کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هر کی ویزا گرفته مبارکش باشه!
فقط نورو خدا اینقد نگین ویزا خوشکله ...ویزا قشنگه... و فیلان و بیسار...!!!
بابا یه ویزای دیگه
مثل همه ویزاها...
اینقدر دل بقیه رو آب نکنین تو این روزای پر استرس!!!SadSadSad
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: r91 ، mehdi389 ، alihmh ، Rebekaa ، AOC Kermani ، SHABAH51 ، Szsanazsz ، DIVE ، nedaba ، AsemanAbee ، daad ، zohre02 ، soroshnia ، shatsi
(2013-09-05 ساعت 09:55)azem2014 نوشته:  سلام عمو سعید بنده بعلت تازه کار بودن در این سایت افتخار اشنایی با جنابعالی رو نداشتم - لینکهایی رو که گذاشتین که خیلی کاربردی هستن رو نگاه میکردم - اطلاعاتی رو که برای سایت سیس گذاشته بودین رو خوندم که خیلی کمکم کرد -اما مهمتر از اون این به ذهنم میومد که چقدر دلسوزی و بزرگ منشی دارین شما دوستان که وقت میزارین واسه کمک به بقیه - برای همین دیدم خیلی بی معرفتی خواهد بود اگه من هم متقابلا چند ثانیه ای رو وقتتون رو نگیرم و نگم چقدر ممنون و دعا گوی شما و بقیه تون که کمک حالمون میشین-راستش نگران رفتن هستم اما باوجود چنین روحیه هایی ادم حس میکنه داره میره خیابون اونوری که بقیه راهو بازم با اثر بخشی مثبت انشاله ادامه بده- خدا خیر تون بده
البته شما لطف دارین دوست عزیز. ولی صحبت دلسوزی و بزرگ منشی نیست. مهاجرسرا یک جریان از اطلاعات مهاجرتی برای ایرانی ها هست که برای ادامه حیات به طور کامل به کاربرها و خوانندگانش وابستگی داره. همه کاربرایی که از این سایت استفاده می کنند، چه اونهایی که سئوال می پرسند و چه اونهایی که جواب میدن به جریان اطلاعات کمک می کنند. سال پیش که من عضو این سایت شدم مثل امروز شما نگران بودم با دنیایی از سئوالات بی جواب. امروز اما با خاطری آسوده، خوشحال و امید به آینده از داخل خاک ایالات متحده براتون پست میذارم. پس نگرانی به دلتون راه ندین که در نهایت همتون میاین پیش خودم، یکی زودتر، یکی دیرترRolleyes.
(2013-09-05 ساعت 12:39)aliyazdan335 نوشته:  ...ما 3 سپتامبر مصاحبمون بود و صورتی شدیم! میشه نمونه فرم 9 سوالی رو بگید از کجا میتونم پیدا کنم؟ در مورد سوال 8 و 9 مخصوصا نمیدونم چه جوابی باید بدم . ....
اینجا رو بخون.
(2013-09-05 ساعت 15:38)SHABAH51 نوشته:  ...دوستان، سعی کنیم به مقررات احترام بگذاریم و سعی نکنیم با تحت فشار قرار دادن سفارت به نتیجه برسیم چون تا حالا حتی یک نفر هم به این شیوه ویزا نگرفته است. ...
آقا شهرام راست میگه. سفارت خیلی دوست داره که هیچکس بدون ویزا برنگرده و تا ساعت آخر بکوب کار می کنن و سعی می کنند کار همه رو انجام بدن ولی تا وقتی جواب کلیرنس کسی نیاد عمراً که ویزایی صادر کنند. این تحویل دادن پاسپورت ها به سفارت بدون کلیر شدن در حال حاضر بی فایده است. این کار مربوط میشه به هفته آخر و چند روز پایانی. با این وجود من اگه جای شما باشم برای 10 روز قبل از پایان برنامه بلیط هواپیمامو می گیرم. می ترسم کلیر بشین و اون روزهای آخر ملت هجوم بیارن به سمت سفارت ها و بلیط گیرتون نیاد. سعی کنید بلیط ها رو سیستمی بگیرین و قابلیت تغییر تاریخ داشته باشه که اگر تا قبل از رفتن کلیر شدین بتونین با مقداری جریمه تغییر تاریخ بدین و زودتر تشریف ببرین. خواهشاً موقع رفتن تمام مدارکی که باید تحویل بدین رو چک کنید. هر موردی هم که موقع مصاحبه همراه بردین رو دوباره با خودتون ببرین. دیگه اون آخر کار اگر نقص مدرکی داشته باشین و فراموش کرده باشین تحویل بدین یا اینها چیزی ازتون بخوان که همراهتون نباشه فرستادنش از ایران براتون استرس زا و پر هزینه خواهد بود.
(2013-09-05 ساعت 15:55)mhb161 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 15:41)alvan نوشته:  سلام دوستان
چه جوری میتونیم با سیس مکاتبه کنیم (ادرس ایمیل) مرسی از جوابتون
ccontactus_en_TR@visaops.com
با این آدرس میتونید با csc (سایت مربوط به ثبت نام ptt) مکاتبه کنید دوست عزیز
با تشکر از جوابتون. منظور من ptt نیست .منطورم تماس مکاتبه با سیس معروفه که بهمون بگه کی ویزامون ready میشه
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: mhb161 ، mehdi389 ، Rebekaa ، proje ، SHABAH51 ، daad ، zohre02
(2013-09-05 ساعت 15:38)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 15:30)north.winds نوشته:  اگه بدون کلییر شدن بریم سفارت پاس هامون رو قبول میکنن؟
واگر قبوت میکنن به کی باید بدیمشون؟
متاسفانه این موضوع ارائه پاسپورت بدون کلیر شدن در حال رواجه و واقعا نمیدونم از کجا نشات گرفته!
دوستان، سعی کنیم به مقررات احترام بگذاریم و سعی نکنیم با تحت فشار قرار دادن سفارت به نتیجه برسیم چون تا حالا حتی یک نفر هم به این شیوه ویزا نگرفته است. خود من فردا قرار است پاسپورت های اعضای خانواده را به سفارت بدهم برای صدور ویزا اما هرگز پاسپورت خودم را نخواهم داد چرا که هنوز جواب کلیرنس من اعلام نشده و این کار را صلاح نمیدانم.

موافق 100 ٪ دوستان لطفا" روال و روند کاری سفارت و برنامه های ترتیب داده شده سفارت را با بی احتیاطی و سهل انگاری بهم نریزند، دوستانی که در سال های قبل بدون کلیر پاس هاشون رو به سفارت دادن در دو سه روز پایانی بوده نه دو سه هفته جلوتر.
به هر حال صبر و تحمل شما دوستان بهترین تصمیم در این شرایط میباشد.
تشکر کنندگان: mhb161 ، smpf ، alihmh ، Rebekaa ، proje ، SHABAH51 ، DIVE ، AsemanAbee ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، dove ، shatsi
دوستان سلام
میشه یکی جواب سوال قبلی منرو بده؟ خلاصه سوالم اینه که یه نمونه از جوابای فرم 9 سوالی میخوام.ما که تازه مصاحبه کردیم امید زیادی نداریم ولی امیدوارم همتون کلیر بشین.ممنون از کمکتون 
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mehdi389 ، proje ، Mehrdadordi ، mhb161 ، SHABAH51 ، daad ، zohre02
دوستان یعد از اینکه من که نفر دوم هستم در تاریخای 3 و 4 سپتامبر آپدیت شدم و نفر برنده همسرم و دختر کوچولوم روی 6 آگوست گیر کرده بودند..امروز هر سه نفرمون به تاریخ 05 سپتامبر آپدیت شدیم...و همچنان در انتظار فردا..

ایشالا همه در انتظاران فردا کلیر بشن و قال قضیه کنده بشه و مدیران عزیز مهاجر سرا قفل تاپیک امسال رو بزنند...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mehdi389 ، proje ، Mehrdadordi ، nasim19 ، alihmh ، mhb161 ، Niushagh ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، Given ، dove ، SK89
(2013-09-05 ساعت 18:41)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 15:38)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 15:30)north.winds نوشته:  اگه بدون کلییر شدن بریم سفارت پاس هامون رو قبول میکنن؟
واگر قبوت میکنن به کی باید بدیمشون؟
متاسفانه این موضوع ارائه پاسپورت بدون کلیر شدن در حال رواجه و واقعا نمیدونم از کجا نشات گرفته!
دوستان، سعی کنیم به مقررات احترام بگذاریم و سعی نکنیم با تحت فشار قرار دادن سفارت به نتیجه برسیم چون تا حالا حتی یک نفر هم به این شیوه ویزا نگرفته است. خود من فردا قرار است پاسپورت های اعضای خانواده را به سفارت بدهم برای صدور ویزا اما هرگز پاسپورت خودم را نخواهم داد چرا که هنوز جواب کلیرنس من اعلام نشده و این کار را صلاح نمیدانم.

موافق 100 ٪ دوستان لطفا" روال و روند کاری سفارت و برنامه های ترتیب داده شده سفارت را با بی احتیاطی و سهل انگاری بهم نریزند، دوستانی که در سال های قبل بدون کلیر پاس هاشون رو به سفارت دادن در دو سه روز پایانی بوده نه دو سه هفته جلوتر.
به هر حال صبر و تحمل شما دوستان بهترین تصمیم در این شرایط میباشد.
ما هم نطرمون 23 بود .از همه برای پاسخ هاشون ممنونم
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: Rebekaa ، proje ، alihmh ، mhb161 ، SHABAH51 ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، dove
(2013-09-05 ساعت 17:19)saraus2013 نوشته:  دوستان ما که نه اپ دیت شدیم نه کلیر اما امروز رفتم بلیط یو اس گرفتم برای ماه بعد حتی خونه رو هم اجاره دادیم تازه وسایل خونه رو هم فروختیم! اگه کلیر نشیم داستانها خواهیم داشت

شک نکن دوست خوبم. کسانی که مثل شما محکم و با اراده هستند هرگز شکست نمیخورن. شما به باورتون خواهید رسید. دست خدای مهربون همیشه پشت و پناهتون.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: proje ، Mehrdadordi ، alihmh ، mhb161 ، Rebekaa ، SHABAH51 ، daad ، zohre02 ، elmira_fa ، Alirezaa2013 ، saraus2013
دوستان امروزم از ابوظبی خبری نبود امیدوارم دو سفارت دیگر اعلام بکنند تا حداقل از خوشحالی دوستان دیگر خوشحال شیم........
خدا از ما نا امیدی رو نگیر.....
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: proje ، alihmh ، mhb161 ، Rebekaa ، sh_aytak ، SHABAH51 ، daad ، zohre02 ، مانترا ، dove
(2013-09-05 ساعت 19:02)مهرنگار نوشته:  دوستان یعد از اینکه من که نفر دوم هستم در تاریخای 3 و 4 سپتامبر آپدیت شدم و نفر برنده همسرم و دختر کوچولوم روی 6 آگوست گیر کرده بودند..امروز هر سه نفرمون به تاریخ 05 سپتامبر آپدیت شدیم...و همچنان در انتظار فردا..

ایشالا همه در انتظاران فردا کلیر بشن و قال قضیه کنده بشه و مدیران عزیز مهاجر سرا قفل تاپیک امسال رو بزنند...

تو همين سري جديد انكارا كلير ميشين ١٠٠٪
از الان تبريككككككككك
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: Aida.s ، jj bobo ، alihmh ، Niushagh ، mhb161 ، Rebekaa ، مهرنگار ، SHABAH51 ، maaarabi ، AsemanAbee ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، dove ، mehdi389
(2013-09-05 ساعت 19:17)mehdi389 نوشته:  دوستان امروزم از ابوظبی خبری نبود امیدوارم دو سفارت دیگر اعلام بکنند تا حداقل از خوشحالی دوستان دیگر خوشحال شیم........
امروز کلا خبری نیست. به امید خبرهای خوش فردا و پس فردا
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: Aida.s ، alihmh ، mhb161 ، Rebekaa ، SHABAH51 ، maaarabi ، daad ، پدی ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، Sonaen60 ، dove ، shatsi ، mehdi389 ، r91
(2013-09-05 ساعت 18:37)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 09:55)azem2014 نوشته:  سلام عمو سعید بنده بعلت تازه کار بودن در این سایت افتخار اشنایی با جنابعالی رو نداشتم - لینکهایی رو که گذاشتین که خیلی کاربردی هستن رو نگاه میکردم - اطلاعاتی رو که برای سایت سیس گذاشته بودین رو خوندم که خیلی کمکم کرد -اما مهمتر از اون این به ذهنم میومد که چقدر دلسوزی و بزرگ منشی دارین شما دوستان که وقت میزارین واسه کمک به بقیه - برای همین دیدم خیلی بی معرفتی خواهد بود اگه من هم متقابلا چند ثانیه ای رو وقتتون رو نگیرم و نگم چقدر ممنون و دعا گوی شما و بقیه تون که کمک حالمون میشین-راستش نگران رفتن هستم اما باوجود چنین روحیه هایی ادم حس میکنه داره میره خیابون اونوری که بقیه راهو بازم با اثر بخشی مثبت انشاله ادامه بده- خدا خیر تون بده
البته شما لطف دارین دوست عزیز. ولی صحبت دلسوزی و بزرگ منشی نیست. مهاجرسرا یک جریان از اطلاعات مهاجرتی برای ایرانی ها هست که برای ادامه حیات به طور کامل به کاربرها و خوانندگانش وابستگی داره. همه کاربرایی که از این سایت استفاده می کنند، چه اونهایی که سئوال می پرسند و چه اونهایی که جواب میدن به جریان اطلاعات کمک می کنند. سال پیش که من عضو این سایت شدم مثل امروز شما نگران بودم با دنیایی از سئوالات بی جواب. امروز اما با خاطری آسوده، خوشحال و امید به آینده از داخل خاک ایالات متحده براتون پست میذارم. پس نگرانی به دلتون راه ندین که در نهایت همتون میاین پیش خودم، یکی زودتر، یکی دیرترRolleyes.
(2013-09-05 ساعت 12:39)aliyazdan335 نوشته:  ...ما 3 سپتامبر مصاحبمون بود و صورتی شدیم! میشه نمونه فرم 9 سوالی رو بگید از کجا میتونم پیدا کنم؟ در مورد سوال 8 و 9 مخصوصا نمیدونم چه جوابی باید بدم . ....
اینجا رو بخون.
(2013-09-05 ساعت 15:38)SHABAH51 نوشته:  ...دوستان، سعی کنیم به مقررات احترام بگذاریم و سعی نکنیم با تحت فشار قرار دادن سفارت به نتیجه برسیم چون تا حالا حتی یک نفر هم به این شیوه ویزا نگرفته است. ...
آقا شهرام راست میگه. سفارت خیلی دوست داره که هیچکس بدون ویزا برنگرده و تا ساعت آخر بکوب کار می کنن و سعی می کنند کار همه رو انجام بدن ولی تا وقتی جواب کلیرنس کسی نیاد عمراً که ویزایی صادر کنند. این تحویل دادن پاسپورت ها به سفارت بدون کلیر شدن در حال حاضر بی فایده است. این کار مربوط میشه به هفته آخر و چند روز پایانی. با این وجود من اگه جای شما باشم برای 10 روز قبل از پایان برنامه بلیط هواپیمامو می گیرم. می ترسم کلیر بشین و اون روزهای آخر ملت هجوم بیارن به سمت سفارت ها و بلیط گیرتون نیاد. سعی کنید بلیط ها رو سیستمی بگیرین و قابلیت تغییر تاریخ داشته باشه که اگر تا قبل از رفتن کلیر شدین بتونین با مقداری جریمه تغییر تاریخ بدین و زودتر تشریف ببرین. خواهشاً موقع رفتن تمام مدارکی که باید تحویل بدین رو چک کنید. هر موردی هم که موقع مصاحبه همراه بردین رو دوباره با خودتون ببرین. دیگه اون آخر کار اگر نقص مدرکی داشته باشین و فراموش کرده باشین تحویل بدین یا اینها چیزی ازتون بخوان که همراهتون نباشه فرستادنش از ایران براتون استرس زا و پر هزینه خواهد بود.
عمو سعيد دوست داريم Smile)))????????
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: nnhh ، alihmh ، mhb161 ، Rebekaa ، Saeedv13 ، SHABAH51 ، daad ، AsemanAbee ، zohre02 ، soruosh ، dove
(2013-09-05 ساعت 18:58)aliyazdan335 نوشته:  دوستان سلام
میشه یکی جواب سوال قبلی منرو بده؟ خلاصه سوالم اینه که یه نمونه از جوابای فرم 9 سوالی میخوام.ما که تازه مصاحبه کردیم امید زیادی نداریم ولی امیدوارم همتون کلیر بشین.ممنون از کمکتون 

دوست عزيز بارها و بارها به اين سوال پاسخ داده شده
لطفا يه زحمت بكش تاپيك صفحات قبل رو بخون متوجه ميشي عزيز Smile)
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: alihmh ، mhb161 ، Rebekaa ، zohre02 ، Sonaen60 ، shatsi
(2013-09-05 ساعت 19:22)proje نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 19:17)mehdi389 نوشته:  دوستان امروزم از ابوظبی خبری نبود امیدوارم دو سفارت دیگر اعلام بکنند تا حداقل از خوشحالی دوستان دیگر خوشحال شیم........
امروز کلا خبری نیست. به امید خبرهای خوش فردا و پس فردا

منم همین فکرو میکنم ، امروز با بی خبری گذشت به امید فردا که از هر سه سفارت خبرای خوب بشه

تشکر کنندگان: mhb161 ، Rebekaa ، SHABAH51 ، maaarabi ، yalda91 ، daad ، zohre02 ، proje ، arash bon ، Alirezaa2013 ، Sonaen60 ، dove ، shatsi ، mehdi389
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
نوكرتم
يكبار ديگه بزرگيت رو به اين بنده
پرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررو
نشون بده.
لطفا
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا

کاربران در حال بازدید این موضوع: