کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-08 ساعت 10:58)saraus2013 نوشته:  من به سفارت ایمیل زدم و از وضعیت کیسم سوال پرسیدم . در جواب گفتن ویزای من اماده است و میتونم برم بگیرم اما ویزای همسرم هنوز اماده نیست. حالا به نظر شما دوستان اهل فن ما چیکار کنیم?
من ویزامو بگیرم یا منتظر باشیم تا هفته اخر که شاید تا اون موقع همسرم کلیر بشه?

من زیاد اهل فن نیستم ولی به نظر من بگیر که تا بعد میتونی برا سفارت مدعی بشی که ما نصفه کارمون حل شده و نصف دیگش مونده اینجوری زودتر شاید اقدام کنن،باز از بقیه سوال کن
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: mehdi didam ، azar1348 ، negar_karimi6 ، Aida.s ، AsemanAbee ، mehdi389 ، zohre02 ، Rebekaa ، daad
کسی میدونه سفارت توی آنکارا پاسپورتارو بعد از کلیر شدن شنبه و یکشنبه تحویل میگیره یا نه؟
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: azar1348 ، Aida.s ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، zohre02 ، Rebekaa ، daad
(2013-09-08 ساعت 11:10)abshar_wf نوشته:  کسی میدونه سفارت توی آنکارا پاسپورتارو بعد از کلیر شدن شنبه و یکشنبه تحویل میگیره یا نه؟

دوست گرامي تا اونجا كه من اطلاع دارم رروزهاي تعطيل تحويل نمي گيرن مگر براي روزهاي پايان سپتامبر استثنا قائل شده باشن .
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: mehdi didam ، azar1348 ، Niushagh ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، Aida.s ، AsemanAbee ، alihmh ، Rebekaa ، daad
(2013-09-08 ساعت 10:58)saraus2013 نوشته:  من به سفارت ایمیل زدم و از وضعیت کیسم سوال پرسیدم . در جواب گفتن ویزای من اماده است و میتونم برم بگیرم اما ویزای همسرم هنوز اماده نیست. حالا به نظر شما دوستان اهل فن ما چیکار کنیم?

دوست عزيز پاسخ سفارت به ايميل من هم همين بود ولي وضعيت ما بعد از ايميل در سفارت همچنان ادامه پروسه اداري است .ما كه صبر مي كنيم اگر تا 21 سپتامبر كلير نشديم مي ريم ابوظبي البته الان براي ويزا اقدام كرده ايم.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: reza_top60 ، mehdi didam ، azar1348 ، e76779 ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، Aida.s ، پدی ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad

22سپتامبر باهم برین اونجا؛این از همه چی بهتره
تشکر کنندگان: reza_top60 ، azar1348 ، Niushagh ، negar_karimi6 ، Aida.s ، پدی ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad

دوست عزیز آدرس ایمیلی رو که برای ابوظبی ایمیل زدید میشه بگید تا برای دوستم که ستاره داره هست ایمیل بزنم. من قبلا توی فروم دیدم یکی از دوستان یک آدرس ایمیلی رو به جناب پدی داد که گفته بود به این آدرس ایمیل بزنید بهتر جواب میدن اما من اون رو پیدا نکردم اگه کسی داره بگه ممنون میشم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: abshar_wf ، azar1348 ، negar_karimi6 ، پدی ، Rebekaa ، اریوبرزن ، daad
(2013-09-08 ساعت 10:36)sh-p نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 10:28)e76779 نوشته:  سلام صبح همگي بخير و شادي،
دوستان بنده ويزاي امارتو 30 جولاي گرفتم و اعتبار آن تا 27 سپتامبر هست و اگه تا قبل 27 سپتامبر كلير نشم و به روزهاي پاياني دقيقه 90 برسه، نميتونم امارات بمونم و اينجوري كه مشخصه ويزا رو هم امارات تمديد نميكنه!!!
كسي راهكاري يا راه حلي ميدونه كه من بتونم چند روز بيشتر از 27 سپتامبر دبي بمونم تا شايد كليرشم؟
خيلي نگران اين موضوع هستم.

من شنيدم كه چون آن موقع پاس دست سفارت است با پرداخت جريمه براي چند روز تمديد ميكنن البته از افراد آگاه تر يا از آژانسها هم مي توانيد كمك بگيريد.

به نظرمن تنهاکسی که خوب میتونه دراین زمنیه کمکتون کنه دکترپدی هست اونروزیادمه برای تمدید ویزادردوبی یه چیزی گفت که چون نیازنداشتم توذهنم نیست
ادم واردیه بگردید توی همین چندصفحه اخرنوشته داره براش پیام خصوصی بزارید
تشکر کنندگان: azar1348 ، e76779 ، mehdi389 ، reza_top60 ، Rebekaa ، daad
سلام دوستان
میخواستم یک ایمیلی به kcc بزنم و در رابطه با کیس خودم سوال کنم و بگویم که فقط ویزای شوهرم مونده و نزدیک به 75 روزه که اپ دیتی نداشته و به سفارت ابوظبی هم ایمیل زدم گفتند که روی این پروسه داره کار میشه. لطفا راهنمایی کنید که متن ایمیل به kcc چی باشه؟ و ادرس ایمیل را هم مرقوم کنید. مرسی
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: azar1348 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، daad
(2013-09-08 ساعت 11:27)abshar_wf نوشته:  

22سپتامبر باهم برین اونجا؛این از همه چی بهتره
سلام دوستان منم اگه تو این هفته کلیر نشم 21 سپتامبر میرم دوبی و 22 ابوظبی.
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: azar1348 ، parastoo500 ، e76779 ، alirezass ، negar_karimi6 ، reza_top60 ، پدی ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-08 ساعت 03:12)mychael نوشته:  راستش من پايان نامه ارشدم.مونده ولي با توجه به تاريخ اکسپاير ويزا و مشکلات قبل رفتن بعيد ميدونم حتي به پروپوزال برسم اخه واقعا رشتمو دوس دارم و تا الان همه درسامو پاس کردم حيفم مياد نتونم مدرکشو بگيرم.کسي شرايطش مثل من بوده راهنمايي کنه .البته شايد نبايداين اين سوال رو اينجا بپرسم!!!

درسته حیفه مدرکتونونگیرید به نظرمن تافرصت پروازپیداکردید بریدامریکا یه مرخصی ازدانشگاه بگیرید و توامریکا ده روزهم بمونید فکرکنم کافیه به ادرسی که دادید گرین کارتتون میره و بعدبرگردید ایران پایان نامه تونوانجام بدید
تشکر کنندگان: mehdi389 ، azar1348 ، alihmh ، mychael ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-08 ساعت 10:38)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 10:34)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 10:28)e76779 نوشته:  سلام صبح همگي بخير و شادي،
دوستان بنده ويزاي امارتو 30 جولاي گرفتم و اعتبار آن تا 27 سپتامبر هست و اگه تا قبل 27 سپتامبر كلير نشم و به روزهاي پاياني دقيقه 90 برسه، نميتونم امارات بمونم و اينجوري كه مشخصه ويزا رو هم امارات تمديد نميكنه!!!
كسي راهكاري يا راه حلي ميدونه كه من بتونم چند روز بيشتر از 27 سپتامبر دبي بمونم تا شايد كليرشم؟
خيلي نگران اين موضوع هستم.
من یه دوستی دارم تو آژانس هواپیمایی براتون سوال میکنم همین الان شاید اون بدونه
من براتون سوال کردم
شما از زمانیکه ویزاتون رو گرفتید 2 ماه فرصت دارید که ورود کنید
و از زمان ورود 14 روز میتونید که اونجا اقامت کنید
پس نگران نباشید
ویزاتون اعتبار داره

صحبت پیشو کاملا درسته ، و شما فقط کافیه ورودتون رو جوری تنظیم کنین که تا پایان 1 کتبر 14 روزش منقضی نشه چون بعضی از بچه های پارسال پیک آپشون به 1 اکتبر کشیده بود ، البته دعا میکنیم ایشالا که کار به اونجاها نکشه و زود تر کلیر بشین و ویزاتون رو بگیرین
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، e76779 ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، پدی ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad
دوستان عزیز سلام
صدای منو از شهر ویزا خیز آنکارا میشنوین، امیدوارم که بچه ها برنامه ریزی های لازم رو برای ورود به اینجا کرده باشند، دوستان اینو بدونین که اگه تا الان تصمیم جدی برای اومدن نگرفتین، بدونین تو وقت اضافه هستین و هر آنی داور ( سفارت) سوت پایان بازی رو خواهد زد، پس خواهشاً هر چه سریعتر تصمیم گیری کنین. ببینین آیا این ویزا براتون مهم هست یا نه؟ اگه نه که هیچ، خودتون مختارین. اما اگر هست خواهشاً همه چیرو نسپرین به روزای آخر... واقعاً شما نمیدونین سر دکتر اونگان چه خبره، از طرفی میدونین که از این به بعد اکسپایر بک گراند چک، ماکزیمم یک هفته ست که این یه هفته صد در صد سه روز تعطیل ( جمعه، شنبه و یکشنبه) داره، پس یعنی در اصل 4 روز کاری. پس خواهشاً اونایی که شامل مدیکال مجدد میشن حتماً برنامه ریزی اومدنشون، برای قبل از دوشنبه باشه، اگه میبینین بلیت آنکارا گیر نمیاد، وحی منزل نیست که حتماً مستقیم به اینجا برسین، میتونین اول به استانبول و یا حتی ازمیر رفته و از اونجا ترجیحاً با هواپیمای داخلی یا اتوبوس به آنکارا تشریف بیارین. راستی اونایی که برای استانبول بلیت میگرن، هواپیمایی اطلس ( خط دوم ترکیه) رو در نظر داشته باشند، قیمتهاش خیلی مرقوم به صرفه ست...
راستی یه چیزی یادم اومد بدون وقت خواهشاً به دکتر مراجعه نکنین، شما از دکتر یه وقت بگیرین، بعد با برگه کانفرمیشنتون، هر ساعتی رسیدین به خانم منشی بگین مستقیم از فرودگاه اومدین، در آنصورت قبول میکنه، اما بدونه وقت رو دیدم که قبول نکرد. دکتر اونگان سرش بسیار شلوغه، پس دوستان خواهشاً همه چیرو به روز آخر موکول نکنین...( با توجه به اکسپایر کیلرنستون)
یه نکته دیگه، افرادیکه مدیکال مجدد دارن، حتماً در ایران برگ زرد مجدد رو تهیه و همینطور از روی برگه A4 دکتر اونگان ستون Insufficient Time Interval هر ردیفی که تیک داره رو، حتماً واکسنش رو در ایران بزنین، چون اینجا هر واکسن مربوط به اون ستون دونه ای 50 دلاره...

شاید این حرکت و اومدن به اینجا کمی هزینه بر باشه، اما فکر کنین که در راه گرفتن یه گرین کارت 500 هزار دلاری، خوب کمی هم هزینه کنیم بد نخواهد بود، اینجوری درد خرجها خیلی کمتر میشه... Big Grin
اما در هر صورت به هیچ وجه ناامید نباشین، هنوز وقت بسیاره تا پایان 30 سپتامبر... من همانطوری که قبلاً هم بهتون گفتم پینجشنبه رفتم سفارت که مدارکم رو تسلیم اونا کنم ، اما کارمند فارسی زبون ( همون خام ایرانیه که مدارک رو میگیره) ازم قبول نکرد...، اما با تمام وجود مطمئنم که همه گی ویزامون رو خواهیم گرفت، چون حق مسلم ماست...
ایشالله که هر چه زودتر همه گی رستگار شویم Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
با رخصت از آقا فضلی یه
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
از ته دل برای پدی ، علی جی اچ و ثابت عزیز که شرایطشون یه کم متفاوته
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-09-07 ساعت 23:47)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 20:47)so_ar نوشته:  دوستان عزیز میشه لطفا نظرتونو در مورد زمانی که بریم دبی اعلام کنید ؟
اگه خدای نکرده کلیر نشیم ، دوشنبه آینده زوده ؟ میشه 16 سپتامبر ؟ یا هفته بعدش 23 سپتامبر اونجا باشیم خوبه ؟ دیر نیست ؟

اگرویزای دوبی اماده تودستتونه دوهفته اخرمونده به اتمام سپتامبربرید یعنی دوبی باشیدحاضرواماده برای اعلام سفارت که اگرکلیرشدید و همونجابودید فورا بریدبرای گرفتن ویزا

شما کی‌ میرید؟

من میگم ۲۲ ، یکشنبه ، دم در سفارت باشیم.نظرتون چیه؟
کیس نامبر :2013AS000100xx • ارسال مدارک : oct • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری:ابوظبی • تاریخ مصاحبه : هفته اخر aug Shy • مقصد: ؟ Cool
تشکر کنندگان: azar1348 ، Aida.s ، jj bobo ، mehdi389 ، so_ar ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-08 ساعت 12:02)azar1348 نوشته:  
با رخصت از آقا فضلی یه
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
از ته دل برای پدی ، علی جی اچ و ثابت عزیز که شرایطشون یه کم متفاوته

ياد علي پروين افتادم با تكيه كلام معروفش
آقا دلپييرو
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: e76779 ، sce ، azar1348 ، mehdi389 ، mhb161 ، پدی ، مانترا ، alirezass ، shatsi ، Niushagh ، zohre02 ، Rebekaa ، kama2121 ، Alirezaa2013 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان