کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-10 ساعت 13:43)gifa نوشته:  خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا پس کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس چرا آپدیت نمیشیم
gifa جان ما هم آپدیت نشدیم هنوز همون 1 آگوست
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، rozelo ، Mehrdadordi ، zohre02 ، b_argi ، daad
اگه به همسرمن ويزا ندن من چيكاااار كنم؟؟؟؟؟؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: maaarabi ، zohre02 ، sh-p ، b_argi ، daad
تقديم به مهدي ديدم ، لي لي استار و باقي دوستان
[عکس: Dancing%20Cat.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
سلام دوستان
تبریک به کلیر شده های عزیز امیدوارم این هفته و هفته آینده کیه منتظران کلیر بشن و این پروسه نفس گیر به اتمام برسه
اینجا پنسیلوانیا ساعت 5 صبحه همسرم 4/30 زنگ زو و خیر کلیر شدنشو داد الانم داره جمع و جور میکنه بره آنکارا دنبال ویزاش مدیکالشم 1 ماه پیش تمدید کرده بود فکر کنم اولین خانواده نصفه کلیر شده ای بودیم که کاملا کلیر شدیم مطمتنم همه کلیر میشن دوستای عزیز

10:30 رسیدم . سوار تاکسی شدم ، 75 لیر تا کیزلای . از هر جایی که دور تر می شد رفت تا تاکسیمترش بره بالا . من گفته بودم هتل اتب بلوار اما دم کیزای که رسید محترمانه خاموش کرد گفت بفرما . تا اتپ با چمدون ها دویدم Big Grin خلاصه 11:45 رسیدم هتل چمدونلرو تحویل دادم . تاکسی گرفتم رفتم سفارت . اینقدر هول بودم 12 نشه ، دمه در 10 دفه بوق زد دستگاهه دیگه هر جا که می تونستن گشتن . رفتم تو و پاس و CSC و برگه صورتی رو تحویل دادم گفت برو دیگه . امیدوارم این جمعه از اون جمعه ها باشه برای دوستانی که منتظرا ...!
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: far-dv2013 ، e76779 ، roeentan ، rozelo ، AsemanAbee ، marsha ، n51 ، Mehrdadordi ، alihmh ، manzar333 ، Tir-Tapar ، b_argi ، nnhh ، r91 ، Alirezaa2013 ، Doe ، Ehsan1358 ، lilistar ، soruosh ، Saeedv13 ، tata1344 ، daad
(2013-09-10 ساعت 11:18)mehdi didam نوشته:  
آقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!

پس از مشورت با تیم مدیریت سایت و برخی کاربران ، خاصه گل نهال و سوسو ی عزیز :

اینجانب با نهایت تاسف و تاثر از عدم کلیر شدن دوستای گلم ، اعلام میدارم که فکر میکنم کلیر شدم ، البته به خاطر اینکه فعلا" در حالت خاصی هستم و یه کم میترسم نکنه شماره ام رو اشتباه به یاد بیارم ، باید تا عصر و تا زمان چک نهائی صبر کنم ، آما از همه دوستان خواهش و استدعا دارم حتی یک هورای کوچک هم نکشن ، همین گزینه تبریک برای هفت پشت من بسه ، همتون رو دوست دارم و امیدوارم که همگی با هم هوتوتو ،
عمو سعید دیروز که گفتم روز آخری میخواستم یه حالی برای خداحافظی کرده باشم !!!Big GrinBig GrinBig Grin
بن بن جان کجائی دادا ؟؟؟؟ روی نمینمائی ؟؟ دارم میام پیشت ، یه اتاق تو هتل رزرو فرما بی زحمت ، اگه شماره ام درست باشه ، تمومه دادا
اقا جدا تبریک عرض میکنم امیدوارم در زندگی همیشه موفق و سرافراز و بخصوص پایدار باشی وقتی کلیرنس شما رو میبینم میگم ما تازه داره 2 ماه میشه حالا حالاها فرصت داری
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: deineath ، rozelo ، mehdi didam ، mehdi389 ، zohre02 ، alihmh ، b_argi ، Alirezaa2013 ، Doe ، soruosh ، daad ، babak_1363
(2013-09-10 ساعت 14:03)bigharar نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 13:54)sh_aytak نوشته:  سلام دوستان
تبریک به کلیر شده های عزیز امیدوارم این هفته و هفته آینده کیه منتظران کلیر بشن و این پروسه نفس گیر به اتمام برسه
اینجا پنسیلوانیا ساعت 5 صبحه همسرم 4/30 زنگ زو و خیر کلیر شدنشو داد الانم داره جمع و جور میکنه بره آنکارا دنبال ویزاش مدیکالشم 1 ماه پیش تمدید کرده بود فکر کنم اولین خانواده نصفه کلیر شده ای بودیم که کاملا کلیر شدیم مطمتنم همه کلیر میشن دوستای عزیز

خييييييلي تبرييييييك مي گم دست راستتون رو سر ما با آرزوي روزهاي خوبSmile

مرسی انشالا همه کلیر میشین شک نکنین

تشکر کنندگان: bigharar ، deineath ، far572000 ، maaarabi ، rozelo ، mehdi didam ، mehdi389 ، zohre02 ، alihmh ، b_argi ، r91 ، Alirezaa2013 ، lilistar ، daad
تبریک و شاد باش به تمامی کلیر شده ها

آرزوی کلیر شدن هر چه سریعتر برای باقی دوستان

دوستان منتظر لطفا یه نگاه به روند کلیر شدن در سپتامبر سال گذشته بندازید و اطمینان داشته باشید که همه کلیر میشن
آنكارا - ٣نفر - مصاحبه هفته آخر مى - كلير هفته سوم آگوست
تشکر کنندگان: rozelo ، e76779 ، Sonaen60 ، mehdi389 ، sh-p ، zohre02 ، alihmh ، b_argi ، nnhh ، Alirezaa2013 ، sh_aytak ، Ehsan1358 ، daad
(2013-09-10 ساعت 13:48)smpf نوشته:  اگه به همسرمن ويزا ندن من چيكاااار كنم؟؟؟؟؟؟

مشکل منم همینه Sad
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: rozelo ، mehdi389 ، zohre02 ، alihmh ، b_argi ، Ehsan1358 ، daad
با آرزوی کلیر شدن تمام دوستان گلم در مهاجرسرا در این هفتهBig Grin
ناامیدی،افسردگی، کم صبری و انرژی منفی در این تاپیک تا ۳۰ سپتامبر اکیدأ ممنوع استCool
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: e76779 ، rozelo ، AsemanAbee ، marsha ، Nora hashemi ، MARYAM2 ، mehdi389 ، sh-p ، Mehrdadordi ، zohre02 ، alihmh ، b_argi ، Alirezaa2013 ، DIVE ، roham2012 ، Ehsan1358 ، Saeedv13 ، tata1344 ، daad
(2013-09-10 ساعت 13:54)sh_aytak نوشته:  سلام دوستان

سلام و تبريك
خيلي خيلي براتون خوشحالم دوست عزيز!
اميدوارم خيلي زود همه اعضا ي خانواده هاي ستاره دار مهاجر سرا كلير بشن و خوشحال كنار هم باشن. آمين
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: hosa ، mehdi389 ، Mehrdadordi ، bigharar ، zohre02 ، alihmh ، b_argi ، nnhh ، sh-p ، Alirezaa2013 ، mehdi didam ، iraj im ، sh_aytak ، Ehsan1358 ، maaarabi ، daad
(2013-09-10 ساعت 12:01)mehdi didam نوشته:  ضمنا" شماره ام درست بود Tongue

با تبریک فراوووووووون به آقا مهدی آنکارا ( که الان دیگه شده مهدی آمریکایی )، آرزومندم که تو زندگی و سرزمین جدید هم همینطور صبور باشی و بتونی با این روحیه و تحمل قشنگی که تو این مرحله از خودت نشون دادی، همه مشکلات پیش رو رو پشت سر بذاری و موفق باشی.
امیدوارم آقا مهدی ابوظبی هم همین امروز و فردا کلیر بشه و بشه مهدی آمریکایی و همینطور باقی دوستان باقیمونده Smile
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
دوستان ما امروز ساعت 9 پرواز داشتیم به آنکارا، قبلش کلیر نشده بودیم اومده بودیم برای تجدید مدیکال ، اما اما اما اما تا رسیدیم هتل تا رسیدیم هتل سایتو چک کردیم ، دیدیم هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما کلیر شدیم.
ممنونم از همتون، از بابت همه چی، محبتاتون، نوشته های گرم و دوست داشتنیتون، اطلاعات جامع و مفیدتون، و مثل همیشه امیدوارم که سایر دوستان به زودی کلیر شن و حتما" هم همینطور خواهد شد. بازهم ممنون همگی به خصوص امیرجان عزیز که کل زحمات به دوشش بود، مرسی امیر جانSmileSmileSmileSmileSmileSmile
(2013-09-10 ساعت 14:12)maaarabi نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 13:48)smpf نوشته:  اگه به همسرمن ويزا ندن من چيكاااار كنم؟؟؟؟؟؟

مشکل منم همینه Sad

پدر و مادر من هم همینطور...
تشکر کنندگان: mehdi389 ، smpf ، zohre02 ، b_argi ، AsemanAbee ، daad
دوستان امروز همسر من رفت انستیتو پاستور برای گرفتن برگه زرد خانم دکتر گفت نیازی نیست فقط برگه دکتر اونگان مهر زد درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، Soap McTavish ، sh-p ، mehdi389 ، Mehrdadordi ، n51 ، shatsi ، rozelo ، b_argi ، Alirezaa2013 ، mehdi didam ، Ehsan1358 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان