و اتفاقا احسنت گفتم اون موقع، الان هم دست كمي از اون موقع نداره، لطفا از پخش مباحث غير مستدل جلوگيري كنيد.

دوست عزيز، از جواب شما ممنونم و در ادامه بايد بگم كه الان هم همينطور هست و اين گونه پست ها عدم تاييد خواهند شد... ولي شما هم به مديران بخصوص امير مهاجر عزيز حق بديد، چون خودتون ميدونيد كه سايت مهاجرسرا چقدر وسيعه و تاپيك هاي متعددي درش وجود داره كه بايد به بهشون رسيدگي كرد... بعلاوه امير خان هم الان در تدارك سفرشون هستند و خب طبعا وقت كمتري براي سرزدن به تاپيك ها در طول روز دارن... شما مطمئن باشيد كه همه پست ها رصد ميشه فقط ممكنه كمي با تاخير باشه... در ضمن مهاجرسرا متعلق به خود شماست و شما هر وقت چنين پست هايي رو ديدين ميتونيد تذكر بديد و يا گزارش كنيد. ممنون از توجهتون
اتفاقا داشتم موقع تايپ به اين موضوعي كه گفتين فكر مي كردم، ولي از مديران فعلي كه از اوايل پروسه حاضر بودن فقط ايشون هستند، گل نهال از نيمه راه و شما هم كه جديدا به اين پروسه پيوستيد و چون اين جمله ايشون يادم بود به خاطر همين اسمشونو اوردم، و الّا منظورم تمامي مديران بود، باور بفرمائيد بنده خودمم يك هفته بعد مسافرم ولي خوب چه كنيم كه از دوستامون نمي تونيم دل بكنيمShy
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
(2013-08-31 ساعت 20:27)amirfarahan نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 20:23)aghaghia نوشته:  

خير براي صدور ويزا هزينه اي از شما گرفته نخواهد شد. پاسپورت اعضاي كيس، برگه اي كه به شما داده شده و احيانا اگر نقص مدرك داشتيد، مدرك مورد نطر را هم بايد ارائه بدهيد...

كارت شناسايي يا چيز ديگه اي نمي خواد همراهم باشه ؟
دوست عزيز پاسپورت هم كارت شناساييه، شما حتما ازش كپي همراهتون داشته باشيد. در ضمن به نظرم بردن يه كارت شناساييه ديگه هم بد نباشه ولي به احتمال بسيار زياد لازم نميشه.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
(2013-08-31 ساعت 20:29)mehdi110 نوشته:  اتفاقا داشتم موقع تايپ به اين موضوعي كه گفتين فكر مي كردم، ولي از مديران فعلي كه از اوايل پروسه حاضر بودن فقط ايشون هستند، گل نهال از نيمه راه و شما هم كه جديدا به اين پروسه پيوستيد و چون اين جمله ايشون يادم بود به خاطر همين اسمشونو اوردم، و الّا منظورم تمامي مديران بود، باور بفرمائيد بنده خودمم يك هفته بعد مسافرم ولي خوب چه كنيم كه از دوستامون نمي تونيم دل بكنيمShy

مسلما شما هم حق داريد دوست عزيز. من فقط منظورم اين بود كه اداره اين سايت با همكاري شما دوستان راحت تر خواهد بود .... ما هم در كنار شما دوستان خواهيم بود تا آخرين نفري كه كلير بشه و عمو سعيد اين تاپيك رو قفل كنند....براي شما و ديگر دوستان سفر خوشي رو آرزو ميكنم، منتظر سفرنامه هاي شما عزيزان هستيم Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان