موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
آقا مهدي ، ليلي استار و مهرنگار عزيز هوراااااااااااا... تبريك ميگم بهتون.
مخصوصاً تبريك به آقا مهدي كه از ديروز كه آپديت شد منتظر شنيدن خبر خوشش بوديم!!!!! بازم تبريك دوستان
ما هم بالاخره بعد از اين همه مدت بالاخره ديشب شوهرم نفر دوم از آمريكا و همين الان از آنكارا آپديت شد!
اميدوارم واسه ما هم خبرايي بشه... آقاي فضلي ما رو هم دعا كنيد.
به اميد خبر خوش كلير واسه دوستان منتظر هر سه سفارت!
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
در یک روز 2 بار ممکنه شماره اعلام کنن؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
كيس ما كه جمعه آپديت همگاني شده بود والا من ديگه فك كنم اين آپديتها مث پوك تو ف ي س بو قه،شما چي؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-10 ساعت 12:21)north.winds نوشته: (2013-09-09 ساعت 23:33)Mojtaba7300 نوشته: (2013-09-09 ساعت 23:24)mychael نوشته: من برای گرفتن ویزام اومدم هتل مینا 1 نزدیک میدان کیزیلای هست(5 دقیقه پیاده) و به pttعدلیه سرا که جنب میدان بز (مگه برره است ولی واقعا شاخ بز و ... منومان وسط میدونشه)10 دقیقه پیادست البته به سفارت نسبت به اتاب و الیت 10 دقیقه ای دورتره ولی خوب من فقط یه بار سفارت رفتم که پاسارو بدم برام اینجوری بهتر شد ضمن اینکه هتلش تمیز تره و ادماش نسبت به الیت خیلی بهتره و حدود 300تومن ارزونتره من یه هفته با ترانسفر و بلیط رفت و برگشت ایران ایر گرفتم 1400000 از آژانس رادوین پرواز امیدوارم به دردتون بخوره .صبحانه و اینترنت wifi رایگان هم یادم رفت.سرویسش واقعا تمیز تر از الیت هست تلویزیون ال سی دی و اسپیلیتر داره الیت وسط گرما به ما پنکه داده بود ضمن اینکه مستخدم کلید اتاقو داشت ما نبودیم می یود تمیز میکرد ولی اینجا اینجوری نیست وجدانن .آب جوشم داره اگه فلاسک ببری راحت میگیری .من خیلی راضی بودم می دونم نباید اینجا بگم این مسله رو ولی تاپیک های دیگه سوت و کوره.
--------------------------------------------------------------------------------
میشه شماره تماسی آدرسی از این آژانس برام بزاری لطفا؟؟
شما توی اتاقتون هم اینترنت داشتین ؟چون توی سایت هتل زده تو فضای عمومی اینترنت داره
بله تو اتاقم داشتم سرعتشم خیلی خوب بود
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر در طول این 2 , 3 روز ستاره ها رو بر ندارن چکار باید کرد؟ تاریخ اکسپایر رو 15 سپتامبر نوشته! میشه از دوستان راهنمایی بکنید لطفا؟
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
همه به زودی کلیر می شن
ماهی به دنبش رسیده
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-10 ساعت 12:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-10 ساعت 12:54 توسط rozelo.)
اميدوارم واسه ما هم خبرايي بشه... آقاي فضلي ما رو هم دعا كنيد.
به اميد خبر خوش كلير واسه دوستان منتظر[/size][/color] هر سه سفارت!
[/quote]
با سلام انشالله در ليست جديد آنكارا اسم شما دوست خوبم مي باشد. آمين.
[/quote]
ممنونم دوست نازنين
خداي مهربون به زودي دل شما رو هم شاد كنه و با هم بريم براي بستن بار و بنديل. آمين
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
امروز از ایران ایر برای 22 سپ بلیط رزرو کردیم. گفت فقط همین دو تا رو جا داشت. دوستان اگه هنوز بلیط رزرو نکردید عجله کنیدددددد..
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??