کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-09 ساعت 21:38)mehdi389 نوشته:  دوستان همه با هم سفارتها را صدا کنید و بگید ما کلیر می خوایم .................................................
ما کلیر می خوایم ................ ما کلیر می خوایم ......................ما کلیر می خوایم.........................
ما کلیر می خوایم ................ما کلیر می خوایم ................ما کلیر می خوایم ................
ما کلیر می خوایم ................ما کلیر می خوایم ................ما کلیر می خوایم ................
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدایا همه ما 91 نفر فقط چیزی را که خودت مرحمت کردی میخواهیم پس به حق جدم و مادرم حضرت فاطمه زهرا خودت سبب خیر برای همه مان باش
ازت ممنونیم

2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: mehdi389 ، shatsi ، n51 ، gifa ، so_ar ، zohre02 ، Nora hashemi ، heidari1248 ، AsemanAbee ، Doe ، Rebekaa ، sara_82 ، e76779 ، mychael ، Alirezaa2013 ، sh-p ، nima-92 ، khmp ، daad
(2013-09-09 ساعت 21:01)AsemanAbee نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ
ﺍﯾﻦ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺍﺧﯿﺮ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﻓﺮﻡ ۴۰۰ ﮐﺎﺭﺍﮐﺘﺮﯼ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺯﺩﻩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﮔﺮﻓﺘﻪ ؟؟؟
ﻣﻦ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺯﺩﻡ ﻫﻨﻮﺯ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺪﺍﺩﻥ
ﻣﻤﻨﻮﻥ

ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ ﺻﺒﺢ ﻧﺒﺒﺒﺒﺒﺒﻮﺩ ؟؟؟!!!

خیلی دیر جواب میدن ، من در 3 هفته گذشته چند بار ایمیل دادم تا اینکه هفته پیش چهارشنبه جواب منو دادن(جواب همیشگی).....امروز هم ایمیل زدم صبح که تا به حال جواب ندادن......ضمناً امروز آیدی aoc kermani ، رفته بودن که پاس ها رو تحویل سفارت بدن و ازشون خواهش کرده بودیم که در خصوص کیس ما و کیس های ستاره دار سوال کنند ولیکن اون خانم جواب داده بود که اطلاعاتی ندارم و باید مکاتبه کنین فقط......فعلاً که من نرفتم ولی برای 21 یا 22 سپتامبر اگه اعلامم نکنن دارم میرم آنکارا ، احتمالاً هم اتپ بلوار تا ببینم خدا چی میخواد ..... خدمت دوستان هم هستم اگر کمکی ازم بر بیاد......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: gifa ، zohre02 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، mehdi didam ، yalda91 ، smpf ، e76779 ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، lilistar ، daad
(2013-09-09 ساعت 21:42)Mojtaba7300 نوشته:  دوستان واقعا منو ببخشید که این سوالو میپرسم چون حتمن تو صفحات قدیمی جوابش هست اما الان دیگه فرصت ندارم. ایمیل سفارت آنکارا چیه؟؟ فرم 9 سوالی هنوز برام نیومده.

ایمیل آنکارا :
E-Mail: CA-Ankara@state.gov
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: zohre02 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، yalda91 ، e76779 ، Alirezaa2013 ، Aida.s ، Mojtaba7300 ، daad
(2013-09-09 ساعت 21:42)Mojtaba7300 نوشته:  دوستان واقعا منو ببخشید که این سوالو میپرسم چون حتمن تو صفحات قدیمی جوابش هست اما الان دیگه فرصت ندارم. ایمیل سفارت آنکارا چیه؟؟ فرم 9 سوالی هنوز برام نیومده.

فرم ٩ سؤالي چيه؟؟؟از ما هم نخواستن بابت چي اين فرم و مي خوان؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، Rebekaa ، daad
(2013-09-09 ساعت 21:58)shatsi نوشته:  
ﻣﻤﻨﻮﻥ

خیلی دیر جواب میدن ، من در 3 هفته گذشته چند بار ایمیل دادم تا اینکه هفته پیش چهارشنبه جواب منو دادن(جواب همیشگی).....امروز هم ایمیل زدم صبح که تا به حال جواب ندادن......ضمناً امروز آیدی aoc kermani ، رفته بودن که پاس ها رو تحویل سفارت بدن و ازشون خواهش کرده بودیم که در خصوص کیس ما و کیس های ستاره دار سوال کنند ولیکن اون خانم جواب داده بود که اطلاعاتی ندارم و باید مکاتبه کنین فقط......فعلاً که من نرفتم ولی برای 21 یا 22 سپتامبر اگه اعلامم نکنن دارم میرم آنکارا ، احتمالاً هم اتپ بلوار تا ببینم خدا چی میخواد ..... خدمت دوستان هم هستم اگر کمکی ازم بر بیاد......

سلام بر دوستان عزیز مهاجر سرا
میخواستم بپرسم اگه خودمون بریم سفارت آنکارا ، قبل از اینکه کلیر بشیم آیا سفارت پاسپورتها رو از ما تحویل میگیره؟ . آیا اجازه میدن بریم داخل سفارت یا از همون درب ورودی میتونیم پاسها رو بدیم . چون روز مصاحبه اسم نفرات رو چک میکردن و بعد اجازه ورود میدادن.لطفا دوستانی که برای ویزا وتحویل پاسپورتها به سفارت آنکارارفتند این سئوال رو جواب بدهند.
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، Rebekaa ، shatsi ، abshar_wf ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، daad
فرم ٩ سؤالي براي ما هم نيومده بأيد برامون ميل مي زدن؟؟؟؟؟حتما همه بأيد پر كنند يا براي هر كسي كه ميل زدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Rebekaa ، Mojtaba7300 ، zohre02 ، daad
(2013-09-09 ساعت 19:31)n51 نوشته:  دوستانی که آنکارا هستید ،کسانیکه به سفارت رفتید این روزها : هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ خبری نبود؟
دلمون ترکیدSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad

ما که رفتیم معمولی بود شلوغ نبود ضمن اینکه روی پاکت ما و ویزا کلیرنس ما 6 اومده ولی مارو 20 کلیر کردن نامردا...
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، AsemanAbee ، Rebekaa ، yalda91 ، n51 ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، mehdi389 ، daad
(2013-09-09 ساعت 22:20)afhamid نوشته:  
ﻣﻤﻨﻮﻥ

میخواستم بپرسم اگه خودمون بریم سفارت آنکارا ، قبل از اینکه کلیر بشیم آیا سفارت پاسپورتها رو از ما تحویل میگیره؟ . آیا اجازه میدن بریم داخل سفارت یا از همون درب ورودی میتونیم پاسها رو بدیم . چون روز مصاحبه اسم نفرات رو چک میکردن و بعد اجازه ورود میدادن.لطفا دوستانی که برای ویزا وتحویل پاسپورتها به سفارت آنکارارفتند این سئوال رو جواب بدهند.

جلوی در برگه صورتی و پاسپورتا رو نگاه میکنن بعد تشریف میبری تو اونجام ما فقط تحویل دادیم گفتند به سلامت مت هم بعدش رفتیم پست .ولی اینکه شما برین میتونید برید تو و تو صحبت کنین ولی بعدش رو نمیدونم چی میشه
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: afhamid ، AsemanAbee ، Rebekaa ، mehdi389 ، shatsi ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، lilistar ، daad
(y صبر داشته باشیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mychael ، mehdi389 ، اریوبرزن ، e76779 ، reza_top60 ، Alirezaa2013 ، mehrdad pharm ، lonelyman ، zohre02 ، daad
(2013-09-09 ساعت 22:40)پدی نوشته:  (y صبر داشته باشیم

منم نظرم اینه یکم دیگه صبر کنید من مطمینم 98درصد باقیمونده ها کلیر میشن جز اونایی که ممکنه fbi چکشون مسله داشته .
2013AS 65XX
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، Aida.s ، Alirezaa2013 ، اریوبرزن ، پدی ، mazerati ، zohre02 ، proje ، mehdi389 ، daad
(2013-09-09 ساعت 21:09)amir822 نوشته:  دوستان سلام
ما در تاریخ 8 آگوست در سفارت ایروان مصاحبه داشتیم. الان که پیامهای شما را چک می کنیم اکثرا صحبت از اپدیت است. کسی هست که بتونه راهنمائی کنه که این اپدیت چیه و اگه بخواهیم ببینیم اپدیت شدیم کدام سایت را باید ببینیم

سلام Smile دوست من ايروان متاسفانه اين سايت رو نداره مثل انكارا و ابوظبي كه بتوني كنترل كني اپديت ها تون
، كه در واقع اون سايت الكترونيكي وزارت امور خارجه امريكا هست ،
شما فقط بايد منتظر باشي از طريق سايت ايروان Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Aida.s ، mazerati ، zohre02 ، proje ، daad
(2013-09-09 ساعت 22:48)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 21:09)amir822 نوشته:  دوستان سلام
ما در تاریخ 8 آگوست در سفارت ایروان مصاحبه داشتیم. الان که پیامهای شما را چک می کنیم اکثرا صحبت از اپدیت است. کسی هست که بتونه راهنمائی کنه که این اپدیت چیه و اگه بخواهیم ببینیم اپدیت شدیم کدام سایت را باید ببینیم

سلام Smile دوست من ايروان متاسفانه اين سايت رو نداره مثل انكارا و ابوظبي كه بتوني كنترل كني اپديت ها تون
، كه در واقع اون سايت الكترونيكي وزارت امور خارجه امريكا هست ،
شما فقط بايد منتظر باشي از طريق سايت ايروان Smile)

نه دوستان، ايروان هم يه هفته اي هست كه سيس دار شده
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، e76779 ، Alirezaa2013 ، mehrdad pharm ، mazerati ، zohre02 ، proje ، bigharar ، SHABAH51 ، Saeedv13 ، daad
(2013-09-09 ساعت 22:20)afhamid نوشته:  
ﻣﻤﻨﻮﻥ

شما برای پاسخ به صفحات آخر تاپیک کلیرنس 2012 مراجعه نمایید.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: mhb161 ، Aida.s ، Alirezaa2013 ، mazerati ، AsemanAbee ، zohre02 ، proje ، lilistar ، daad
دوستان عزیز من با آمریکا تماس گرفتم پرسیدم کیسم مشکلی داره که اینقدر طول کشیده، خلاصه بهشون گفتم خیلی نگران هستم، گفت نگران نباش مشکلی ندارین فقط مراحلتون داره انجام میشه و قبل از 30 سپتامبر بهتون خبر میدیم پناه بر خود خدا
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
(2013-09-09 ساعت 22:45)mychael نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 22:40)پدی نوشته:  (y صبر داشته باشیم

منم نظرم اینه یکم دیگه صبر کنید من مطمینم 98درصد باقیمونده ها کلیر میشن جز اونایی که ممکنه fbi چکشون مسله داشته .

دوستان ميخواستم بگم كه صادق بودن و راستگو بودن خيلي مهمه در اين پروسه مهاجرت !
كه متاسفانه اين رفتارها در مملكت ما رو به تنزل هست و بعضا در اطرافمون هم ميتونيم به راحتي ببينيم و لمس كنيم ..
اگر كساني كه براي مصاحبه دعوت ميشن ، و مدارك ارسال كردن و اگر گفته هاشون با مدارك يكي نباشه ،
يا خداي ناكرده دروغي عنوان بشه كه بتونن ثابت كنن ، در روند كلير تاثير منفي ميذاره ..
اونا ابزار كنترلي فراواني دارن كه گفته هاي شما رو چك ميكنن ..
پس اگر با صداقت عمل كردين هيچ مشكلي نخواهيد داشت و خيالتون راحت باشه ولي اگر غير از اين هست ، معمولا جواب مشخصي نميدن و در حالت پندينگ نگه ميدارن طرف رو تا اون دوره تمام بشه ..و پشيموني سودي نداره Smile
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Aida.s ، hsevensky2013 ، mazerati ، mychael ، zohre02 ، proje ، SHABAH51 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان