کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان و تبریک برای دوستان عزیز که کلیر شدند هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
+++++++++++++++++++هورررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا+++++++++++++++++++++++++
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
آنکارا منتظر دومیش هستیم...
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
ایشالا همه کلیر شید کلیر شدم
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
(2013-09-06 ساعت 12:53)kɪŋ نوشته:  آنکارا:

2013AS0280
2013AS2509
2013AS3605
2013AS3609
2013AS3984
2013AS4784
2013AS5332
2013AS6823
2013AS6958

چند نفر کلیر شدن ؟!
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mehdi389 ، Aida.s ، Alirezaa2013 ، 5ina ، hsevensky2013 ، Ehsan1358 ، SHABAH51 ، dove ، arash bon ، sadeghi897 ، daad
(2013-09-06 ساعت 12:58)gole shabbo نوشته:  خدااااااااااااااااا کلیر شدم شکر

مباركه دوست عزيز جواب صبرتون را گرفتيد.هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-09-06 ساعت 13:04)mychael نوشته:  آنکارا منتظر دومیش هستیم...

آره تو رو خدااااااااااااااااا
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
خدیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ازت ممنونم
مبارک همه کلیر شده ها باشه

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای ایروان هم چشم انتظاریم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-09-06 ساعت 13:04)jj bobo نوشته:  دوستان عزیزان مهربان یاران گله مهاجرسرایی ومدیران گله مهاجرسرا همیشه منتظر بودم که زمانی جواب کلیرم میاد اینجارو غرقه دست وجیغ و هورا کنم ولی به احترام دوستان کلیر نشدم سکوت میکنم تا زمانی که همه کلیر شدن یه هورای دسته جمعی بکشم

آيا شما هم كلير شديد؟اگر بله پس اينم يك هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي بلند براي شما دوست گرامي:DBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻩ ﻣﺒﺎﺭﮐﺘﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ

ﻣﻦ ﻣﻮﻧﺪﻡ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ
ﻫﺮ ﭼﯽ ﮐﯿﺲ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺗﺎ ﺗﺎﺭﯾﺦ ۱۵ ﻣﯿﺰﻧﻪ
ﺁﺧﻪ ﭼﺮﺍ ؟؟!!
ﺍﻣﺮﻭﺯ ۶ ﺍﻡ
ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡﺍﺯ ﺣﺎﻻ ﺑﺒﻌﺪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻣﯿﺰﻧﻪ ۲۰
ﮐﯿﺲ ﮐﻪ ﺍﻋﻼﻡ ﺑﺸﻪ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻪ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﮐﻨﻪ ﺑﭙﭙﺮﻩ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺑﺎﯾﺪ قاعدتا ﻭﻗﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺑﺎﺷﻪ
ﺍﯾﻨﺎ ﮐﯿﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺎﺑﺎ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﮔﻪ ﻧﻈﺮﯼ ﺩﺍﺭﯾﻦ ﺑﮕﯿﻦ ﯾﮏ ﻣﻠﺘﯽ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭﯾﻦ ﻟﺪﻓﻦ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-09-06 ساعت 13:10)mohammad fazli نوشته:  
خدیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ازت ممنونم
مبارک همه کلیر شده ها باشه

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای ایروان هم چشم انتظاریم

سلام تورا به خدا براي ما ابوظبي ها هم دعاي مخصوص بكنيد. ممنون.
(2013-09-06 ساعت 13:13)jj bobo نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:12)sh-p نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:04)jj bobo نوشته:  دوستان عزیزان مهربان یاران گله مهاجرسرایی ومدیران گله مهاجرسرا همیشه منتظر بودم که زمانی جواب کلیرم میاد اینجارو غرقه دست وجیغ و هورا کنم ولی به احترام دوستان کلیر نشدم سکوت میکنم تا زمانی که همه کلیر شدن یه هورای دسته جمعی بکشم

آيا شما هم كلير شديد؟اگر بله پس اينم يك هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي بلند براي شما دوست گرامي:DBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

من هم کلیر شدم دوست عزیز.فقط دلم با بچه های دیگست

مبارک باشه دوست عزیز
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، jj bobo ، AsemanAbee ، alihmh ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، 5ina ، mazerati ، SHABAH51 ، dove ، daad ، Mehrdadordi ، mehdi didam ، arash bon
یه تبریک پر مهـــــــــــــــــــــر به دوستای خوبم که کلیر شدن
و
یه سوال:

تا حالا شده یه سفارت تو یک روز دو بار شماره اعلام کنه؟ یعنی ممکنه امروز آنکارا دوباره اعلام کنه؟

تشکر کنندگان: jj bobo ، Rebekaa ، AsemanAbee ، Niushagh ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، 5ina ، mazerati ، hsevensky2013 ، SHABAH51 ، dove ، sadeghi897 ، daad ، arash bon
[font=Times New Roman]هورا خدایا متشکریم چی میشه دوبار کلیر بشن دوبار پاک بشن
انشا الله همه پاک بشین
هور هور هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهورا[/font]
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

نصیب همه بشه
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
(2013-09-06 ساعت 13:18)Aida.s نوشته:  یه تبریک پر مهـــــــــــــــــــــر به دوستای خوبم که کلیر شدن
و
یه سوال:

تا حالا شده یه سفارت تو یک روز دو بار شماره اعلام کنه؟ یعنی ممکنه امروز آنکارا دوباره اعلام کنه؟

فك كنم داشتيم اگر هم من اشتباه مي كنم اميدوارم امروز دو بار اعلام كنه و ماها هم تو ليست باشيمممممم خدااااااااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، Aida.s ، mehdi389 ، 5ina ، mazerati ، hsevensky2013 ، Sonaen60 ، SHABAH51 ، dove ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان