موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ما در تاریخ 8 آگوست در سفارت ایروان مصاحبه داشتیم. الان که پیامهای شما را چک می کنیم اکثرا صحبت از اپدیت است. کسی هست که بتونه راهنمائی کنه که این اپدیت چیه و اگه بخواهیم ببینیم اپدیت شدیم کدام سایت را باید ببینیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-09 ساعت 20:49)mohammad fazli نوشته: (2013-09-09 ساعت 20:44)Mojtaba7300 نوشته: سلام دوستان عزیز بابت راهنمایی هاتون ممنونم. بابام از 28آگوست که برگه صورتی گرفته هنوز کلیر نشده. آفیسر گفته بود یه سری سوال راجب کارت هست که باید جواب بدی به ای میلت فرستاده میشه. اما هنوز ما ایمیلی دریاف نکردیم حالا چی میشه؟؟؟
سریعا به سفارت ایمیل بدید و بگید قرار بوده براتون فرم سوالات فرستاده بشه که تا حالا فرستاده نشده. این تاپیک هم مربوط به نحوه پاسخ دادن به فرم 9سوالی هست
http://mohajersara.com/thread-4813.html
وای استرسم بدتر شد این ایمیلش چیه؟ چطوری اینو بگم؟؟
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ايرواني وابوظبي من به نظرم با يكبار اعلام كردن همتون كلير ميشيد اخه چيزي نمونده ما انكارايي ها ٦١نفريم مشكل داريم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
46']
دستان سلام
من انکارا هستم اگر کسي کا ي داره در خدمتم
[/quote]
بهشون بگيد اينجا
همه اميدشون ب
ه شماست تعجيل فرمايند![Sad Sad](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/sad.png)
[/quote]
امیدتون به خدا باشه چون من امروز رفتم سفارت چند تا خانم دیگه هم مثل من ستاره دار بودند فرمودند سیستم ما احساسات حالیش نیست وقتی لاتاری ثبت نام میکردید باید فکر جداییشو هم میکردید و از این حرفها. پس فقط امید به خدا داشته باشید نه بندگانش.
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من امروز اپدیت شدم امروز 9سپتامبر
کیس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری:آنکارا
زمان مصاحبه:13 مارچ
کلیر:16 سپتامبر
تعداد:1 نفر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-09 ساعت 21:28)zohre02 نوشته: (2013-09-09 ساعت 20:55)mohammad fazli نوشته: (2013-09-09 ساعت 20:39)heidari1248 نوشته: (2013-09-09 ساعت 20:35)mohd_m نوشته: سلام
دوستان من امروز پاسپورت هامون را از PTT در انکارا گرفتم . چیزی که جالبه اینکه تاریخ کلیر شدن ما خورده 3 AUGUST !!! . ولی تازه شماره اعلام کردن .
فکر کنم همه ماه بالاییها مثل ما کلیرشدن ولی اعلام نمیکنن.
دوست عزيز خيلي مباركه كي كلير شدي؟ بعد از ٣ اگوست شما براي پيگيري كيس ايميل بهشون زده بودين؟
دوست عزیز
این مسئله برای موارد بسیاری اتفاق می افتد برای این هست که ما به افرادی که تاکنون کلیر نشدند میگوییم 15 سپتامبر سفارت باشند تا بتوانند ویزای خود را دریافت کنند. برای مثال تاریخ issued شدن بنده 17 جولای بوده در صورتی که کلیرنس بنده 1 جولای می باشد یعنی 16 روز بعد از اعلام کلیر شدن بنده ویزای بنده صادر شده است
در مورد کیس ما همسرم برنده اصلی هستند جالبه که اسم ما در تاریخ 29 آگوست در سایت اومد و امروز ویزاهارو همسرم تحویل گرفت تاریخ کلیر شدن همسرم فوریه بوده و برای من اوایل آگوست در این مدت هم هر وقت ایمیل می زدیم می گفتند در دست بررسی است و ... به جز ماه آگوست که اعلام کردند همسرم کلیر شده و در صورتی که من هم کلیر شده بودم ولی می گفتند پرونده من در دست بررسی است ، همسر بینوای من از فوریه کلیر بوده حتی ما رو ستاره دار هم اعلام نکردند پس مطمئن باشید همه کلیر شدید حالا چرا می خوان دقیقه 90 اعلام کنند خدا عالمه
دوست عزيز لطفا شماره امريكا رو به من هم بديد
با تشكر
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان همه با هم سفارتها را صدا کنید و بگید ما کلیر می خوایم .................................................
ما کلیر می خوایم ................ ما کلیر می خوایم ......................ما کلیر می خوایم.........................
ما کلیر می خوایم ................ما کلیر می خوایم ................ما کلیر می خوایم ................
ما کلیر می خوایم ................ما کلیر می خوایم ................ما کلیر می خوایم ................
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داند![Sad Sad](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/sad.png)
![Sad Sad](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/sad.png)
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان واقعا منو ببخشید که این سوالو میپرسم چون حتمن تو صفحات قدیمی جوابش هست اما الان دیگه فرصت ندارم. ایمیل سفارت آنکارا چیه؟؟ فرم 9 سوالی هنوز برام نیومده.
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان همراه ابوظبی
من بلیط ایران ایر برای ساعت 8 صبح 21 سپتامبر گرفتم هتل هم سان اند سنت هر کی از دوستان میخواهد با هم باشیم پیعام خصوصی بده
دسته جمعی بریم برای همان بهتره
هتل را هم میتوانیم مشترک بگیریم برای کمی ارزان تر شدن
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه
خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد