کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خبر خوب خبر خوب

سلام به همهٔ دوستان گل مهاجرسراییم.....یک خبر خوب براتون دارم و اونم اینکه امروز با یکی‌ از کارمندای سفارت آمریکا که از دوستانم هستش صحبت کردم و ایشون الام کردند که همین امروز در جلسه‌ای که داشتند در سفارت یک سری از کیس‌های لاتاری که هنوز کلیر نشدند در هفتهٔ آینده کلیر میشن و امیدوارم که نتیجشو خیلی‌ زودتر در سایت سفارت آمریکا ببینید.

دوستان اگر هم راجبه سفر یا تور به آنکارا هر کاری داشتید دفترمون در تهران در خدمتون هستش

موفق باشید
(2013-09-05 ساعت 13:30)eett نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 13:13)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 11:39)eett نوشته:  دوستانی که ویزا گرفتن، می‌شه بگن قبل از ایشو شدن چند بار آپدیت شدن؟

دوست من اپديت شدن فرمول ثا بتي نداره و براي هر كيس و با توجه به
تشخيص افيسر بررس ميشه ، تعداد مهم نيست ، اپديت همكاني براي خانواده در يكروز و همينطور ٢ تا ٣ اپديت پشت سر هم از نشانه هاي كلير شدن هست ..

ممنون از پاسختون ولی‌ من منظورم آپدیت‌ها بعد از تحویل پاسپورت تا ایشو شدن بود

من به طور كلي جوابتو دادم عزيز ، شما پاس هم كه تحويل بدي به تاريخ همونروز يا فرداش به طور معمول اپ ميشيSmile
شما تو اين مرحله سيس رو براي نمايش ايشود روي صفحه و باركد پستي از طريق ايميلي كه واست مياد از سفارت و
خلاص ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، Niushagh ، Rebekaa ، daad
پاسهارو دادم تا اون ویزا خوشگله توش بخوره
بچه ها ایشالا همه زودتر کلیر میشید من مطمئنم.
به امید موفقیت همه بچه های گل مهاجرسرا
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: mhb161 ، zohre02 ، Niushagh ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، alihmh ، jj bobo ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-05 ساعت 14:02)gole shabbo نوشته:  بچه ما با صحبت با سفارت تقریبا نزدیک100نفر در انتظاریم

یعنی چی؟ازشون سوال کردین؟100 نفر یا 100 کیس؟
91 کیسش که فقط تو منتظر سرای خودمونه که 60تاش مال آنکاراس.
توضیح بیشتری ندادن؟
ممنون میشم این خبرها رو کامل تر بگین که ابهامات بیشتر نشه؟Smile
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mhb161 ، AsemanAbee ، alihmh ، zohre02 ، DIVE ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-05 ساعت 14:19)POURIA RAHVARI نوشته:  خبر خوب خبر خوب

سلام به همهٔ دوستان گل مهاجرسراییم.....یک خبر خوب براتون دارم و اونم اینکه امروز با یکی‌ از کارمندای سفارت آمریکا که از دوستانم هستش صحبت کردم و ایشون الام کردند که همین امروز در جلسه‌ای که داشتند در سفارت یک سری از کیس‌های لاتاری که هنوز کلیر نشدند در هفتهٔ آینده کلیر میشن و امیدوارم که نتیجشو خیلی‌ زودتر در سایت سفارت آمریکا ببینید.

دوستان اگر هم راجبه سفر یا تور به آنکارا هر کاری داشتید دفترمون در تهران در خدمتون هستش

موفق باشید

سلام دوست عزیز از سفارت ابوظبی و ایروان چی خبر نداری؟Smile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، mychael ، zohre02 ، Niushagh ، Rebekaa ، daad
مطمئن باشید تا آخر سپتامبر همه رو کلیر میکنن من امروز سفارت بودم خیلی شلوغ به نطر نمیرسید اینا قطعا برنامه زمانبندی دارن تا اونجا شلوغ نشه طیق همون اعلام میکنن.
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: mhb161 ، zohre02 ، AsemanAbee ، SHABAH51 ، Niushagh ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
من سه شنبه پاسمو دادم به سفارت اما تا امروز تو سیس آپدیت نشدم. چرا؟
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، zohre02 ، Aida.s ، SHABAH51 ، Mehrdadordi ، mhb161 ، houmanmir ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-05 ساعت 14:45)afshin sadeghi 2 نوشته:  من سه شنبه پاسمو دادم به سفارت اما تا امروز تو سیس آپدیت نشدم. چرا؟

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﻪ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻥ ﻫﻢ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻦ
ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺍﺯ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯽ
ﻣﻌﻤﻮﻻ ﻭﻗﺘﯽ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﻫﺴﺘﯽ ﻭ ﭘﺎﺳﺘﻮ ﺩﺍﺩﯼ ﺯﻭﺩ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻥ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ
ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺧﺒﺮﺍﯼ ﺧﻮﺵ ﻫﺴﺘﯿﻢ

ﺁﯼ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ .........
ﻫﯿﭽﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯽ .....
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013 ، alihmh
مرسی از دوستای خوبم واسه رتبه

ما هم آپدیت شدیم همین الان بازهم خوبه خدا رو شکر

بچه ها ما پاسامونو سه شنبه دادیم سفارت بعداز ظهر آپدیت شدیم چهارشنبه هم ایشیوود شدیم خیلی هم خلوت بود مطمئن باشید سریعا دارن کار می کنن معلومه
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

امروز دم سفارت یکی از بچه ها میگفت شنبه و یکشنبه این هفته سفارت بازه ولی نمیدونم از کجا اطلاع داشت ...
2013AS 65XX
تشکر کنندگان: zohre02 ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، Aida.s ، mhb161 ، mehdi389 ، nima-92 ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013 ، alihmh
(2013-09-05 ساعت 14:45)afshin sadeghi 2 نوشته:  من سه شنبه پاسمو دادم به سفارت اما تا امروز تو سیس آپدیت نشدم. چرا؟

سلام ايميل و سيس رو مرتب چك من و اينو بذار به حساب شلوغي
ماه اخر Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، AsemanAbee ، mhb161 ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad ، alihmh
من هم که صبح پاسمونو دادم الان تو سیس اپدیت شدم...
2013AS 65XX
تشکر کنندگان: zohre02 ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، mhb161 ، Aida.s ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013 ، alirezass

شاید نقص مدرک داشتید و الان تا مدارکی که دادید رو بنشونند یکمی بیشتر از بقیه زمان ببره نگران نباش
2013AS 65XX
تشکر کنندگان: zohre02 ، SHABAH51 ، mhb161 ، Aida.s ، AsemanAbee ، Rebekaa ، daad
نخیر این سفارتا کلا زدن تو خط بی خیالی و یعنی 2 روز کلیر شده نداریم ...
کیس نامبر 2013as10xxxx __ا__ سفارت ابوظبی __ا__ یک نفر __ا__ تاریخ مصاحبه هفته آخر آگوست __ا__ برگه سفید __ا__ سه بار آپدیت __ا__ کلیر بعد از 17 روز Big Grin __ا__ مقصد : لس آنجلس
تشکر کنندگان: Niushagh ، zohre02 ، mhb161 ، Aida.s ، SHABAH51 ، Rebekaa ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان