کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان به این معادله بسیار خفن و در حد لالیگا توجه فرمائید:
معادله خفن 1)
2600=(189+105+89+8)*1.33*5
توضیحات:
اعداد داخل پرانتز تعداد نفران سفارتخونه های مختلف تو منتظر سرا هستن
1.33 با فرض 33 درصد کلیر شدن بصورت یک ضرب
5 با فرض اینکه تنها 20 درصد از بچه ها تو منتظرسر باشن
نتیجه 2600 نفر کلیر شده، تازه انصافا این اعداد بسیار دسته بالاست.
و اختلاف تا 3500 برابر با 900 نفره
معادله خفن 2)
480=(58+16+19+3)*5
اینم مثله بالاست با این تفاوت که اعداد داخل پرانتز دوستان منتظر مثل خودمن
نتیجه گیری:
حتی امسال هم با توجه به تعداد بالای قبولی ها بعیده سقف پر شه و احتمالا با کلیر شدن همه دوستان به امید خدا به 3000 تا هم به زور برسه

پس به امیــــــــــــــــــــــــــــــــد خدا تو این روزا باید تعداد زیادی کلیر بشن مثل سالای پیش چون خیلی خنده داره که پس از این همه دنگ و فنگ و تشکیل پرونده و این همه خرجی که این پروسه رو دست دولت آمریکا گذاشته ( که ما فقط یه قسمت کوچیکش رو دادیم). آفیسراشون بگن شرمنده وقت نشد که به کیسا رسیدگی کنیــــمBig GrinBig Grin.
ببین انتظار با آدم چیکار میکنه یک پا ریاضی دان شدم.Big GrinBig Grin
معادله انتگرال رو سطح، هذلولی، دیفرانسیلی حل میکنیم. نمکیه...Big GrinBig GrinBig Grin
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
(2013-09-10 ساعت 20:11)Fardaye Roshan نوشته:  دوستان به این معادله بسیار خفن و در حد لالیگا توجه فرمائید:
معادله خفن 1)
2600=(189+105+89+8)*1.33*5
توضیحات:
اعداد داخل پرانتز تعداد نفران سفارتخونه های مختلف تو منتظر سرا هستن
1.33 با فرض 33 درصد کلیر شدن بصورت یک ضرب
5 با فرض اینکه تنها 20 درصد از بچه ها تو منتظرسر باشن
نتیجه 2600 نفر کلیر شده، تازه انصافا این اعداد بسیار دسته بالاست.
و اختلاف تا 3500 برابر با 900 نفره
معادله خفن 2)
480=(58+16+19+3)*5
اینم مثله بالاست با این تفاوت که اعداد داخل پرانتز دوستان منتظر مثل خودمن
نتیجه گیری:
حتی امسال هم با توجه به تعداد بالای قبولی ها بعیده سقف پر شه و احتمالا با کلیر شدن همه دوستان به امید خدا به 3000 تا هم به زور برسه

پس به امیــــــــــــــــــــــــــــــــد خدا تو این روزا باید تعداد زیادی کلیر بشن مثل سالای پیش چون خیلی خنده داره که پس از این همه دنگ و فنگ و تشکیل پرونده و این همه خرجی که این پروسه رو دست دولت آمریکا گذاشته ( که ما فقط یه قسمت کوچیکش رو دادیم). آفیسراشون بگن شرمنده وقت نشد که به کیسا رسیدگی کنیــــمBig GrinBig Grin.
ببین انتظار با آدم چیکار میکنه یک پا ریاضی دان شدم.Big GrinBig Grin
معادله انتگرال رو سطح، هذلولی، دیفرانسیلی حل میکنیم. نمکیه...Big GrinBig GrinBig Grin

خيلي ممنون بابت روحيه خفني كه بهمون داديدTongueBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Niushagh ، mehdi389 ، arash bon ، rozelo ، Nora hashemi ، daad ، Ehsan1358
(2013-09-10 ساعت 20:04)Rebekaa نوشته:  سلام بر دوستان و هموطنان عزیز

تبریک میگم به همه بچه هایی که کلیر شدن و آرزو می کنم که بچه های دیگه منتظر سرا هم به زودی کلیر بشن.

با تشکر از پیشکسوتان و مدیران ارجمند و همه دوستانی که زحمت کشیده و سوالهای منو جواب دادن .

من هم امروز کلیر شدم . انشالله بقیه بچه ها بزودی زود کلیر بشن.

ارادتمند همه شما Rebekaa

واي مباركه ربه كا جان تبريك وهورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Niushagh ، mehdi389 ، arash bon ، rozelo ، Nora hashemi ، daad ، alihmh ، Ehsan1358
یکی به من بگه mrbobon هم کلییر شده ؟ Sad
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: Aida.s ، mehdi389 ، rozelo ، daad ، alihmh ، mrbonbon
سلام
به امید کلیر شدن همه منتظران عزیز و هورااااااااااااااااااااااا های زیاد، بخصوص دوست عزیزم maarabi که وقتی صفحه منتظر سرا رو باز کردم دیدم اسمش اون بالا نقش بسته پس به فال نیک میگیریم.
این هم تصویرش:
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*maaarabi» عزیز ღღღ
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، Aida.s ، mehdi389 ، arash bon ، rozelo ، AsemanAbee ، maaarabi ، Nora hashemi ، daad ، shatsi ، Ehsan1358 ، 5ina
(2013-09-10 ساعت 20:31)5ina نوشته:  یکی به من بگه mrbobon هم کلییر شده ؟ Sad

نه دوست خوبم متاسفانه هنوز کلیر نشدند.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: mehdi389 ، arash bon ، rozelo ، alirezass ، daad ، sh-p ، shatsi ، Ehsan1358 ، mrbonbon ، 5ina
با عرض سلام و آرزوی کلیر شدن همه دوستان منتظر. کسی می دونه بعد از گرفتن پاس که ویزا توش خورده از سفارت به اضافه اون پاکت در بسته ،پروسه بعدی چیه؟فقط پرداخت اون 165$ دلار قبل از سفر و تهیه بلیط؟واین که من مرحله سوم واکسن هپاتیتم رو دیروز زدم برای اونم مجدد باید کارت واکسن بین المللی بگیرم از پاستور یا نیازی نیست؟ممنون.
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، sh-p
(2013-09-10 ساعت 19:55)A.d نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 19:16)arash bon نوشته:  با عرض تبریک به کلیر شدگان عزیز.
اگر کسی 4 شنبه یا 5شنبه همین هفته راهی آنکارا هست لطفا پیغام بذاره کار فوری فوتی داریم ما...یادم رفته قرص هام رو بیارم.خیلی هم واجب خوردنشون...هرکسی این دوروز میاد آنکارا بگه اگه زحمتی نیست برادرم قرص هارو به دستش برسونه ما میایم هتلی که اقامت میکنید ازتون تحویل بگیریم....
ما یکشنبه آنکارا هستیم

با تشکر از شما دوست عزیز اگر کسی زود تر از یکشنبه شنبه نمی آمد مزاحم شما میشیم.Shy
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Soap McTavish ، daad ، sh-p
الان این منم...

[عکس: Waiting.jpg]

راستی این عکس شما رو یاد چیزی نمی ندازه؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: Nora hashemi ، Sonaen60 ، daad ، drmrs ، alirezass ، nima-92 ، mehdi389 ، e76779 ، sh-p ، AsemanAbee ، alihmh ، arash bon ، Szsanazsz ، houmanmir ، abloom_ma ، mehdi didam ، mrbonbon ، 5ina
نميدونم بگم خوشحالم يا غمگين ...
تو سايت منتظرسرا
ابوظبي
از بالا
نفر دوم شدم
Big Grin
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: drmrs ، daad ، Sonaen60 ، mehdi389 ، e76779 ، sh-p ، alihmh ، arash bon ، AsemanAbee ، majid194 ، houmanmir ، mehdi didam
(2013-09-10 ساعت 20:31)AOC Kermani نوشته:  سلام
به امید کلیر شدن همه منتظران عزیز و هورااااااااااااااااااااااا های زیاد، بخصوص دوست عزیزم maarabi که وقتی صفحه منتظر سرا رو باز کردم دیدم اسمش اون بالا نقش بسته پس به فال نیک میگیریم.
این هم تصویرش:
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*maaarabi» عزیز ღღღ
AOC عزیزم، ممنون از لطف و محبتت
همانطور که گفتی امیدوارم همه بر و بچ زودتر کلیر بشوند و زودتر تکلیفشون روشن بشه
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: alirezass ، Niushagh ، mehdi389 ، alihmh ، sh-p ، arash bon ، so_ar ، AOC Kermani ، daad
يه سوال :سال پيش هم موارد ستاره دار بودن آيا؟و آياهمه شون كلير شدن ؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: mehdi389 ، sh-p ، arash bon ، AsemanAbee ، MARYAM2 ، daad
دوستان عزيز انكارا ايميل كسي رو جواب داده؟؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: mehdi389 ، arash bon ، AsemanAbee ، daad
(2013-09-10 ساعت 21:04)Pishoo_25 نوشته:  
نميدونم بگم خوشحالم يا غمگين ...
تو سايت منتظرسرا
ابوظبي
از بالا
نفر دوم شدم
Big Grin

ایشالله به زودی هممون کلیر میشیم SmileWink
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: e76779 ، alihmh ، sh-p ، arash bon ، so_ar ، MARYAM2 ، proje ، daad
(2013-09-10 ساعت 21:10)heidari1248 نوشته:  دوستان عزيز انكارا ايميل كسي رو جواب داده؟؟
ما تو 10 روز گذشته سه تا ایمیل فرستادیم و هیچ جوابی نگرفته ایم
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: heidari1248 ، sh-p ، alihmh ، arash bon ، alirezass ، Sonaen60 ، AsemanAbee ، proje ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان