کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-03 ساعت 00:44)پدی نوشته:  خوب به علت تنهایی وبد خوابی برم 2 میلی لورازپام بندازم بالا ...
دكي جون زولپيدم چرا نميزني؟ Wink
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، lonelyman ، Sonaen60 ، arash bon ، azar1348 ، پدی ، alihmh ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa
(2013-09-03 ساعت 00:38)amirfarahan نوشته:  سلام
بچه ها من با هر بدبختی بود خودمو رسوندم ایروان و فردا صبح میرم سفارتCool

چرا با بد بختی مگه با اتوبوس نرفتی :ی؟Big GrinCool
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، lonelyman ، sadeghi897 ، arash bon ، Szsanazsz ، azar1348 ، alihmh ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Rebekaa
(2013-09-03 ساعت 00:44)پدی نوشته:  خوب به علت تنهایی وبد خوابی برم 2 میلی لورازپام بندازم بالا ...

منم به زور دو تا ادویل فعلا آروم شدم
من هنوز با شما هستم همتون ويزارو ميگيرين قرص هم نخوريد مثبت باشيد اين هفته خيليها هورا ميكشن
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
سلام دوستان من.
من مسعود هستم يك منتظر
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-09-03 ساعت 01:58)zanganeh نوشته:  سلام دوستان من.
من مسعود هستم يك منتظر
مدتی کم پیدا بودی!!!
ولی ما به یادتون بودیم.
امیدوارم به زودی از انتظار در بیایی ای منتظر!!Big Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
صبح بخیر دوستان منتظر نازنین
با امید اینکه همتون به زودی زود از این انتظار سخت راحت بشین و مثل ما مشغول جمع کردن و بسته بندی بشینSmile
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
مواظب خودت باش دکتر جون ،خانواده ات به تو نیاز دارن و حالا حالا ها کلی کار داری
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-09-02 ساعت 23:34)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 23:23)azar1348 نوشته:  سلام بچه ها

فردا روز ویزا گرفتنمونه ولی هنوز AP هستیم Sad ، خیلی دلشوره دارم ، اوضامون مبهم شده ، تورو خدا برامون دعا کنین Sad

آذرجونم نبینم ناراحت باشی عزیزدلم صبح ایشودمیشید ولی به نظرمن یه روزبعدازایشودشدن ویزاروبهش میدن ولی خوب ضرری نداره طبق تاریخی که دادن بره یامیدن یا پس فرداش بایدبره
ماهم صبح ایشودشدیم فرداش گرفتیمش
چون دوستامون توراه ابوظبی بودن من بهشون تل زدم که ماهم ایشودشدیم مال ماروهم بگیرید که سفارت بهشون گفته بودفردابیاد
اصلا نگرانی نداره قربونت برم
البته این دلهره امری طبیعیه ماهم داشتیم خیلی هادارن ولی ازبین همه خیلیییییییییییییی بندرت یه موردپیش میادمثل پدی عزیز حالاچراخودتوجزئ اون یه موردخیلیییی کم میدونی سردرنمی یارم
پس تخت بروبگیربخواب که یافردایاپس فرداویزاتودست شوهرته
آذر خانم سلام غصه نداره نگار خانم درست می گه من سه شنبه هفته های قبل پاسپورتمو دادم سفارت وتاریخ دریافت پاسپورت را سه شنبه بعد زدند و یکشنبه هفته بعد ساعت 14.30 ایشود شدیم ودو شنبه که رفتیم تحویل دادند روز دوشنبه به جز ما چند نفر که پاسها رو سه شنبه داده بودیم یکسری دوستان بودند که یکشنبه یعنی 2 روز قبل از ما پاسها رو تحویل سفارت داده بودندو با ما تحویل گرفتند با اینکه توی برگه یکشنبه هفته بعد رو زده بود و یکشنبه عصر ایشود شده بودند ولی پاسها رو نداده بودند و سفارت گفته بود فرداد بیایند و بگیرند هیچ مشکلی نیست چون آمریکا و سفارتها دیروز تعطیل بوده احتمال خیلی زیاد امروز ایشود میشید و فردا ویزا می گیرید
تشکر کنندگان: mehdi389 ، lilistar ، sh-p ، azar1348 ، پروا ، پدی ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، nika ، Rebekaa
سلام همراهان...صبح بخیر...امروز چه خبره؟امیدوارم هفته‌ی خوب و پر کلیری رو شروع کرده باشیم،
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
صبح بخیر 2 میلی لورازپام هم اثر نکرد.مصداق کار ما شده آن ضرب المثل معروف..زپلشک آید و زن زاید و مهمان ز در آید.تلفنم یک طرفه شده.آزانس پول بلیت قیلی رو پس نمی ده.آؤانس بلیت امارات در دبی 2 بار پول بلیت گرفته .سرما هم خوده ام آشپزی هم بلد نیستم.اینجاست که آدم بیشتر قدر خانمش را میدونه.خداونداهیچ خونه ای رو بدون زن خوب نذار.باور کنید از کلیرشدن هم خیلی مهمتره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
سلام دوستان صبح بخير من امروز مي خواهم يك ايميل بزنم لطف مي كنين آدرس ويك متن اثر گذار به من بديد تا روي افيسر محترم كمي تاثير بذاره قبلا از همكاري شما سپاسگذارم.هم اكنون نيازمند ياري سبز شما هستيم .
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: arash bon ، پدی ، joody ، azar1348 ، Aida.s ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، Rebekaa
دوستان عزیزم سلام ، صبح به خیر
امیدوارم هفته شاد و پرثمری برای همه مخصوصاً منتظران باشه.
دوستان خواهشی دارم و اون اینه که در صورت امکان اگر آپدیتی داشتید اطلاع رسانی کنید.
(2013-09-03 ساعت 08:55)sh-p نوشته:  سلام دوستان صبح بخير من امروز مي خواهم يك ايميل بزنم لطف مي كنين آدرس ويك متن اثر گذار به من بديد تا روي افيسر محترم كمي تاثير بذاره قبلا از همكاري شما سپاسگذارم.هم اكنون نيازمند ياري سبز شما هستيم .
سلام دوست عزیز من که ایمیل زدم بعد از 64 روز بهم
میگن هنوز پروسه اداریتون تمام نشده
Sad
میتونی از همون سایت که چک میکنی قسمت contact us رو بزنی و از اونجا بشون پیغام بدی
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: پدی ، sh-p ، azar1348 ، amiz.abdollah ، Aida.s ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، nika ، Rebekaa
سلام من وقتی می خوام وارد سایت سیس بشم با پیغام the problems with the security cirtificate for this site مواجح میشم این واسه چیه ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
تشکر کنندگان: azar1348 ، amiz.abdollah ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان