کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-09 ساعت 20:10)payampars نوشته:  سلام دوستان
دوستانی که میخواهند برن دبی من روز 30 شهریور ( 21 سپتامبر ) دارم میرم
هر کدام از دوستان کاری از دست من بر میاد پیغام بدن انجام بدم
هرکدام از دوستان هم خواستند با هم باشیم پیغام ارسال کنند
ارادتمند همه
ايشالا اگه تا اخر اين هفته خبري نشد من هم براي همون روزا بليط خواهم گرفت
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: mehdi389 ، zohre02 ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad
دوستان سلام
ما در تاریخ 8 آگوست در سفارت ایروان مصاحبه داشتیم. الان که پیامهای شما را چک می کنیم اکثرا صحبت از اپدیت است. کسی هست که بتونه راهنمائی کنه که این اپدیت چیه و اگه بخواهیم ببینیم اپدیت شدیم کدام سایت را باید ببینیم
تشکر کنندگان: mehdi389 ، zohre02 ، Rebekaa ، Mehrdadordi ، daad
(2013-09-09 ساعت 21:03)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 20:10)payampars نوشته:  سلام دوستان
دوستانی که میخواهند برن دبی من روز 30 شهریور ( 21 سپتامبر ) دارم میرم
هر کدام از دوستان کاری از دست من بر میاد پیغام بدن انجام بدم
هرکدام از دوستان هم خواستند با هم باشیم پیغام ارسال کنند
ارادتمند همه
ايشالا اگه تا اخر اين هفته خبري نشد من هم براي همون روزا بليط خواهم گرفت

منم همینطورSmileWink

(2013-09-09 ساعت 21:09)amir822 نوشته:  دوستان سلام
ما در تاریخ 8 آگوست در سفارت ایروان مصاحبه داشتیم. الان که پیامهای شما را چک می کنیم اکثرا صحبت از اپدیت است. کسی هست که بتونه راهنمائی کنه که این اپدیت چیه و اگه بخواهیم ببینیم اپدیت شدیم کدام سایت را باید ببینیم

از این سایت شماره کیستون رو بدون صفر وارد کنید و آخرین آپدیتهاتون رو ببینید
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker:)
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: zohre02 ، amir822 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، e76779 ، daad
(2013-09-09 ساعت 20:49)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 20:44)Mojtaba7300 نوشته:  سلام دوستان عزیز بابت راهنمایی هاتون ممنونم. بابام از 28آگوست که برگه صورتی گرفته هنوز کلیر نشده. آفیسر گفته بود یه سری سوال راجب کارت هست که باید جواب بدی به ای میلت فرستاده میشه. اما هنوز ما ایمیلی دریاف نکردیم حالا چی میشه؟؟؟

سریعا به سفارت ایمیل بدید و بگید قرار بوده براتون فرم سوالات فرستاده بشه که تا حالا فرستاده نشده. این تاپیک هم مربوط به نحوه پاسخ دادن به فرم 9سوالی هست
http://mohajersara.com/thread-4813.html

وای استرسم بدتر شد این ایمیلش چیه؟ چطوری اینو بگم؟؟
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
تشکر کنندگان: zohre02 ، Soap McTavish ، Rebekaa ، daad
دوستان ايرواني وابوظبي من به نظرم با يكبار اعلام كردن همتون كلير ميشيد اخه چيزي نمونده ما انكارايي ها ٦١نفريم مشكل داريم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Aida.s ، mehdi389 ، so_ar ، zohre02 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، e76779 ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، b_argi ، mrr777 ، daad
(2013-09-09 ساعت 21:01)AsemanAbee نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ
ﺍﯾﻦ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺍﺧﯿﺮ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﻓﺮﻡ ۴۰۰ ﮐﺎﺭﺍﮐﺘﺮﯼ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺯﺩﻩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﮔﺮﻓﺘﻪ ؟؟؟
ﻣﻦ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺯﺩﻡ ﻫﻨﻮﺯ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺪﺍﺩﻥ
ﻣﻤﻨﻮﻥ

ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ ﺻﺒﺢ ﻧﺒﺒﺒﺒﺒﺒﻮﺩ ؟؟؟!!!

سلام دوست عزیز ما هم ایمیل زدیم از اون فرم (هفته گدشته) اما جوابی نگرفتیم
در ضمن ما هم امروز آپدیت شدیم

تشکر کنندگان: gifa ، mehdi389 ، zohre02 ، morvarid1364 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad
46']
دستان سلام
من انکارا هستم اگر کسي کا ي داره در خدمتم
[/quote]
بهشون بگيد اينجا
همه اميدشون ب
ه شماست تعجيل فرمايندSad
[/quote]
امیدتون به خدا باشه چون من امروز رفتم سفارت چند تا خانم دیگه هم مثل من ستاره دار بودند فرمودند سیستم ما احساسات حالیش نیست وقتی لاتاری ثبت نام میکردید باید فکر جداییشو هم میکردید و از این حرفها. پس فقط امید به خدا داشته باشید نه بندگانش.
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: zohre02 ، morvarid1364 ، Aida.s ، AsemanAbee ، iraj im ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، lilistar ، daad
بچه ها من امروز اپدیت شدم امروز 9سپتامبر
کیس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری:آنکارا
زمان مصاحبه:13 مارچ
کلیر:16 سپتامبر
تعداد:1 نفر
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، Aida.s ، zohre02 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، alirezass ، lilistar ، majid194 ، Saeedv13 ، daad
(2013-09-09 ساعت 21:28)zohre02 نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 20:55)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 20:39)heidari1248 نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 20:35)mohd_m نوشته:  سلام
دوستان من امروز پاسپورت هامون را از PTT در انکارا گرفتم . چیزی که جالبه اینکه تاریخ کلیر شدن ما خورده 3 AUGUST !!! . ولی تازه شماره اعلام کردن .
فکر کنم همه ماه بالاییها مثل ما کلیرشدن ولی اعلام نمیکنن.

دوست عزيز خيلي مباركه كي كلير شدي؟ بعد از ٣ اگوست شما براي پيگيري كيس ايميل بهشون زده بودين؟

دوست عزیز
این مسئله برای موارد بسیاری اتفاق می افتد برای این هست که ما به افرادی که تاکنون کلیر نشدند میگوییم 15 سپتامبر سفارت باشند تا بتوانند ویزای خود را دریافت کنند. برای مثال تاریخ issued شدن بنده 17 جولای بوده در صورتی که کلیرنس بنده 1 جولای می باشد یعنی 16 روز بعد از اعلام کلیر شدن بنده ویزای بنده صادر شده است

در مورد کیس ما همسرم برنده اصلی هستند جالبه که اسم ما در تاریخ 29 آگوست در سایت اومد و امروز ویزاهارو همسرم تحویل گرفت تاریخ کلیر شدن همسرم فوریه بوده و برای من اوایل آگوست در این مدت هم هر وقت ایمیل می زدیم می گفتند در دست بررسی است و ... به جز ماه آگوست که اعلام کردند همسرم کلیر شده و در صورتی که من هم کلیر شده بودم ولی می گفتند پرونده من در دست بررسی است ، همسر بینوای من از فوریه کلیر بوده حتی ما رو ستاره دار هم اعلام نکردند پس مطمئن باشید همه کلیر شدید حالا چرا می خوان دقیقه 90 اعلام کنند خدا عالمه
دوست عزيز لطفا شماره امريكا رو به من هم بديد
با تشكر
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: zohre02 ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، daad
[عکس: Plus.png]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: mehdi389 ، zohre02 ، reza_top60 ، SHABAH51 ، Nora hashemi ، Soap McTavish ، Rebekaa ، e76779 ، yalda91 ، Alirezaa2013 ، alirezass ، Aida.s ، daad
دوستان همه با هم سفارتها را صدا کنید و بگید ما کلیر می خوایم .................................................
ما کلیر می خوایم ................ ما کلیر می خوایم ......................ما کلیر می خوایم.........................
ما کلیر می خوایم ................ما کلیر می خوایم ................ما کلیر می خوایم ................
ما کلیر می خوایم ................ما کلیر می خوایم ................ما کلیر می خوایم ................
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
(2013-09-09 ساعت 21:09)amir822 نوشته:  دوستان سلام

سفارت ایروان اپدیت نداره . هر وقت که به هر دلیلی کاری روی پرونده شما انجام شود تاریخ ان روز درج میشود و ما با مراجعه به سایت میبینیم
اپدیت مال انکارا و ابرظبیه
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: zohre02 ، mehdi389 ، amir822 ، Rebekaa ، daad
دوستان واقعا منو ببخشید که این سوالو میپرسم چون حتمن تو صفحات قدیمی جوابش هست اما الان دیگه فرصت ندارم. ایمیل سفارت آنکارا چیه؟؟ فرم 9 سوالی هنوز برام نیومده.
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
تشکر کنندگان: zohre02 ، mehdi389 ، dove ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، Aida.s ، daad
(2013-09-09 ساعت 21:37)heidari1248 نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 21:28)zohre02 نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 20:55)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 20:39)heidari1248 نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 20:35)mohd_m نوشته:  سلام
دوستان من امروز پاسپورت هامون را از PTT در انکارا گرفتم . چیزی که جالبه اینکه تاریخ کلیر شدن ما خورده 3 AUGUST !!! . ولی تازه شماره اعلام کردن .
فکر کنم همه ماه بالاییها مثل ما کلیرشدن ولی اعلام نمیکنن.

دوست عزيز خيلي مباركه كي كلير شدي؟ بعد از ٣ اگوست شما براي پيگيري كيس ايميل بهشون زده بودين؟

دوست عزیز
این مسئله برای موارد بسیاری اتفاق می افتد برای این هست که ما به افرادی که تاکنون کلیر نشدند میگوییم 15 سپتامبر سفارت باشند تا بتوانند ویزای خود را دریافت کنند. برای مثال تاریخ issued شدن بنده 17 جولای بوده در صورتی که کلیرنس بنده 1 جولای می باشد یعنی 16 روز بعد از اعلام کلیر شدن بنده ویزای بنده صادر شده است

در مورد کیس ما همسرم برنده اصلی هستند جالبه که اسم ما در تاریخ 29 آگوست در سایت اومد و امروز ویزاهارو همسرم تحویل گرفت تاریخ کلیر شدن همسرم فوریه بوده و برای من اوایل آگوست در این مدت هم هر وقت ایمیل می زدیم می گفتند در دست بررسی است و ... به جز ماه آگوست که اعلام کردند همسرم کلیر شده و در صورتی که من هم کلیر شده بودم ولی می گفتند پرونده من در دست بررسی است ، همسر بینوای من از فوریه کلیر بوده حتی ما رو ستاره دار هم اعلام نکردند پس مطمئن باشید همه کلیر شدید حالا چرا می خوان دقیقه 90 اعلام کنند خدا عالمه
دوست عزيز لطفا شماره امريكا رو به من هم بديد
با تشكر
0012026631225 وصل كه كاري نداشته باش چي ميگه اول شماره ١ بزن بعدش شماره 0 تا به اپراتور وصل شي
موفق باشي
تشکر کنندگان: heidari1248 ، dove ، zohre02 ، پدی ، Rebekaa ، e76779 ، shatsi ، AsemanAbee ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، daad
دوستان همراه ابوظبی
من بلیط ایران ایر برای ساعت 8 صبح 21 سپتامبر گرفتم هتل هم سان اند سنت هر کی از دوستان میخواهد با هم باشیم پیعام خصوصی بده
دسته جمعی بریم برای همان بهتره
هتل را هم میتوانیم مشترک بگیریم برای کمی ارزان تر شدن
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: mehdi389 ، shatsi ، zohre02 ، پدی ، Rebekaa ، mehdi didam ، e76779 ، Alirezaa2013 ، Aida.s ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان