موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-10 ساعت 13:43)gifa نوشته: خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا پس کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس چرا آپدیت نمیشیم
gifa جان ما هم آپدیت نشدیم هنوز همون 1 آگوست
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
اگه به همسرمن ويزا ندن من چيكاااار كنم؟؟؟؟؟؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تبریک به کلیر شده های عزیز امیدوارم این هفته و هفته آینده کیه منتظران کلیر بشن و این پروسه نفس گیر به اتمام برسه
اینجا پنسیلوانیا ساعت 5 صبحه همسرم 4/30 زنگ زو و خیر کلیر شدنشو داد الانم داره جمع و جور میکنه بره آنکارا دنبال ویزاش مدیکالشم 1 ماه پیش تمدید کرده بود فکر کنم اولین خانواده نصفه کلیر شده ای بودیم که کاملا کلیر شدیم مطمتنم همه کلیر میشن دوستای عزیز
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
10:30 رسیدم . سوار تاکسی شدم ، 75 لیر تا کیزلای . از هر جایی که دور تر می شد رفت تا تاکسیمترش بره بالا . من گفته بودم هتل اتب بلوار اما دم کیزای که رسید محترمانه خاموش کرد گفت بفرما . تا اتپ با چمدون ها دویدم خلاصه 11:45 رسیدم هتل چمدونلرو تحویل دادم . تاکسی گرفتم رفتم سفارت . اینقدر هول بودم 12 نشه ، دمه در 10 دفه بوق زد دستگاهه دیگه هر جا که می تونستن گشتن . رفتم تو و پاس و CSC و برگه صورتی رو تحویل دادم گفت برو دیگه . امیدوارم این جمعه از اون جمعه ها باشه برای دوستانی که منتظرا ...!
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک و شاد باش به تمامی کلیر شده ها
آرزوی کلیر شدن هر چه سریعتر برای باقی دوستان
دوستان منتظر لطفا یه نگاه به روند کلیر شدن در سپتامبر سال گذشته بندازید و اطمینان داشته باشید که همه کلیر میشن
آنكارا - ٣نفر - مصاحبه هفته آخر مى - كلير هفته سوم آگوست
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-10 ساعت 13:48)smpf نوشته: اگه به همسرمن ويزا ندن من چيكاااار كنم؟؟؟؟؟؟
مشکل منم همینه
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-10 ساعت 13:54)sh_aytak نوشته: سلام دوستان
تبریک به کلیر شده های عزیز امیدوارم این هفته و هفته آینده کیه منتظران کلیر بشن و این پروسه نفس گیر به اتمام برسه
اینجا پنسیلوانیا ساعت 5 صبحه همسرم 4/30 زنگ زو و خیر کلیر شدنشو داد الانم داره جمع و جور میکنه بره آنکارا دنبال ویزاش مدیکالشم 1 ماه پیش تمدید کرده بود فکر کنم اولین خانواده نصفه کلیر شده ای بودیم که کاملا کلیر شدیم مطمتنم همه کلیر میشن دوستای عزیز
سلام و تبريك
خيلي خيلي براتون خوشحالم دوست عزيز!
اميدوارم خيلي زود همه اعضا ي خانواده هاي ستاره دار مهاجر سرا كلير بشن و خوشحال كنار هم باشن. آمين
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-10 ساعت 12:01)mehdi didam نوشته: ضمنا" شماره ام درست بود
با تبریک فراوووووووون به آقا مهدی آنکارا ( که الان دیگه شده مهدی آمریکایی )، آرزومندم که تو زندگی و سرزمین جدید هم همینطور صبور باشی و بتونی با این روحیه و تحمل قشنگی که تو این مرحله از خودت نشون دادی، همه مشکلات پیش رو رو پشت سر بذاری و موفق باشی.
امیدوارم آقا مهدی ابوظبی هم همین امروز و فردا کلیر بشه و بشه مهدی آمریکایی و همینطور باقی دوستان باقیمونده
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروز همسر من رفت انستیتو پاستور برای گرفتن برگه زرد خانم دکتر گفت نیازی نیست فقط برگه دکتر اونگان مهر زد درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈