کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
جدا برای ستاره دا ر های ابوظبی در کدام سایت باید چک کرد؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: azar1348 ، amiz.abdollah ، joody ، negar_karimi6 ، sadeghi897 ، رجبعلی ، nika ، Rebekaa
... سلام دوستان روز تان به خير ... أميد وإرم امروز دل همه كسايي كه منتظرن شاد شه .. بي صبرانه منتظرم اسم تك تك دوستان عزيزم را جز ليست كلير شده ها امروز ببينم ..به لطف خدا . امروز برايتان ارزوي بهترينها را دارم ..
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-09-03 ساعت 09:02)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 08:55)sh-p نوشته:  سلام دوستان صبح بخير من امروز مي خواهم يك ايميل بزنم لطف مي كنين آدرس ويك متن اثر گذار به من بديد تا روي افيسر محترم كمي تاثير بذاره قبلا از همكاري شما سپاسگذارم.هم اكنون نيازمند ياري سبز شما هستيم .
سلام دوست عزیز من که ایمیل زدم بعد از 64 روز بهم
میگن هنوز پروسه اداریتون تمام نشده
Sad
میتونی از همون سایت که چک میکنی قسمت contact us رو بزنی و از اونجا بشون پیغام بدی

منم ظرف دو هفته اخیر دوبار ایمیل زدم جواب ندادن.. تلفن ها هم از ساعت سه و نیم تا چهار و نیم روی انسرینگ گذاشتن ... فایده نداره .. باید منتظر نشست..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi389 ، joody ، Sonaen60 ، shatsi ، Aida.s ، Doe ، ari_kiana ، azar1348 ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، nika ، Rebekaa
(2013-09-03 ساعت 09:34)پدی نوشته:  جدا برای ستاره دا ر های ابوظبی در کدام سایت باید چک کرد؟

پدی جان به نظرم یک ایمیل به سفارت بزن ازشون توضیح بخواه.
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: Aida.s ، ari_kiana ، azar1348 ، پدی ، negar_karimi6 ، sadeghi897 ، SHABAH51 ، رجبعلی ، nika ، Rebekaa
(2013-09-03 ساعت 09:34)پدی نوشته:  جدا برای ستاره دا ر های ابوظبی در کدام سایت باید چک کرد؟

پدي جان فقط از طريق سايت سفارت ابوظبي: Check Your Case Status ميتوني چك كني، البته وقتي كلير شدين، متن آن به اسم شما تغيير پيدا ميكنه.
تلفني هم ميتونيد از خود سفارت بپرسيد.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
دوستان برای 29 اوت(پنجشنبه) و امروز 3 سپتامبر(سه شنبه) آپ شدیم.WinkSmile
آنکارا/ مصاحبه 13 دسامبر2012/ دونفر
دوستان عزیز

میشه لطف کنید بفرمایید صفحه اعلام شماره های کلیر ابوظبی و لینکش و بمن بدید، یکی از دوستان من این لینک و میره http://www.abudhabiivo.net/ ولی فقط اعلام کرده که شما کلیر شدید اما تعداد افراد داخل کیس و نشون نمیده و اینکه مگر مثل آنکارا نباید صفحه ای باشه که تمام شماره ها رو نشون بده که شماره خودمون و سرچ کنیم؟؟؟ لطفا کمک کنید دوست من نگرانه

تشکر کنندگان: ari_kiana ، azar1348 ، shatsi ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، houmanmir
دوستان من نفر دوم هستم .. آخرین بار روز 29 آگوست و امروز به تاریخ 3 سپتامبر آپدیت شدم.. همسرم که نفر اصلی است و دختر کوچولوم آپدیتشون هنوز تاریخ 6 آگوست گیر کرده.. جالب نیست؟؟؟

ایشالا هر چی زودتر همه کلیر بشن و از این بلاتکلیفی دربیایم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-09-03 ساعت 10:24)مهرنگار نوشته:  دوستان من نفر دوم هستم .. آخرین بار روز 29 آگوست و امروز به تاریخ 3 سپتامبر آپدیت شدم.. همسرم که نفر اصلی است و دختر کوچولوم آپدیتشون هنوز تاریخ 6 آگوست گیر کرده.. جالب نیست؟؟؟

ایشالا هر چی زودتر همه کلیر بشن و از این بلاتکلیفی دربیایم..
به نظر من وقتی جالبه که کلیر بشی دوست من
به امید اینکه هم شما هم بقیه دوستان هرچه زودتر کلیر بشینSmile
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بچه های ابوظبی، سفارت شروع به کار کرده هاااااااااااااا... سریع برین چک کنین.

من همین الان کلیر شدم.... خدایاااااااااااااااااااا ازت متشکرممممممممممممممممممممم.
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
(2013-09-03 ساعت 10:40)mamalino10 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من همین الان کلیر شدم.... خدایاااااااااااااااااااا ازت متشکرممممممممممممممممممممم.
مبارکه موفق باشید ما که بازم نیستیم.
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تبریک به دوستای کلیر شده و آرزوی کلیر بقیه دوستانSmile
سلام و صبح همه بخیر. تبریک میگم و خوشحالم برای همه کلیر شده ها و به امید هفته ای پر از شادی برای کلیر نشده ها از جمله خودم.
دوستان اعتبار مدیکال ما تا 15 اذره و مسلما اگه خدا بخواد و ویزا صادر بشه اعتبارش تا همون وقته .راهی هست مدیکال مجدد داشته باشیم (چون میگن دکتر آنکارا وقتی دوره مدیکال برسه زیر دو ماه مجددا تکرارش میکنه )تا اعتبار ویزامون بیشتر بشه چون می خوایم دیزتر وارد آمریکا بشیم.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: jj bobo ، پدی ، negar_karimi6 ، Texassy ، azar1348 ، mehdi389 ، اریوبرزن ، رجبعلی ، elmira_fa ، Rebekaa
وااااااااای دوستان جواب ایمیل من اومد نوشته بیا ویزای خودت و بچه ها رو بگیر فقط مال خانومم مونده امیر خان ما رو ستاره دار کن خدایا شکرت
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
(2013-09-03 ساعت 10:45)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 10:40)mamalino10 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارکه موفق باشید ما که بازم نیستیم.

تبریک میگم بهتون میشه لینکش و بدید دوست عزیز من برای یکی از دوستانم میخوام

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان