کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اين تاپيك يك چپ دست منتظر داره
من بهش گفتم : كارش تمومه، ما را جلوش رو سفيد كن

2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-09-08 ساعت 12:16)negar_karimi6 نوشته:  به هرحال بازهم خداروشکرمیکنم که رحمش به من اومدو بدون دردسرکلیرشدیموویزامونوگرفتیم
و انشالا بازبهم رحم کنه و اسباب ادامه را روهم برامون مهیاکنه ازبلیط گرفتنو رضایت گرفتن ازایشون برای رفتنو اقامت درآمریکااااااااااااااااااااااااااااااااااا خواهشا هروقت دعابرای خودتون میکنید یه نیم نگاهی هم به من کنیدمیترسم این اخری هاکم بیارم پام به آمریکانرسه به همسرم میگم توشاکرنیستی من بایدازخدا امرزش بخوام که مبادابخاطرقدرنشناسی توازاین موهبت الهی مارودچارغذاب الهی بکنه
خدایاهم شکرت که ماروهماننددوستان منتظراینجا به سختی مبتلانکردی و طلب مغفرت بخاطرناسپاسی همسرم

خانم كريمي عزيز، لطفاً در نوشته هاتون بين كلمات ، فاصله بذاريد، اصلاً نوشته هاتون قابل خوندن نيست.
مثلاً " خداياشكرت آمريكارسيدم" خيلي در جملات طولاني خوندنش سخته و بهتره بنويسيد
" خدايا شكرت آمريكا رسيدم"
پس لطفاً از دكمه فاصله در نوشتن استفاده كنيد
(پست موقت)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
دوستان از ابوظبی خبری نشده ؟
آپی ... کلییری ؟
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: e76779 ، azar1348 ، dove ، b_argi ، sh-p ، negar_karimi6 ، zohre02 ، Rebekaa ، daad
(2013-09-08 ساعت 11:58)mrbonbon نوشته:  ، اما با تمام وجود مطمئنم که همه گی ویزامون رو خواهیم گرفت، چون حق مسلم ماست...
ایشالله که هر چه زودتر همه گی رستگار شویم Wink

به اميد خدا همين طور كه آرش عزيز ميگه،همه ويزاشونو خواهند گرفت.
خدايا........
دوستان ما رو هرچه زودتر خوشحال كن.
موفق باشين.
لاتاری 2013
(2013-09-08 ساعت 12:39)Pishoo_25 نوشته:  
دوستان از ابوظبی خبری نشده ؟
آپی ... کلییری ؟
سلام دوست عزیز، هنوز نهSad
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: e76779 ، dove ، b_argi ، alvan ، Pishoo_25 ، azar1348 ، zohre02 ، Rebekaa ، daad
(2013-09-08 ساعت 13:06)abshar_wf نوشته:  حالا اگه اگه زبونم لال زبونم لال نشه بیا و با این جماعت حرف در بیار بساز
من اگه نتونم ویزامو بگیرم حتما خودکشی میکنم.
دوست خوبم شما به قضيه برنده شدن در لاتاري بايد بعنوان يك شانس نگاه كنيد كه بدون زحمات ساير مهاجرت ها نصيبمان شده، و هميشه توكلتان به خداوند مهربون باشه،‌ هرچي كه اون صلاح بدونه همون براي همه ما خوبه.
به اميد خدا همه ما بزودي كلير ميشيم.SmileWinkCool
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: b_argi ، jj bobo ، alirezass ، ali1982 ، negar_karimi6 ، alihmh ، 5ina ، zohre02 ، mehdi389 ، so_ar ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid142295

please watch the table it is useful
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: jj bobo ، Soap McTavish ، azar1348 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، mehdi389 ، Rebekaa ، sh_aytak ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-08 ساعت 11:10)abshar_wf نوشته:  کسی میدونه سفارت توی آنکارا پاسپورتارو بعد از کلیر شدن شنبه و یکشنبه تحویل میگیره یا نه؟

فقط ٢ شنبه تا ٥ شنبه
ساعت ١٠/٣٠ لغايت ١٢
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: abshar_wf ، mehdi389 ، azar1348 ، Niushagh ، negar_karimi6 ، zohre02 ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad
خداییااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برس به داد دل بی پناهان
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
میخوام یه دعای مشتی بکنم برای همه علی الخصوص برای منتظرینی که اینجا برای بقیه دعا کردند و آرزو کردند مثل payampars عزیز. من برای همتون دعا میکنم و عمیقا باور دارم که مستجاب میشه چون از دلم برآمده است و جای نگرانی نیست برای هیچکداممان.
شـــــــــــــــــــاد باشید
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
هنوز هستم کنار دل دل و دلواپسیهاتون و به امید کلیر،شدن تک تکتون++++++++++++++++ فووووووووووت
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
(2013-09-08 ساعت 13:23)mehrdad360 نوشته:  میخوام یه دعای مشتی بکنم برای همه علی الخصوص برای منتظرینی که اینجا برای بقیه دعا کردند و آرزو کردند مثل payampars عزیز. من برای همتون دعا میکنم و عمیقا باور دارم که مستجاب میشه چون از دلم برآمده است و جای نگرانی نیست برای هیچکداممان.
شـــــــــــــــــــاد باشید

الهیییییییییی آمیییییییییننننن
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ممنونم دوست عزیز خدا برایت بهترین ها را بخواهد به حق جدم
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
خدايا. خوذت ميدوني انتظار خيلي سخته
خدايا تو رو قسم ميدم به انتظار همه مادرا براي تولد فرزندشون كه خدايي ترين انتظاره، نذار انتظار اين عزيزاي دل بيشتر از اين طول بكشه
خدايا مولا علي فرموده : بيشتر از اينكه دعا كنيد فقيرها دارا بشن، دعا كنيد هيج ثروتمندي فقير نشه براي اينكه مزه ثروت رو جشيده، خدايا اينا مزه قبولي لاتاري رو حس كردن نكنه دست خالي .........
نه تو كريمي ....ميدونم داري ما رو امتحان ميكني و أخرش به همه ويزا رو ميدي ....... خدا دوستت دارم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
دوست، خوش میدارد این آشفتگی
کوشش بیهوده، به از خفتگی
تشکر کنندگان: payampars ، negar_karimi6 ، AsemanAbee ، e76779 ، پدی ، b_argi ، mrbonbon ، Rebekaa ، so_ar ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-08 ساعت 12:25)mohammad fazli نوشته:  

اين تاپيك يك چپ دست منتظر داره
من بهش گفتم : كارش تمومه، ما را جلوش رو سفيد كن

منم چپ دستم Tongue
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: roeentan ، negar_karimi6 ، AsemanAbee ، e76779 ، rezagh ، پدی ، zohre02 ، b_argi ، Ehsan1358 ، Soap McTavish ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان