کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-06 ساعت 07:15)Maryam3023 نوشته:  آرزو ميكنم همه و همه و مخصوصا محمد بهروزي عزيز كه هم سرنوشت ما بود كلير بشن..
خدايا بجنب كه ديگه صبرمون سر اومد!

سلام ممنون که به یاد من هستید مریم خانم
فعلا که سرنوشت من این جوری شده
البته از یه طرف هم بد نشد که اینقدر طولانی شد ولی از این به بعد هر روز که می گذره استرس همه بیشتر میشه
انشاالا هرچی که خیر هستش همون بشه برای همه ی کلیر نشده ها
تشکر کنندگان: پدی ، mehdi389 ، n51 ، Aida.s ، joody ، mhb161 ، Niushagh ، alihmh ، daad ، AsemanAbee ، sh-p ، Rebekaa ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-09-06 ساعت 10:00)eett نوشته:  دوستان من از روزی که پاسپورتمو تحویل دادم هر روز آپدیت میشم ولی‌ ایشو نمیشام، کسی‌ تجربه این چنینی داره خصوصاً دوستانی که این هفته تحویل دادن؟

طبيعيه يكم تحمل كنيد
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: mhb161 ، Niushagh ، daad ، AsemanAbee ، sh-p ، Rebekaa ، zohre02 ، Mehrdadordi
دوستان عزیز سلام صبحتون بخیر ایشالا خبرهای خوبی برای بچه های آنکارا وایروان باشه، ابوظبی که امروز تعطیله و ما تا یکشنبه باید صبر کنیم.
خداااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: farmiz ، maaarabi ، Aida.s ، mhb161 ، alihmh ، AsemanAbee ، sh-p ، jj bobo ، Rebekaa ، zohre02 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013
دوستان تاریخجه لاتاری میگه معمولا کسانی که در موقع تحویل مدارک در مصاحبه رد نمی شوند حتما وحتما کلیر میشن ....هیج نگرانی به خود راه ندید وصبح جمعه ای راحت روی مبل لم دهید وبا نوشیدن یک فنجان چای گوارا به برنامه فیتیله خیره شوید..از همکاری شما متشکرم.امضا:پدی استرس فول
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
دوستان این پست رو قبل گذاشتم .. ولی چون امروز روزی است که خیلی ها کلیر خواهند شد گفتم مجددا بزارم که انرژیمون مثبت تر بشه:

دو قدم مانده به صبح

دو قدم مانده به دیدار طلوع خورشید

دو قدم مانده به صبحی که در آن باکی نیست.

دو قدم مانده به ویرانی زندان زمان

دو قدم مانده به صبحی که سرآغاز سلامی دگر است

من و تو قفل صندوقچه گنج نهانیم

که در آن وسوسه شوق رسیدن به سحرگاه امید است.

به امید کلیر شدن همه ...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: maaarabi ، Aida.s ، Szsanazsz ، shatsi ، پدی ، mhb161 ، alihmh ، Doe ، Ehsan1358 ، AsemanAbee ، sh-p ، alvan ، Rebekaa ، mehdi389 ، dolood ، zohre02 ، r91 ، Alirezaa2013
فکر کنید تو این هیر و ویر فقط دختر 2 ساله منو اپ دیت می کنن!!! نمی دونم بخندم .... تعجب کنم ... گریه کنم ..... موندم والاااا Smile
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، پدی ، Aida.s ، mhb161 ، maaarabi ، alihmh ، Doe ، Ehsan1358 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، mehdi389 ، dolood ، zohre02 ، مانترا ، r91 ، Alirezaa2013 ، Tir-Tapar
(2013-09-06 ساعت 10:19)سو سو نوشته:  فکر کنید تو این هیر و ویر فقط دختر 2 ساله منو اپ دیت می کنن!!! نمی دونم بخندم .... تعجب کنم ... گریه کنم ..... موندم والاااا Smile

کوچولوتون باید با برنده اصلی آپدیت شده باشه.. ولی این هم خودش غنیمتی به قول خودتون تو این هیر و ویری..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: mhb161 ، Aida.s ، Ehsan1358 ، AsemanAbee ، سو سو ، Rebekaa ، mehdi389 ، zohre02 ، مانترا ، Alirezaa2013
دقیقا منم داشتم به کم پیدا بودن امیر مهاجر و گل نهال فکر میکردم Big GrinBig GrinBig Grin
سلام
انشا الله همه امروز کلیر بشن مخصوصا روز بالایی ها و جدا افتاده ها از خانواده
آمین یا رب العالمین
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: alihmh ، sh-p ، AsemanAbee ، jj bobo ، maaarabi ، Aida.s ، Niushagh ، dove ، joody ، سو سو ، hsevensky2013 ، mhb161 ، Rebekaa ، DIVE ، mehdi389 ، e76779 ، drmrs ، Sonaen60 ، daad ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013
[font=Impact]تعداد چک کردن سایت سیس در روز 18*30
تعداد چک کردن سایت کلیر سرا در روز 18*15
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/font]
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابه سبك محمد فضلي خودمانWinkWinkCool
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
نمیدونم چرا ولی امروز بی نهایت اشفته ام .
خدایا به این دلهای پریشان آرامش عطا کن تا لذت کلیر شدن را بچشند
[font=Courier]آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمممممممممممممممممممممممممممین[/font]
تشکر کنندگان: joody ، مهرنگار ، AsemanAbee ، dove ، eett ، sh-p ، سو سو ، Soap McTavish ، Ehsan1358 ، hsevensky2013 ، gole shabbo ، mhb161 ، Rebekaa ، DIVE ، mehdi389 ، nima-92 ، habibi ، alihmh ، r91 ، raham ، daad ، Alirezaa2013
از شیخ ِ بهایی پرسیدند : خیلی سخت می گذرد ، چه باید کرد ؟

شیخ گفت: خودت که می گویی ، سخت میگذرد ، سخت که نمی ماند!

پس خدا را شکر که می گذرد و نمی ماند ...

به امید کلیر شدن همه در انتظاران
تشکر کنندگان: far572000 ، n51 ، sh-p ، سو سو ، joody ، Ehsan1358 ، hsevensky2013 ، mhb161 ، Rebekaa ، DIVE ، Niushagh ، mehdi389 ، teriole ، nima-92 ، ghoghnoos ، dove ، manila ، AsemanAbee ، Sonaen60 ، alihmh ، r91 ، daad ، Alirezaa2013 ، mamalino10
(2013-09-06 ساعت 10:48)n51 نوشته:  نمیدونم چرا ولی امروز بی نهایت اشفته ام .
خدایا به این دلهای پریشان آرامش عطا کن تا لذت کلیر شدن را بچشند
[font=Courier]آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمممممممممممممممممممممممممممین[/font]

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «n51» عزیز ღღღ
بخدا باورت نميشه به نيت شما الان منتظر سرا رو باز كردم !!!!
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Ehsan1358 ، sadeghi897 ، mhb161 ، Rebekaa ، mehdi389 ، dove ، AsemanAbee ، n51 ، alihmh ، daad ، Leila12020
(2013-09-06 ساعت 00:17)marsha نوشته:  پس من چیییییی؟؟؟ دیروز برامون فرم 9 سوالی یا همون 10 سوالی رو فرستادن و ما تا شب جوابشو ایمیل کردیم و الان بی صبرانه منتظر ایمیل تاییدشون هستم..برامون دعا کنید

دوست عزیزم ان شاالله شما هم کلیر میشود
تشکر کنندگان: joody ، Ehsan1358 ، mhb161 ، Rebekaa ، mehdi389 ، اریوبرزن ، dove ، n51 ، alihmh ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان