کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-06 ساعت 13:18)Aida.s نوشته:  یه تبریک پر مهـــــــــــــــــــــر به دوستای خوبم که کلیر شدن
و
یه سوال:

تا حالا شده یه سفارت تو یک روز دو بار شماره اعلام کنه؟ یعنی ممکنه امروز آنکارا دوباره اعلام کنه؟

خدا كنههههههههههه
تشکر کنندگان: Rebekaa ، Niushagh ، Aida.s ، mehdi389 ، mazerati ، dove ، daad
سلام دوستان
تبریک فراوان به بچه هایی که امروز کلیر شدن ، امیدوارم بچه های دیگه هم بزودی کلیر بشن.

آیا سفارت آنکارا شنبه و یکشنبه بازه و کار می کنن ؟ آیا احتمال اینکه شنبه و یکشنبه هم کلیر کنن هست ؟

چون توسایت تاریخ 8 سپتامبر برای گرفتن ویزا به کسانی که کلیر شدن زده شده

آیا کسی اطلاعی از این موضوع داره ؟

با تشکر
تشکر کنندگان: Niushagh ، mehdi389 ، mazerati ، SHABAH51 ، dove ، daad ، Mehrdadordi
(2013-09-06 ساعت 12:47)mychael نوشته:  از دوستان کسی هست که دبروز پاسشو داده باشه سفارت؟ منظورم اینه که مثل من باشه؟ من ppt عدلیه سراست...
سلام ما هم دیروز پاسپورت هامون رو دادیم سفارت. شما کدوم هتل هستین ؟ البته الان من با ای دی شوهرم وارد شدم من MANZAR 333 هستم
تشکر کنندگان: Rebekaa ، zohre02 ، Aida.s ، AsemanAbee ، mehdi389 ، mazerati ، SHABAH51 ، daad
(2013-09-06 ساعت 12:47)مهرنگار نوشته:  آنکارا کرم کرده امروز فقط 9 نفر رو اعلام کرده..

امكانش هست تا غروب درباره سماره أعلام بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، Aida.s ، Niushagh ، mehdi389 ، mazerati ، hsevensky2013 ، Ehsan1358 ، dove ، Rebekaa ، daad
(2013-09-06 ساعت 13:13)sh-p نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:10)mohammad fazli نوشته:  
خدیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ازت ممنونم
مبارک همه کلیر شده ها باشه

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای ایروان هم چشم انتظاریم

سلام تورا به خدا براي ما ابوظبي ها هم دعاي مخصوص بكنيد. ممنون.

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: mazerati ، 5ina ، Ehsan1358 ، sh-p ، SHABAH51 ، alihmh ، nika ، dove ، Rebekaa ، daad ، maaarabi ، far572000
(2013-09-06 ساعت 13:31)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 12:47)مهرنگار نوشته:  آنکارا کرم کرده امروز فقط 9 نفر رو اعلام کرده..

امكانش هست تا غروب درباره سماره أعلام بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا كنه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: mehdi389 ، mazerati ، mhb161 ، 5ina ، zohre02 ، alihmh ، jj bobo ، Nunu ، SHABAH51 ، dove ، Rebekaa ، daad
(2013-09-06 ساعت 13:25)Niushagh نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:18)Aida.s نوشته:  یه تبریک پر مهـــــــــــــــــــــر به دوستای خوبم که کلیر شدن
و
یه سوال:

تا حالا شده یه سفارت تو یک روز دو بار شماره اعلام کنه؟ یعنی ممکنه امروز آنکارا دوباره اعلام کنه؟

فك كنم داشتيم اگر هم من اشتباه مي كنم اميدوارم امروز دو بار اعلام كنه و ماها هم تو ليست باشيمممممم خدااااااااااااااااااااااااااااا

امیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدوارم دوباره اعلام کنه

تشکر کنندگان: mehdi389 ، mazerati ، mhb161 ، 5ina ، zohre02 ، alihmh ، Sonaen60 ، Ehsan1358 ، SHABAH51 ، dove ، Niushagh ، Rebekaa ، daad ، maaarabi ، Alirezaa2013
دوستان سلام، تبریک به تمامی کیلیر شدگان در این هفته...
دوستان امروز درست بنده 9 ماهم تموم میشه و وارد دهمین ماه انتظار میشم، فکر میکردم با این آپدیتهای هر روز این هفته بنده کیلیر میشم، اما با کمال تعجب امروزم نشدم. دیروز بعد از گرفتن جواب مدیکال مجددم رفتم سفارت، خدمت بر و بچ محترم، اما با کمال تعجب، خیلی ریلکس وقتی بهش گفتم آفیسر شما در روز مصاحبه به من گفت "5 الی 6 هفته دیگه، سایت رو چک کنین" در جواب گفتند که نه اون به صورت تقریبیه، منم گفتم "الان 39 هفته شده یعنی تا الان این مراحل اداری من تموم نشده؟" گفتند خیر هنوز تموم نشده، و این امکان هم هست که تموم نشه حتی ... Cool بعدشم گفتم "که من میتونم مدارک رو اینجا بزارم که هر وقت کیلیر شدم، شما بدون هیچ فوت وقتی ویزا رو بزنین؟" با کمال تعجب گفتند خیر، تا شماره در سایت نیاد ما تحویل نمیگیریم...
دوستان یه نکته دیگه اینکه، با شلوغ شدن مطب دکتر اونگان، خواهشاً اونایی که باید تجدید مدیکال کنن، اگه واقعاً به دنبال ویزاشون هستند حتماً حتماً ماکزیمم تا سه شنبه اینجا باشن... دیروز نمیدونین چه خبر بود سر دکتر اونگان...
راستی امروزم تاریخ اکسپایر شدن بک گراند چک، بازم تا 15 سپتامبر بود، دوستان هر چه سریعتر یه تصمیم عاقلانه بگیرین...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

ايا امكانش هست كه دوباره امروز شماره أعلام كنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: jj bobo ، Aida.s ، 5ina ، mazerati ، mehdi389 ، zohre02 ، Ehsan1358 ، dove ، sadeghi897 ، Rebekaa ، daad ، Mehrdadordi
سلام دوستان
تبریک به دوستانی که امروز کلیر شدن
مطمئن باشید خیلی از شما الان کلیر شدین اما تو سایت اعلام نکردن
من الان ویزامو گرفتم
تاریخ کلیر شدنم 7 آگسته اما 20 آگست شماره من تو سایت اعلام شد
پس نگران نباشید و به امید خدا برنامه ریزی هاتون رو واسه سفر انجام بدین
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: Aida.s ، 5ina ، roeentan ، mazerati ، mehdi389 ، zohre02 ، marjani ، jj bobo ، alihmh ، Ehsan1358 ، SHABAH51 ، dove ، AsemanAbee ، sadeghi897 ، Rebekaa ، daad ، so_ar ، shatsi ، mrbonbon ، Alirezaa2013 ، maaarabi ، SK89 ، nima-92 ، mehdi didam ، nedaba ، jjbahale
(2013-09-06 ساعت 13:30)amirfarivar نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 12:47)mychael نوشته:  از دوستان کسی هست که دبروز پاسشو داده باشه سفارت؟ منظورم اینه که مثل من باشه؟ من ppt عدلیه سراست...
سلام ما هم دیروز پاسپورت هامون رو دادیم سفارت. شما کدوم هتل هستین ؟ البته الان من با ای دی شوهرم وارد شدم من MANZAR 333 هستم

سلام من هتل مینا1 هستم نزدیک کیزیلای امروز آپدیت شدیم
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
سلام به دوستان گلممممممممممممممممممممممم وتبریک میگم به همه کلیر شدهای اخیرررررررررررررررررررر هوراااااااااااااااااااااااا بچه ها نگران نباشید همتون کلیر میشیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد هورااااااااااااااااااااااااا اینم یه عالمه انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تبریک به همه ی دوستان گل کلییر شده به ویژه گل شب بوی عزیز. و آرزوی کلییر شدن همه ی دوستان منتظر بخصوص دوست بسیار صبورم mrbonbon عزیز.. نگران نباشین امسال هم مثله سالهای گذشته همه ویزا می گیرین ++++++++++++++++++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2013-09-06 ساعت 13:36)mhb161 نوشته:  سلام دوستان
تبریک به دوستانی که امروز کلیر شدن
مطمئن باشید خیلی از شما الان کلیر شدین اما تو سایت اعلام نکردن
من الان ویزامو گرفتم
تاریخ کلیر شدنم 7 آگسته اما 20 آگست شماره من تو سایت اعلام شد
پس نگران نباشید و به امید خدا برنامه ریزی هاتون رو واسه سفر انجام بدین
تبريك دوست عزيز .. انشالله شروع موفقيتهاى بيشتر
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: zohre02 ، alihmh ، mhb161 ، Ehsan1358 ، SHABAH51 ، dove ، mehdi389 ، 5ina ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013 ، far572000 ، jj bobo
(2013-09-06 ساعت 13:34)mrbonbon نوشته:  دوستان سلام، تبریک به تمامی کیلیر شدگان در این هفته...
دوستان امروز درست بنده 9 ماهم تموم میشه و وارد دهمین ماه انتظار میشم، فکر میکردم با این آپدیتهای هر روز این هفته بنده کیلیر میشم، اما با کمال تعجب امروزم نشدم. دیروز بعد از گرفتن جواب مدیکال مجددم رفتم سفارت، خدمت بر و بچ محترم، اما با کمال تعجب، خیلی ریلکس وقتی بهش گفتم آفیسر شما در روز مصاحبه به من گفت "5 الی 6 هفته دیگه، سایت رو چک کنین" در جواب گفتند که نه اون به صورت تقریبیه، منم گفتم "الان 39 هفته شده یعنی تا الان این مراحل اداری من تموم نشده؟" گفتند خیر هنوز تموم نشده، و این امکان هم هست که تموم نشه حتی ... Cool بعدشم گفتم "که من میتونم مدارک رو اینجا بزارم که هر وقت کیلیر شدم، شما بدون هیچ فوت وقتی ویزا رو بزنین؟" با کمال تعجب گفتند خیر، تا شماره در سایت نیاد ما تحویل نمیگیریم...
دوستان یه نکته دیگه اینکه، با شلوغ شدن مطب دکتر اونگان، خواهشاً اونایی که باید تجدید مدیکال کنن، اگه واقعاً به دنبال ویزاشون هستند حتماً حتماً ماکزیمم تا سه شنبه اینجا باشن... دیروز نمیدونین چه خبر بود سر دکتر اونگان...
راستی امروزم تاریخ اکسپایر شدن بک گراند چک، بازم تا 15 سپتامبر بود، دوستان هر چه سریعتر یه تصمیم عاقلانه بگیرین...
... نگران نياشين امروز كلير ميشين هفته پيش هم ٢ سري صبح و عصر أعلام كردن .
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، Ehsan1358 ، alihmh ، SHABAH51 ، mehdi389 ، AsemanAbee ، sadeghi897 ، 5ina ، Rebekaa ، daad ، Aida.s ، shatsi ، noura ، Alirezaa2013 ، jj bobo ، mehdi didam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان