کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[عکس: 1657824220775995453218238931972445840173.jpg]

تبریک فراوان به دوستان عزیز soodipooyani - amiz.abdollah- amirfarahan - alireza2753 - betti - elmira-fa hedieh20

(2013-08-31 ساعت 18:35)mehdi110 نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 18:04)n51 نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 17:53)alirezass نوشته:  سلام به همگی

این ماجرای 20 سپتامبر چی که میگن از این تاریخ به بعد ویزا نمیدن درسته؟
کی گفته؟ منبعش کجاست؟
یعنی اگه بریم دم سفارت هم دیگه از این تاریخ ویزا نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟استرسم 100 برابرشد.
نه چنين چيزي نيست، چرا دوستان اين دم آخري باعث دل نگراني افراد ميشن؟؟ پارسال اتفاقا همون ٣٠ سپتمبر خيليا ويزاشونو گرفتن، دوستاني كه بودند اون موقع حتما يادشونه، چه هيجان انگيز بود، حتي من يادمه سفارت ها ساعتي جواب ميدادن، يعني در همون ساعات پاياني به افراد ايميل مي زدند و مواردي رو متذكر ميشدند، نگران نباشيد تا اخر اين ماه ميلادي مطمئنا ويزا صادر خواهد شد،
من از دوستان مدير هم يك گلايه بكنم، مخصوصا امير عزيز، اين كلام خودتونه، يادتونه اوايل يكبار راجع به خبرهاي كارنت شدن و تعداد ويزاها بسيار سفت و سخت گفتين هيچ شوخي و حرف بي پايه اي رو بر نمي تابيد و اين مسائل باعث عواقب بدي براي كاربران خاطي خواهد شد، من جملتون خوب يادمه و اتفاقا احسنت گفتم اون موقع، الان هم دست كمي از اون موقع نداره، لطفا از پخش مباحث غير مستدل جلوگيري كنيد.
آقا قربونه دهنت٬ من نمی دونم اینجا چه خبره؟؟؟ به کررات این بحث و دیدم اینجا که همه ازش صحبت می کردن و هیچ کس هم نبود که جواب درستی بده حتی مدیران با سابقه...اما دم شما گرم و سرتون هم خوش باد که این معمای سهل ممتنع رو حل کردید.
آرزوی شادکامی دارم براتون
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: mehdi110 ، اریوبرزن ، nika ، Rebekaa ، پدی ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، DIVE ، alireza2753 ، dove ، daad
(2013-08-31 ساعت 20:26)sce نوشته:  تبریک به دوستان کلیر شده ایروان.
به امید خبرای خوب ار ابوظبی برای بهزاد عزیز.
هووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا.
آقا بهزاد که پیشکسوت ابوظبی هستند وانشااله میخوایم این هفته برای کلیر شدنش جشن بگیریم

تشکر کنندگان: amirfarahan ، shatsi ، Tir-Tapar ، sce ، nika ، Rebekaa ، رجبعلی ، soodipooyan ، پدی ، Pishoo_25 ، negar_karimi6 ، roham2012 ، elmira_fa ، dove ، daad
(2013-08-31 ساعت 20:26)sce نوشته:  تبریک به دوستان کلیر شده ایروان.
به امید خبرای خوب ار ابوظبی برای بهزاد عزیز.
هووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا.
آقا پس من چی بقیه دوستان چیWinkCoolSmile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: amirfarahan ، 5ina ، sce ، nika ، so_ar ، Rebekaa ، رجبعلی ، soodipooyan ، پدی ، negar_karimi6 ، roham2012 ، elmira_fa ، پروا ، dove ، daad
دوستان سوال!!!!!
بعد اینکه پاس رو تحویل دادیم به سفارت از چه طریقی پیگیری کنیم که کی آمادستو بریم تحویل بگیریم؟؟؟ایکیل میدن یا از تو سایت سفارت باید چک کنیم؟
اگه از طریق سایت هست لطفا آدرسشو بدید بهم.
ممنون
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: 5ina ، nika ، Mehrdadordi ، Aida.s ، Rebekaa ، roham2012 ، negar_karimi6 ، dove ، daad
(2013-08-31 ساعت 20:47)mariana نوشته:  دوستان سوال!!!!!
بعد اینکه پاس رو تحویل دادیم به سفارت از چه طریقی پیگیری کنیم که کی آمادستو بریم تحویل بگیریم؟؟؟ایکیل میدن یا از تو سایت سفارت باید چک کنیم؟
ممنون

mariana خانم از این سایت میتونید چک کنیدhttps://ceac.state.gov/CEACStatTracker
هر وقت issued شدید برید سفارت برای گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: 5ina ، nika ، mariana ، Rebekaa ، رجبعلی ، Aida.s ، soodipooyan ، negar_karimi6 ، محبت ، dove ، daad
اين كشور اينقدر بزرگه كه براي همه جا هست و اينده اي خوب كه بايد پيداش كرد. اميدوارم همه تون ويزا بگيرين و دست كم تجربه اش كنيد.
حرف هاي بدون منبع رو گوش نكنيد همچين چيزي صحت نداره كه از هفدهم ويزايي ديگه صادر نميشه. ويزاي بعضي از برندگان در اخرين روز صادر شده بود و روز اول اكتبر دريافت شده بود. البته اين مربوط به سه چهار سال قبل هست. تا اخرين لحظه منتظر بمانيد و به نظرم پيگيري مستمر هم بكنيد.
اما لطفا احساساتي برخورد نكنيد و بيش از اندازه زندگي تان را وابسته به اين نتيجه نكنيد. سال ٢٠١١ از ١٢ نفري كه بالاي دويست روز منتظر بودند چهار نفرشان موفق شدند ويزا بگيرند كه به نظرم مصداق "توپ مرده را گل كردن" است. پس اميدوار باشيد و البته منطقي و خونسرد.

اميدوارم همه تان ويزا را دريافت كنيد.
موفق باشيد
(2013-08-31 ساعت 20:54)mehdi389 نوشته:  
ممنون

mariana خانم از این سایت میتونید چک کنیدhttps://ceac.state.gov/CEACStatTracker
هر وقت issued شدید برید سفارت برای گرفتن ویزا

ممنون از شما
mariana خانم هم خوب اومدی
Smile
پیروز باشید
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Rebekaa ، رجبعلی ، Aida.s ، nika ، soodipooyan ، negar_karimi6 ، محبت ، roham2012 ، daad
(2013-08-30 ساعت 22:07)SK89 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 13:25)arash bon نوشته:  دوستانی که هنوز کلیر نشدن غصه نخورید ؛ اگر تاهفته اول سپتامبر کلیر نشدیم؛ چمدانها رو ببندید که یه سفر هیجان انگیز داشته باشیم به آنکارا و بریم همه باهم سفارت ببینیم چند چندیم. ما که خودمون رو برای یه سفر 20 روزه به آنکارا داریم آماده میکنیم.فکر کنم گرین کارت ارزشش رو داشته باشه...یه جمله معروف هست که میگه بیرون زتو نیست هرآنچه در هستیست، از خود بطلب هر آنچه هستی... از ته دل میخوام که همه کلیر شن و از این همه ماجرای عجیب و غریب رها بشن...

من که بلیط اینترنتی خریدم برای 8 سپتامبر برای سومین بار با یک بچه کوچک تک و تنها برم ببینم چه میشه کرد خدا کنه تا اون موقع ستاره مون برداشته شه بلیط آمریکا هم خریدم برای 20 سپتامبر اینقدر خسته شدم که قدرت تایپ کردن هم ندارم خدا کنه همه چیز ختم به خیر شه.موندم در این حکمت خدا که چرا باید ماها رو از هم جدا کنه کاش میشد حکمتش را فهمید
دوست عزیز تا امید هست زندگی باید کرد.غصه نخورید فقط امید داشته باشید... پیشنهاد میکنم که همراه خودتون چندتا کتاب داستان و یکی دوتا از اسباب بازی های کوچولوتون رو همراه خودتون به آنکارا ببرید؛امیدواریم که بزودی کلیر شید.
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
(2013-08-31 ساعت 20:52)amirfarahan نوشته:  
ممنون

فكر كنم بأيد شماره تماس بدين باهاتون تماس مي گيرن
شماره تماس دبی باید بدم؟ آخه خودم ایرانم و کسی دیگه ای زحمت انجام اینکارو قبول کرده
تشکر کنندگان: Rebekaa ، nika ، negar_karimi6 ، daad
ممنون
to in sait chek kon bebin key issud mishi

https://ceac.state.gov/CEAC/
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان: mehdi389 ، nika ، رجبعلی ، soodipooyan ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، roham2012 ، daad
(2013-08-31 ساعت 21:36)arash bon نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 22:07)SK89 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 13:25)arash bon نوشته:  دوستانی که هنوز کلیر نشدن غصه نخورید ؛ اگر تاهفته اول سپتامبر کلیر نشدیم؛ چمدانها رو ببندید که یه سفر هیجان انگیز داشته باشیم به آنکارا و بریم همه باهم سفارت ببینیم چند چندیم. ما که خودمون رو برای یه سفر 20 روزه به آنکارا داریم آماده میکنیم.فکر کنم گرین کارت ارزشش رو داشته باشه...یه جمله معروف هست که میگه بیرون زتو نیست هرآنچه در هستیست، از خود بطلب هر آنچه هستی... از ته دل میخوام که همه کلیر شن و از این همه ماجرای عجیب و غریب رها بشن...

من که بلیط اینترنتی خریدم برای 8 سپتامبر برای سومین بار با یک بچه کوچک تک و تنها برم ببینم چه میشه کرد خدا کنه تا اون موقع ستاره مون برداشته شه بلیط آمریکا هم خریدم برای 20 سپتامبر اینقدر خسته شدم که قدرت تایپ کردن هم ندارم خدا کنه همه چیز ختم به خیر شه.موندم در این حکمت خدا که چرا باید ماها رو از هم جدا کنه کاش میشد حکمتش را فهمید
دوست عزیز تا امید هست زندگی باید کرد.غصه نخورید فقط امید داشته باشید... پیشنهاد میکنم که همراه خودتون چندتا کتاب داستان و یکی دوتا از اسباب بازی های کوچولوتون رو همراه خودتون به آنکارا ببرید؛امیدواریم که بزودی کلیر شید.

یعنی جدی جدی اگر هفته اول سپتامبر کلیر نشدیم بریم آنکارا بهتره ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟

تشکر کنندگان: nika ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، dove ، daad ، رجبعلی ، babak_1363
امروز هم گذشت ولی از ابوظبی خبری نشد.SadSadSadSadSadSad
به جاش از کلللللللللللللللللللللللللللللللللللیر شدم بچه ها تو ایروان خیلی خیلی خیلی خوشحال شدمSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile:
SmileWinkBig GrinTongueRolleyesShyهوووووووووووووووووووراااااااااااااااSmileWinkBig GrinTongueRolleyesShy
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
(2013-08-31 ساعت 22:36)nika نوشته:  امروز هم گذشت ولی از ابوظبی خبری نشد.SadSadSadSadSadSad
به جاش از کلللللللللللللللللللللللللللللللللللیر شدم بچه ها تو ایروان خیلی خیلی خیلی خوشحال شدمSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile:
SmileWinkBig GrinTongueRolleyesShyهوووووووووووووووووووراااااااااااااااSmileWinkBig GrinTongueRolleyesShy

دوست عزیز فکر کنم تا دوشنبه از ابوظبی خبری نشه
Sad
تشکر کنندگان: nika ، پدی ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، roham2012 ، اریوبرزن ، e76779 ، پروا ، dove ، daad
(2013-08-31 ساعت 17:13)sh-p نوشته:  سلام دوستان وتبريك SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileوهورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابراي دوستان خوبمsoodipooyani/amiz.abdollah/amirfarahan/alireza2753/betti/elmira-fa/hedieh20 هميشه شاد وپيروز باشيد و با آرزوي كلير شدن همه دوستان عزيزBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

مرسیییییییییییییییییییییی از شما دوست عزیز :-)
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان