کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوست خوبم فرداد1390کجایی که رخ نمی نمایی
تشکر کنندگان: azar1348 ، fardad1390 ، alvan ، mehdi389 ، daad ، dove ، Rebekaa
جهت ثبت در تاریخ
کاربران در حال بازدید این موضوع: alvan، Arash R، bmath، lilistar، mahsa3017، mama2030، mhb161، nima-92، roham2012، sadeghi897، solmazm، همراه، گل نهال، شایان احمدی، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: lilistar ، azar1348 ، farmiz ، Soap McTavish ، b_argi ، AsemanAbee ، nasim ، daad ، dove ، negar_karimi6 ، Rebekaa
فکر می کردم از شر سایت سیس دیگه راحت شدم ..اما نمی دونم چرا بی اختیار اون سایت رو هم باز چک می کنم
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-08-26 ساعت 23:18)farmiz نوشته:  از هيچي نترسيد من بابك باهاتونيم درسته كه ويزا ها را گرفتيم دلمون جيگرمون با شماست همه ويزا رو ميگيريم من ١٥ آگوست كلير شدم ١٦ اعلام كردن فردا روز شماست الان به بابك گفتم يادش بخير اسم نوشتيم برديم مصاحبه رفتيم و... حالا يه موقع ميرسه پاس آبي گرفتين به اين روز ها ميخندين

هنوزم باهاتونيمWink
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-09-07 ساعت 22:50)gifa نوشته:  اگر اسممون تو سايت نياد سرخود بريم انكارا تمديد مديكال وانجام بديم پاسارو بديم سفارت بدون ويزا تحويل بگيريم هزينه اي كه براي مديكال داديم سوخت ميشه خب كم پولي نيست دفعه پيش سه نفر ٧٩٩دلار داديم خب براي چي اخه؟؟؟؟؟؟؟؟
Gifa عزيز.. اول اينكه چرا كلير نشيد؟ ثانيا ، فرض كه اصلا اسممون توي سايت اعلام نشه،همه دوستان همنظر هستند كه پاسهارو هفته آخر بديم سفارت و آخرين شانسمون رو امتحان كنيم.. لاولي بوگاتي امروز يك پست گذاشته بود كه در سال٢٠١٢ ،چندين نفر بدون كلير شدن ويزا گرفتند(يعني توي پاسشون تاريخ كلير نخورده بوده ). من كه به شخصه فكر ميكنم ويزاي آمريكا ارزش ٨٠٠ دلار هزينه اضافه روداشته باشه تا اگه شانس باهامون يار بود به خاطر سهل انگاري خودمون اين شانسو خراب نكنيم.. اگر هم نشد.... خوب نشده،ما همه تلاشمونو كرديم و زندگي همچنان ادامه داره...
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-09-08 ساعت 00:40)همراه نوشته:  دوست خوبم فرداد1390کجایی که رخ نمی نمایی

سلام برای یک سفر 12 روزه دیگه آماده باش
کیس 104xx : سری دوم .
ارسال فرمها اردیبهشت و کارنت شدن شب انتخابات 24 خرداد
تاریخ مصاحبه 4 اوت (13 شهریور) ولی به علت تعطیلی سفارت 12 اوت
آپدیت کیس 1 : 12 و13 و14 و23 اوت و 10 و11 سپ
آپدیت کیس 2 : 12و13و14اوت و 9 سپ و 11 سپ
آپدیت کیس 3 : 12 و13 اوت و 11 سپ
11 سپتامبر کلیر شذیم
12سپتامبر 2013 در سایت سیس توسط سفارت آپدیت شدیم
تشکر کنندگان: azar1348 ، so_ar ، mehdi389 ، daad ، dove ، negar_karimi6 ، Rebekaa
راستش من پايان نامه ارشدم.مونده ولي با توجه به تاريخ اکسپاير ويزا و مشکلات قبل رفتن بعيد ميدونم حتي به پروپوزال برسم اخه واقعا رشتمو دوس دارم و تا الان همه درسامو پاس کردم حيفم مياد نتونم مدرکشو بگيرم.کسي شرايطش مثل من بوده راهنمايي کنه .البته شايد نبايداين اين سوال رو اينجا بپرسم!!!
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: ikamaly ، mehdi389 ، Sonaen60 ، daad ، hana_fd ، mehdi didam ، dove ، azar1348 ، negar_karimi6 ، مانترا ، Rebekaa ، nedaba
منم با دوستان دیگه موافقم تحویل دادن گذرنامه به سفارت در دو هفته آخر خیلی شانس گرفتن ویزا رو بالا میبره.
البته من مخالف این نظریه هستم که پروسه کلیرنس داخل سفارت انجام میشه. پروسه کلیرنس در امریکا بررسی میشه "ولی" نظر سفارت اولویت داره.
دلیل این ادعا هم اینه که آفیسر به بعضی از مراجعین ایرانی ویزای یکضرب میده، طبق قانونشون تمام ایرانی ها باید کلیرنس بخورن، اما باز هم نظر آفیسر اولویت داره و این آفیسره که تصمیم میگیره حتی به یک ایرانی کلیرنس نخوره و بهش ویزای یکضرب بده.
بالعکس این موضوع هم صدق میکنه و آفیسر میتونه شخصی رو بدون اینکه وارد پروسه کلیرنس بشه همونجا و در مصاحبه ریجکت کنه.
پس تصمیم گیرنده نهایی سفارت هست. و اینکه بچه های سالهای پیش در روزهای آخر با تحویل گذرنامه ویزا میگرفتن مهر تایید روی این نظریه ست.
دوستان 2013 براتون آرزوی موفقیت میکنم , امیدوارم همتون کلیر بشید , نگران نباشید آمار میگه قبلی ها رفتن شما هم باید برید و ما هم (2014)بعد از شما Smile
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
تشکر کنندگان: ikamaly ، so_ar ، alirezass ، Soap McTavish ، habibi ، mehdi389 ، e76779 ، maria2000 ، AsemanAbee ، nasim ، daad ، پدی ، dove ، 3rip ، azar1348 ، مانترا ، Rebekaa ، Alirezaa2013
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من كوچيكتم ، غلامتم ، نوكرتم ، خاك پاتم و ....
منو روسياي جمع نكن

خداياااااااااااااااااااااااااااا

همه منتظران را كلير بفرمااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
{پست موقت}
دوستاني كه ميخوان بسته نرم افزاري بخرن اينو بخونن
http://mohajersara.com/thread-6000-post-...#pid409861
------------------
اين پست فردا حذف خواهد شد
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، AsemanAbee ، daad ، soruosh ، azar1348 ، sce ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 22:32)khmp نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 20:52)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 17:49)khmp نوشته:  دیروز سفارت از همسرم CV خواست خیلی ناراحت و نگرانم آخه چرا اینقدر دیرSadSad چیزی تا آخر سپتامبر نمونده که بخوان دوباره این فرم مارو بررسی کنن
دوستانی که سفارت ازشون CV خواسته لطفا بگین چه تاثیری تو روند کلیر شدن داره؟ پلیز
(2013-09-07 ساعت 18:09)Szsanazsz نوشته:  دوستان عزيزي كه به تازگي ازشون مدرك و يا فرمي خواستن، به جاي نگراني پيشنهاد ميكنم كه سريعتر و با دقت ارسال كنند و نگران نباشند چون اين به اون معنا نيست كه ميخوان دوباره حالا يك پروسه زمان بري رو طي كنن، بلكه گاهي صرفا جمع آوري اين اطلاعات و مستندسازي هست كه ميخوان انجام بشه....پس دل ها روشن لطفا
(2013-09-07 ساعت 18:20)AsemanAbee نوشته:  ...ﺳﺮﯾﻊ ﻓﺮﻡ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﻦ ﻭ ﮐﺎﻧﻔﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮ
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﭘﺎﺳﺦ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻣﯿﺪﻥ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ
حق با ساناز و آسمان آبی هست. منم فکر می کنم پروسه اداری شما تا حد زیادی تکمیل شده و پس از ارسال CV در مدت کوتاهی کلیر خواهید شد.

ممنون از راهنمایی هاتون امیدوارم همینطور باشه من که خیلی دلم روشنه و البته یه کم نگران
khmp دوست عزيز
پيشاپيش به شما تبريك ميگم قاعدتا" بعد از CV سريع كلير ميشيد
تبريكككككككككككككككككككككSmileSmileSmileSmile
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mehdi389 ، e76779 ، b_argi ، AsemanAbee ، daad ، پدی ، 3rip ، azar1348 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-09-07 ساعت 22:39)gifa نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 22:36)smpf نوشته:  دوستاني كه به سفارت آنكارا ايميل زدين آيا فرداي اونروز آپديت شدين يا وقتي جوابتون را دادن ؟

زماني كه جواب دادن
من ايميل زدم جواب ندادن، اپ هم نكردن
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: jj bobo ، AsemanAbee ، b_argi ، mehdi389 ، daad ، dove ، reza_top60 ، 3rip ، azar1348 ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 23:27)so_ar نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 22:23)sh-p نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 22:14)azar1348 نوشته:  سلام دوستان بعد از ده روز بالاخره ما هم ویزا روگرفتیم ولی هورا نمی کشم

مباركه آذر جون هم ويزات وهم ارشد وزارت ب...........
sh_p عزیز من میخوام به شما پیغام خصوصی بدم ولی نمیتونم ، ما و شما ظاهرا یه روز در ابوظبی مصاحبه داشتیم ،شاید شما را ملاقات کردم ولی حالا نمیدونم کدوم خانواده هستین ؟Smile شما با خانم ملیکا رفتین ابوظبی و برگشتین ؟ میخواستم ببینم شما واسه رفتن به دبی تصمیمی گرفتین با هم هماهنگ کنیم؟ اگه خواستین در پیغام خصوصی جواب بدین ، البته اینجا هم بد نیست Smile

با سلام پيام خصوصي فرستادم .تماس بگيريد هماهنگ كنيم.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، dove ، 3rip ، azar1348 ، so_ar ، Rebekaa
اگر مجبور بشیم 22سپتامبر بریم آنکارا خودمون ببندیم پس روز اول مدرسه اونم کلاس اول چه کنیم اونا که لاتاری ماتاری حالیشون نیست
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان