موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-05 ساعت 16:03)SHABAH51 نوشته: (2013-09-05 ساعت 15:55)r91 نوشته: (2013-09-05 ساعت 15:38)SHABAH51 نوشته: متاسفانه این موضوع ارائه پاسپورت بدون کلیر شدن در حال رواجه و واقعا نمیدونم از کجا نشات گرفته!
دوستان، سعی کنیم به مقررات احترام بگذاریم و سعی نکنیم با تحت فشار قرار دادن سفارت به نتیجه برسیم چون تا حالا حتی یک نفر هم به این شیوه ویزا نگرفته است. خود من فردا قرار است پاسپورت های اعضای خانواده را به سفارت بدهم برای صدور ویزا اما هرگز پاسپورت خودم را نخواهم داد چرا که هنوز جواب کلیرنس من اعلام نشده و این کار را صلاح نمیدانم.
شبح عزيز شما ديكه چرا؟ سال پيش بچه ها تعداديشون به همين صورت ويزا كرفتن.قضيه اينه كه سفارت تا آخرين لحظه منتظر جواب استعلامهان و شما فكر كن 29ام كلير بشي چطوري ميخواي متوجه بشي و كي ميخواي برسي سفارت و كي پاستو تحويل بدي؟ضمنا يكي از دوستان همينجا بود كه اعلام كرد در جواب ايميلش كفتن درصورت اعلام نشدن شماره هفته آخر بيا.
منظور من این روزها بود دوست خوبم. امروز 5 سپتامبر است و من می بینم خیلی ها سفارش می کنند که افراد ستاره دار بدون کلیر شدن پاسپورت شان را به همراه اعضای خانواده تحویل سفارت دهند! وگرنه من آمده ام اینجا بمانم تا آخر سپتامبر برای همین که در روزهای آخر به روال سال پیش بدون اعلام کلیر پاسپورت را به سفارت بدهم 
اينطوري رو كه فرمودين بله منم موافقم يه كم زوده.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
هنوز خبري از ليست كلير نيست ؟ من هتل نيستم از صبح تا حالا براي سر زدن به مهاجرسراييها و شنيدن خبر خوش كلير شدن دوستان براي استفاده از اينترنت كافه و رستوران ١٠ تا قهوه خوردم . مردم كي أعلام مي كنند .
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من حالم امروز خیلی گرفته شد.الان 6 ماهه که منتظر کلیر شدن از سفارت تو ابوظبی هستیم .یه ایمیل زده بودم به سفارت تو ابوظبی که کیس ما چی شد چون در مورد شغلم قبلا سوال کرده بودن و من خیلی ساده و مختصر توضیح داده بودم ..بهم جواب داده که • Thank you for your Sep. 3, 2013 email. We regret to inform you that your diversity visa case is still undergoing administrative review. We acknowledge the received of required information. It may takes more than the expected time. For further details, please keep visiting our website.
یعنی ممکن هست بیش از زمان مورد انتظار طول بکشه....
دوستانی که دارید میرید سفارت مگه وقت قبلی گرفتین..نمیزارن که برین تو...یه راهنمایی کنین چکار کنیم چون وقتمون خیلی کمه من هم با این جواب کل کشتیام غرق شد...بدبختی اینه که کارم دولتی بوده(نفت)
یه سوال دیگه : مدیکال مجدد تو آمریکا مگه چند در میاد؟ چون من پاسپورتام الان دبی دست یک نفر هست تا اگه ویزا ایشو شد سریع بره سفارت. هزینه ما که 3 نفریم زیاد میشه اگه بخوایم بریم دبی و برگردیم ایران
در ضمن من پسرم 8 سالشه و دفعه قبل برای مدیکال هیچ آزمایشی نداشت ..این بارم باز باید خودشو ببرم برای تجدید مدیکال؟
تورو خدا همه سوالامو جواب بدین...همگی میدونین چه حال بدی دارم
مصاحبه:27 مارچ ابوظبی
در انتظار کلیرنس
آخرین آپدیت فرد اصلی : 17 سپتامبر
آخرین آپدیت 2 نفر همراه : 12 سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوستان جوابتون خیلی آرامش بخش هست.من 27 مارچ مصاحبه داشتم آفیسر اونقدر تحویل گرفت که مطمئن بودم سریع ویزام میاد..ولی ای دل غافل ..اینا همه رو تحویل میگیرن بعدش نمی دونم میخوان ا چه چیزی رو و چطوری از ما بیچاره ها در بیارن...
مصاحبه:27 مارچ ابوظبی
در انتظار کلیرنس
آخرین آپدیت فرد اصلی : 17 سپتامبر
آخرین آپدیت 2 نفر همراه : 12 سپتامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما که نه اپ دیت شدیم نه کلیر اما امروز رفتم بلیط یو اس گرفتم برای ماه بعد حتی خونه رو هم اجاره دادیم تازه وسایل خونه رو هم فروختیم! اگه کلیر نشیم داستانها خواهیم داشت
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر