کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
واييييي اين انكارا چه اپديت بازي راه انداخته
كلي كلير ميشن اين سري ، بخصوص اون كيس هايي كه با هم اپ شدن و يكسريشون رو ٣ تا٥ سپتامبر موندن ..
همه چي رديف ، اماده كف و هورااااا باشين دوستان ..
???????????????????????????????
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
سلام
جمعه سفارت ابوظبی بازه یا نه؟
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: proje ، mhb161 ، mehdi389 ، پدی ، Ehsan1358 ، Rebekaa ، zohre02 ، daad
یک نکته دیگه اینکه وقتی پاس ها رو گرفتید باید مشخصات و شماره پاسپورت و شماره A خودتون رو با ویزا مقایسه کنید شماره A روی برگه مربوط به 165$نوشته شده
کیس نامبر: 2013AS 8XXX افراد:4 نفر مصاحبه :هفته آخر جون ابوظبی کلیر:45 روز ساکن:San jose ،CA
تشکر کنندگان: گل نهال ، Ehsan1358 ، proje ، Mehrdadordi ، mhb161 ، Aida.s ، پدی ، Rebekaa ، zohre02 ، daad
(2013-09-04 ساعت 23:27)babash نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 22:56)kamela نوشته:  بچه ها من ازدواجی هستم...اگرم کلیر بشم اسپانسر نداریم..خوش بحال شما که سندی چیزی نشون میدین اسپانسر شخصی نمیخاین.....من چکار کنم بچه ها؟؟چرا کسی کمک نمیکنه

دوست عزیز. کلا اسپانسر داشتن خیلی پردردسرتر از تمکن مالی خود شخص هست. اگه میتونید مدارک تمکن جور کنید. مقداری پول رو توی حساب خودتون بذارین و پرینت بگیرین و بعد در بیارین و برای همسرتون بذارین و همین طور. یک روزه از کسی قرض بگیرین. فقط مانده حساب کافیه دیگه.

سلام..ممنونم از همه شما...ببینید ما کیسمون ازدواجی هست..من نمیدونم برای ازدواجی ها هم مثل لاتاری ها میشه پول نشون داد یا نه...اگر بشه پول نشون بدیم هیچ مشکلی نداریم..
ربکا جون ممنون از پاسخت..ببین عزیزم من سیتیزن هستم و برای شوهرم اقدام کردم..چند ماه پیش مصاحبش بود و کلیرنس بهش خورد..ازدواجی ها حتما و حتما اسپانسر میخان...من اگه در امریکا کار یا شغل داشتم خودم اسپانسر شوهرم میشدم ولی چون ایران هستم و کار ندارم در امریکا یک شخص باید اسپانسر ما بشه....حالا نمیدونم که ماها هم مثل لاتاری ها میتونیم پول نشون بدیم یا نه؟
تشکر کنندگان: proje ، mhb161 ، Aida.s ، AsemanAbee ، Rebekaa ، zohre02 ، daad
(2013-09-05 ساعت 17:19)saraus2013 نوشته:  دوستان ما که نه اپ دیت شدیم نه کلیر اما امروز رفتم بلیط یو اس گرفتم برای ماه بعد حتی خونه رو هم اجاره دادیم تازه وسایل خونه رو هم فروختیم! اگه کلیر نشیم داستانها خواهیم داشت
دوست خوبم ،
اولاً از صمیم قلب آرزو میکنم که همه برو بچه های 2013 کلیر بشن و شما هم به مراد دلتون برسد . اما آخه عزیز من این چه کاریه که کردین ؟ مگه زندگی رو از سر راه آوردین که سر راه گذاشتین و چوب حراج بهش زدین ؟ خب شما تحمل میکردین ، این چند روزه هم میگذشت ، بعد دست به این کار میزدین !!! . بسیاری از دوستان هستن که به آمریکا مهاجرت کردن ، اما هنوزم خونه زندگیشون سرجاشه . خدایا پناه به تو !! خودت کمکشون کن . آمین .
تشکر کنندگان: proje ، mhb161 ، Aida.s ، mehdi389 ، پدی ، maaarabi ، Ehsan1358 ، Rebekaa ، zohre02 ، daad
بارالاها
امروز رو یه روز پر کلیر قرار بده
امین

سلام دوستان عزیز صبح همگی بخیر وشادی!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
آرزو ميكنم همه و همه و مخصوصا محمد بهروزي عزيز كه هم سرنوشت ما بود كلير بشن..
خدايا بجنب كه ديگه صبرمون سر اومد!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: joody ، Szsanazsz ، proje ، Mehrdadordi ، mhb161 ، Aida.s ، mohammad.behrouzi ، mehdi389 ، پدی ، maaarabi ، Ehsan1358 ، AsemanAbee ، alihmh ، jj bobo ، Rebekaa ، zohre02 ، noura ، r91 ، Nasimmmm ، daad
سلام صبح بخیر.

خدایا به حق فاطمه زهرا به حق هر چی بنده ی آبرودارت همه دوستامو امروز بخندون. خدایا قربونت برم دل همه مونو شاد کن. آمین
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
صبر و امید
[عکس: blog-0485757001368142409.jpg]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: sh-p ، joody ، dolood ، mhb161 ، alirezass ، Aida.s ، n51 ، mychael ، gbtm ، Szsanazsz ، arash bon ، پدی ، mehdi389 ، hsevensky2013 ، alihmh ، daad ، Ehsan1358 ، AsemanAbee ، jj bobo ، dove ، Rebekaa ، zohre02 ، r91 ، مانترا ، Alirezaa2013
یه دسته گل رنگییی تقدیم به همه دوستان

به امید یه عالمه هورای رنگیRolleyes

[عکس: 43625738013714273864.jpg]
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: dolood ، sh-p ، mhb161 ، alirezass ، Aida.s ، n51 ، Niushagh ، mychael ، Szsanazsz ، پدی ، mehdi389 ، Ehsan1358 ، hsevensky2013 ، alihmh ، daad ، AsemanAbee ، dove ، Rebekaa ، nima-92 ، zohre02 ، r91 ، مانترا ، Alirezaa2013
(2013-09-06 ساعت 00:24)ani_sheiton نوشته:  ما با چندتا دیگه از بچه ها که نمیدونم کیا بودن 3شنبه دادیم 4 شنبه ایشود شدیم همچنان هیچ خبری از پاسپورت ها و ایمیل نیست

احتمالا امروز میدن پست.شایدم نگه داشتن منم ایشود بشم هم رو یکجا بدن پست؟... البته شوخی میکنم...
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: arash bon ، پدی ، mehdi389 ، مهرنگار ، mhb161 ، alihmh ، daad ، sh-p ، dove ، Rebekaa ، zohre02 ، Alirezaa2013
[font=Impact]خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font]
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امروز بچه ها منتظرن
مخصوصا آنکارا
میخای همه رو یکجا کلیر کنی
ممنونتم .......................................................
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: soruosh ، پدی ، mehdi389 ، n51 ، Aida.s ، سو سو ، joody ، maaarabi ، hsevensky2013 ، mhb161 ، alihmh ، Niushagh ، Ehsan1358 ، daad ، AsemanAbee ، Soap McTavish ، jj bobo ، sh-p ، dove ، Rebekaa ، zohre02 ، r91 ، مانترا ، Alirezaa2013
سلام صبح کلیریتون بخیررررررررررررررررررررررر به امید خدا همه کلیریم
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
مهاجر سرایی های غزیز بدونین همه ما با روزهای سخت رو گذروندیم و من خودم رو تا آخرین کلیر همراه بقیه میدونم
اینم میذونم هر جی میگذره استرس ها بیشتر میشه ولی امروز یه خبرایی هست
میگی نه نگاه کن
2013AS 65XX
تشکر کنندگان: پدی ، mehdi389 ، مهرنگار ، n51 ، Aida.s ، maaarabi ، mhb161 ، alihmh ، daad ، AsemanAbee ، sh-p ، mezamo ، Rebekaa ، zohre02 ، مانترا ، r91 ، so_ar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان